Ezoterikus könyvajánló

FLAMINGO témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2007 Október 20.

 1. Wulfi

  Wulfi Állandó Tag

  Tanmaya Honervogt: Reiki - A kéz által közvetített gyógyítás


  "A "reiki" szó univerzális életenergiát jelent, és az általa való gyógyítás képességére különleges beavatással, behangolással lehet szert tenni. Ezáltal megnyílik a csatorna az energia előtt, amely oda áramlik, ahol a leginkább szükség van rá. A reiki fizikai, tudati, érzelmi és szellemi szinten egyaránt hasznos, jótékony hatással van a legkülönfélébb betegségekre, és nagyszerű változásokat hoz az emberek életében.
  A behangolás reiki-mesterek által tartott, első, második és harmadik fokozatú tanfolyamokon megy végbe. A második és harmadik fokozat tanításaiban a reiki-mester rábízza a tanítványra a különleges reiki-szimbólumokat a hozzájuk tartozó mantrákkal, amelyek segítségével a reiki-erő a rezgések szintjén működtethető.
  Ez a könyv bevezetés a reiki világába, emellett reiki-tanfolyamok és szemináriumok tankönyveként is szolgálhat. Felvázolja a reiki elméletét és történetét, bemutatja a tanfolyamokon oktatott kéztartásokat (pozíciókat), elmagyarázza, miként használhatók mások és önmagunk, valamint állatok, növények, sőt egész közösségek gyógyítására. A könyv képanyaga forrásul szolgálhat mindazoknak, akik a reikit életük szerves részévé kívánják tenni. "

  "A szerző, Tanmaya Honervogt tizenöt éve gyakorló reiki-oktató. Olyan mester mellett tanult, akit még Hawayo Takata - a nyugati világ általa ismerte meg a reikit - avatott be. Tanmaya 1983 óta gyógyít és vezet meditációkat egyénileg és csoportosan."


  Tanmaya Honervogt: Reiki - A belső harmóniához vezető út

  "Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik önmagunk és mások belső harmóniájának helyreállítására. A reiki éppen ennek a gyógyításnak a gyengéd, egyben az életünket is gazdagabbá tevő módját kínálja.

  Ezt a módszert bárki elsajátíthatja, aki nyitott, és hajlandó felismerni a rajta átáramló gyógyító energiát. A könyv színes képekkel illusztrálva mutatja be a klasszikus Usui reiki kéztartásokat, kézpozícióikat.
  A reiki további fő előnyei: helyreállítja a szervezet természetes energiaegyensúlyát, elősegíti a mély ellazulást, amely nyugalmat és jó közérzetet teremt. Erősiti az immunrendszert, oldja a fájdalmat és a stresszt."
   
  noszi2, Mabell és akoska2010 kedveli ezt.
 2. agica27

  agica27 Állandó Tag

  Dr Doreen Virtue - Szabadulj meg fájdalomkilóidtól

  Dr. D. V. terápiás tapasztalatai és kutatásai során arra az eredményre jutott, hogy feldolgozatlan negatív érzelmek, mint a félelem, harag, feszültség és szégyen, kontrollálatlan evési kényszert válthatnak ki, ezáltal túlsúlyhoz és az ebből fakadó újabb negatív érzelmek ördögi köréhez vezetnek. E könyv elsődleges célkitűzése az érzelmi éhség csökkentése azáltal, hogy a múltbéli fájdalmas élményeket és mögöttük rejlő érzelmeket feltárjuk, elemezzük, elengedjük és megbocsátássá, elfogadássá és önbizalommá transzformáljuk. Miután ezt megvalósítottuk, felesleges kilóink nyújtotta "védelemre" sem lesz többé szükségünk, ezért természetes módon olvadnak le rólunk!
   
  KedvesJudit kedveli ezt.
 3. dreamaya

  dreamaya Kitiltott (BANned)

  Ha régóta keresel valakit vagy valamit; ha már annyi utat bejártál és mégis hiányérzeted maradt:
  akkor olvasd el ezt a könyvet.
  Hellinger tanítványai készítették.
  http://www.hellingerintezet.hu/h-berthellinger.html

  Alfred Ramoda Austermann és Bettina Austermann:
  Dráma az anyaméhben - Az elveszített ikertestvér


  Vajon hányan vagyunk, akik átéltük ikertestvérünk elveszítését, csak nem tudunk róla? Legalábbis nem tudatosodik bennünk, de sejtjeink emlékeznek rá.
  Édesanyánk sem tudhatta, mert a terhesség nyolc-tizenkettedik hetében csupán egy álom, esetleg egy erősebb vérzés kísérhette távozó testvérünket.
  Afred Ramoda Austermann és felesége Bettina annak szentelik életüket, hogy a meg nem született ikertestvérnek az élőre gyakorolt hatását kutassák.
  Könyvük a lélekgyógyászat és az orvostudomány szempontjából egyaránt fontos szakkönyv.
  Mindketten Bert Hellinger tanítványai, és a tőle tanult családfelállítás módszerében fedezték fel az elveszített ikerrel való "újratalálkozás" gyógyító hatását.
  A könyv segítség azoknak, akik nem egyedül indultak az életbe, és segítség a többieknek, hogy megértsék a "félikrek" olyan megnyilvánulásait, amelyek előtt eddig értetlenül álltak.
  Ha mélyebben meglátjuk a magunk és társaink mozgatórugóit, világosabbá válik a tér, amelyben élünk.

  ¤¤¤

  Hallgasd meg ezt a 2 dalt is és ha úgy érzed, súg valamit számodra:
  akkor különösen érdemes ezt a könyvet a kezedbe venned.
  Csatolás megtekintése 264002
  Csatolás megtekintése 264003
   
 4. FLAMINGO

  FLAMINGO moderátor Fórumvezető Kormányos

  [FONT=Verdana, sans-serif]John Assaraf és Murray Smith
  [/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]A Válasz [/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Édesvíz Kiadó, 2009. június 2.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]3590 Ft, 328 oldal, kemény táblás
  Kategória: TUDATOS TEREMTÉS
  [/FONT]  [FONT=Verdana, sans-serif]John Assaraf, [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]A Titok[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif] szakértő csapatának egyik kulcsembere és üzlettársa, Murray Smith olyan egyedülálló eszközöket és mentális stratégiákat kínál könyvében, amelyek segítenek üzleti vállalkozásunk fellendítésében és a komoly pénzügyi siker elérésében. Kötelező olvasmány mindazoknak, akik a jólét és a gazdagság új, jóval magasabb szintjeit szeretnék megtapasztalni![/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Lisa Love
  [/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]A Titkon túl[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Édesvíz Kiadó, 2009. július 14.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]3390 Ft, 272 oldal, kemény táblás[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kategória: TUDATOS TEREMTÉS[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]A Titok megjelenése óta mintha mindenki a vonzás törvényéről beszélne. A közkézen forgó elképzelés szerint a világon minden a miénk lehet, amire csak vágyunk. A vonzás törvénye azonban nem csupán a pozitív gondolkodás erejéről vagy a gyors meggazdagodás receptjéről szól. Lisa Love könyvében megmutatja, miként használhatjuk ezt a tudást spirituális módon. [/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Ahelyett, hogy emberi természetünk önző és kapzsi oldalát erősítenénk, ami egyre csak azt súgja: „még, még, még”, a szerző arra buzdít, hogy nézzünk egónk késztetései mögé, és olyan dolgokat és eseményeket vonzzunk be az életünkbe, amelyek nem csupán nekünk, de másoknak is javára válnak. Olyan alapvető szellemi meglátásokat oszt meg az olvasóval, amelyek elengedhetetlenek az igazi, tartós boldogság és elégedettség megvalósításához.[/FONT]
   
 5. Santafe

  Santafe Új tag

  Sziasztok

  Szép napot :D
   
 6. Santafe

  Santafe Új tag

  Sziasztok!

  Egyre jobban működnek a technikák :)
  Most még apró dolgokat teremtek magamnak, de a hitem hatványozottan növekszik 'magamban'!!8)
   
 7. jspartacus

  jspartacus Állandó Tag

  Kár hogy bealudt ez a topik, én szívesen venném, ha valaki jó könyveket ajánlana nekem a vonzás törvénye témában. Sok mindent elolvastam már, de szerintem még van egy csomó könyv amiről nem is hallottam. Szerintem nagyon érdemes elolvasni: Joe Vitale: Kulcs!!!
   
 8. leoxha

  leoxha Állandó Tag

  Sziasztok!

  Elizabeth Gilbert:Ízek, imák, szerelmek című önéletrajzi regényét kaptam meg egy barátomtól. Mikor először ránéztem a könyvre, azt mondtam magamnak, hogy a szerelmes könyvek nem érdekelnek. De mikor elkezdtem olvasni nem tudtam letenni, úgy gondolom mégegyszer elfogom olvasni[​IMG].

  "Egy nő vallomása, akit az utazás gyógyított meg.
  Spirituális utazásra hivja olvasóit, vele együtt tanulhatjuk meg, mit jelent megismerni, megszeretni, és ha kell elengedni az embereket.

  Zarándoklata Itáliába, Indiába és Indonéziába vezet, ahol olasz dzsigolók, indiai guruk, indonéz gyógyítók között bizonyítja, hogy mind a boldog pillanatokat keressük, akármelyik szegletében élünk is e világnak.

  Üdv. leoxha
   
 9. dreamaya

  dreamaya Kitiltott (BANned)

  Szepes Mária: Mágiák Könyve

  A mindennapi élet mágiája
  A fény mágiája / Bevezetés a hermetikus filozófia titkos tanításaiba
  Az öröm mágiája
  A mítoszok mágiája
  Az áldozat mágiája
  A szó mágiája / A hermetikus filozófia alapfogalmai
  Az álom mágiája
  A szerelem mágiája
  A hűség mágiája
  A sors mágiája
  A csoda mágiája
  A nevek mágiája

  Ahogyan haladok előre ebben a könyvben, mindig fájlalom, hogy amit már elolvastam: azt miért nem felejtem el. Milyen jó volna újra átélni azt a csendesen izzó örömet, amit egy varázslatos igazi Mester gondolatai nyújtanak.
  Nem csupán a tudás, az eredetiség, hanem a sorokon átsütő tisztaság is lenyűgöző, ahogyan érezni lehet: a bölcselet elsajátítása mellett miképpen tudta Mária Néni megőrizni a bizalommal teli gyermeki szeretetet.
  Általában egy - egy rész elolvasása után meg kell pihennem, mert hihetetlen messzeségbe el tud repíteni az elgondolásaival.

  Szeretettel ajánlom figyelmetekbe ezt a könyvet és idézek a gyűjteményes kötet
  A mindennapok mágiája c. részéből

  [​IMG]

  "Az életen két áramlat vezet keresztül, az egyik negatív, passzív és sikertelen, a másik pozitív, aktív és sikeres. Mikor sikerrõl és sikertelenségrõl beszélünk, nem csupán a külsõ érvényesülést vagy kudarcot értjük alatta, hanem azt az eredményes vagy eredménytelen magatartást, amellyel ideáljaink elérésére törekszünk.

  A megalkuvók, a bátortalan, pillanat-koncukat féltõ szolgalelkek a negatív életáramban sodródnak.
  A sorsteremtõ, sorsukon uralkodó mágikus egyéniségek a pozitív áram erõibõl merítenek.

  Mágiáról beszélünk. A tétel, hogy "a csillagok nem kényszerítenek, csak hajlamossá tesznek", s a rejtélyes utalás, amely szerint "a bölcs uralkodik csillagain" egyedül a mágia fényében nyer valódi értelmet. Mert a determináció ott végzõdik, ahol a mágia kezdõdik. A determináció a létrejött okozatok világára vonatkozik.

  A mágia a láthatatlan okokat befolyásolja, az okok természetét változtatja meg, amelyekbõl az okozatok erednek.
  A mágia képes rá hogy az ember nemcsak nemzõerejével, hanem intellektusával is teremtsen. Az ideák világából életet hívjon létre, életet formáljon, amely megjelenik fizikai realitássá lesz, sõt döntõen átalakítja sorsunkat. Ugyanez a képesség, aszerint, hogy milyen irányba vetítik, köt és old. Önmagát a jelenségekbe szövi vagy visszavonja belõlük.

  Zsarnoki csillagujjak csak addig parancsolnak sarokba bennünket ijedt, dadogó statisztának, míg elhisszük, hogy az életnek van mellékszereplõje. Míg elhisszük, hogy van olyan helyzet, olyan fizikai gátlás vagy terhelés, amely megakadályozhat bennünket életünk nagy művének létrehozásában, feltéve, hogy létre akarjuk hozni e művet.

  Mert valamilyen formában mindenki produkálhat. Mindenki világító, melegítõ, életmentõ és életmegújító központjává lehet egy erőkörnek, amelybõl merítenek, s amelynek fényét a visszaverődés törvényénél fogva megsokszorozzák. Aki fényt áraszt, az átfűti maga körül az atmoszférát, s ebben a hőben saját fénye is váratlan, csodálatos inspirációktól izzik fel. "
  Szeretettel dreamaya
   
 10. Myalitta

  Myalitta Új tag

  Nem olvastam végig az egész topikot, de mindenképpen ajánlom mindenki figyelmébe az alábbi könyveket:

  Wictor Charon: Atlantiszi mágia
  Franz Bardon: Az igazi beavatás útja
   
 11. fabiada

  fabiada Állandó Tag

  Olvasta valaki az Orvostudomány a feje tetején című könyvet?
  Érdekelne 1-2 vélemény.
  Köszi!
   
 12. mass

  mass Állandó Tag

  Eileen Holland:BOSZORKÁNYPRAKTIKÁK
  "Boszorkány. Félelmetes szó ez. Vonz és taszít, rémít és elbűvöl. S reményt ad azoknak, akiknek nincs hová fordulniuk. Korunk boszorkányai - legkorábbi elődeik nyomdokain haladva - a 21. század sámánjai és gyógyítói, akik egy modern világban gyakorolják a szent mágia ősi művészetét. "
  Érdekes és használható dolgok vannak szerintem ebben a könyvben, ajánlom azoknak, akit érdekel a mágia.
   
 13. Phiebe

  Phiebe Állandó Tag

  Dr Michael Newton: Lelkünk útja I-II-III

  A lelkünk útjáról szól az élet útán, mit csinál a lelkünk életeink közt stb.
  Én most olvasom és nagyon érdekesnek találom. Néhány dolog nagyon ismerősnek tűnik, tényleg így lenne?
   
  kamorka kedveli ezt.
 14. FLAMINGO

  FLAMINGO moderátor Fórumvezető Kormányos

  [FONT=Verdana, sans-serif]Byron Katie[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Szükségem van a szeretetedre – vagy mégsem?[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Édesvíz Kiadó, 2009. augusztus 18.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kategória: Lélekgyógyászat[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]3490 Ft, 296 oldal, kemény táblás [/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]ISBN:9789635290420[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Miként vessünk véget a szerelem és az elismerés hajszolásának?[/FONT]


  „[FONT=Verdana, sans-serif]Abban mindenki egyetért, hogy a szeretet csodálatos – kivéve, amikor borzalmas. Egész életünket ennek az érzésnek a bűvöletében töltjük: keressük, igyekszünk megtartani, vagy próbáljuk túltenni magunkat az elvesztésén. Ha viselkedésünk mögé nézünk, nem kell nagyon mélyre ásnunk, és két alapvető mozgatórugót találunk: az elfogadást és az elismerést. A legtöbb ember kisgyermekkorától kezdve arra fordítja energiái nagy részét, hogy fáradhatatlanul hajszolja ezeket. Egyre újabb és újabb módszerekkel próbálja elérni, hogy a többiek észrevegyék; hogy tetsszen nekik, lenyűgözze őket, és megszerezze a szeretetüket. Mintha csak erről szólna az élet. Idővel a keresés olyan állandóvá és megszokottá válhat, hogy meg sem kérdőjelezzük többé. [/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Ez a könyv közelebbről szemügyre veszi a szeretetért és az elfogadásért folytatott emberi vesszőfutást, hogy megmutassa, mi az, ami működik, és mi az, ami nem. Segít, hogy boldogabb légy a szerelemben, és eredményesebb mindenféle emberi kapcsolatodban. Amit most megtanulsz, elégedettséghez vezet, legyen szó nagy szerelemről, futó kalandról, házasságról, munkáról vagy barátságról.”[/FONT]
   
 15. FLAMINGO

  FLAMINGO moderátor Fórumvezető Kormányos

  [FONT=Verdana, sans-serif]Michael Gienger[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Elsősegély gyógyító kristályokkal[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Édesvíz Kiadó, 2009. szeptember 10.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]3990 Ft, 328 oldal, puha táblás[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kategória: Természetgyógyászat[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]ISBN: 9789635290475[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Ez a nélkülözhetetlen kézikönyv A-tól Z-ig bemutatja a mindennapos egészségügyi problémák és betegségek kristályterápiás kezelését. Megtaláljuk benne a gyógyulást elősegítő összes olyan könnyen beszerezhető, bárki számára elérhető kristályt, amely segítséget nyújthat szinte minden betegség és tünet kezelésében, legyen szó allergiáról, cukorbetegségről, depresszióról, elsavasodásról, fogínybetegségről, gyomorégésről, hörghurutról, ízületi problémákról, kimerültségről, lumbágóról, migrénről, nátháról, a pajzsmirigy működési rendellenességeiről, stresszről vagy akár testsúlyproblémákról…[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]A sikeres szerző, Michael Gienger világos felépítésű, tökéletesen felhasználóbarát szerkezetű, színes fotókkal illusztrált könyve, amely több éves kristályterápiás kísérletein és tapasztalatain alapul, könnyen kivitelezhető, mindenki számára érthető gyógymódokat kínál.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Thomas Schäfer[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Gyermekek gyógyítása családállítással[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Édesvíz Kiadó, 2009. szeptember 15.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]2990 Ft, 208 oldal, kemény táblás[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kategória: Lélekgyógyászat[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]ISBN: 9789635289004[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Amikor a szeretet önmagában nem segít[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Allergia, rémálmok, éjszakai ágybavizelés, dadogás, iskolai nehézségek, hiperaktivitás, agresszió és szorongás – olyan fogalmak, amelyek a „problémás” gyermekek szülei számára már jól ismertek, és megoldásuknál a szeretet és az odafigyelés sokszor már nem elegendő.[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]A betegségek és a lelki fájdalmak hozzátartoznak az ember életéhez, de egy gyermek szenvedése különösen megindító. Ilyen esetben ösztönösen feltesszük a kérdést: miért? Hogyan fordulhat elő, hogy egy kisgyermek ilyen komoly betegségben szenvedjen? A lehetséges válaszok egyikét a szisztematikus családállítás adhatja meg – ez a módszer rávilágít, hogy a gyermekek szenvedésükkel is a családhoz tartozásukat fejezik ki. Mindenkit szoros szálak fűznek őseihez, s egy gyermek egészségi vagy viselkedésbeli problémája a családja iránti szeretetének megnyilvánulása is lehet, illetve múltbéli, rejtett családi események mutatkozhatnak meg benne. Betegségével vagy úgynevezett „zavarával” a család tabu témáját hozza felszínre. [/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Susan Jeffers[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Alakítsd át a félelmet erővé![/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Édesvíz Kiadó, 2009. szeptember 17.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]3290 Ft, 240 oldal, kemény táblás[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kategória: Lélekgyógyászat[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]ISBN: 9789635290468[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Úgy tűnik, a félelem társadalmunk ragályos betegsége. Valamilyen formában minden ember életének részét képezi. Nem számít, kik vagyunk, hol élünk, milyenek az élettapasztalataink: mindannyian félünk. Félünk a kezdetektől és a befejezéstől. Félünk a változástól és a megrekedéstől. Félünk a sikertől és a kudarctól, az élettől és a haláltól. [/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Susan Jeffers könyvét olvasva, felfedezhetjük azokat a korlátokat, amelyek megakadályozzák, hogy úgy éljük az életünket, ahogyan szeretnénk. Segítségével felismerhetjük a félelmeink okozta „megrekedéssel” kapcsolatos kifogásainkat, és szert tehetünk azokra a módszerekre, amelyekkel kezünkbe vehetjük életünk irányítását. Hiszen a félelemnek nem kell visszatartania minket attól, hogy gazdag és szép életet éljünk! [/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Tanuljuk meg:[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]hogy valójában nem hibázhatunk, és nem dönthetünk rosszul;[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]elengedni a negatív programozást;[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]megnövelni önbecsülésünk szintjét;[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]minél jobban érvényesíteni a saját érdekeinket;[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]több örömöt átélni; [/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]és valóra váltani az álmainkat.[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Osho[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Az egész a változásról szól[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Édesvíz Kiadó, 2009. szeptember 24.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]2990 Ft, 192 oldal, kemény táblás[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kategória: Lélekgyógyászat[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]ISBN: 9789635290499[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]A legnagyobb kihívás: az emberiség eljövendő aranykorának[/FONT]


  „[FONT=Verdana, sans-serif]A [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]most[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif] nagy pillanat. Létrehozhatunk egy egységes világot. A jelenlegi krízis arany krízis, hiszen az emberek csak nagy nyomás hatására változnak és változtatnak.
  Mindaddig, amíg egy helyzet elviselhető, inkább elviselik – most azonban olyan ponthoz érkeztünk, amikor a helyzet többé már nem elviselhető.”
  [/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]A tényt, hogy jelenleg maga a bolygó túlélése forog kockán, senki sem vitatja – mégsem változik semmi. Minden erőfeszítés, hogy lemondjunk a kapzsiságról és a kizsákmányolásról, és fenntartható jövőt építsünk, ellenállásba és falakba ütközik – és nem változik semmi. Szinte mindenki tudja, hogy éretlen viszálykodásunk oltárán a világegyetem legszebb virágának létezését áldozzuk fel – mégsem változik semmi. A szakemberek ma már világszerte egyetértenek abban, hogy sürgősen tennünk kell valamit – mégsem változik semmi. [/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Az óra ketyeg…[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Ez a könyv végveszélyben lévő bolygónk értelmes embereit kívánja megszólítani. Egy ember látomása egy életképes emberiségről; egy ember látlelete a pszichológiai és társadalmi kórképekről, amelyek kívül és belül megosztják az emberiséget, és háborús feleket teremtenek. Osho felvázolja azokat a változtatásokat, amelyeket döntő fontosságúnak tart a jövő szempontjából – különösen annak az arany jövőnek a szempontjából, amely szerinte csupán egy karnyújtásnyira van tőlünk. [/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Esther és Jerry Hicks[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]A bőség törvénye[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif] (CD melléklettel!)[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Édesvíz Kiadó, 2009. szeptember 29.[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]3990 Ft, 288 oldal, kemény táblás[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]Kategória: Tudatos teremtés[/FONT]
  [FONT=Verdana, sans-serif]ISBN: 9789635290222[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]Esther és Jerry Hicks újabb kötetében Abraham arról tanít, hogy az életnek alapvetően jó érzésnek kell lennie, és az általános Jóllét állapota a természetes. Azt tanítja, hogy bármilyen jó is jelenleg az életünk, mindig lehet jobb; a miénk a döntés és a hatalom, hogy még jobbá tegyük. Olyan gyakorlatias filozófiát mutat be, amely – ha következetesen alkalmazzuk – lehetővé teszi, hogy még többet tapasztaljunk meg a bőségből, az egészségből és a boldogságból, amely születésünknél fogva természetszerűleg megillet bennünket. A legtöbb ember esetében a siker gondolata a pénz, a vagyontárgyak vagy más dolgok megszerzése körül forog – Abraham azonban egyfajta örömteli állapot elérését tekinti a legnagyobb sikernek. A bőség tehát nem csupán anyagi jólétet jelent – bár a pénz és a vagyon fogalmaival is tisztába kell kerülnünk, meg kell békélnünk –, hanem az általa nyújtott szabadságról és gondtalanságról is szól, arról, hogy nem vagyunk elkülönült, tehetetlen, sodródó lények, hanem boldog teremtők, akiknek minden hatalmában áll.[/FONT]


  [FONT=Verdana, sans-serif]A CD-melléklet [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]A bőség törvénye[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif] című, 2007. szeptember 29-én, Bostonban tartott Abraham-workshop hanganyagának magyar változatát tartalmazza. [/FONT]
   
  katalin17 és Salom kedveli ezt.
 16. Cseppike

  Cseppike Állandó Tag

  Minden gyógyítható - Martin Brofman

  Minden gyógyítható (Martin Brofman)

  Martin Brofman olyan gyógyítási rendszert fejlesztett ki, amely hatékonyan ötvözi a nyugati pszichológiát és a keleti filozófiákat. Úttörő munkájában kifejti a csakrák jelentésének rétegeit, illetve kapcsolatukat úgy az értelemmel, mint a testtel, lehetővé téve, hogy a testet a tudat térképeként értelmezzük. Ily módon nyomon követhetjük a betegségeket a tünetektől az okokig, és ennek alapján dolgozhatunk velük. A szerző által javasolt technikákat elsajátítva a jövőben esetlegesen előforduló betegségeket még gyökerükben felismerhetjük.
  [​IMG]

  Személyes hozzáfűzés:
  Olyan könyv, aminek a szemlélete igen igen jól szemlélteti a személyes szempontokat (na próbáljátok a szem szót többször összefűzni).
  Viccet félretéve: Tényleg sajátos szemléletmódja jól tükrözi a gyógyítók gyakori problémáját: távolmaradás, saját szempontjaink. Minden energiagyógyítónak ajánlom!

  Üdv
  Csepi
   
  paulus13, millaka és pmickey kedveli ezt.
 17. Kis Sarkcsillag

  Kis Sarkcsillag Állandó Tag

  Julie Tallard Johnson - Mennydörgő évek


  Egyetértek Csepi!

  A Minden gyógyítható (Martin Brofman) könyve alapkönyv az ezoteria bármely ágával foglalkozók számára! Én is ajánlanék néhány könyvet számotokra hátha megtetszik!

  Elsőként:Julie Tallard Johnson - Mennydörgő évek
  [​IMG]
  10 kapu a spirituális felnőttéváláshoz

  Kamaszoknak íródott, de én felnőttként többször is elolvastam és mindenkinek szívből tudom ajánlani, ha igazából az önismeret útjára szeretne lépni. Nagy utazásra hív az egész könyv és segít életed útjának megtalálásában és mindezt egy indián harcos segítségével teheted meg.

  A könyvben nagyon sok idézet is segít a gondolkodásban..

  Kettő küzülük:

  "Az emberi lény az általunk világegyetemnek nevezett nagy egész időben
  és térben behatárolt része. Úgy tapasztalja meg önmagát, a gondolatait
  és az érzéseit, mintha a többi résztől elkülönült részként létezne -
  ami a tudat egyfajta optikai érzékcsalódása. Ez az érzékcsalódás
  egyfajta börtön számunkra, a látókörünket szűkíti, amikor csupán a
  személyes vágyainkhoz és a szeretteinkhez ragaszkodunk, s csak rájuk
  figyelünk. Feladatunk kiszabadulni e börtönből, kiterjeszteni
  könyörületességünket minél szélesebb körre, magunkhoz ölelni az összes
  létező teremtményt, az egész természetet a maga szépségében. Bár,
  senki nem képes teljesen elérni ezt a célt, törekedni kell rá. Mert a
  törekvés a felszabadultság és a belső biztonság alkotóeleme."
  ALBERT EINSTEIN, fizikus


  „A harcos életmód értelme a megszerzett becsület, bátorság,
  és a nyílt kiállás. Ám, békés szándékkal kell közelíteni mindenhez,
  ami az életet támogatja.”
  STEVEN MCFADDEN,
  újságíró és aktivista


   
  vbence79 kedveli ezt.
 18. Kis Sarkcsillag

  Kis Sarkcsillag Állandó Tag

  Diethard Stelzl

  A második ajánlásom igazából 3 könyv, a könyveket azoknak ajánlom akik nem most kezdik az ezoteria útjaival való ismerkedést!

  És egy fontos tanács, próbáljátok ki amennyiben elkezditek olvasni őket: Kevesebbet olvass egyszerre és többet kapsz ...;)

  1. Diethard Stelzl - Spirituális Gyógyítás
  Az Alapok - 1.kötet
  [​IMG]
  A könyv az alapoktól kezdi bevezet és segít elhelyezni hol a helye az embernek az Univerzumba és a Teremtésbe,a morfogenetikus mezők jelentőségét ismerteti, leírja a negatív polarítású programok megfordítását, a nyolc rezgésfok témakörét is érinti. Leírja, hogy a régi kézrátételes módszer miért jó módszer ...és ami nagy igazság és hiszek benne, ahogy a szerző is leírja: a betegség által testünk figyelmeztet bennünket, hogy a külső és a belső világ közti egyensúlyunk felbomlott, elvesztettük a kapcsolatunkat az egyetemes, Isteni renddel.

  Kedvenc részem a könyvből: Sandy Stevenson által írt szöveg a feltétlen szeretetről, ha gondoljátok ezt begépelem nektek szívesen.

  2. Diethard Stelzl - Spirituális Gyógyítás
  Gyakorlatok a gyógyítóképességek fejlesztéséhez és a
  gyógyításhoz - 2. kötet
  [​IMG]
  Ebben a kötetben már a gyakorlati tudnivalók találhatók, rengeteg képpel és ábrával. Megismerteti a szerző, hogy a táplálkozás milyen hatással van az egész életünkre és energiáinkra, és egy teljes fejezetben foglakozik a lehetséges környezeti terhelésel információival, melyekkel szükséges tisztában lenni a gyógyításhoz. pl.: rezgésekről,frekvenciáról, töltésekről elektroszmogról, a föld mágneses mezejéről, különleges gyermekekről. És mindezek után rengeteg gyakorlati tanács és gyakorlat munka ami megtalálható és ALKALMAZHATÓ a könyvben.

  3. Diethard Stelzl - Gyógyítás szimbólumokkal
  [​IMG]
  Részlet a könyvből:
  "Az emberek intuitív módon tudják, hogy bizonyos jeleket, formákat, színeket és szimbólumokat viselve képessé válnak a világegyetem információinak és rendező elvének befogadására, a pozitív energiák működtetésére. "

  A lényege a könyvnek, hogy a természet és az ember az Univerzummal együtt egységes egészet alkot. Másrészt megtanulhatjuk alkalamazni a kozmikus szimbólumok használatát és azt hogyan fejtik ki hatásukat holisztikusan, megteremtve ezzel az emberekben és a világban a tökéletes rend és teljes harmónia állapotát. Egyébként rengeteg ábra található ebben a kötetben is a szimbólumokkal gyógyításról.
   
  tamhaba, p_kinga és papacska kedveli ezt.
 19. Kis Sarkcsillag

  Kis Sarkcsillag Állandó Tag

  Hodnik Ildikó - A lélek teste

  És az utolsó könyv amit ajánlani szeretnék mostanság:

  Hodnik Ildikó - A lélek teste

  [​IMG]

  Bár ez nem a könyvben van de ti hallotatok már róla, hogy
  annak idején már Pitagorasz követői is foglalkoztak a „fénylő testtel”, amit évszázadokon keresztül festettek az emberek és szentek köré ausztráliai barlangrajzokon, tibeti selyemképeken, keresztény ikonokon? Engem megdöbbentet ez a tudás, mostanában olvastam valamelyik internetes oldalon és akkor jegyzeteltem ki...

  No, de visszatérek a könyvhöz:
  Hodnik Ildikó az eddigi szakmai tapasztalatait foglalja össze a könyvben.Tapasztalata szerint állítja, hogy mindenki rejtett auralátó..(Sajnos ez az amit nem sikerült még megtapasztalnom, ahogy én szeretném!) Sokat tanulhatunk, hogy az auránk másokkal együttműködve tölti be védelmező és erősítő feladatát beleértve az olyan pillanatokat is mint a születés és a szerelem, a halál vagy éppen egy egyszerű kommunikációs folyamat esetleg úgy, hogy megsem szólalunk!;)
  Ez utóbbi mondatom elárulja, hogy a könyvben megismerhetjük több ember energiamezejének egymásra gyakorolt hatását is és azt is, mit tehetünk bizonyos helyzetekben ha kényelmetlenül érezzük magunk lsd. energiavámpír esetén. Többféle lehetőséget is leír melyeket auránk védelme érdekében alkalmazhatunk, másrészt olyan érdekes és viszonylag megfoghatatlan dolgokat is ismertet mint pl.: mi történik a halál pillanatában (ennek leírására szerintem viszont ha érdekel a Tibeti halottas könyv a legjobb!), vagy milyen energiahatások érhetnek, belepillanthatsz különleges személyiségek aura jellemzőibe stb.

  És a könyv két utolsó része természetesen a mostanság leginkább olvasott témakörökkel foglalkozik:
  - kapcsolat a szellemi vezetőkkel
  - és az Új Atlantisz

  Összefoglalva jól olvasható a könyv és tényleg sok új infót tartalmat, különösen az aurával kapcsolatban.

  Szép Napot Nektek és Jó Olvasást!

  Kis Sarkcsillag


   
 20. esztibe

  esztibe Állandó Tag

  Sziasztok

  Byron Katie, Négy kérdés

  Most legutóbb ezt olvastam:) És hát elég érdekes. Lényegében - az én értelmezésemben- arról szól, hogy egyrészt sokszor a saját tulajdonságainkat vetítjük ki másokra (és így nem látjuk reálisan őket ill. mások minket), illetve hogy valójában nincsenek is problémák, mert azokat mi gyártjuk, másokkal szembeni elvárásainkkal. Vagyis mi magunk vagyunk felelősek az életünkért; sose másokat hibáztassunk, ők olyanok amilyenek, és a kedvünkért senki sem fog megváltozni, sőt nem is kell h megváltozzon. A címbeli négy kérdés utal a szerző által Munkának nevezett folyamatra, ami abból áll, hogyha úgy érezzük valami problémát okoz az életünkben, próbáljuk - a négy kérdés megválaszolása által - reálisan tekinteni rá.

  Mindenképp újszerű és érdekes olvasmány, mindenkinek ajánlom.
   

Megosztás