Ezoterikus könyvek folyóiratok feltöltése ‎IV.

nmarie témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2011 December 26.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. b.marcsika

  b.marcsika Állandó Tag

  Nem találtam, ezért feltöltöm.

  Louise L. Hay - Cheryl Richardson : KIEMELKEDŐ ÉLETET TEREMTHETSZ

  [​IMG]
   

  Csatolt fájlok:

 2. eon

  eon Állandó Tag

  Sziasztok!

  Feltöltöttem a Hihetetlen sci-fi különszám harmadik részét.

  üdv eon.
   

  Csatolt fájlok:

 3. istvanszegedi

  istvanszegedi Aktív tag

  Érdekesség gyanánt a következő sorok melyek elgondolkodtatóak :)

  A lélek születés előtti sorsépítéséről…


  A reinkarnáció mint tény nem csak egyfajta keleti babonaság, hanem egykor része volt a korai keresztény tanításoknak is. (lásd pld. Origenész tanait) Az emberi élet, az emberi sors teljessége nem érthető meg a reinkarnáció ismerete nélkül, hiszen az ember az életeinek a láncolata révén „okul és tanul” (József Atilla), s mint egy spirálon haladva emelkedik a magasabb, az isteni szintek minőségei felé.

  Nézzük hát, mit is mondanak az ősi tanítások a lélek útjáról! Minden lélek feladattal, de kijelenthetjük azt is, hogy küldetéssel érkezik vissza a test, az anyag világába.

  Mikor véget ér egy „földi út”, s a lélek végleg kilép a fizikai testéből (ezt ma halálnak nevezik), akkor énünk nem anyagi része átlép a „túlsó oldalra”. Ez az oldal azonban nem idegen a számára, hiszen a „földi életében” is minden elalvást követően ide érkezett. Újra találkozik a családjának a tagjaival. Találkozik olyan társakkal is, akikkel ebben az életében nem is találkozott. Egészen csodás élmények ezek, igen gyorsan átminősül ezeknek a hatására az élet egészéhez (evilági, és túlvilági) való hozzáállása. Lassan hozzászokik ahhoz, hogy már nincs fizikai teste. Lassan lekopik róla a hatalom, a birtoklás, a szexualitás, a dominancia, vágya, mert ezek a fizikai testhez kötődnek! Mindazok a célok, és értékek, amelyek a földi élet fő motivációi voltak, lényegtelen csacskasággá válnak. Aztán eljön a számvetés ideje. Bele kell nézni az utolsó élet „valódi valóságába”.

  Ekkor átnézi a maga mögött hagyott életet. Ez persze nem csak egy szimpla áttekintés! Újra átéli az életét, de már nem a saját szemszögéből, önnön vágyaiból, céljaiból kiindulva, ahogyan ezt a testben töltött évtizedekben tette, hanem úgy, hogy a tetteinek, a gondolatainak, a szavainak a következményeit éli át. Tehát, ha valaki felé szeretettel, odafigyeléssel viseltetett, akkor az ebből adódó hála, és szeretet élményét éli meg, ám amikor valakit pofon ütött, akkor most nem a benne felsistergő, pofont szülő indulatot éli újra át, hanem annak a pofonnak a fájdalmával ismerkedik meg, amelyet ő adott.

  Tehát végignézi, végigéli újra a lélek az utolsó életét. Számot vet azzal, hogy megtette-e, és ha igen, milyen szinten azt, amiért leszületett a Földre. Hagyott-e maga után tartozást, okozott-e diszharmóniát cselekedettel, szavakkal, avagy gondolatokkal?
  Lényegében itt tudatosodik bennünk az, hogy valójában miket is tettünk, miket okoztunk, és miről is szólt a magunk mögött hagyott élet! Az emberi létezés talán legfontosabb stációja ez.

  Még egyszer fontos megjegyezni azt, hogy itt nincs fizikai testünk. A birtoklás, a hatalom, a szexualitás vágya, fizikai test nélkül nem működnek, így ebben a létformában ezek nem motiválják az embert.

  Itt az „Isteni harmónia” elérése a cél, hogy a „Fény teljességébe”, a Teremtőjéhez érkezhessen végre vissza a lélek. Ennek fényében teszi dolgait a lélek.

  Tehát végignézi, végigéli újra a lélek az utolsó életét. Számot vet azzal, hogy megtette-e, és ha igen, milyen szinten azt, amiért leszületett a Földre. Hagyott-e maga után tartozást, okozott-e diszharmóniát cselekedettel, szavakkal, avagy gondolatokkal? Ha igen, akkor még olyan „rezgések”, olyan harmóniátlanság van benne, amellyel még nem tud kapcsolódni a „magasabb régiókhoz”. Újra harmóniába kerülni, kiegyenlíteni a sorsunk mérlegét, csak a testi létezésben, a Földön lehet.

  Megszületik újra az a vágy a lélekben, hogy visszatérjen a Földre, hogy legyen új teste, mellyel, mint eszközzel megadhassa a tartozásait, s visszaállíthassa a harmóniát.  A lélek elkezdi eltervezni, majd felépíteni a „következő életét”. Ebben a tervezésben segítségére vannak azok az emberi lelkek, akiknek már nincs dolguk a Földön”, akik már túl vannak az „emberi testben töltött iskolai tanulmányokon”. Ők már tudják, hogyan vezet ki az út a sorsok láncolatából (karma), így lélektestvéreik segítségére sietnek, hogy ők is sikerrel léphessenek magasabb dimenziókba. Ezeket a lelkeket nevezik a „sors angyalainak”.

  A leszületés mellett döntő lélek kiválasztja azt a történelmi időt, melyek keretei a legalkalmasabb az ő fejlődéséhez. Kiválasztja a szüleit, a testvéreit, a barátait, a szerelmeit, a gyermekeit, különböző típusú kapcsolatait úgy, hogy a „sors-játszótársak” lelkével előzetesen egyeztet.
  (Vajon miért van az, hogy néhány ember az életünkben egyből szimpatikus, vagy éppen ellenszenves?) Felépít, kidolgoz egy életutat, amelyben vannak sikerek, és kudarcok is, de lényeges az, hogy mindegyik élmény, mindegyik tapasztalás tudást, bölcsességet érlel majd a földi megélés során.

  Az előző életekben megszerzett képességeket felhasználhatjuk, s „beletehetjük” az új életünkbe, aztán majd, mikor eljön az idejük, tehetségként, zsenialitásként jelennek meg.

  Az új tanulmányok, amelyek még hiányoznak az eszköztárunkból, belső, de akár külső inspirációként sarkallnak majd minket új földi életünkben a fejlődésre.

  A szülőket gyakran „odafentről” a leszületésre váró lélek hozza össze. Sugallatokat, gondolatokat képes elültetni az eljövendő apja, és az anyja tudatában, s ezeket követve apa, és anya „véletlenül” végre egymásra talál. Sok esetben egy igen különös mágikus állapotba kerülnek, melyet szerelemnek nevezünk. Ebben az állapotban (sajnos nem mindig) érkezünk el egy igen fontos pillanathoz, s ez a fogantatás pillanata! Ekkor három lélek fonódik egységbe, a nő, a férfi, és a gyermek lelke. Ettől a pillanattól válik anyává a nő, apává a férfi, bár ekkor ők még nem tudatosak erre. A gyermek azonban igen! Végre elkezd kialakulni az új ruhája, az új eszköze, vagyis az új teste. (Igen fontos lenne napjainkban az, hogy minél több gyermeket váró pár tudatában legyen annak, hogy a szexuális együttlétben itt a varázslat lehetőségét adja a sors. Legyen ez a szertartás méltó egy új szent szövetség, a család megszületéséhez, vagy ha már van gyermek, akkor a gyarapodásához!)

  Alakul, átformálódik a test….

  Minél kifejlettebb a leszületés előtt álló lélek új teste, annál több időt tölt benne. Próbálja új ruháját a lélek. Szoktatja magát fokozatosan ahhoz, hogy hamarosan újra a földi világ lakója lesz, fizikai testtel. Amikor azonban anya, apa, egy testvér, vagy egy családtag szól a pocaklakónak, ő abban a pillanatban ott terem, és boldogan issza régi-új társának a szavait. Ezek a kapcsolatok, és beszélgetések rendkívül sokat segítenek a léleknek! Ebből merít plusz erőt a magzat.

  Aztán eljön az a pillanat, amikor a kozmikus idő minősége, és az ő új földi küldetésének a minősége egybecseng, s ekkor történik meg a születés.

  A születés angyalai mindig gondoskodnak arról, hogy a kellő időben történjék meg ez a pillanat. Egy kívülálló ítélheti úgy, hogy idő előtt, vagy idő után született, ítélheti úgy, hogy „nem természetes módon” született és így tovább.

  A lényeg spirituális szempontból az, hogy a születés mindig pont akkor, és úgy történik, ahogyan azt előre eltervezte odaát a lélekcsalád, mert a születés módja, és élménye is kozmikus tanításokat hordoz mind az anyának, mind az apának, mind a gyermeknek!

  A többi csupán vélekedés, vagy ítélkezés kérdése.

  A gyermek pici teste elválik az anya testétől, először vesz újra önállóan lélegzetet, s a köldökzsinórt is elvágják. Elkezdődött egy új élet, beindult a program, amelyért visszatért a Földre a lélek. A születés pillanata mágikus pillanat. A születés pillanatában egy kozmikus minőségekkel, és energiákkal rendelkező Isteni teremtmény, az Ember kezd új utat. A születés pillanatának bolygó, és csillagállásai tükrözik, ragyogják vissza a leszületőre az előtte álló élet minden feladatát, és lehetőségét. A sors titkait a csillagfejtők, a régi korok asztrológusai, és a mai korok asztrozófusai ismerik a legpontosabban, hiszen az asztrozófia, magyarul a csillagbölcselet tudományának az az alaptétele, hogy minden ember elválaszthatatlan része az Univerzumnak, így a kozmoszba helyezve, a csillagokat figyelembe véve érthető meg minden testet öltött ember élete, és küldetése.

  A sors titkait a csillagfejtők, a régi korok asztrológusai, és a mai korok asztrozófusai ismerik a legpontosabban, hiszen az asztrozófia, magyarul a csillagbölcselet tudományának az az alaptétele, hogy minden ember elválaszthatatlan része az Univerzumnak.
  És ez a legnagyobb titok! Ebben van a legnagyobb lehetőség! Belepillantani a születésünk idejébe. Látni azt, hogy milyen küldetéssel, milyen inspirációkkal, milyen képességekkel születtünk. Megérteni azt, hogy miért ők lettek a szüleim, miért őt/őket választottam a társaimnak, barátaimnak, miért ők lettek a gyermekeim, s majd az unokáim. Egyáltalán felismerni azt, hogy merre is van az előre, merre, és hogyan lehet emelkedni az életben a teljesség, az egészség, és a boldogság felé.
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2018 Január 28
 4. katonafull

  katonafull Állandó Tag


  4.)Kozsdi Tamás: A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép
  https://mega.nz/#!a59GSSYR!jodpQhKKY4uAFeBlRpC2APU9ES_rjn_ePRoNtPyBjOE

  Sajna a többi nincs meg, viszont egy ajándék:
  Gönczi Tamás: Piliscsillag, napcsillag:
  https://mega.nz/#!LwtwWaZS!c-n4VQQS31RPFqp_1SP2jIaUDPwlk-mgJ6lsIVNb0Ko

  Ha esetleg azóta megvannak a Nimród krónikák engem is érdekelne.
  Jó olvasást!
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2018 Január 28
 5. arhat345

  arhat345 Tag

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 Szeptember 18
 6. morey

  morey Állandó Tag

  Könyv címe: Gerely József - Képes biblia
  Kiadás dátuma: 1940
  Formátum: pdf

  (megj; Nem éppen a legjobb scannelés, de használható).

  A Képes biblia először polgári iskolák részére jelent meg a Szent István Társulatnál Írója Gerely József, a metszeteket Morelli Gusztáv készítette.


  http://data.hu/get/9254329/kepesbiblia.pdf
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 Szeptember 18
 7. arhat345

  arhat345 Tag

  Frank J. Kinslow: Kvantumszinkronizáció
   

  Csatolt fájlok:

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 Április 13
 8. kicsinap

  kicsinap Állandó Tag

  Ti-Tonisza láma - Kőszikla

  Tibeti regény a lélek nagyságáról, az élet halhatatlanságáról, a tan felismeréséről Ázsia hegyei között valahol mélyen Tibetben.Egy tibeti láma visszaemlékezése a reinkarnáció útvesztőibe, hogy milyen utakat jár végig az, aki a halhatatlan lélek tökéletességére törekszik, és ezen belül hogyan épül fel az emberek viszonyrendszere rokoni fokon, családi vagy baráti kötelékben. Milyen jelentősége van az előző életek tapasztalásainak, illetve ezek a kapcsolatrendszerek hogyan szövik át az utat, mely elvezet a tökéletes halhatatlanság felismeréséhez, melynek végén az embert önmaga isteni állapotának felismerése várja. A könyv igazából nem egy vallásról szól, hanem az emberi lélek és a vallások kapcsolatáról.
   

  Csatolt fájlok:

 9. liwa

  liwa Állandó Tag

  Czeizel Endre - Két életem, egy halálom
   

  Csatolt fájlok:

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 Április 13
 10. kicsinap

  kicsinap Állandó Tag

  Stuart Wilde - A csend hatalma - Erő

  Az Erő egyetemes. Énünk is része az Erőnek, ám fejlődése kezdeti szakaszán nem ébredt még rá. Az egymást követő életek során megtanuljuk használni a bennünk rejlő Erőt. Noha a földi élet a Felsőbbrendű Énhez (az Erőhöz) vezető út korai állomása csupán, mégis szükség van rá, hogy bizonyos leckéket megtanulhassunk. Rajtunk múlik, milyen úton és mennyi idő alatt végezzük el feladatainkat. Az Erő szeret téged, szeretete azonban nem puszta érzelgősség: mivel az Erő mindenütt jelenvaló, így jelen van lényed legbensejében is, ezért az Erő szereti önmagát, azaz téged. Az Erőhöz vezető úton az 1. lépés: fogadd el a létezését! A 2.: vállald föl életedért a felelősséget, vedd át tudatod ellenőrzését.

  http://data.hu/get/9282100/A_csend_hatalma.rar?pid=3612024477
   

  Csatolt fájlok:

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 Szeptember 18
 11. morey

  morey Állandó Tag

  Könyv címe: Apokrifek
  Kiadás dátuma: 1980
  Formátum: pdf (OCR) Scan alapú

  Különös világot nyitnak meg számunkra az apokrifek.
  Tarka, színes világ ez, szinte áttekinthetetlen eszmei gazdagsága, mely adódó esetben veszélyeket is rejtett magában az egyházra nézve. Az apokrifek részben az apostoli atyák írásainak kortársai, részben túlmutatnak ezen a koron, átívelnek a II. századba, de még a IV. században is keletkeztek apokrifek.


  http://data.hu/get/9287586/Vanyo_Laszlo_-_Apokrifek_OCR.pdf
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 Szeptember 18
 12. Trix1001

  Trix1001 Állandó Tag

  G. S. Clason: Babilon leggazdagabb embere  nem tudtam másképp megoldani: töltsd le az összes fájlt. Nevezd át őket mind, vagyis a végéről töröld a rar szót és az előtte levő pontot, így a végére lesz 6 fájlod számokkal a végén, és egy crc fájl. Total commanderrel egyesítsd, és utána tömörítsd ki :)))))
   

  Csatolt fájlok:

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 Április 13
 13. Hanika

  Hanika Állandó Tag

  Ghislaine Lanctot - Egészségügyi Maffia
  Teljes könyv, ha minden igaz. (nem saját munka)
   

  Csatolt fájlok:

 14. Hanika

  Hanika Állandó Tag

  Varga-Szilágyi Gyula, Patrick McKeown - Asztma nélkül, Dr. Buteyko féle légzéssel

  Mindenkinek, nem csak asztmásoknak ajánlatos elolvasni, és csinálni. Nem vagyok asztmás,
  de kipróbáltam pár napig, és a legnagyobb megdöbbenésemre pár csökkentett légzés után
  (30 - 60 másodperc), úgy kitisztult az orrom, mint amikor erős orrcseppet használtam.
  Van benne egy nagyon egyszerű technika, hogy hogyan szüntessük meg az orrdugulást.
  Hihetetlen, hogy mekkora tévhitben élünk, és micsoda hülyeségekre tanítottak minket, ami
  a helyes légzést illeti. Asztma, allergia, pánikbetegség, horkolás és még sok-sok betegségre
  gyógyír, ha megtanulunk helyesen lélegezni. Van egy félórás hanganyag is mely a csökkentett
  légzés gyakorlatához ad segítséget. Napi kétszer ajánlatos megcsinálni. Ha valakit érdekel,
  akkor azt is feltöltöm.
   

  Csatolt fájlok:

 15. Trix1001

  Trix1001 Állandó Tag

  Ted Andrews Aura érzékelése
   

  Csatolt fájlok:

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 Április 13
 16. kicsinap

  kicsinap Állandó Tag

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 Szeptember 18
 17. jgolan

  jgolan Állandó Tag

  Eyn - Pillantás az Abszolútumba

  Miben különbözik a lélek a szellemtől?
  Mi az Abszolútum?
  Melyik érvényes, a karma, vagy a szabad akarat?
  Mi történik az állatokkal a halál után?
  Hova, s meddig juthatunk a halál után?
  Mi a rejlik a bibliai teremtéstörténet mögött?
  Hogyan zajlott az emberi evolúció valójában?
  Mit takarnak a bibliai lények nevei?
  Miben különbözött Jézus az ember és Krisztus, a naplény?
  Kik álltak az egyiptomi civilizáció mögött, és hogyan emelték a piramisokat?
  Hogyan történhetnek egymás után az események, ha minden egyidejűleg létezik?
  Hogyan táplálkozzunk, hogy lelki-szellemi fejlődésünket elősegítsük?

  Eyn_-_Pillantas_az_Abszolutumba_kis_meret.jpg


  Letöltés:

  https://drive.google.com/file/d/0B7sNPhwQfW7wc0tmU1NoQTdndVE/view?usp=sharing
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 Szeptember 18
 18. Florinda

  Florinda Állandó Tag

  Charley Morley Éber álmodás
  Itt van
   

  Csatolt fájlok:

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 Április 13
 19. vague

  vague Állandó Tag

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 Szeptember 18
 20. vague

  vague Állandó Tag

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 Szeptember 18
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás