Ezoterikus könyvajánló

FLAMINGO témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2007 Október 20.

 1. angelFly

  angelFly Állandó Tag

 2. tefi

  tefi Állandó Tag

  Venice Bloodworth
  Kulcs önmagadhoz
  Használd a Vonzás Törvényét!
  Édesvíz kiadó

  A jószerencse mögött mindig megtalálhatók azok az okok, amelyeket mi magunk hoztunk mozgásba valahol, valamikor; az úgynevezett balszerencse pedig szintén az általunk életre hívott energiáknak köszönhető.

  A világot gondolkodó emberek kormányozzák - ez mindig így volt, s így is marad. Gondolkodni mindenki tud, kreatív, építő módon azonban csak nagyon kevesen. E kevesek ismerhetik csak meg a gondolkodás igazi teremtőerejét. Pedig bárki rendelkezhet ezzel a teremtőerővel, ha használja a Vonzás Törvényét!

  Mindannyian ugyanabban a világban élünk, de vannak, akik elbuknak, beteggé vagy boldogtalanná válnak, mások sikeresek, egészségesek és boldogok maradnak egész életük során. Bár sokan szeretnénk a szerencsét, a végzetet vagy embertársainkat okolni ezek miatt, a különbségek kizárólag bennünk és gondolkodásunkban rejlenek.

  Mit tehetünk annak érdekében, hogy egy új, sikerekkel, jóléttel, barátokkal és örömökkel teli világot teremtsünk magunk köré? Ha megfelelő módon és kellő kitartással tanulmányozzuk az itt leírtakat - csodás áldásban részesülünk. A könyv olyan lelkesítően egyszerű kulcsot ad a kezünkbe, hogy egészen felvillanyozódunk tőle, és végre elhisszük, hogy bármire képesek vagyunk, csak "jól kell akarnunk" és "jól kell alkalmaznunk" a Vonzás Törvényét.

  Nagyon hasznos könyv, nekem bevált!
   
  Zeusz35, Heni113 és solyomlany kedveli ezt.
 3. tefi

  tefi Állandó Tag

  Florence Scovel Shinn
  A karmának nincs humorérzéke
  Játékszabályok egy jobb és gazdagabb élethez
  Édesvíz kiadó


  A KIMONDOTT SZÓ EREJÉNEK ALKALMAZÁSA

  A legtöbb ember számára az élet harc. Pedig ez óriási tévedés: az élet nem harc, hanem játék! Mindaddig nem játszhatunk azonban sikeresen, míg nem ismerjük a játékot meghatározó spirituális törvényeket. A spirituális törvények ismeretén alapuló pozitív életszemlélet -, illetve az ezt tükröző és támogató szóbeli megerősítések - megingathatatlanul egy jobb, és minden szempontból gazdagabb élethez segítenek minket.

  A karma törvénye szerint minden, amit teszünk, visszahat ránk, és mindig csak azt kaphatjuk az élettől, amit már adtunk valamikor. Ahogy a tudatalattinak, úgy a karmának sincs humorérzéke, ezért vágyainkat megfontoltan kell átadnunk a világnak, hogy elkerüljük a megvalósulásukhoz tartozó negatív következményeket. És ami nagyon fontos; vágyaink teljesítéséhez hagynunk kell, hogy az eszünk helyett a Gondviselés dolgozzon.

  A tudatos teremtéssel foglalkozó könyvek hazai kínálatában hiánypótló ez a kötet, ugyanis módszeréről, a kimondott szó erejének alkalmazásáról alig esett még szó. Aforizmái örök érvényűek, tanácsai egyszerűek, könnyen megjegyezhetőek, és ez nagyban segíti a tudatalatti folyamatok pozitív befolyásolását.

  "A nekünk szánt ösvény mindig tele van kincsekkel. Megmutatom, miként változtathatod meg körülményeidet szavaid megválogatása által. Mostantól ellenállhatatlan erejű mágnesként vonzod majd magadhoz mindazt, amit csak szeretnél!"
   
  verangi77, Zeusz35, zeiler és 1 másik tag kedveli ezt.
 4. tefi

  tefi Állandó Tag

  Judith Orloff
  Pozitív energia
  Alakítsd életörömmé a fáradtságot és a félelmet!
  Édesvíz kiadó


  A szerző orvos, spirituális tanító, az energiagyógyítás és az intuíció nagymestere. Kötetéből az energia felszabadításának egyedülálló módjaira derül fény, amelyek birtokában enyhíthetünk nyomasztó feszültségeinken, s olyan életet teremthetünk magunknak, amely táplál és támogat minket. Energiaprogramjával kirobbanóan energikus életvitelre leszünk képesek, jóra fordíthatjuk kapcsolatainkat, és ki tudjuk védeni az energiavámpírok támadásait.

  Ez a különleges energiaprogram az egészségünket és a viselkedésünket meghatározó finomenergia-fajtákkal dolgozik. Lelassítja, és természetes ritmusunkhoz igazítja az időt, hogy maradéktalanul átélhessük a jelent. Megtanítja számunkra, hogy ugyanazzal a figyelemmel bánjunk önmagunkkal, mint amelyet egy bizonytalan gyermeknek szentelnénk, aki épp felfedezi rejtett képességeit. Rámutat, hogy a pozitív változáshoz nem muszáj fenekestül felforgatnunk régi életünket, csupán hangsúlyváltozásokra van szükség. Ne tökélyre vagy versengésre törekedjünk, hanem saját örömünkre ténykedjünk, még ha közben magas színvonalat érünk is el. Mindez újfajta kapcsolatot teremt önmagunkkal és a világgal.

  Nem küszöbölhetjük ki korunk negatív körülményeit – mobiljaink egyre csöngenek, újabb és újabb e-mailünk érkezik, az emberek durvák egymással, a gyerekek követelőzők, és napról napra sok rossz dolog történik a világban. Azt azonban megtanulhatjuk, hogyan óvjuk meg energiáinkat, s miként fogadjuk hidegvérrel az életünkben felmerülő stresszhelyzeteket. E program célja, hogy uralni tudjuk energiaháztartásunkat, és képesek legyünk feltöltődni újra meg újra, bármilyen kimerültek voltunk is.

  Azok számára, akik magasabb energetikai szinten kívánnak élni, kiváló kalauz ez a kötet. Utat mutat, és a megfelelő technikákkal is megismertet. Dr. Orloff meleg embersége és humora megoldást ad a fáradtság, a stressz és a félelem legyőzésére. Tanácsaival mindezek helyébe bőség, életöröm és szeretet költözik.
  Ha Ön is vágyik erre, próbálja ki a könyvben rejlő energiaprogramot!
   
  sandorsz56, laati2 és dodi1969 kedveli ezt.
 5. Karola8

  Karola8 Állandó Tag

  Sziasztok. Ajánlom nektek Kurt TEPPERWEIN : Itt és most élj. Nagyon sokat lehet belőle profitálni. Üdv mindenkinek
   
 6. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  [FONT=Verdana, sans-serif]Dr. Eric Pearl[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kapcsolatteremtő gyógyítás[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Beavatás egy új energiaminőség érzékelésébe[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Édesvíz Kiadó, 2009. március 3.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]3490 Ft, kemény táblás, 336 oldal[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kategória: SZELLEMTUDOMÁNYOK[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Miért érdeklődnek kiváló orvosok és egészségügyi kutatók szerte a világon azon rendkívüli gyógyulások iránt, [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]a[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]melyekről Dr. Eric Pearl páciensei hírt adnak? Mire véljük e páciensek beszámolóját halálos betegségeik hirtelen eltűnéséről? És miként lehet az, hogy ők is képesek lettek hozzáférni ehhez az új gyógyító frekvenciához? Eric Pearl gyógyító képességein kívül minden bizonnyal kiváló írói vénával is rendelkezik, mert hihetetlenül olvasmányosan és érdekesen tálalja a mondanivalóját.[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Kurt Tepperwein[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Nyílj meg és szeress![/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Édesvíz Kiadó, 2009. március 10.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]3290 Ft, kemény táblás, 272 oldal[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kategória: [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]Szerelem, párkapcsolatok[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Igazi [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]Tepperwein[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif] könyv ez, talán az eddigi legpraktikusabb. Kortól, nemtől és kapcsolataink milyenségétől függetlenül mindnyájan haszonnal forgathatjuk. Sőt, kellene is, hogy néha feltegyük magunknak a könyvben szereplő számtalan kérdést, amelyek közelebb vihetnek önmagunk és kapcsolataink jobbá tételéhez. Tepperwein támogatást és bátorítást nyújt, magával ragad és útmutatóul szolgál. Minden életszakaszban meg van az esélyünk arra, hogy megnyíljunk a szerelemre – akár most azonnal elkezdhetjük![/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Joe Vitale[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]A Kulcs[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]A hiányzó láncszem, amellyel beteljesítheted vágyaidat[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif](A Titok tanítóinak könyvtára sorozat)[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Édesvíz Kiadó, 2009. március 24.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]2990 Ft, kemény táblás, 232 oldal[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kategória: TUDATOS TEREMTÉS [/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Ha tisztában vagy azzal, hogy többre lennél képes, ám mégsem tudod megvalósítani a benned rejlő lehetőségeket, [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]A Kulcs[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif] segítségével leleplezheted azokat a lélektani és tudatalatti korlátokat, amelyek visszafognak. [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]A Kulcs[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif] feltárja a hiányzó titkot, amellyel magadhoz vonzhatod a gazdagságot, egészséget, sikert, boldogságot és minden egyebet, amire az életben vágysz. Az író és önfejlesztő-guru Joe Vitale [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]A Titok[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif] legmélyére ásva tár eléd egy hatékony és eredményes módszert a gyarapodásra, amelyet életed bármely területén alkalmazhatsz. [/FONT]
   
 7. bubbika

  bubbika Állandó Tag

  Egyik kedvenc könyvem:erre születtél-dan millman és a titok-
   
  peet54, tojásfej és koko428 kedveli ezt.
 8. fülesmaci93

  fülesmaci93 Vendég

  Szép Napot Kivánok Mindenkinek!

  Igaz nem könyv amit felteszek,de valahol elgondolkoztató egy NÉPSZERÜ BÖLCSESSÉGEKKEL TELI MESETÖRTÉNET szereplőinek jellemzése "Dr.Psychológus "szemmel.....:mrgreen::mrgreen::D

  Ime a történet...

  Pszichiátriai vélemény Micimackóékról

  Micimackó a pszichiátrián


  Micimackó:

  Kórosan mézfüggő szenvedélybeteg, aki mindent megtesz, hogy napi adagjához hozz[​IMG]ájusson (fára mászik, méhekkel csípeti össze magát, stb.). Ha nem kap mézet, mély depresszióba esik, gondolkodása lelassul, tökéletesen alkalmatlanná válik mindenfajta társadalmi-közösségi, kooperatív jellegű tevékenységre.

  Malacka:
  Totál idióta szegény. Szellemi fogyatékos (dadog, képtelen értelmesen fogalmazni, és bizonyára diszlexiás is), és növésben is erősen visszamaradt példánya fajtájának. Mivel képtelen másokkal megértetni magát, állandó kisebbrendűségi komplexus gyötri, nem is beszélve arról, hogy még a leghétköznapibb dolgoktól is fél. Kórlapján szerepel még akut klausztrofóbia és a biztonságérzet totális hiánya is.

  Tigris:
  Megalomániás tévképzetes elmebeteg, a veszélyesebb fajtából. Meg van győződve arról, hogy a tigrisek a többi élőlény felett állnak, így a Százholdas Pagony önjelölt kiskirályát tisztelhetjük benne. Übermensch-szindrómájához az árja tigris fajhoz való beteges ragaszkodás, túlfűtött rasszizmus társul. Közösségekbe beilleszkedni képtelen, a társadalom magányos számkivetettje ő, aki elszigeteltségét tettetett vidámsággal, és állandó pótcselekvésével, az ugrálással próbálja meg kompenzálni.

  Füles:
  Súlyosan depresszív alkat. Öregkorára belátta, hogy élete egy kudarc, egzisztenciája pedig valahol a béka segge alatt van. Nem tudott összegürcölni egy lakásravalót, ezért – míg társai jó meleg, fűthető odvas fákban vészelik át a teleket – meg kell elégednie egy huzatos fatákolmánnyal, ami Tigrisnek köszönhetően minden második nap tönkrezúzódik. Ez a gyökértelen élet, valamint a seggen fityegő műfarok – Milne-vel minden bizonnyal az impotencia szimbóluma –, amivel a többiek állandóan baszogatják, egyszerűen elviselhetetlenné teszi az életet Füles számára. Öngyilkos is lenne, ha depressziója nem totálisan passzív magatartásban ütközne ki, és ha nem félne az újabb kudarcoktól („mi van, ha nem sikerül?”).

  Kanga:
  Elvált asszony, egyedül neveli gyermekét – kell-e többet mondani? Az állandó házimunka és rosszcsont kölyke hamar kikészítették Kanga idegeit. Ráadásul – mivel Ausztráliából emigrált bevándorló –, idegennek érzi magát a Százholdas Pagony mérsékelt égövi élővilágában. Ennél pedig már csak kóros férfihiánya a rosszabb: igen régen kamatyolt már, és ezt beteges tisztaságmániáján próbálja levezetni – vár az igazira, aki sosem jön el.

  Zsebibaba:
  Csonka családból származó egyke, ennek köszönhetően anyuci szeme fénye, és mint ilyen, egészségtelenül elkényeztetett gyerek. Zsebibabának mindig mindent szabad, senkitől nem kap egy jó nagy maflást, akármit is csinál. Ugyanakkor a Pagony lakói – elsősorban édesanyja – nem fordítanak elég időt az iskoláztatására, így biztosak lehetünk benne, hogy felnőttkorára Zsebibaba elkallódott tehetség lesz, aki egy idő után majd az alkoholhoz vagy a droghoz fordul, hogy elfeledhesse a világ kegyetlenségét.

  Nyuszi:
  Az agresszív-neurotikus páciens iskolapéldája. Hétköznapi félelmeit felnagyítva él, ennek köszönhetően mindig van valami, amiért aggályoskodik, és mindig van valaki, akin aggályait – heves dührohamokkal és gyakran tettlegességig fajuló tombolással – levezetheti. Elviselhetetlen természetének köszönhetően világ életében agglegény volt, és egyenes úton van a bogaras vénemberség felé. A Pagony lakói utalják, de annyira szánalmas, hogy nem merik megmondani neki.

  Bagoly:
  A Százholdas Pagony legöregebb lakója, aki nem tud mit kezdeni a közte és a többiek között húzódó generációs szakadékkal. Hogy elfogadtassa magát, görcsösen igyekszik tudásával lenyűgözni őket, ám ez leggyakrabban tudálékosságba csap át, és még nevetségesebbé válik. Elsősorban a fiatalabbakat, Zsebibabát és Malackát próbálja megnyerni, aminek alapján joggal feltételezhetünk némi pedofiliára való hajlamot is.

  Róbert Gida:
  Hát, elég beteg kiscsávó lehetett, ha összehozta a fenti elmeotthont...
   
 9. albizoli75

  albizoli75 Állandó Tag


  Valakinek elektronikus formában meglenne?
   
 10. Ica66

  Ica66 Állandó Tag

  Sziasztok! Úgy gondolom, hogy a félelem nagyon sokunk életében ott van, ami nagyban befolyásolja életed.
  Theodor: A félelem hatása az életre
   
 11. csocsimocsi

  csocsimocsi Állandó Tag

  Sziasztok!

  Én meg a következő könyveket ajánlom:

  NEALE DONALD WALSCH: BESZÉLGETSÉEK ISTENNEL 1., 2. ( a 3-at még nem olvastam, de szerintem, az is nagyon jó lesz)

  A TISZTÁNLÁTÓ FIÚ
   
 12. Wulfi

  Wulfi Állandó Tag

  Lewis B. Smedes: Bocsáss meg és felejts!

  Lewis B. Smedes: Bocsáss meg és felejts!

  "Amikor megbocsátunk, a szeretet bölcsőjében ringatózunk... Csodát viszünk véghez,s ezt alig néhányan veszik észre.
  Egyedül tesszük: mások segíthetnek, de amikor végül bekövetkezik, a csoda belül megy végbe.
  Csendben tesszük: a csodát nem lehet hangszalagon rögzíteni.
  Láthatatlanul tesszük: a csodát nem lehet lefilmezni.
  Szabad akaratunkból tesszük: senki nem kényszeríthet rá, hogy megbocsássunk.
  Magunk gyógyítjuk magunkat."

  "Lewis B. Smedes teológus és etikatanár a kaliforniai Pasadenában. Kilencedik, Bocsáss meg és felejts! c. könyvében bemutatja, mi módon szabadulhatunk meg a lelkünket mérgező fájdalomtól és gyűlölettől, s hogyan juthatunk el a gyógyító megbékéléshez."
   
  Bukitingi kedveli ezt.
 13. Gabicaka

  Gabicaka Állandó Tag

  Ismeritek ? Az arany bolygó üzenete c. könyvet, hol lehet megkapni?
   
 14. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  2009 áprilisra:


  [FONT=Verdana, sans-serif]Doreen Virtue[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Gyógyítás tündérekkel[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Üzenetek, manifesztáció és szeretet a tündérek világából[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Édesvíz Kiadó, 2009. április 7.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]2990 Ft, 216 oldal, kemény táblás[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kategória: TÜNDÉREK[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Érdekes, hogy az angyalokban mindig hittem, de a tündérekről csak később szereztem tudomást. Gyanítom, hogy ugyanez az átmenet sok felnőttre igaz. Ez a változás, szokás szerint, Isteni utasításra történt, és tökéletesen illett a jelenlegi feladatomhoz, amelyben arra kértek, hogy tanítsak a tündérek létezéséről. El voltam ragadtatva, amikor felfedeztem, milyen csodásan érezhetjük magunkat a tündérek közelében. Már önmagában egy tündér jelenléte jó közérzetet, vidámságot, játékosságot és általában boldogságot okozhat. A tündérek emellett abban is segíthetnek, hogy megtaláljuk a szívközpontunkat. A természetükből fakadóan tehetséges gyógyítók, akik segíthetnek abban, hogy elengedjük életünkből a félelmet és a sötétséget. Ismerd meg őket és használd a segítségüket![/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Doreen Virtue[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Gyógyítás tündérekkel jóskártya[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]44 lapos kártyacsomag útmutató könyvecskével[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Édesvíz Kiadó, 2009. április 7.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]4590 Ft[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kategória: TÜNDÉREK[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Az angyalos és tündéres kártyapaklik közötti fő különbség abban rejlik, hogy az angyalok és tündérek más dolgokra koncentrálnak, amikor segítenek az embereknek. Az angyalok főleg azzal törődnek, hogy emlékezetünkben tartsuk Isteni életcélunkat, és bátorságot merítsünk e fontos küldetés teljesítéséhez. A tündérek inkább azzal foglalkoznak, hogy „ellazuljunk”, így több vidámságban lehet részünk. Megtanítják, miként fejezzük ki vágyainkat, és igénybe veszik a segítségünket ahhoz, hogy mindenki támogatást kapjon a bolygón, beleértve az állatok birodalmának lakóit is. Gyógyítsd meg életedet a tündérek segítségével![/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Richard Webster[/FONT]

  [FONT=Verdana, sans-serif]Teljesítsd be vágyaidat![/FONT]

  [FONT=Verdana, sans-serif]A vizualizáció és a vonzás törvénye[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Édesvíz Kiadó, 2009. április 21.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]2990 Ft, 176 oldal, kemény táblás[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kategória: TUDATOS TEREMTÉS[/FONT]


  „[FONT=Verdana, sans-serif]Az ember élete azzá válik, amivé gondolatai teszik.”[/FONT]

  [FONT=Verdana, sans-serif]Marcus Aurelius [/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Képzeld el, milyen lenne az életed, ha azt tehetnéd, amit szeretnél, vagy az lehetnél, aki lenni szeretnél? Tekintsd át az életedet! Milyen körülmények között élsz? Milyen emberek vesznek körbe? Kiváló egészségnek örvendsz? Boldog vagy? [/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Ha bármit megváltoztatnál, alkalmazd a teremtő vizualizációt! A népszerű szerző, Richard Webster hatékony rendszerével megvalósíthatod a legrejtettebb álmaidat is! Remek gyakorlati tanácsaival könnyedén megoldhatsz minden menet közben felmerülő problémát. Az egyszerű gyakorlatok és módszerek segítségével életed minden területén javíthatsz, legyen szó egészségről, párkapcsolatról, karrierről, tanulásról vagy pénzügyekről. A teremtő vizualizáció az emberi elme természetes képessége, noha a sikeres emberek természetesen könnyebben élnek vele, de ez bárki számára bepótolható. Richard Webster kiváló tanácsaival te is beteljesítheted a vágyaidat! [/FONT]
   
  zsozsi44 kedveli ezt.
 15. ionon

  ionon Vendég

  <table width="100%"><tbody><tr><td valign="top"> Jefremov, Ivan : A borotva éle

  </td> <td align="center" valign="top" width="70">[​IMG]</td></tr> </tbody></table> Megkímélt állapotban

  A borotva éle - szimbólum: Azt a szinte érzékelhetetlen határt jelenti, amely a tudat és a tudatalatti között húzódik, vagyis amely a teljesen egészséges én pszichikai tengelye. Így magyarázza regényének címét maga a szerző, a szovjet tudományos-fantasztikus irodalom klasszikusa, aki ezúttal a legújabb biológiai kutatások és felfedezések fényében boncolgatja az ember pszichofiziológiájának időszerű kérdéseit.
  Csodával határos, de megtörtént esetek, valóságos jelenségek hiteles leírásával igyekszik feltárni az emberi test és lélek rejtett tartalékait, energiaforrásait.
  A történések középpontjában egy titokzatos fekete korona, annak különös kisugárzása áll. Több csoport is meg akarja szerezni, hajszákat rendeznek érte. E kalandok leírásával válik a mű térben és időben több dimenziójúvá. Visszanyúl a régmúltba is, például Nagy Sándor korába, vagy az óindiai művészet kezdeteihez, hogy pontosan megvilágítsa a tegnap, a ma, sőt a holnap eseményeit. Oroszországból kiindulva Itálián, Dél-Afrikán át a forró Indiáig és a jeges Tibetig húzódik a cselekmény fonala.
  Megkímélt, jó állapotban!

  A bőven áradó események egzotikus környezetben, titokzatos templomokban, lámakolostorokban, tengerfenéneken, stb. játszódnak le. Szemünk előtt zajlik egy kalandos nőszöktetés , látjuk, hogyan verekszenek meg az erőművészek túlerőben levő fogdmegekkel , megismerjük a különleges, bénító folyadékot kilövelő pisztolyt.
  A mű hősei sarkítot jellemű, különleges képességű férfiak, hősnői egzotikus szépségű nők. Tanúi vagyunk hipnózissal való csodálatos gyógyításnak, az önszuggesztió nem mindennapi eseteinek. Csak egy példa a sok közül: a tibeti önsanyargató reszpáknak melegük lesz, amikor a fagyos szélben meztelenül állva locsolgatják magukat - a vizes törülköző megszárad rajtuk!
  Jefremov a tudománynak és a valóságban gyökerező fantasztikumnak olyan tájaira vezet el bennünket, amelyen mások még nem jártak...

  <table cellspacing="2" width="100%"><tbody><tr class="list_out"> <th class="title" colspan="3">A könyv adatlapja</th> </tr> <tr> <th class="list_image" rowspan="20" width="30%"> [​IMG]
  </th> <th class="list_left" width="20%">Cím:</th> <td class="list_left" width="50%">A borotva éle</td> </tr> <tr> <th class="list_left">Szerző(k):</th> <td class="list_left">Jefremov, Ivan</td> </tr> <tr> <th class="list_left">Kiadási adatok:</th> <td class="list_left">Bp. : Kossuth, 1992</td> </tr> <tr> <th class="list_left">Kategória:</th> <td class="list_left">Szépirodalom - Sci-fi</td> </tr> <tr> <th class="list_left">Értékelés:</th> <td class="list_left">Lebilincselő</td> </tr> <tr> <th class="list_left">Ár:</th> <td class="list_left">800 Ft
  Másolat
  Kedvenc regényem nagyon sokat segített abban hogy az legyek aki most vagyok.
  </td></tr></tbody></table>
   
 16. lupetto

  lupetto Állandó Tag

  [FONT=Verdana, Helvetica, sans-serif] Üdv Mindenkinek!


  Nekem ez volt az első ilyen témájú könyv amit a kezembe adtak, és bevallom nem bántam meg,hogy elolvastam:)
  [/FONT]Thorwald Dethlefsen: A sors mint esély.
  [FONT=Verdana, Helvetica, sans-serif]
  [/FONT]Az ezoterikus pszichológia megalapítója azoknak írta ezt a könyvet, akik az emberiség legősibb kérdésére keresik a választ: mi az élet, az emberi sors értelme? A modern természettudomány és pszichológia válaszkísérletei egyaránt kudarcot vallottak. Dethlefsen a régi titkos tanok világába vezeti olvasóit, lehetővé téve számukra, hogy az ősi technikák segítségével megismerhessék és megérthessék életüket, betegségüket, halálukat, hogy felelősséget vállalhassanak sorsukért. A sors nem véletlenek sorozata, nem csapás, ami ellen küzdenünk kell. A sors: esély. Esély az emberi teljesség és tökéletesség megvalósítására. Ezért kell megtanulnunk, hogyan ismerjük és értsük meg a sorsunkat. Az eredendő tudás útját kell járnunk, hogy megtaláljuk az eredendő kérdésre a választ: mi az élet, mi a sors értelme? Dethlefsen könyve kultikus könyvvé vált első megjelenése óta. Még pedig nem csupán a hazájában, hanem szerte Európában. Magyarországon 1992-ben jelent meg először, rajongók tábora alakult ki körülötte. Ajánljuk most az azóta felnövő útkeresőknek, de mindenki másnak, akit csábit a teljesség megismerésének vágya.
   
 17. yron

  yron Állandó Tag

  Laura Day Tudatos megérzését olvasom most.
  Megdöbbentő!
   
 18. Wulfi

  Wulfi Állandó Tag

  Erről jutott eszembe, hogy Dethlefsennek van egy másik, szintén ajánlásra érdemes könyve:

  Dethlefsen-Dahlke: Út a teljességhez

  http://www.scribd.com/doc/6996277/DethlefsenUt-a-Teljesseghez

  Továbbá ajánlom még
  Rüdiger Dahlke. A lélek nyelve:A betegség c. munkáját is.

  "A Lélek nyelve: A betegség, az Út a teljességhez című könyv folytatásának tekinthető, hisz ugyanazt tűzi ki célul: segítségével felismerheti az olvasó annak szükségességét, hogy betegsége tüneteit saját maga is értelmezze, így megtalálhatja a háttérben álló lelki okokat. A legrettegettebb betegség, a sclerosis multiplex, az epilepszia, a Parkinson-kór és az Alzheimer-kór mögött is feldolgozatlan, kezeletlen lelki sérülések rejtőznek, és ezeket felismerve, meggyógyítva lehetne kezelni, megelőzni, enyhíteni magát a betegséget. De szó esik a könyvben a pajzsmirigyzavarokról, az övsömörről, a gerincoszloppal és az ízületekkel kapcsolatos problémákról, a pikkelysömörről és a prosztatapanaszokról, a herpeszfertőzésekről és azokról a látszólag banális ügyekről, mint a korpásódás, a lábgomba és a szemölcs. A lélek nyelve: A betegség című könyvet a szakember és a laikus, az egészséges és a beteg egyaránt haszonnal tudja forgatni, akár gyógyítani, akár megelőzni akarja a bajt. "

   
  millaka kedveli ezt.
 19. Gabicaka

  Gabicaka Állandó Tag

  Ma hallottam két könyvről, szívesen ajánlom.
  Szabó Judit: 2012 A Föld felemelkedése at ötödik dimenzióba- Konficius és Kuthumi mesterek üzenetei Ute Kretzsmar közvetítésével 2009

  Mihály arkangyal útmutatása az új évezredre
  A Föld, a Kozmosz és Te 2007 Mandala Veda
   
 20. Wulfi

  Wulfi Állandó Tag

  Tanmaya Honervogt: Reiki - A kéz által közvetített gyógyítás


  "A "reiki" szó univerzális életenergiát jelent, és az általa való gyógyítás képességére különleges beavatással, behangolással lehet szert tenni. Ezáltal megnyílik a csatorna az energia előtt, amely oda áramlik, ahol a leginkább szükség van rá. A reiki fizikai, tudati, érzelmi és szellemi szinten egyaránt hasznos, jótékony hatással van a legkülönfélébb betegségekre, és nagyszerű változásokat hoz az emberek életében.
  A behangolás reiki-mesterek által tartott, első, második és harmadik fokozatú tanfolyamokon megy végbe. A második és harmadik fokozat tanításaiban a reiki-mester rábízza a tanítványra a különleges reiki-szimbólumokat a hozzájuk tartozó mantrákkal, amelyek segítségével a reiki-erő a rezgések szintjén működtethető.
  Ez a könyv bevezetés a reiki világába, emellett reiki-tanfolyamok és szemináriumok tankönyveként is szolgálhat. Felvázolja a reiki elméletét és történetét, bemutatja a tanfolyamokon oktatott kéztartásokat (pozíciókat), elmagyarázza, miként használhatók mások és önmagunk, valamint állatok, növények, sőt egész közösségek gyógyítására. A könyv képanyaga forrásul szolgálhat mindazoknak, akik a reikit életük szerves részévé kívánják tenni. "

  "A szerző, Tanmaya Honervogt tizenöt éve gyakorló reiki-oktató. Olyan mester mellett tanult, akit még Hawayo Takata - a nyugati világ általa ismerte meg a reikit - avatott be. Tanmaya 1983 óta gyógyít és vezet meditációkat egyénileg és csoportosan."


  Tanmaya Honervogt: Reiki - A belső harmóniához vezető út

  "Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik önmagunk és mások belső harmóniájának helyreállítására. A reiki éppen ennek a gyógyításnak a gyengéd, egyben az életünket is gazdagabbá tevő módját kínálja.

  Ezt a módszert bárki elsajátíthatja, aki nyitott, és hajlandó felismerni a rajta átáramló gyógyító energiát. A könyv színes képekkel illusztrálva mutatja be a klasszikus Usui reiki kéztartásokat, kézpozícióikat.
  A reiki további fő előnyei: helyreállítja a szervezet természetes energiaegyensúlyát, elősegíti a mély ellazulást, amely nyugalmat és jó közérzetet teremt. Erősiti az immunrendszert, oldja a fájdalmat és a stresszt."
   
  noszi2, Mabell és akoska2010 kedveli ezt.

Megosztás