Ezoterikus könyvek folyóiratok feltöltése ‎II

elke témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2010 December 26.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. ujkorklub

  ujkorklub Kitiltott (BANned)

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2019 Augusztus 1
 2. ujkorklub

  ujkorklub Kitiltott (BANned)

  Adam J. Jackson - Az Igaz Szeretet 10 Titka

  "A világ legszebb és legcsodálatosabb dolgait nem lehet látni és hallani… a szívünkkel érezzük." (Helen Keller)

  Mindannyian forrón vágyakozunk a szeretet és a szeretettel teli kapcsolatok után - talán mindennél jobban a világon és mindannyian igyekszünk részesei lenni egy ilyen különleges kapcsolatnak, mindannyian ezt az egyetlen kapcsolatot keressük. Akkor miért él annyi ember egyedül, keresve, kutatva és reménykedve, de ritkán rátalálva az áhítottra? Ha mindennél jobban kívánjuk a szeretet és szerelmet, miért emelkedik az egekbe a válások következtében szétszakadt családok száma?
  Miért van annyi szülő, aki egyedül próbálja meg felnevelni gyermekét? A zsúfolt városokban, ahol oly sok ember él, miért érzik annyian magukat annyira egyedül, annyira elszakítva a világtól? Lehet, hogy nem a megfelelő helyen keressük a szeretetet?
  A közhiedelemmel ellentétben, a szerelem nem a sors, vagy a szerencse eredménye, a szerelem nem "jön" és "elmúlik" – mi hozzuk létre a szeretetet… és mindannyiunkban megvan a képesség, hogy életre keltsük. Mindannyiunkban megtalálható a képesség – képesség arra, hogy szeressünk és szeressenek bennünket, mindannyiunkban megvan a képesség, hogy olyan kapcsolatot hozzunk létre, amelyben a lényeg: a szeretet. Nem fontos, hogyan élünk most – egyedül, vagy egy boldogtalan, döglődő kapcsolat kelepcéjében, – az élet megváltozhat és éppen mi vagyunk azok, akik képesek vagyunk megváltoztatni saját életünket. Sok példázattól eltérően, e könyv hőseinek többsége élő személy (az öreg kínai kivételével, kinek jellegzetes figurája több olyan bölcs férfi és nő személyéből áll össze, akikkel életem során találkoztam), nevüket természetesen megváltoztattam. Remélem, hogy elbeszéléseik megihletik önöket, ahogy engem is és emlékeztetnek arra, hogy az élet lehet olyan, amilyennek lennie kell – tele örömmel, csodálatos érzésekkel és bőségében a szeretetnek, szerelemnek.


  Adam Jackson
  Hertfordshire
  1995

  PDF
  335 KB

  http://data.hu/get/3069102/Adam_J._Jackson_-_Az_Igaz_Szeretet_10_Titka.pdf
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2019 Augusztus 1
 3. ujkorklub

  ujkorklub Kitiltott (BANned)

  Ann Gadd - Mit üzen a lábad? (A talp a lélek tükre)

  Lábunk és a lelkünk kapcsolatát az ősi civilizációk és a misztikusok is ismerték; a hagyományos gyógyítás elterjedése óta azonban feledésbe merült. Az eddig rejtett tudás napjainkban fokozatosan napvilágra kerül, és egyre szélesebb körben válik ismertté.

  http://data.hu/get/3981427/Ann_Gadd_-_Mit_uzen_a_labad_A_talp_a_lelek_tukre.pdf
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2019 Augusztus 1
 4. ujkorklub

  ujkorklub Kitiltott (BANned)

  Dan Brown - Az elveszett jelkép

  Megkerül, ami elveszett... Robert Langdont, a Harvard szimbólumkutatóját az utolsó percben kérik fel egy esti előadásra a washingtoni Capitolium épületében. Közvetlenül megérkezése után azonban egy hátborzongató szimbólumokkal rejtjelezett, nyugtalanító tárgyat fedeznek fel a Rotunda kellős közepén. Langdon egy ősi meghívót közvetít benne, amely a titkos ezoterikus bölcsesség rég letűnt világába invitálja megfejtőjét. Amikor brutálisan elrabolják Peter Solomont, a híres filantrópot és szabadkőművest, Langdon nagyra becsült mentorát, a professzor ráébred, hogy csak úgy mentheti meg barátja életét, ha elfogadja a rejtélyes meghívást és követi az utat, akárhova vezessen is. Langdon gyorsan ott találja magát Amerika legnagyobb hatalmi központjának színfalai mögött, a város láthatatlan termeiben, templomaiban, alagútjaiban. Ami mindeddig ismerős volt, az most átváltozik egy mesterien elleplezett múlt titokzatos, félhomályos világává, amelyben szabadkőműves rejtélyek és sosem látott felfedezések vezetik őt az egyetlen lehetséges és felfoghatatlan igazsághoz.
  Az elveszett jelkép az eltitkolt históriák, misztikus ikonok és kódok ragyogóan összecsomózott szőttese; intelligens, villámgyors tempójú thriller, amelyben egymást érik a meglepetések. Hiszen- miként azt Robert Langdon felfedezi- nincs páratlanabb vagy megrendítőbb, mint az a titok, amely mindvégig a szemünk előtt volt...  PDF
  4.1 MB  http://data.hu/get/4111645/Dan-Brown-Az-Elveszett-Jelkep.pdf
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2019 Augusztus 1
 5. ujkorklub

  ujkorklub Kitiltott (BANned)

  Dan Brown - Angyalok és démonok

  Egy ősrégi, titkos testvériség. Egy pusztító erejű, új fegyver. És egy elképesztő célpont. Robert Langdont, a Harvard világhírű szimbólumkutatóját egy svájci tudományos intézetbe hívják, hogy segítsen megfejteni egy rejtélyes jelet, amelyet egy meggyilkolt fizikus mellkasába égettek. Langdon elképesztő felfedezésre jut: egy több száz éves földalatti szervezet - az Illuminátusok - bosszúhadjáratra készül a katolikus egyház ellen. Langdon mindenáron meg akarja menteni a Vatikánt a hatalmas erejű időzített bombától; a gyönyörű és titokzatos tudóssal, Vittoria Vetrával szövetségben Rómába megy. Hétpecsétes titkokon, veszélyes katakombákon, elhagyatott székesegyházakon és a földkerekség legrejtettebb barlangján át, őrült hajszát indítanak együtt a rég elfeledett Illuminátusok búvóhelye után.

  PDF
  1.9 MB

  http://data.hu/get/4111691/Dan-Brown-Angyalok-es-demonok-ByBomin.pdf
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2019 Augusztus 1
 6. ani02

  ani02 Állandó Tag

  Csontkovács könyvek


  Kedves VT:)

  Már annyi szuper könyvet tettél fel ide nekünk:végre valamivel meg tudom háláni:)
  /nem saját könyvek, másik fórumról vannak/

  Kiropraktika

  http://data.hu/get/4121510/KiropraktikaDr.TaraczkziIstvn.pdf
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2017 December 29
 7. ujkorklub

  ujkorklub Kitiltott (BANned)

  Eric Berne - Sorskönyv

  Az Emberi játszmák folytatása ez a kötet, melyben a népszerű szerző jóval tovább megy annál, hogy megállapítsa: mindannyiunknak van egy szülői, egy felnőtt valamint egy gyermeki énje, és hogy ezek milyen játszmákat játszanak egymással és másokkal. Ebben a könyvben már a gyermek sem "szabad" - hiszen sorskönyvvel a fejünkben jövünk a világra, attól függően, hogy akarnak vagy nem akarnak bennünket, hogy milyen nevet gondolnak ki nekünk, hogy milyen családba születünk, és így tovább. Sorsunk nem a csillagokban van megírva, hanem saját tudattalanunkban - állítja E. Berne. És kíméletlenül elmondja azt is, hogy hogyan.

  PDF
  1.2 MB

  http://data.hu/get/4122644/Eric-Berne-Sorskonyv.pdf
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2019 Augusztus 1
 8. ani02

  ani02 Állandó Tag

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2020 Május 29
 9. ujkorklub

  ujkorklub Kitiltott (BANned)

  prof. dr. Török Szilveszter dr. Horváth István drs. Fajcsák Zsuzsanna-Allergia pajzs

  Fogadd szeretettel az Ezoterikus Könyvtárunkból !

  Szervezetünk egyik legbonyolultabban működő része az immunrendszer. A füzet hasznos tanácsokat ad az immunrendszer zavarainak felismeréséhez, kezeléséhez és megelőzéséhez.

  http://data.hu/get/3783673/Dr_Torok_Szilveszter-Allergia_pajzs.pdf
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2020 Május 29
 10. hokat

  hokat Állandó Tag

  Kornis Mihály - Vigasztalások könyve


  [​IMG]

  Kornis Mihály - Vigasztalások könyve
  Előadó: Kornis Mihály
  Játékidő:5 óra 18 perc (6 audio CD)


  Kornis Mihály ebben a kötetében az életről vallott gondolatait adja közre. Könyvének címe akár egy bibliai iraté, a szokás szerint bajban lévő 21. századi ember vigasztalására íratott. Benne a szerző hitelesen, az életet nemességében élvező emberként, csapongva szól mindenről, ami jelen életünket átszövi. Ezért olvasásakor is jogosult találomra belelapozva ismerkedni a bölcsességgel áthatott, rövid de fajsúlyos gondolatsorokkal. "Az élet élvezete nem kiváltság, de nem is bűn. Magadtól tanulod meg, vagy senkitől. Én is így tanultam meg, ötvenöt év alatt, önmagamtól. Ez a könyv arra szeretne megtanítani, hogy ne félj a gondjaidtól, hanem üzenetnek tekintsd őket. Lehetőségnek arra, hogy tisztábban láss" - írja előszavában, s kísérletet tesz arra, hogy elmondja, hogyan lehet a szenvedés adta tapasztalatból erőt meríteni. Ez a kötet egyik alapvető témája. Kornis életfilozófiáját közérthetően megfogalmazva, az emberi szót egyre inkább nélkülöző világban szeretettel fordul olvasójához. A lírai meditációkban fogódzókat kínál a fogyasztásra ítélt ember, és az egyre szétforgácsoltabb lélek problémáinak feldolgozásához. A kötet CD mellékletén a szerző felolvassa az egész könyvet, néha apró rögtönzéseket költve az írott szöveghez.

  http://data.hu/get/3259505/Kornis_vigasztalasok_konyve.part1.rar
  http://data.hu/get/3259688/Kornis_vigasztalasok_konyve.part2.rar

  Köszönet a feltöltőnek !
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2019 Január 3
 11. Aliceria

  Aliceria Állandó Tag

  Mallász Gitta: Az angyal válaszol

  Kedves Katalin!

  Itt on-line olvashatod, vagy le is töltheted.

  http://www.scribd.com/doc/50666789/Mallasz-G-Az-angyal-valaszol

  Szeretettel: A

  Könyvismertető:

  Mikor úgy tűnik, hogy minden összeomlik, talán valami egészen új van születőben. Rajtunk múlik létrejötte. Megújulás csakis belülről indulhat. Ezt élte meg Budapesten, a második világháború embertelensége közepette négy fiatal művész. Hanna, Gitta, Lili és József nem tehetetlen áldozata a külső eseményeknek. Szomjasan keresik az igazat, az élet célját, az ember helyét és felelősségét. Váratlanul, fénnyel telített erő jelenlétét érzik, mely fokról-fokra új távlatokat nyit előttük. Tizenhét hónapon át tart a tanítás, melyből 88 Beszélgetés maradt ránk, Mallász Gitta lejegyzésében. Ez a dokumentum az angyal válaszol címet kapta. A könyv minden szava erőt és reményt ad. Felelősségünkre, emberi méltóságunkra és szabadságunkra ébreszt. Elűzi a félelmet, bíztat, megújit, a lehet és a szabad felé küld. Felegyenesít: "Égjetek, éljetek! Fénnyel teljetek! Ébredjetek, keljetek fel ! Fényetek kell! Lényetek ég…Nem lehettek fáradtak, ha az Új-ban cselekedtek." Bár örök érvű, a tanítás katartikusan aktuális. A ma emberéhez szól, ébresztő útikalauzként, hogy modern világunk zaklatottságában EMBERRÉ nemesedjünk. Bárhol nyitjuk ki, a tömör gyökszavak zengése, mint az ősi ráolvasó rigmusok verses szövege sejtjeink mélyéig hatol. Magas rezgésfokuk gyógyító erejű. Hanna, Gitta, Lili és József életéről kevés adat maradt ránk, sírhelyük sincs, hová elzarándokolhatnánk. "Az öröm az Új Világ levegője" az a hely, ahol mindig találkozhatunk velük. A könyv harminc éve bestseller, tizenkét nyelven egymást érik a kiadások és tizenöt nyelvre fordítva terjed a nagyvilágban. Ideje hát, hogy újra "haza érkezzen".
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2020 Május 29
 12. ujkorklub

  ujkorklub Kitiltott (BANned)

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2020 Május 29
 13. Trix1001

  Trix1001 Állandó Tag

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2020 Május 29
 14. ujkorklub

  ujkorklub Kitiltott (BANned)

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2020 Május 29
 15. gomezino

  gomezino Állandó Tag

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2019 Augusztus 1
 16. Claire18

  Claire18 Állandó Tag

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2019 Augusztus 1
 17. ujkorklub

  ujkorklub Kitiltott (BANned)

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2019 Augusztus 1
 18. ujkorklub

  ujkorklub Kitiltott (BANned)

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2019 Augusztus 1
 19. injekció

  injekció Állandó Tag

  Salamon kis kulcsai

  Akit érdekel a gyakorlati mágia, és a különböző eljárások, amikkel rituálé elvégezhető itt egy könyv linkje.

  http://www.scribd.com/doc/64584560/Lemegeton-Avagy-Salamon-Kis-Kulcsai


  A Salamon Kis Kulcsai a Claviculae Salamonis után az egyik legnépszerűbb grimoire, azaz varázskönyv. Több néven is ismert: nevezik Lemegeton-nak is, de ismert Goetia néven is. A Goetia kifejezés a görög goeteia szóból származik és többnyire egy különösen kárhoztatandó varázslatfajtát jelöl, éspedig túlnyomóan a nekromanciát vagy halottidézést, ugyanakkor általánosabb értelemben a démoni lények megidézését "blaszfémikus" szertartások segítségével. Az újabb időkben a Goetia-t szembeállítják a Teurgia-val, amiatt, hogy az előbbi rossz, az utóbbi jó szellemekkel foglalkozik illetve ezek segítségét kéri az elérendő cél érdekében.
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 Július 28
 20. morey

  morey Állandó Tag

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2019 Augusztus 1
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás