Ezoterikus könyvajánló

FLAMINGO témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2007 Október 20.

 1. Radványa

  Radványa Állandó Tag

  Segitséget is adnál hozzá? Azt irja, hogy nincs jogosultságom a lap megtekintéséhez!A jobb fenti sarokban látok egy linket, de nem lehet vele csinálni semmit.Ez milyen formátum a windows megnyitja?
   
 2. meoindil

  meoindil Állandó Tag

  DjVu

  Szia!
  Várd meg míg végetér a visszaszámolás és megjelenik a Click here for Download felirat, akkor letöltheted.
  Nem, a Windows ezt sem kezeli, (sok mindent tud, de csodát nem kell tőle várni :)).
  Ezt töltsd le:
  DjVuReader
  vagy ezt:
  WinDjView

  Üdv
  meoindil
   
 3. Sati15

  Sati15 Állandó Tag

  Richard Bach: Illiúziók

  Én szeretem minden könyvét. Nagyon egyszerűen és emberközelien ír a spirituális folyamatokról. És szeretem a humorát is benne.

  A könyv ajánlója:

  Volt egyszer, hogy egy kristálytiszta vizű, hatalmas folyó fenekén különös lények éltek.
  A folyó csendesen hömpölygött mindannyiuk - fiatalok és öregek, gazdagok és szegények, jók és gonoszok - fölött, a víz folyt, ahogyan folynia kellett, a víz csupán kristálytiszta önmagát ismerte.
  A lények mindegyike görcsösen kapaszkodott a folyómeder mélyén heverő ágakba meg kövekbe, mert életük volt a kapaszkodás, az, hogy ellenálljanak a sodró áramlásnak, ezt tanulták születésük pillanatától.
  Végül azonban az egyik lény így szólt: "Elegem van már ebből a kapaszkodásból. Bár a saját szememmel nem tudok meggyőződni róla, de bízom benne, hogy a folyó tudja, hová folyik. Hagyom hát, hadd sodorjon magával az áramlás, és vigyen, ahová akar. Ha továbbra is itt kapaszkodom, belehalok az unalomba."
  A többi lény kinevette, és azt mondták: "Te bolond! Engedd csak el magad, és az áramlás, amelyet oly nagyra tartasz, majd jól megforgat, odavág és úgy szétmorzsol a köveken, hogy abba hamarabb belehalsz, mint az unalomba!"
  De a lény nem hallgatott rájuk, hanem elszántan elengedte, amibe addig kapaszkodott, mire valóban rögtön forogni, bukdácsolni kezdett, és az áramlás a kövekhez vagdalta.
  Ám a lény ennek ellenére sem kapaszkodott meg újra, az áramlás így egy idő múlva felemelte a folyómeder fenekéről, és többé már nem ütődött, zúzódott.
  Azok a lények pedig, akik a folyó alján éltek tovább, és nem ismerték a sodródót, így kiáltottak fel: "Lássatok csodát! Ugyanolyan lény, mint mi vagyunk, de ő repül! Íme a Messiás, aki eljött, hogy mindnyájunkat megváltson!"
  És a sodrodó így szólott: "Dehogy vagyok én Messiás, vagy akkor ti is azok vagytok. A folyónak telik kedve benne, hogy felemeljen bennünket, hogy szabaddá tegyen, ha van merszünk hozzá, hogy elengedjük, amibe kapaszkodtunk. Valódi tennivalónk az utazás, a nagy kaland."
  De ők csak egyre azt kiáltozták: “Megváltó”, és továbbra is görcsösen kapaszkodtak a kövekbe, és a következő pillanatban a sodródó eltűnt a szemük elől, ők pedig ott maradtak, és legendákat találtak ki maguknak holmi Megváltóról.
   
  1958 és babi49 kedveli ezt.
 4. Dyte

  Dyte Állandó Tag

  Évekkel ezelőtt olvastam Robert Merle: Madrapur c. könyvét. Akkor nem értettem, és nem is tetszett. Most újból olvasom és nagyon érdekesnek találom. Az író mintha saját élményeit mesélné el egy különleges repülőútról. Azt hiszem a gép utasai már meghaltak, csak nem tudnak róla. Vannak olyan tézisek, hogyha felkészületlenül ér minket a halál, nem is vesszük észre, hogy már meghaltunk, mert a köztes létben minden ugyanolyan, mint az életben volt.
   
  1958 kedveli ezt.
 5. FLAMINGO

  FLAMINGO moderátor Fórumvezető Kormányos

  Ooopsz, eltűnt a februári ajánlatom.
  Na nem baj megismétlem:


  [FONT=Verdana, sans-serif][​IMG]
  Dr. Berend Róbert és Fabók Ágnes
  [/FONT]

  [FONT=Verdana, sans-serif]ÖNFEJLESZTÉS CHI KUNGGAL – CD melléklettel![/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Édesvíz Kiadó, 2008. február 1.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]5490 Ft, színes 200 oldal, kemény táblás[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kategória: ÉLETMÓD[/FONT]

  „[FONT=Verdana, sans-serif]Mi másra van szükségünk, mint megélni a boldogságOT,[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]és ezt SZÉTsugározni testünk minden porcikájába?”[/FONT]

  [FONT=Verdana, sans-serif]A bizonytalanság, a túlhajszoltság és a megfelelési kényszer mindennapi életérzéssé vált, munkahelyi, otthoni stresszt és betegségeket okozva. Zsúfolt, túlfeszített napjaink sarokba szorítanak, mégis szeretnénk jól érezni magunkat, egészségesek, energikusak és kiegyensúlyozottak akarunk lenni. Ennek elérésére számos eszköz áll rendelkezésünkre – ezek egyike a [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]chi kung[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif].[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Mi is a chi kung valójában?[/FONT]

  [FONT=Verdana, sans-serif]A chi kung a kínaiak nemzedékről nemzedékre örökített, ősi kincse. Energetikai gyakorlatok, melyeket évezredekig a hosszú élet titkaként és hadititokként kezeltek. Mintegy harminc évvel ezelőtt a kínai tudományos akadémia irányításával elkezdték összegyűjteni és rendszerezni a gyakorlatokat, amihez a WHO (az ENSZ Egészségügyi Világszervezete) jelentős támogatást nyújtott. Így a chi kung a világ számára is elérhetővé vált.[/FONT]

  [FONT=Verdana, sans-serif][​IMG]
  Thomas és Penelope Pauley
  [/FONT]

  [FONT=Verdana, sans-serif]Váltsd valóra legvadabb álmaidat![/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Édesvíz Kiadó, 2008. február 12.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]2990 Ft, 200 oldal, kemény táblás[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kategória: TUDATOS TEREMTÉS (THE SECRET-KÖNYVTÁR)[/FONT]


  „[FONT=Verdana, sans-serif]Ez a módszer nemcsak arról szól, hogyan szerezzük meg a legdivatosabb cipőt vagy a dombon álló házat. Megváltoztatta a kapcsolatomat a barátaimmal, jobbá tette a házasságomat, és főleg az önmagamhoz fűződő viszonyomat. Ma már ismerem az álmaimat, és meg is élem azokat.”[/FONT]


  „[FONT=Verdana, sans-serif]Valójában minden az Univerzumtól, Istentől származik. Épp ezért kell az Univerzum Törvényei szerint gondolkodni és intézni ügyeinket, ha anyagi sikerre vágyunk. Nem az állandó, kemény munka a gazdagság és boldogság titka. Én egész életemben sokat és keményen dolgoztam, és kétszer mentem csődbe. Mások alig dolgoznak, mégis életük végéig élvezhetik tevékenységük gyümölcsét. Amikor megtanultam ezt az egyszerű titkot és azt, miként alkalmazzam, az életem örökre megváltozott.”[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Thomas Pauley[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Kurt Tepperwein[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Illúziók nélkül[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Édesvíz Kiadó, 2008. február 26.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]200 oldal, kemény táblás[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]2890 Ft[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kategória: LÉLEKGYÓGYÁSZAT[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Meghívó Kurt Tepperwein tudat-iskolájába[/FONT]

  [FONT=Verdana, sans-serif]Ön megtalálta az arany középutat? Életét hivatásként és egyfajta egyéni beavatásként éli meg? Bármi történjen is Önnel, mindenkire tanítójaként és segítőjeként tekint? Ha nem ebben az állapotban vagyunk, nem lehetünk összhangban valódi lényünkkel – pedig azért vagyunk itt a Földön, hogy önmagunk legyünk.[/FONT]

  [FONT=Verdana, sans-serif]Köszönöm, hogy úgy döntött, megtanul emlékezni arra, ki is valójában. Szívből örülök annak, hogy újra magáévá szeretné tenni az elfeledett hatalmat, amivel tetszés szerint változtathatja meg a valóságot, és amivel részt vehet a teremtés alakításában.

  Egyelőre ennyi.

  [/FONT]
   
 6. szvasko

  szvasko Állandó Tag

  Kedves Vnebakliz !

  Én most kezdtem el az általad említett 3. részt. De azt írja mindegy milyen sorrendben olvassa az ember. Te is így látod ??? Nekem csak a 2. és a 3. rész van meg. A Rendeld meg az Univerzumtól sajnos még nincs.

  Üdvözlet

  "Ha a tudatallatidnak választania kell a mélyen gyökerező érzelmek és a logika között, szinte mindig az érzelmek javára dől el a választás"
   
 7. Remka

  Remka Állandó Tag

  Ajánlom: Kassai Csilla (depresszióból, szenvedélybetegségből kigyógyult írónő) 5-ről 6-ra című könyvét

  "Kedves Olvasó! Önre most, merem állítani, élete legfontosabb és legizgalmasabb felfedezése vár!
  Ez a könyv ugyanis azoknak szól, akik szeretnének kitörni átlagos, boldogtalan életükből. A könyv által ajánlott program lehetőséget teremt arra nézve, hogy az olvasó megismerje saját jelenlegi énképét, kialakítsa a vágyott ént, vagy más szóval énideált és egy 21 napos módszer segítségével fel is építse azt. Minden új szokás kialakításához 21 napra van szükség. A pozitív gondolkodás negatív énképpel viszont nem működik! Ezért olyan fontos az Énkép pozitív kialakítása és megerősítése."

  www.5rol6ra.hu
   
  lady44 kedveli ezt.
 8. gatti1

  gatti1 Állandó Tag

  Sajnos dr. Joseph Murphy könyveit kettő kivétellel nem lehet megszerezni
   
 9. dreamaya

  dreamaya Kitiltott (BANned)

  1 gyönyörű könyvről szeretnék röviden írni.
  Gyöngyösi Anna: DALÍ TAROT
  (Alchemilla Műhely Pilis Print Kiadó Kettőezernyolc)

  Bár Salvador Dali művei eleve a meghökkentésre épülnek, a Tarot-képei mégis más minőséget képviselnek.
  A szerző szavait idézve: kristálytiszta, erőteljes és mélyértelmű Tarot ez.
  Jelzésértékűnek érzem, hogy a több, mint 2200 féle Tarot Kártya közül egyedül ez részesült Pápai Áldásban!

  Sok képen szerepel pillangó, ami a lélek szimbóluma (a görög pszükhé szó pillangót, lelket, lelket jelent).
  A lepke egyedfejlődése során hernyóból 1 teljesen más élőlénnyé, pillangóvá alakul.

  Többször előfordul árnyalak, ami az árnyékszemélyiségünket személyesíti meg: ez az általunk el nem fogadott, elrejtett részünk.

  Különös szimbólum a mankó, ami Dalinál éppenhogy nem az elesettségre utal, hanem egyfajta arroganciát takar.
  Mindezek segítenek abban, hogy Varázslatos és Eredeti Utazást tehessünk a tudattalanunkba.

  És unikumnak számít, hogy a szent cél érdekében - a misztikus tudás átadásához - középkori műalkotásokból merített a Festő.

  A Nagy Arkánum Lapjainál a jelentés, az elemzés szerepel.
  Az alszimbólumokra pl. héber betűkre is magyarázatot kapunk.
  Sor kerül a feladat megjelölésére és a kérdés megfogalmazására.
  És mindig látható a forráskép is.
  S mindez a témához tartozó idézettel zárul.

  A Kis Arkánum Lapjairól rövid elemzés készült és szerepel a kép, a jelentés, a feladat és a kérdés.
   
 10. dreamaya

  dreamaya Kitiltott (BANned)

  Mindazoknak, akik belefáradtak a karma fárasztó fülbelihegésébe,
  Mindazoknak, akik nem szeretnek sztereotípiákban gondolkodni,
  Mindazoknak, akik családi szövetéből hiányzik valaki,
  Mindazoknak, akik kiváncsiak a szeretet és adósság stb. összefüggésére
  Mindazoknak, akik számára fontos a Megbocsátás, az Elfogadás, a Szeretet, a Rend stb.​

  szeretettel ajánlom
  BERT HELLINGER - GABRIELE TEN HÖFEL: FELISMERNI, AMI VAN
  c. könyvét!
  (Bioenergetic Kiadó Budapest 2002).​
   
 11. agica27

  agica27 Állandó Tag

  Dona Bernadette Vigil: Beavatás - a négy egyezség alapján

  "Mindazoknak, akik készen állnak arra, hogy valóra váltsák álmaikat, látomásaikat és vágyaikat."

  "Belső békénk alapja a tudatosság. A tudatosság tökéletesítése a kulcs ahhoz, hogy megváltozzanak azok az érzelmi és viselkedésbeli minták, amelyek boldogtalanná tesznek bennünket. Dona Bernadette az autentikus tolték indián hagyományokból merítve vezet minket, segítségével fokról fokra nyerünk beavatást a tolték látnokok ősi bölcsességébe:
  - fölfedezzük és elengedjük azokat a régi beidegződéseket, amelyek a múlt sérelmeihez lácolnak bennünket
  - új mintákat hozunk létre magunknak,
  - mindig az igazunkat mondjuk és az igaz szabadság felé fordulunk,
  - minden pillanatban éljük az életünket,
  - begyógyulnak sebeink,
  - megtapasztaljuk a béke és az elégedettség hihetetlen érzését."
   
  IKriszti és retibor77 kedveli ezt.
 12. Ocakos

  Ocakos Állandó Tag

  Sziasztok! Most ismerkedem a vonzás hatalmával, és csak ajánlani tudom mindenkinek Rhonda Byrne A Titok c. könyvét. Csodálatos!!
   
  tintyi kedveli ezt.
 13. FLAMINGO

  FLAMINGO moderátor Fórumvezető Kormányos

  tintyi kedveli ezt.
 14. TipeTupa

  TipeTupa Állandó Tag

  Felkeltetted bennem az érdeklődést... :-D
  Annak akit érdekel, halkan megsúgom az mp3portal.hu-n vannak feltéve Merle könyvek. Lehet, hogy itt is van, csak itt nem kerestem.:rolleyes:
   
  tintyi kedveli ezt.
 15. Kmaro

  Kmaro Állandó Tag

  Zengő Cédrusok

  Sziasztok!

  Én egy rendkívüli könyvet /könyvsorozatot/ szeretnék Nektek ajánlani. Hatalmas kincs az a tudás, amit általa kaphat az ember, persze csak ha igazán megérinti. Engem olyannyira megérintett, hogy az életem változáson megy keresztül általa, azóta is.

  Vlagyimir Megre: Anasztázia
  Zengő cédrusok
  A szeretet tere

  Egyenlőre ez a három kötet jelent meg magyarul, és a kilenc részes sorozat negyedik könyve is úton van.

  Idézném röviden a tartalmát:

  " Anasztázia, a Zengő Cédrusok sorozat első kötete. Vlagyimír Megre, vállalkozó, nagy hírnévnek örvendő vállalkozó, kereskedelmi expedíciót indított a szibériai tajgába 1994-ben, ahol egy hihetetlen történetet hallott a “zengő cédrusokról”. A történet nem hagyta nyugton és ezért, immár majdnem a teljes csőd szélén, újabb karavánt indított egy évre rá.
  Ezen az úton találkozott Anasztáziával, akivel három napot töltött a tajgában és így ismerte meg Anasztázia különös, Megre számára teljesen új, taszító és egyben vonzó világát. Anasztáziától egy teljesen új képet kapot a világról és olyan egymástól látszólag eltérő, ám egymással mégis szorosan összefüggő dolgokról, mint a kertészet, gyermeknevelés, gyógyítás, a természet szeretete és tisztelete, a szexualitás, vallás, stb.

  Ez a különös találkozás a vadonban Megrét teljesen átformálta és arra késztette, hogy elvesse vállalkozói terveit és a teljes csődbejutás után üres zsebekkel Moszkvába utazzon, hogy valóra válts Anasztázia szeretetből szőtt álmát, könyvet írjon mindarról, amit Anasztáziától, mint szellemi, pénzben, vagyonban mérhetetlen értéket kapott.

  És ahogy azt Anasztázia Megre-nek megigérte, a könyv, amit megírt, tényleg nemzetközi bestsellerré vált és milliók szívét érintette meg szerte a világon."

  Szívből kívánom, hogy érintsen meg benneteket is úgy, ahogyan engem.
   
 16. Mandulácska

  Mandulácska Állandó Tag


  Nem hallottam még erről a könyvről, de felkeltette az érdeklődésemet. Szinte beleborzongtam.
   
 17. Alapitvany

  Alapitvany Állandó Tag

  hmmmm...erdekesnek hangzik , megkel keresem.
   
 18. suzanne

  suzanne Állandó Tag

  Sziasztok.

  Én mostanában olvasgatok Richard Bach-tól. Nekem nagyon tetszenek a könyvei. :)
  ( Minden és mindenki egy, Jonathan a sirály, Búcsú a biztonságtól...)
   
  tintyi kedveli ezt.
 19. FLAMINGO

  FLAMINGO moderátor Fórumvezető Kormányos

  Kicsit elhanyagoltam mostanában ezt a témakört, ezért most igyekszem pótolni:
  <style type="text/css"> <!-- @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } --> </style>

  [FONT=Verdana, sans-serif]Joshua Shapiro és Blue Arrow Rainbow[/FONT] [FONT=Verdana, sans-serif]KRISTÁLYKOPONYÁK - az emberiség jövőjének ismerői[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Megdöbbentő titkok és talányok a koponyák őrzőitől[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Édesvíz Kiadó, 2008. október 2.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]155x235 mm, kemény táblás (fotókkal)[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]3590 Ft[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kategória: ISMERETTERJESZTÉS[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]A dalai láma szerint a titokzatos kristálykoponyák kommunikációs csatornák más dimenziókba, tárolva van bennük múltunk, jelenünk és jövőnk. Vajon miért pont a mi időnkben bukkantak fel?[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]A téma önmagában is különleges, a könyvet azonban még érdekesebbé teszi, hogy a legátfogóbb ismeretet és gyakorlati tudást adja kristálybarátaink küldetéséről, hatalmáról, céljáról, és a velük való gyógyítás lehetőségeiről - a világon kapható összes hasonló témájú kötet közül (fotókkal illusztrált könyv).[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Doreen Virtue[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Angyalok és szentek jóskártya[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]44 lapos kártyacsomag útmutató könyvecskével[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Édesvíz Kiadó, 2008. október 9.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]4590 Ft[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]E kártyalapok révén jobban meghallod majd a Szentháromság, az angyalok és a szentek útmutatását és üzenetét saját magad és szeretteid számára. A jóslás kellékei különösen akkor válnak javunkra, ha hajszoltak vagyunk, félünk vagy elvesztettük a fonalat, mivel világos, következetes üzeneteket közvetítenek, amelyeket a feszült elme is felfog. Bármilyen spirituális vagy vallási háttérrel rendelkezel, biztos lehetsz benne, hogy örömödet leled majd a kártyacsomagban, és igazi segítőtársra találsz benne.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Neil Somerville[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kínai horoszkóp 2009[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Mit tartogat számunkra a Bivaly éve?[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Édesvíz Kiadó, 2008. október 14.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]2590 Ft, 304 oldal, puha táblás[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kategória: ASZTROLÓGIA[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]A Bivaly erős, szívós, megbízható és felelősségteljes segítőtárs. Ez a fajta kötelességtudat jellemző a Bivaly évére is. Meg kell dolgozni az eredményekért, és időt kell arra hagyni, hogy az energia-befektetés meghozza gyümölcsét. A Bivaly lassan, de biztosan és kiszámíthatóan halad előre. Az év a hagyományos megoldásoknak és tradicionális értékeknek kedvez, ugyanakkor gyakorlatiasság jellemzi, ezért számíthatunk arra, hogy a cselekvés időszaka lesz – Önnek vajon mit kell tennie a Bivaly évében? [/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kurt Tepperwein[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Nagy egészségkönyv testnek és léleknek[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Örök érvényű naptár, tanácsadó és gyakorlókönyv[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Édesvíz Kiadó, 2008. október 21.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]155x235 mm, kemény táblás[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]5990 Ft[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kategória: ÉLETMÓD[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Függetlenül attól, hogy mennyi idős és éppen milyen az erőnléte, a könyv segítségével a legjobb formába hozhatja testét és egészségét.[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif] Kurt Tepperwein [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]összegyűjtött tudását tartalmazza a kötet, amely tulajdonképpen egy örök érvényű naptár, egy tanácsadó könyv és egy gyakorló munkafüzet inspiráló keveréke. A legjobb módja annak, hogy aktiváljuk saját energiáinkat, megelőzzük a betegségeket, fittek maradjunk és tökéletesen érezzük magunkat, hogy naponta használjuk ezt a kincsestárat. [/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Esther és Jerry Hicks[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Az érzelmek megdöbbentő ereje [/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]CD melléklet: Abraham élőben![/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Édesvíz Kiadó, 2008. október 28.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]155x235 mm, kemény táblás[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]3990 Ft[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kategória: TUDATOS TEREMTÉS[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Az Abraham-sorozat eddig megjelent darabjai közül ez a legújszerűbb és legnagyobb hatású kötet, tulajdonképpen a Kérd és megadatik! harmadik része. Olyan gyakorlati ismeretet közöl, amelyet azonnal hasznosíthatsz, és még több kedvedre való dolgot teremthetsz, vagy még többet tehetsz másokért. A CD-melléket Estherék [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]Elfogadás Művészete[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif] tanfolyamának hanganyagát tartalmazza. [/FONT]
   
  skorpika18, gpro, Szaszagi és 1 másik tag kedveli ezt.
 20. Loreley74

  Loreley74 Állandó Tag

  Szép napot kívánok mindenkinek!
   
  tintyi kedveli ezt.

Megosztás