Ezoterikus könyvek folyóiratok feltöltése ‎IV.

nmarie témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2011 December 26.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Anthony Robbins - Határtalan siker.

  Mindannyian szebb, gazdagabb életről álmodozunk, ám kevesen hisszük, hogy ennek kulcsa valóban a mi kezünkben van. Anthony Robbins könyvéből megtudhatja, hogyan érheti el a vágyott és megérdemelt életminőséget, és miképpen irányíthatja személyes és szakmai életét. Anthony Robbins könyvein, videó kazettáin és tanfolyamain keresztül eddig is milliók számára bizonyította be, hogy elménk hatalmának, képességeinek kihasználásával bármit képesek vagyunk megtenni, elérni és
  létrehozni, amire életünkben szükség van. Államföknek, királyi családok tagjainak, olimpiai és hivatásos sportolóknak, filmsztároknak és gyermekeknek mutatta meg, miképpen lehetnek eredményesek és érhetnek el sikereket. A Határtalan siker lapjain szenvedélyesen és meggyőzöen tárja fel a személyes eredményesség tudományát, és megtanítja Önnek:
  - felismerni azt, amit igazán akar,
  - a siker hét hazugságát,
  - elméje percek alatt való átprogramozását a félelmek és fóbiák
  megszüntetése céljából,
  - annak titkát, miképpen alakíthat ki azonnal összhangot bárkivel,
  akivel találkozik,
  - hogyan használhatja fel mások sikereit saját életében,
  - a gazdagság és boldogság elérésének öt kulcsát.
  A Határtalan siker egy forradalmian új könyv elménk képességeinek fejlesztésére. Lépésről-lépésre bemutatja, miképpen érheti el és tarthatja fenn csúcsteljesítményét, miközben érzelmi és pénzügyi szabadságra, vezető szerepre és önbizalomra tesz szert, és megnyeri mások együttműködését. A könyv felvértezi mindazzal a tudással és bátorsággal, amelyre önmaga és sajátvilágának újrateremtéséhez szüksége van. A Határtalan siker egy útikalauz, amely a csúcsteljesítmény elérését segíti elő egy sikerességre törekvő korszakban.

  https://mega.nz/#!tJgzDI5S!YrozCq5Mg9rktB2hYniL4j8piVgnVD7lsy4A5idXBPA
   
 2. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Kery Ervin- A tudat rejtelmei.

  Vajon ki vagy a társadalmi maszkjaidon túl? Töprengtél-e azon, hogy ki az, aki a szemeiden át a világot szemléli, a testeden keresztül él? Ki vagy Te valójában? Létezik egy rejtélyes emberi dimenzió, melynek felismerése megrengeti minden elképzelésünket arról, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk és mi dolgunk ebben a világban. Ez a tudat birodalma – a végső tudományos és spirituális rejtély. A tudat kutatásába merültem bele húsz éven át és az így nyert különös felfedezesekről szól ez a könyv. A tartalomból: Kik vagyunk valójában? A kvantumfizika újra felfedezi Istent! A tudat: a végső rejtély Hogyan fedezheted fel valódi önmagad? Ego: a bennünk élő fantom Hogyan tapasztalhatod meg a csodát? Egy megvilágosító rejtvény Különös tudatállapotok Meditációs kalauz az úttalan úton Meditációs gyakorlatok az eberségért Az élet áramlatában: a flow Kreativitás - a teremtő erő A boldogság bennünk fakad.

  https://mega.nz/#!IdRmgK4K!xQ-ij8D9WdxwCpSueo3a6Q7Cw5ILwxK66GTPziPuIa8
   
 3. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Jim Dornan - Zongora a tengerparton.

  Hogyan legyünk sikeresek az életben és az üzleti világban? Alapelvek és távlatok képekkel illusztrálva.

  Amit az ember elképzel, az nagy valószínűséggel meg is valósul. Különösen igaz ez akkor, ha az a célunk, hogy értékessé és sikeressé tegyük az életünket. Nagyon valószínű, hogy amire számítunk, az be is következik. Ötletgazdag könyvében Jim Dornan arra vállalkozik, hogy elvezesse olvasóit azon jellemvonások világába, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy életünk értékes és sikeres legyen. Az örök érvényű alapelveket a szerző képekkel szemlélteti, így azok többet érnek ezer szónál!
  • Vajon mit taníthat nekünk az időzítés fontosságáról egy krokodilmama?
  • Miként mutathat rá a fontossági sorrend jelentőségére egy háromdolláros villanykörte története?
  • Mit tanulhatunk az önbecsülésről egy Bangkokban található kőszobortól?
  • Hogyan taníthat meg bennünket félelmeink legyőzésére egy7 eleven aranyhal?
  • Mit üzenhet a jellemépítésről és a nagylelkűségről egy kisfiú fagylaltja?
  • Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatunk választ Jim Dornan nagyszerű könyvéből. Mit tervez ma estére? Útba ejt egy gyorséttermet, és bekap egy szendvicset? Elgondolkodott-e már azon, hogy élvezhetné a zongora csodálatos hangját is egy romantikus, gyertyafényes vacsora mellett a görög tengerparton? Lehet, hogy eddig nem látta meg mindazt, ami a lába előtt hever? Ne érje be kevesebbel, álmodjon merészet!  https://mega.nz/#!ZE5Dmb4Y!CX2n1xJtgu-9gU30e7vqkw6VUWBmAZaijoYZTLr1OLQ
   
 4. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Robert Phipps-Beszélő testek.

  Ha kíváncsi rá, miért nem veszik komolyan a többiek, honnan lehet tudni, hogy valaki éppen füllent, vagy egyszerűen csak szót szeretne érteni másokkal, mindenképpen olvassa el ezt a könyvet!” - (Tisha Goddard a Channel 5 reggeli műsorából). „Meggyőződésem, hogy Robert Phipps testbeszédről szóló könyvét mindenkinek el kell olvasnia, aki rendszeresen kommunikál emberekkel. Szórakoztató olvasmány, sokat lehet belőle tanulni - és könnyen. Nyugodt szívvel mondhatom, hogy ez a páratlan munka annyi titokkal és fogással ismeretet meg, hogy sokszor többet nyer vele az olvasó, mint amennyibea könyv kerül.” - (Dr. Jonathan Royle, Hyperlink) „Ez a könyv egy kincsesbánya! Elmondja, valójában mit is takar ez a gyakran félreértett téma. Tudom, hogy újra és újra ki fogom nyitni, hogy utánanézzek, a többi emberrel folytatott kommunikációban miként tudok a legszerencsésebben eligazodni a rengeteg akadály közt, amelyekbe nap mint nap beleütközöm. Köszönöm, Robert! Régóta várunk erre a könyvre.  https://mega.nz/#!FUwAiLoQ!FzcMn1nuvdWkHYFHTDkkeHuQKxbxJhziCngmjto-EEA
   
 5. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Siranus Sven von Staden - Kvantumgyógyításra mindenki képes - Te is.

  A világegyetemben minden elektromágneses rezgésekből áll, mi magunk is. Ha rezgésünk harmonikus, egészségesek és elégedettek vagyunk. Amennyiben ez a harmónia egy minket érő külső vagy belső hatás miatt felborul, testi és lelki betegségeket okozhat. A fájdalmaknak, a betegségnek mindig oka van, rezgéseink nem véletlenül válnak rendezetlenné. A harmonikus rezgések a kvantumgyógyítás segítségével azonban helyreállíthatók.

  A test pontosan tudja, hogyan gyógyítsa magát, nekünk csupán annyi a dolgunk, hogy energiát juttassunk az érintett területekre. A kvantumgyógyítás gondoskodik arról, hogy szunnyadó öngyógyító erőink feléledjenek, és rendet tegyenek testünkben és lelkünkben. Maga a módszer már nagyon régi, a hawaii hunában gyökerezik. A kahunák, azaz a sámánok kahi, vagyis „mágikus érintés” néven ismerték és alkalmazták, merthogy pontosan ezt tették: kezükkel egyszerűen csak összekötöttek két pontot. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy ennek a könyvnek a segítségével erre bármelyikünk képes.

  https://mega.nz/#!kZQCQBrR!zIelerVKXNY3dc1HUOi8ApVg_1FHviR6Kbdo07LA7T8
   
 6. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  James Allen - Ahogyan gondolod.

  James Allen könyve, az Ahogyan gondolod a világ minden részéről milliókat ösztönzött és részben felelős a teljes személyiség-fejlesztő iparág megszületéséért. A könyv elolvasása erős inspirációt ad ahhoz a felismeréshez, hogy az ember képzeletei valósággá válhatnak, körülményein változtatni tud, a gondolatok erejének köszönhetően. A szerző gondolatébresztőnek szánta a könyvet, hogy arra ösztökéljen férfiakat és nőket, hogy felfedezzék és felfogják az igazságot, hogy "Ők maguk formálói önmaguknak" gondolataik által, amelyeket önmaguknak választanak és önmagukban megerősítenek.

  https://mega.nz/#!URpXyKYJ!x7-txk5uNn4t7d4Kq8uDqs1Bx0h7Qre3oV8l3jBOsYk
   
 7. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Shakti Gawain - Élj a fényben.

  E könyvet olvasva nem tudunk ellenállni a kísértésnek, s mi is megpróbálunk „csodát művelni” önmagunkkal. Megtanulhatjuk, hogyan lehet odafigyelni belső ösztöneinkre, ha ki akarjuk űzni magunkból szorongásainkat, gátlásainkat, ha felszabadultan, boldogan és egészségesen szeretnénk élni és szeretni.
  A belső ösztön gyakorta jobb tanácsadó, mint a „józan ész”. Bátran rábízhatjuk magunkat a mélyen rejlő érzékeny lélek sugallataira. Testünk-lelkünk pontosan tudja, mi jó neki. Hallgassunk belső megérzéseinkre, s nem csak a belénk nevelt vagy kívülről ránk erőszakolt szabályokra és elvekre.

  https://mega.nz/#!VAhS2KJR!Y858o-xzGzWvkeafwNCLFccC7pkxblnrFanoknOfAeE
   
 8. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Shakti Gawain - Teremtő képzelet, Az alkotó vizualizáció csodája.

  Az alkotó vizualizáció módszere csoda a szó legigazibb értelmében.
  Nem csak módszer, hanem tudatállapot. Olyan folyamat, amely által a fizikai létsíkon megvalósul, és láthatóvá válik isteni potenciálunk. Segítségével megértjük és kreatív módon használni tudjuk az univerzum működését irányító természeti elveket, s ez mély, jelentőségteljes fejlődést eredményez életünkben, amelynek során úgy tűnik majd, hogy csodákat teremtünk!
  Képzeletünk alkotó használatának ez a végső célja: hogy életünk minden percét az alkotás varázslatos pillanatává változtassuk, amelyben természetszerűleg mindig a legjobb, a legszebb és a legteljesebb életet választjuk, amelyet csak el tudunk képzelni.
  Legnagyobb műalkotásunk a saját életünk. Minden kapcsolatunkban, akárcsak a történésekben, benne rejlik a tökéletesedés lehetősége. Már most is ott van, egyszerűen csak elő kell bányásznunk, megszabadítva minden kacattól, amelyet ráraktunk.

  https://mega.nz/#!8I4g3Q7S!pZH22y83slCcQ8dI4nBCl6JsCfgZT6fpZvitkvwQldw
   
 9. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Shakti Gawain - Ébredés, Napi útmutató a tudatos élethez.

  Remélem, könyvem segítséget nyújt Neked a mindennapi életedben. Minden napra találsz egy főcímet, amelyet egy rövid üzenet követ, s az egészet egy megerősítés vagy kérdés zárja. Egyes oldalakat inspirálónak, más oldalakat gondolatébresztőnek találsz majd, de olyanok is akadnak közöttük, amelyek kihívást jelentenek és szembesülést önmagaddal. Ezek az üzenetek arra késztetnek, hogy mélyebben elgondolkozz a meggyőződéseidről, érzéseidről, vagy az életeden. Lehet, hogy egyetértesz azzal, amit mondok, lehet, hogy nem. A célom az, hogy saját igazságod mélyebb és tudatosabb megértésére ösztökéljelek.

  https://mega.nz/#!0dxCDCCB!uSNRCRwO0By-WV2cpybHuRrF3rMSDM7H0sAoEA8Bxp0
   
 10. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Shakti Gawain - Az átalakulás útja.

  Új századforduló előtt állunk, izgalmas kihívásokkal kell szembenéznünk hátunkon cipelve személyes bajainkat, anyagi gondjainkat, kapcsolataink, munkahelyünk és egészségünk sokszor súlyos terhét. És akkor nem említettük a szembesülést az emberiséget fenyegető Földgolyó méretű zűrzavarokkal. Úgy tűnik még nem vérteztük fel magunkat hatékony eszközökkel, hogy rugalmasan alkalmazkodjunk ehhez a környezethez.
  Az Átalakulás útja nem más, mint önmagunk gyógyítása a fizikai, az érzelmi, a mentális és a spirituális síkon.

  https://mega.nz/#!IN5EQDSY!L5JHb-xxxu0qYfFCBjhoAKUvfN3K-GM_-fkf1YDLMAM
   
 11. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Paul Brunton - India Titkai.

  Indiában – és a Kelet ősi kultúráinak más országaiban – még élnek a hagyományok
  és a szellemi ismeretek, amelyek valamikor régen, évezredekkel ezelőtt jöttek
  létre. Az ősi szellemi ismeretek még másféle gondolkodásmódban, másféle befogadó
  eszközök segítségével születtek, mint a mi modern ismereteink.
  A régmúlt bölcsek befelé tekintettek, a maguk énjének gyökerét keresték, és az
  emberlélek mélyén fedezték fel a minden dolgok végső és egyetemes okát, amely
  mindeneket éltet és fenntart. A hindu bölcselet régi hasonlatával: ez az a fonál, amelyen
  a mindenség, mint valami gyöngysor függ, nélküle széthullana az egész.

  https://mega.nz/#!MZZGlYJL!JVsGn8l-w7Okw1mtaKiioUReVc0y4vr6E2kABkcyFsg
   
 12. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Paul Brunton - A felsőbbrendű Én.

  Paul Brunton, neves angol újságíró, filozófus és világutazó ebben a művében nem pusztán a külső világot szemléli, s tudósít róla, hanem megpróbál a lélek mélységeibe hatolni. A szerző igyekszik hírül adni az ősi misztériumok lényegét, melyet a jóga-rendszerek és a gnosztikus bölcselet tanulmányozása során, személyes indiai élmények alapján ismert meg. Művében a szellemi fejlődésnek egy meghatározott útját írja le, amely a mai világ számára legnagyobb részben elveszett, és amelyet a régi világban is csak a kimondott szó útján, kizárólag felavatott tanítványok előtt, titkon tanítottak.

  https://mega.nz/#!RRoEwajb!qQIfmsiU5n7J6CZz4Rm7YwbeZ74qEhxXIniSOIVdDw8
   
 13. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Paul Brunton - Az Önvaló bölcsessége.

  A hazánkban is szépen szaporodó misztikus, spiritiszta, okkult iskolák már magyar szerzőkkel is színre léphetnek, de időnként a külföldi "nagyokat" is megszólaltatják. Paul Brunton (eredetileg újságíró) ma az egyik legdivatosabb internacionális okkult tanító és mester, akinek nézetei sokban egyéniek, lényegileg azonban az "ősi" keleti bölcsességek és vallási (pl. jóga) gyakorlatok modernizációi. Ez a könyve nem eszméinek, tanításainak rendszeres összefoglalása (ezt a munkát A Jóga tanítása című művében végezte), hanem bölcsességeinek aforisztikus gyűjteménye. A szerző mintegy negyven tematikus csoportosítású (A mentalizmus értelme; A világ relativitása; Az univerzum születése; A tudat csodája stb.) fejezetben mondja el misztikus meglátásait és nagyon is gyakorlatias tanácsait. Ezt követően meditációs gyakorlatot, pontosabban meditációs tanácsokat ad (meditáció a Napról, a múltról, a jövőről stb.). - Csak az okkult tanítások iránt határtalan bizalommal lévők olvasmánya.

  https://mega.nz/#!hUR3CJDQ!efdPZ8aC0dx8nvINRexdXWR1-qVkg0tMCQRTLuQ__AI
   
 14. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Paul Brunton - Misztikus tanítások.

  Amióta a Nyugat felfedezte a Keletet és az európaiak megvetették lábukat Ázsiában, számos utazót, kutatót, misztikust és filozófust igéztek meg a keleti tanítások. Sokan kísérelték meg összegyűjteni, szintetizálni ezeket a tanításokat, és a nyugatiak számára is elérhető, élő tudássá tenni azt. Paul Brunton, az 1898-ban született világhírű író, utazó, akinek számos könyve több millió példányban jelent meg - közülük magyar fordításban is több elérhető, többek között az India titkai, Egyiptom titkai, A titkos ösvény, a Jóga titkos tanításai és az Önvaló Bölcsessége -, célja az volt, hogy e szerteágazó, gyakran különböző tanítások közös gyökerét megtalálja, és megmutassa olvasóinak. A 30-as évektől keresztül-kasul bejárta Ázsiát, barátságot kötött jógikkal, filozófusokkal, bölcsekkel, és a huszadik század egyik leghíresebb misztikusának, Rámana Maharisinek is tanítványa lett. Nem állt meg soha egy helyen, a végső tanítást kereste mindenhol, és útjairól, tapasztalatairól, élményeiről folyamatosan könyveket írt. Az 1950-es évek végén letette a tollat, s visszavonult Svájcba.

  https://mega.nz/#!NAQkRazA!JzHlsfKIWYkscEfyQVlaXQpO8QwFPNLma6WaJS66u7U
   
 15. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Choa Kok Sui Mester: Telepatikus önvédelem - Otthon és a munkahelyen

  Choa Kok Sui mester könyve egyszerű, hatékony és gyakorlati módszereket kínál azoknak a telepatikus problémáknak az orvoslására, amelyekkel mindenki találkozik. Megtanítja, hogyan védjük meg énünket a kibocsátott negatív gondolatoktól és a telepatikus védekező mechanizmusunkat az "ellentámadás és ellenvédekezés" módszereivel, hogyan szálljunk szembe a fekete mágiával, mit tegyünk akkor, ha valakit telepatikusan megszánnak - hogy csak néhányat említsünk a könyvből megtanulható technikák közül. A könyv igazi szépsége abban rejlik, hogy a védekezés, az egyensúly és a harmónia univerzális és szent törvényeit a mindennapok gyakorlatában alkalmazza.

  https://mega.nz/#!MUQDTbQY!BIYe9Y870rgZ7acjlzBTAm04v31_vToOzfkDKYbPDiM
   
 16. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Kivánom, hogy Gyönyörű napotok legyen ! Egyre jobban!

  Egy kis Meditáció.

  Melody Beattie - 365 nap, 365 meditáció I-II. Az elengedés művészete.

  Csak egy-egy lapot olvass el minden nap, és a dolog működni fog!

  Sok terhet cipelsz? Tele van a zsákod? Tedd le! Ürítsd ki! Engedd el a múlt dédelgetve őrzött fájdalmait, amitől függsz, aminek hatalma van feletted! Jelöld ki a határaidat, mondj nemet! Lépésről lépésre vedd kezedbe saját életed irányítását! Tanulj meg örülni!
  Bízz magadban és a Fennsőbb erőben, mely mindannyiunkról gondoskodik!

  https://mega.nz/#!MEhmUKiL!ZqV7PMw4IspEJ4smVasBGhAxV7obJ1VnIylOULBp9P4
   
 17. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Melody Beattie - Ne függj senkitől! - A társfüggőségről mindenkinek.

  Mi is pontosan a társfüggőség, és ki a társfüggő? Társfüggő az a személy, aki engedi, hogy hasson rá egy másik ember viselkedése, s aki rögeszmésen uralni kívánja ezt a valakit. A saját közérzetét a társáétól teszi függővé. Olyan ember, aki következetesen és minden erejével azon van, hogy kikényszerítse a történéseket - a szeretet nevében. A taktikák különböznek, a cél azonban egy és ugyanaz: rábírni másokat, hogy azt tegyék, amit mi akarunk, és úgy viselkedjenek, ahogyan mi elképzeljük.
  Társfüggő az is, aki egy olyan súlyosan beteg, zavart, ellátásra szoruló vagy szenvedélybeteg emberrel él elkötelezett kapcsolatban, akinek a viselkedése/állapota befolyásolja az életét, ugyanakkor megszállottan irányítani akarja ennek a személynek a viselkedését.

  https://mega.nz/#!BZhDxbpK!FjJqNbZbjrF2T_FO7we_HwENtOI5FLHbDsuI30S7eSk
   
 18. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Sri Chinmoy – Meditáció

  Az ember tökéletessége Isten elégedettségére.

  A könyv szól a meditáció kezdeti lépéseiről, a belső tapasztalatok megértéséről, a meditáció gyakorlati alkalmazásáról és a tudat legfelsőbb magasságairól. Sok praktikus gyakorlat és tanács mellett, összesen 150 kérdést és választ tartalmaz, melyek a meditáció során gyakran felmerülő problémákkal és tapasztalatokkal foglalkoznak. Legyen akár kezdő, akár haladó a meditációban, ez az átfogó és világosan összeállított könyv segíteni fogja belső utazásában.

  https://mega.nz/#!FUYGiIaR!JvzZWjUTYs3JLTsE4bzHJPaL7ZtvlJm989Ejk1SmtTA
   
 19. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

  Sri Chinmoy: Meditációs technikák.

  A meditáció kulcs, amely megnyitja a belső világ kapuját. A könyvben szereplő több mint 100 meditációs gyakorlat segít abban, hogy kapcsolatba kerülhessünk a szeretet, a béke, az öröm végtelen forrásával. A meditáció gyakorlásával túllépünk a könyvekből megszerezhető tudás határain, és egy végtelen belső felfedezőútra indulunk, ahol utunk végén feltárul előttünk önnön lényünk saját tiszta, valódi formája. A sok-sok gyakorlat között mindenki megtalálja az egyéniségének, idejének és fejlettségének megfelelő módszert.

  https://mega.nz/#!0ApzESxY!E7c04PpOlX50565sUqP6vXArAEUXkWExUsZDAOyIwic
   
 20. ocsi1951

  ocsi1951 Állandó Tag

Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás