Ezoterikus könyvajánló

FLAMINGO témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2007 Október 20.

 1. havert

  havert Állandó Tag

  A legmélyebb elfogadás
  Radikális felébredés a hétköznapi életben
  Jeff Foster


  [​IMG]

  Kiadó:
  URSUS LIBRIS
  Oldalak száma: 288
  Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly: 340 gr
  ISBN: 9789639718692
  Kiadás éve: 2014
  Ár: 3200 Ft

  A spirituális felébredés, amelyről ebben a kötetben beszélek, nem arról szól, hogy még jobban megvéded önmagad, hanem arról, hogy felismered: aki valójában vagy, nem szorul védelemre. Felismered, hogy aki valójában vagy, az annyira nyitott, szabad, szerető és mélyen elfogadó, hogy az élet egészét beengedi önmagába. Az élet nem bánthat téged, hiszen te vagy az élet. Vagyis a jelen pillanat nem félelmetes ellenség, hanem ölelésre váró, kedves barát. Igen, a valódi spiritualitás nem megerősíti, hanem megsemmisíti az élettel szembeni páncélzatodat írja könyve előszavában Jeff Foster, aki hosszú időn át tartó súlyos depresszió és intenzív keresés után talált rá az élet és a jelen pillanat legmélyebb elfogadásának ösvényére, majd az életre immár intenzív igen!-t mondva korunk egyik népszerű spirituális tanítójává vált. Könyvében mély együttérzéssel fordul a testi és lelki betegségekből, kapcsolati problémákból, függőségekből kiutat keresők felé, és sok példával illusztrálva tárja fel, hogyan juthatunk el a mindent magában foglaló szeretetig.
   
 2. havert

  havert Állandó Tag

  Természetes nyugalom
  Hogyan szokjunk le függőségeinkről a jelenlét segítségével?
  Scott Kiloby


  [​IMG]

  Kiadó: Ezüstszem Kiadó
  ISBN: 9789631201215
  Oldalszám: 284
  Teljes ár: 3500 Ft

  A függőség valamilyen formája mindannyiunk életében jelen van. Függőségi szereink és tevékenységeink rendkívül széles palettán mozognak: vásárlás, cigaretta, szerencsejáték, munka, étel, szex, játék, drog, alkohol, spirituális megvilágosodás, önfejlesztés, vagy épp a kényszeres gondolkodás, hogy csak a legelterjedtebbeket említsük. A sor szinte végtelen. A Természetes Nyugalom egy eredeti módszer, melynek segítségével bármilyen függőségen felülkerekedhetünk. Scott Kiloby, a könyv szerzője, húsz évig élt függőként. Később, amikor már nem drogozott és alkoholt sem fogyasztott, észrevette, hogy a függőséget működtető mechanizmus még mindig jelen van az életében, más, észrevétlenebb formában. Scott forradalmi és egyszerű módszerének használatával az emberre oly jellemző függőségi körforgás leáll, örökre megváltoztatva az életedet! Scott mélyreható felismerése: a függőségtől való megszabadulás pont azon a helyen található, ahol a függő személy nem keresi: itt, a jelen pillanatban.

  Scott Kiloby, nemzetközi előadó, az Élő Önvizsgálatok és a Természetes Nyugalom módszerek megalkotója, a Kiloby Rehabilitációs Központ vezetője.

  "Minden, amit valaha kerestél, már most is itt van. Nem kell többé a jövőben kutatnod a boldogság után, ami aztán újra és újra kicsusszan a kezeid közül. Nem kell tovább szenvedned az önmagadról szóló történetek kelepcéjében. Nincs szükség további menekülésre sem a fájdalmas érzések elől. A Természetes Nyugalom és az Élő Önvizsgálatok alkalmazásával egy teljesen új világ tárulhat fel előtted. Könyvem segítségével személyesen is megtapasztalhatod mindezt. Tart velem ebben a felfedezésben!"
  Scott Kiloby
   
 3. havert

  havert Állandó Tag

  Adyashanti
  Kegyelembe esni
  Felismerések a szenvedés megszűnéséről

  [​IMG]

  Eredeti cím : Falling into Grace: Insights on the End of Suffering
  ISBN : 9639718678
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 240
  Méret [mm] : 140 x 200 x 15
  Tömeg [g] : 290
  Ár: 2 700 Ft

  "A spirituális élet legmélyebb aspektusa azonban minden tanításon túl, a kegyelem. A kegyelem akkor jön el hozzánk, amikor valamilyen módon teljesen elérhetőek vagyunk, amikor megnyílik a szívünk és az elménk, és hajlandók vagyunk elfogadni azt a lehetőséget, hogy talán nem is tudjuk, amiről azt gondoljuk, hogy tudjuk. A nem tudás e résében, a mindenféle következtetés felfüggesztése során az élet és a valóság egy teljesen másfajta összetevője áramolhat be. Ez az, amit kegyelemnek hívok. Ez az "aha!" pillanata: a felismerés pillanata, amikor olyasmire jövünk rá, amit korábban el sem tudtunk képzelni." (a Szerző)

  A könyvben szereplő tanítások egyszerűen azt szolgálják, hogy megnyíljunk a kegyelem számára, hogy megnyíljunk a fény azon rejtélyes összetevője számára, mely a rejtett és csendes pillanatokban mutatkozik meg. Ez forradalmasítja, ahogyan az életet érzékeljük, és ez a forradalom hathatós segítséget nyújt, hogy véget vethessünk a szenvedésnek és a küzdelemnek, amellyel oly sok ember nap mint nap együtt él.

   
 4. bigbud

  bigbud Állandó Tag

  Dr. Wayne W. Dyer - Beteljesült kívánságok

  [​IMG]

  Itt tudsz beleolvasni


  Kiadó: BIOENERGETIC KIADÓ KFT.
  Oldalak száma: 158
  ISBN: 9789632911472
  Nyelv: MAGYAR
  Kiadás éve: 2012
  Illusztráció: SZÍNES KÉPEKKEL  Életünk legnagyobb ajándéka a képzeletünk. Mindannyian képesek vagyunk elsajátítani a teremtés művészetét, melynek segítségével minden kívánságunkat valóra válthatjuk. A világ egyik legnagyobb spirituális tanítója könyvében megmutatja, hogyan alakíthatjuk át az önmagunkról alkotott, sokszor gátló elképzeléseinket, s hogyan teljesíthetjük be spirituális küldetésünket annak érdekében, hogy nap mint nap mi magunk is megéljük a teremtés csodáját.

  A szerző nem csak arra bátorít, hogy képzeljük el és érezzük át mindazt, amit a világában látni és tapasztalni szeretnénk, hanem a könyvben leírt módszerek segítségével a kezünkbe adja az életünk irányításához szükséges eszköztárat. Képessé tesz bennünket arra, hogy megfeleljünk igazi feladatunknak és fenntartsuk a kapcsolatot létezésünk Forrásával. Ez a könyv segít, hogy valóban MEGLÁSD Isteni mivoltodat, hogy tudd, már most is megvan Benned az a láthatatlan, felsőbb éned, amely elvezet a teremtés művészetének magasiskolájáig. Képzelőerőd szándékos és tudatos irányításával TE is képes vagy elérni a teremtés mesterfokára. Ha csodára vágysz, teremtsd meg a semmiből!

   
 5. havert

  havert Állandó Tag

  ThetaFloating - Ajándék CD melléklettel
  Használd ki sejttudatosságod spirituális lehetőségeit, és teremtsd újjá magad!
  Esther Kochte

  [​IMG]

  A vonzás törvényének értelmében külvilági élményeinkben a legtitkosabb érzelmeink és elvárásaink tükröződnek. Ha megsértenek minket, önmagunk elfogadásával vannak gondjaink. Ha folyton pénzszűkében vagyunk, a saját értékünket becsüljük alá. A gyermekkorban bevésődött és sejtszinten átvett érzelmi és mentális mintáinkkal mi magunk teremtjük meg a valóságunkat. Ha a saját önvalónkat megváltoztatjuk, az életkörülményeink automatikusan ehhez fognak igazodni.

  A ThetaFloating pontosan a megmagyarázhatatlan ellenállásainkat és a titkos félelmeinket térképezi fel. A munka során a régi minták egymással ütközve meg is szűnnek, természetes életerőnk ettől kezdve akadálytalanul áramolhat, korlátozottságunk utat enged az egység és az ősbizalom érzésének. A kiterjedt tudatosságnak ebben az állapotában játszva lebegünk ide-oda érzelmeink világában, hogy megváltoztassuk benne mindazt, ami akadályozza egyéni fejlődésünket. Ez az angol „floating” (lebegés) fogalmának a lényege. Minél közelebb kerülünk eredeti lényünkhöz, annál könnyebben boldogulunk az életben. Ha összhangba kerülünk az elképzeléseinkkel, könnyűszerrel meg is valósítjuk őket, s beindul az életünk!

  A mellékelt CD segítségével a legfontosabb gyakorlatokat és meditációkat rögtön ki is próbálhatjuk. A bemutatott gyakorlatok javítják a mediális érzékelést és közben segítenek kapcsolatba kerülni az önvaló magasabb szintjeivel.

  • 264 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789632912660
  • Nyelv: Magyar
  • Tömeg: 230 g
  • Ár: 2 980 Ft
   
 6. havert

  havert Állandó Tag

  David R. Hawkins
  Gyógyulás és felépülés

  [​IMG]
  ISBN 978-606-8352-44-2
  Kiadás éve 2014
  Nyelv: Magyar
  Ár: 4 300 Ft
  488 oldal - keménytáblás


  Ezeket a holisztikus gyógyászattal kapcsolatos előadásokat a szerző eredetileg különböző rehabilitációs szervezetek és klinikai szakorvosok előtt mondta el. A hangsúly a felépülésen van, annak legteljesebb értelmében: mentális, fizikai, lelki, valamint spirituális téren. A „gyógyulás" az EGÉSZséget, teljessé válást jelenti, míg a „kezelés" korlátozott, és rövid távra szól.

  A szerző ötvenévnyi széleskörű klinikai tapasztalattal a háta mögött a terület legkiválóbb vezető egyéniségévé vált, amint erre az emberi tudat témakörében írt több mint nyolckötetes könyvsorozata is rávilágít. A tudat összefonódik mind az egészséggel, mind a magatartással, ugyanakkor az emberi lét pszichológiai pilléreivel is.

  Ez a kézikönyv a szerzőnek a témában írt minden előadását magában foglalja, és a sokféle formában megnyilvánuló emberi szenvedés enyhítését szolgálja. Valóban meggyógyulni annyit tesz, mint minden szinten teljessé, egésszé válni.

  Részletek a könyvből
  Mi az, ami a fájdalomküszöbünket, illetve a fájdalomra való érzékenységünket meghatározza? Ahogy teltek az évek, számos spirituális és tudattal kapcsolatos módszert tanultam, és kezdtem őket a fájdalomra alkalmazni. A fájdalom megtapasztalása kezdett enyhülni, és a legnagyobb meglepetésemre, amikor fogorvoshoz mentem, csak mérsékelt fájdalmat éreztem a gyötrelem helyett. A fájdalom fokozatosan tovább enyhült, míg végül már csak kellemetlen volt. Amikor ma fogorvoshoz megyek, már kellemetlen érzésem sincs. Mintha alig egy perce ültem volna be a székbe, és már fel is állok. „Kész is van?”, kérdezem ilyenkor. „Hihetetlen, hogy máris befejezte!”

  A fejezet végén olyan önhipnózisos, önszuggesztiós módszerekről lesz szó, amelyek megerősítenek abban, amit tanultunk. Például hogy miként fordíthatunk az előnyünkre egy valamelyest módosult tudatállapotot, hogyan hozzunk létre a gyorsabb tanulás érdekében egy olyan teret, amelyben befolyásolhatóbbak vagyunk, hogyan enyhíthető a fájdalom, és milyen az a közeg, amelyben könnyebben megy a tanulás? A következő fogorvosnál tett látogatásig lehet, hogy nem sok ideje lesz megtanulni ezeket a módszereket, ezért azt is elmondjuk, hogy miként lehet ezeket felgyorsítani.

  Az első megoldandó feladat a heveny fájdalom kezelése. Valakinek séta közben egyszer csak kificamodik a bokája, ami gyötrelmesen fáj; vagy eltörik a lába, vagy hirtelen epegörcse, vesegörcse, anginás fájdalma lesz; esetleg csupán szokványos balesetet szenved, például lehorzsolja a lábszárát, vagy beüti valamibe a fejét, és lesújt rá a fájdalom. Hogyan kezelünk egy ilyen heveny fájdalmat? Bemutatunk egy olyan módszert, amellyel sokféle betegség kezelhető, és amely segítségével mind a heveny, mind a krónikus fájdalom elmúlik. (Részlet a Fájdalom és szenvedés című fejezetből)

  Az elmének olyan ereje van, hogy amilyennek tartja a tapasztalatot, az valósággal megszabja annak megélését. A félelem bizonyos világnézetet hoz létre, és hajlamos önbeteljesítő jóslattá válni. A legutóbbi egyetemi kutatások, valamint saját kutatásaink is azt igazolják, hogy amire gondolunk, az hajlamos megnyilvánulni a világunkban. Az általunk megtapasztalt világ tehát annak a külső megnyilvánulásává válik, ami az elménkben van, így az életünk valójában a tükrök világa. Amit látunk és tapasztalunk, az tulajdonképpen saját tudatszintünk kivetülése. (Részlet az Aggodalom, félelem és szorongás című fejezetből)
   
 7. team72

  team72 Tag

  A TAROT BELSŐ SZERKEZETE

  Magyar Elektonikus Könyvtár (MEK) download pdf formátum
  http://www.tarot.72.sk

  A tarot szó jelentéséről

  A TAROT szó jelentése ismeretlen. Egyesek szerint ROTA mások szerint a TÓRA, TARO, TA-ROSH, TARIQA, TARA stb. szavakkal függ össze. Sokan a TAROT szót "taró"-nak ejtik francia mintára, bár egyáltalán nincs igazolva, hogy a TAROT szó francia, latin, egyiptomi, indiai vagy más eredetű lenne, lásd Stuart Kaplan: The Encyclopedia of Tarot.
  Az érdekesség kedvéért viszont én is gyarapítanám ezt a találgatást egy újabb lehetőséggel a magyar nyelv szerint.

  A "TA" szó jelentése ki, kint. Gondoljunk itt arra, amikor a gyermek azt mondja: "Megyünk ta.". Az "AR", "ÁR" szó jelentése áradat, mint például: "fény-ár", "folyó-ár", vagy "hung-ar", "mag-ar". Összerakva a TA-AR-OT jelentése kiáradott, kisugárzott. Ez viszont azt jelenti, hogy a TAROT szó magára a teremtésre, Isten szellemének kiáradására utal, KIÁRADÓT jelöl. Ez a megnevezés pontosan kifejezi az egész tarot lényegi mondanivalóját, a tíz dimenzió keletkezését.
  Másik lehetőség, ha a "TÁR", kitár, feltár igéből indulunk ki. Így a TAROT a tárott, tehát a kitárulkozott vagy a TÁRÓT, a ki-TÁRÓT, a fel-TÁRÓT, a rejtett dolgok feltáróját jelenti.
  Valójában mindegy melyik értelmezést használjuk, mert mindegyik nagyon hasonló dolgot fejez ki, ami szerintem nem lehet véletlen. (A magyarban ismert a tárogató nevezetű fúvós hangszer, amit azért hívnak tárogatónak, mert megnyitja az emberek lelkét.)
  Ha megfigyelük a TAROT szó jelentéséről alkotott elméleteket, akkor láthatjuk, hogy szinte semmilyen nyelven nem lehet ilyen pontos értelmezésre jutni, mint a magyarban.


   
 8. havert

  havert Állandó Tag

  Bagdy Emőke - Relaxáció, megnyugvás, belső béke
  Könyv és hangoskönyv 4+3 relaxációs gyakorlattal
  [​IMG]

  ISBN : 6155281235
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 128
  Méret [mm] : 142 x 180 x 12
  Tömeg [g] : 240

  "Elfáradtál? Feszült vagy? Nem tudsz elég jól koncentrálni? Nem megy a tanulás elég hatékonyan? Döcög az egészséged? Ideges tünetekkel bajlódsz?
  Neked készült ez a segítség! Tegyél próbát, miképpen tudod a rejtett belső erőket a szolgálatodba állítani! Tanuld meg felhasználni erőforrásaidat! Állj szóba a belvilággal, az érzelmi tudatoddal, amely bölcsebb, mint gondolnád.
  Csak a tapasztalatodban bízz! Mindent megtudsz, megismersz, ha kipróbálod az elmédben rejlő kincsek felhasználását.
  Jóleső ellazulást, megnyugvást, belső békét, örömteli belső utakat kívánok." ( Bagdy Emőke)

  A kötet bevezet a relaxáció és a meditáció alapjaiba, hogy jobban értsük azt a csodálatos világot, amelybe a hangoskönyv segítségével belépünk. A CD-n hét, Bagdy Emőke által összeállított és vezetett relaxáció/meditáció szerepel MP3 formátumban. (Közülük négy audio formátumban is meghallgatható.)
  A programok között akad stresszmentesítő mélyrelaxáció; koncentrációfejlesztő meditáció; gyors, hatékony önellazítás; egészséggondozó meditáció és a teljesítményhelyzetekre felkészülést megerősítő relaxáció is. Szövegük a könyvben nyomtatott formában is szerepel, azok számára, akik saját hangjukon szeretnék rögzíteni és hallgatni a gyakorlatokat.
   
 9. havert

  havert Állandó Tag

  Vége a halogatásnak - Számoljunk le Pató Pál-énünkkel!
  Petr Ludwig
  [​IMG]
  Kiadó:

  Central Médiacsoport Zrt.
  Oldalak száma: 272
  Kiadás éve: 2015
  Borító: FÜLES, KARTONÁLT
  Súly: 330 gr
  ISBN: 9789633412053
  Illusztráció: SZÍNES VONALRAJZOK

  Prokrasztináció = kóros halogatás, a feladatok és kötelességek folytonos későbbre halasztása

  A könyvben nyolc konkrét segédeszköz segíti személyiség- fejlődésünket, melyek nagyobb motivációra, effektivitásra, produktivitásra nevelnek, és hozzásegítenek a hosszú távú elégedettséghez. A szerző által kidolgozott módszer egyszerűen, hatékonyan és mindenekelőtt nagyon gyorsan segít legyőzni halogatásunk ördögét.

  A könyvből megtudhatja:
  - A tudomány pillanatnyi állása szerint miért is halogatjuk, miért vagyunk tehetetlenek és kevésbé hatékonyak
  - Hogyan motiváljuk önmagunkat, hogy a munkánk örömet szerezzen, és beteljesítse a hozzá fűzött reményeinket, de ne merítsen ki minket?
  - Hogyan szabaduljunk meg a külső motivációk béklyójából?
  - Hogyan ne váljunk célmániásokká, olyan emberekké, akiknek folyton újabb és újabb célokat kell kitűzniük maguk elé?
  - Hogyan motiváljuk és inspiráljuk a környezetünket, munkatársainkat?
  - Hogyan hagyjunk fel rossz szokásainkkal, és miképp minimalizáljuk visszatértük lehetőségét?
  - Hogyan sajátítsunk el hosszú távra érvényes szokásokat, és mit tegyünk, ha megszakítjuk őket?
  - Hogyan kerekedjünk felül a mindenütt jelen lévő döntésképtelenségen és objektivitáshiányunkon?
  - Hogyan szervezzük meg a napjainkat és az egész életünket úgy, hogy elsősorban azt csináljuk, aminek valóban értelmét látjuk?
   
 10. manocska01

  manocska01 Aktív tag

  Horváth Mónika - A választás lehetősége
  Az emberek nagy többsége örök kétségek, külső és belső konfliktusok között éli mindennapjait. Szabadulna az ördögi körből: szeretet nélküli párkapcsolat, családi diszharmónia, stressz, nem-szeretem munkahely... Sok embernél ezek a felismerések elvezetnek oda, hogy elkezdik a megoldást keresni, és a terápiától a különféle spirituális tanfolyamokon át egészen a drasztikus váltásig eljutnak. Ám szinte mindenki szembesül azzal, hogy amint változtat, újra egy hasonló élethelyzetben találja magát... Miért? Van egy mondás: bárhová mész, önmagadat mindig magaddal viszed. Vajon valóban ördögi ez a kör, vagy nagyon is emberi? Hiszen vannak, akiknek mégis sikerül a lehetetlen. Horváth Mónika egy olyan utazásra hívja az olvasót könyvében, amely nem kevésbé egzotikus világba kalauzolja el, mint önmagába...
  A könyv rendelhető:
  Amazon: https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss/141-5630186-1832447?url=search-alias=aps&field-keywords=A+választás+lehetősége+Horváth+Mónika

  Oldalszám: 250
  ISBN: 978-3-99048-865-2
  Megjelenés időpontja: 2017-08-18

  Facebook szatszang kérdések csoport:
  https://www.facebook.com/groups/1684123908476027/

  [​IMG]
   
  Utoljára módosítva: 2017 Szeptember 19
 11. havert

  havert Állandó Tag

  Az erő barlangjai
  Sergio Magana Ocelocoyotl

  [​IMG]

  Kiadó: BIOENERGETIC KIADÓ KFT.
  Oldalak száma: 209
  Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly: 192 gr
  ISBN: 9789632913018
  Kiadás éve: 2017


  „Csatlakozz hozzám ezen az úton, fedezd fel a benned rejlő erőt, és hidd el, ha alkalmazod a tanultakat magadon és másokon, az teljesen meg fogja változtatni az életedet.”

  A neves gyógyító, nemzetközi hírű tanár és elismert szerző, Sergio Magaña Ocelocoyotl annak az egyedülálló, értékes, gazdag ősi mexika tudásnak a legmélyebb rétegeit teszi elérhetővé, amelyet 1460 éven át kizárólag szájról szájra adott tovább mester tanítványának. Most érkezett el e titkos tanítások felfedésének ideje, és Sergio azon szószólók egyike, akiket felkértek, hogy osszák meg a világgal ezt az ősi bölcsességet.

  Ezek a mély tanítások magukban foglalják a tudattalannak, vagyis az „erő barlangjainak” megdöbbentő és pontos térképeit, azokét a helyekét, ahol hozzáférhetünk és megváltoztathatjuk árnyékainkat és félelmeinket, aktiválhatjuk álmainkat és igazi erőinket. A különleges energetikai gyakorlatok segítségével életre kelthetjük barlangjainkat, ezáltal hozzáférünk belső erőnkhöz, majd „felébredve” szembeszállunk démonainkkal, meggyógyítjuk magunkat és fejlődünk.

  A gyakorlatok az ősi mexikák kozmikus matematikájával összhangban négy részre oszthatók: gyógyítás, megújulás, teremtés és megvilágosodás. Mindezeket megvalósíthatjuk, ha sikerül megismernünk legbelsőbb énünket, tudattalanunkat, azaz „erőnk barlangjait”.

  "Biztos vagyok benne, hogy ha rendszeresen végzed az itt közreadott gyakorlatokat, lenyűgöző eredményeket érsz el, és hasznodra fordíthatod az ősi Mexikó itt feltárt titkait. A gyógyulásnak ez a módja nem varázslat, hanem ősi, ám általad is elsajátítható tudás.
  Isten hozott az erő, a belső éned barlangjában!"   
  jlaczko, Kis Sarkcsillag és 1958 kedveli ezt.
 12. FLAMINGO

  FLAMINGO büszke nagypapa Fórumvezető Kormányos

  Miként a téma címe is mutatja, ez itt könyvajánló.
  Ha állandó taggá válsz akkor az irodalom alfórumban lehetőséged lesz könyvek tartalmának elérésére is, de hogy konkrétan melyekre, azt akkor és ott tudakolhatod majd meg.
   
 13. limcsi

  limcsi Állandó Tag

  Sziasztok! Keresem bármilyen elektronikus formátumban ezt a könyvet
  Dr. Bruce H. Lipton: Tudat a belső teremtő – a sejtek mágiája

  Előre is köszönöm
   
  Moncsi11a kedveli ezt.
 14. manocska01

  manocska01 Aktív tag

  sugát kedveli ezt.
 15. limcsi

  limcsi Állandó Tag

  Kedves Manocska01!
  Köszönöm
   
  manocska01 kedveli ezt.

Megosztás