Ezoterikus könyvek folyóiratok feltöltése ‎II

elke témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2010 December 26.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. morey

  morey Állandó Tag

  Identity - pszichológiai társasjáték

  önyv címe: Identity - pszichológiai társasjáték
  Kiadás dátuma: 2006
  Formátum: jpg

  Ez egy olyan, felnőtteknek készült társasjáték, amely egyedülálló a piacon, mert amellett, hogy önismeretet mélyítő, önfejlesztő hatása van, a játékosok pszichológiai tudását is bővíti a háttérmagyarázatok által, a kommunikációs szabályok alkalmazása pedig hozzájárul kommunikációs kultúrájuk, érzelmi intelligenciájuk fejlődéséhez. Játékos formában, a szabályok által védetten, és alkalmas keretek között egy mini önismereti és kommunikációfejlesztő tréning, aminek vezetéséhez nincs szükség szakképzett trénerre, csak egy önként vállalkozó játékmesterre, aki felügyeli a szabályok betartását. Ez a játék oldott keretek között teremt lehetőséget önismeretünk mélyítésére, lélektani tudásunk bővítésére. Meghitt bensőséges légkört teremt és közelebb hozza egymáshoz a játékosokat. Családoknak, baráti társaságoknak, de akár a frissen ismerkedőknek is feltöltődést nyújtó szórakozás. Igényes megjelenés, praktikus – „minden egyben” kialakítás. 290 feladatkártya, 6 üvegkavics bábu, 1 dobókockaA kártyák
  A játékban 7 féle feladat kártya, és 5 fajta úgynevezett szabálykártya van. A 7 féle húzható feladat kártya különböző témájú feladatok köré csoportosul, míg az 5 féle szabálykártyából 3-3 darabot kapunk a játék elején, ezeket felhasználva passzolhatunk, vagy módosíthatunk a játékmeneten.
  A Bölcsesség kártyákon idézeteket találhatunk, segítségükkel feltárhatjuk, hogyan jelennek meg a bölcsességek életünkben.
  A Lélekerő kártyák azokat a pozitív élményeket hívják elő, amikor továbbléptünk egy nehézségen.
  Az Öröm kártyák sikereinket, boldog pillanatainkat tudatosítják bennünk.
  A Teremtés kártyák mindig a jövőre irányulnak, jövőbeni feladatainkról, vágyainkról szólnak.
  A Szeretet kártyák a szeretet-tisztelet témakörét járják körbe.
  A Megoldás kártyák a ránk váró feladatokról szólnak.
  A Visszajelzés kártya húzásakor valamelyik játékostársról lehet intuíció, vagy tapasztalat alapján pozitív visszajelzést adni, adott témában.

  A szabályok
  A játék során a szerencse és saját szándékunk egyaránt befolyásolja, milyen kártyát húzunk. A kártyán lévő önismereti feladatokat el kell végezni.
  A játékban nagyon jól összeválogatott feladatok vannak. A játék keretét alkotó szabályok önismereti csoportokból lehetnek ismerősek: "Ne kritizáld a másikat. Hagyd hogy megnyíljon, ne tanácsokkal segítsd, inkább elfogadással. Stb."

  További linkek:


  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
   
 2. morey

  morey Állandó Tag

  Kurt Tepperwein: Nyílj meg és szeress!

  Könyv címe: Kurt Tepperwein: Nyílj meg és szeress!
  Kiadás dátuma: 2009
  Formátum: pdf

  Igazi Tepperwein-könyv ez, talán az eddigi legpraktikusabb. Kortól, nemtől és kapcsolataink milyenségétől függetlenül mindnyájan haszonnal forgathatjuk. Sőt, kellene is, hogy néha feltegyük magunknak a könyvben szereplő számtalan kérdést, amelyek közelebb vihetnek önmagunk és kapcsolataink jobbá tételéhez.

  Tepperwein támogatást és bátorítást nyújt, magával ragad és útmutatóul szolgál. Minden életszakaszban meg van az esélyünk arra, hogy megnyíljunk a szerelemre - akár most azonnal elkezdhetjük!
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
   
 3. Aliceria

  Aliceria Állandó Tag

  Ted Andrews: Hogyan tárjuk fel előző életeinket

  A lélek számtalan csodálatos képességgel rendelkezik, és az emberiség épp, csak elindult azon a felfedezőúton, amelynek során lassan egytől egyig feltérképezzük ezeket. Minden efféle képességünk fejlesztésével egy lépéssel közelebb jutunk ahhoz, hogy felelősséget vállaljunk világunkért. A reinkarnáció elmélete olyan viselkedési és életvezetési modellt kínál, amely szerint számadással tartozunk valóságunk alakulásáért. Ted Andrews könyve megérteti velünk, hogy mai énünk és életünk a múltunk eredménye, és az, hogy holnap hol fogunk tartani, kizárólag a jelenünktől függ. Az előző életeinkről szerzett tudásunk segítségével megválaszolhatjuk a gyötrő kérdést: -Miért történik meg velem mindez?- Lassan ráébredünk, hogy minden előző, múltbéli történés és személyiség összegzéseként lettünk azzá, akik ma vagyunk. Amint egyre tudatosabban elevenítjük fel előző életeinket, jelenünk és jövőnk átalakításának képességéről is meggyőződhetünk: ahelyett, hogy kényelmesen hátradőlve néznénk, merre sodor.

  Köszönet az eredeti feltöltőnek, én is innen a CH-ról töltöttem le.
   

  Csatolt fájlok:

 4. amónika

  amónika Állandó Tag

  csodatanfolyam

  Nekem ez van meg.
   

  Csatolt fájlok:

 5. bverka

  bverka Állandó Tag

  Mallász G. - Az angyal válaszol.doc

  Áldott, békességben, szeretetben, elfogadásban és megértésben gazdag ünnepet Mindenkinek!
  Üdv !
   

  Csatolt fájlok:

 6. Éleskés

  Éleskés Kormanyos Fórumvezető Kormányos

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 Április 16
 7. Éleskés

  Éleskés Kormanyos Fórumvezető Kormányos

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 Április 16
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás