Ezoterikus könyvek folyóiratok feltöltése V.

Beka Holt

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
"A szerzői jogi törvény értelmében csak olyan anyag tölthető fel, ami már nem jogvédett, vagy aminek a sokszorosítására Önnek a mű szerzője engedélyt adott."
Kihűlési idő: minimum 6 hónap

A CandaHun nem vállal felelősséget semmilyen feltöltött anyagért. A felelősség a
feltöltőt terheli.

Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A canadahun nem fogja engedni, bemutatni, vagy megtaláláshoz irányitást adni olyan tartalmú anyagot ami a copyright által védett,
csak ekkor ha van szükseges legális engedély van rá.


 

Beka Holt

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
A továbbiakban ez a topik szolgál a feltöltésekre.

A kéréseket a megfelelő témába írjátok http://canadahun.com/temak/kérések-feltöltések-mehetnek-a-megfelelő-témába.54180/page-3!Kérek mindenkit, hogy a témának megfelelő anyagot kérjen és töltsön fel!...és szinte minden témának megtalálható a feltöltési helye a tematikus topikokban!

1. A [Tetszik] gomb tökéletes eszköz, ha nem elégíti ki vágyatokat a hálálkodásra kérlek Titeket használjátok a privát üzeneteket :smile:

2. Ha egy adott feltöltésben hiba van legyetek oly szívesek csak pár sort hagyjatok bent a tagek között, ami elegendő a felismeréséhez; így nem lesz feleslegesen itt egy félméteres üzenet :smile:

3. Ugyanez vonatkozik a kérések teljesítésénél is, idézzétek be a kérést.

4. Hasonlót kérnék szépen a feltöltéseknél is: ha egy javítást végeztek, akkor idézzétek be pár informatív sort az eredeti üzenetből; ezzel rengeteg időt megspóroltok nekem, hogy ne kelljen keresgélni mi is volt ami javításra került. Az új poszt (üzenet) tartalmazza az összes linket, mondjuk félkövérrel a javított vagy új hivatkozásokat; így a letöltőknek nem kell öt helyről összeszedegetniük a darabkákat.

5. Feltöltésnél mindig adjátok meg a könyv / hanganyag / film szerzőjét és címét (az üzenet címében is), hogy a keresővel megtalálható legyen!
Sokat segít ha egy pársoros leírást is mellékeltek hozzá.

6. Új tagoknak: a 20 hozzászólást http://canadahun.com/forums/szójátékok.135/ és ne a letöltések közé!!!

7. A nagyobb méretű anyagokat (10-12MB fölött) kérlek külső tárhelyre töltsétek fel és linkeljétek be a fentebb leírtak szerint!

Köszönöm minden feltöltőnknek a munkáját!
 

Beka Holt

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Elisabeth Haich - Szexuális erő és a jóga
pdf, 219 oldal
szexjoga.jpg
 

Csatolások

 • Elisabeth Haich - Szexuális erő és a jóga.pdf
  4.9 MB · Olvasás: 1,309

jgolan

Állandó Tag
Állandó Tag

Csatolások

 • Kar_May_Tulvilagon_borito.jpg
  Kar_May_Tulvilagon_borito.jpg
  13.5 KB · Olvasás: 292
 • Karl May - A tulvilagon(1899).pdf
  944.5 KB · Olvasás: 783

bigeleo

Állandó Tag
Állandó Tag
Bagdy Emőke Hogyan lehetnénk boldogabbak (pdf)

Az alapvető tudnivalókon kívül olyan témákat is érint a könyv, mint az új pszichológiai irányzatok: egészségvédő megbocsátás és posztraumás növekedés, illetve a női és férfi lélek különbségeit boncolgatja, választ nyújt arra a kérdésre, hogy hogyan érthetnénk meg jobban partnerünk működését, hogyan javíthatunk a kommunikáción és a kapcsolatunk minőségén. Minden olyan embernek érdemes ezt elolvasnia, aki jobban bele akar mélyedni a lelki folyamatok működésébe, akik javítani vagy intimebbé szeretnék tenni párkapcsolatukat, vagy akik egyszerűen csak az önismeret útjára léptek. Orvosi szakkifejezések és pszichológiai alapfogalmak helyett közérthető, hétköznapi nyelven szól hozzánk az író, elméleteit kutatási eredményekkel és a művészetekből kiragadott példákkal is szemlélteti. Elgondolkodtató és tanulságos olvasmány, kötelező olvasmány a tudatos életet élők könyvtárában.
 

Csatolások

 • Bagdy Emőke Hogyan lehetnénk boldogabbak.pdf
  6.4 MB · Olvasás: 1,780

bigeleo

Állandó Tag
Állandó Tag
Bagdy_Emoke_Pszichofitness (pdf)
Ez a vademecum ("gyere velem") könyv a kíváncsiak és vállalkozó kedvűek számára született. Azoknak, akik szeretnék megismerni saját lelki működéseik titokzatos világát. De nem öncélúan. Szeretnének e tudás által olyan lehetőségekhez és készségekhez jutni, amellyel elősegítik testi-lelki egészségük megőrzését, jó közérzetük, fizikai fittségük, lelki egyensúlyuk fenntartását. Azokhoz is szól ez a könyv, akik hajszoltak, fáradtak, kimerültek, szomorúak, kisebb-nagyobb „ideges tünetekkel” bajlódnak, esetleg valamilyen tesi működészavar már előállott náluk.
 

Csatolások

 • Bagdy_Emoke_Pszichofitness.pdf
  6.5 MB · Olvasás: 1,469

bigeleo

Állandó Tag
Állandó Tag
Pál Ferenc: A szorongástól az önbecsülésig (rar)
"Pálferi" atya egy jelenség. Sokat tud az emberről, hitről és nem dogmatikus. Figyeli az életet, az embereket, meg akarja érteni és meg is érti azokat. Oly módon segít, hogy azt valóban segítségnek érezd. Fantasztikus, magával ragadó az előadásmódja, stílusa. Hiteles.
A szorongásaink, aggodalmaink, nehézségeink és gyöngeségeink rettenetesen megkeseríthetik az életünket. Hiába szeretnénk fejlődni, növekedni, a sebeink, a zavaraink akadályoznak minket és kapcsolatainkat, de a munkánkat is. Amikor akadozik az élet bennünk és körülöttünk, amikor azt gondoljuk magunkról, hogy velünk valami nincs rendben, éppen akkor van igazán szükségünk az önbecsülésre. Az önbecsülés az emberi élet egyik alapértéke. Általa vagyunk jóban önmagunkkal, érezhetjük jól magunkat a bőrünkben, és lehetünk érdekes társaság magunk számára. Az önbecsülés tesz alkalmassá arra, hogy megfelelő társat találjunk magunknak, akivel kölcsönös meghitt kapcsolatban lehetünk. A megfelelő önbecsülés segít megvédeni magunkat, és nem engedi, hogy rosszul bánjanak velünk. Megalapozza a hiteles kommunikációt, és alkalmassá tesz az együttműködésre érzelmileg nehéz helyzetekben is. Az önbecsülés segít, hogy ne vegyünk több terhet magunkra, mint amit az élet valóban nekünk szánt, de ami a miénk, azt képesek legyünk hordozni. Az önbecsülés révén tudjuk kihozni magunkból a legjobbat, és elviselni vereségeinket. Az önbecsülés által tisztelhetjük magunkat akkor is, ha gyöngének bizonyultunk. Szilárdságot biztosít, hogy ne akarjunk mindenkinek megfelelni, és megerősít, ha valaki nem fogad el minket. Az önbecsülés széppé teszi az életet, mert segít fölfedezni mások értékeit, és megbecsülni mindazt, amit kapunk. Ráadásul az önbecsülés sok pénzt takarít meg nekünk, hiszen nem szorulunk rá arra, hogy tárgyakon keresztül, birtoklás révén bizonygassuk magunk előtt is, hogy érünk valamit. Az önbecsülés hozzájárul a boldogsághoz azáltal is, hogy mindig lesz egy barátunk, akire számíthatunk, aki együttérzéssel fordul felénk - mi magunk. Az önbecsülés sok szorongástól és aggodalomtól szabadít meg, gyógyítja a sebeinket, és lehetővé teszi, hogy egészségesen és önfeledten éljünk. Segít, hogy szembenézzünk a realitásokkal, még ha fájdalmas is.
 

Csatolások

 • PálFerencA_szorongástól az önbecsülésig.rar
  4.7 MB · Olvasás: 1,565

bigeleo

Állandó Tag
Állandó Tag
A. J. Christian:Talen-válaszok könyve (pdf)
Különleges könyvet tartasz a kezedben, olyan tudást, amelyet ismerői az írott történelem egyik legjelentősebb munkájának tartanak. A TALEN segítségével megoldást találhatsz életed problémáira, mert a Táblák és a Könyv megvilágítja önmagad és múltad eltemetett zugait, ráadásul kézzelfogható és megvalósítható megoldásokat kínál életed problémáira, sőt, arra is rávezet, hogy a cselekedeteidtől függően mire számíthatsz a jövőben. Úgyhogy, amikor egy döntés előtt állsz, és nem tudod, hogy merre menj, amikor látszólag minden rendben van, de valami megmagyarázhatatlan feszültség zilálja szét az életed, a TALEN segítségével megtalálhatod a megoldást. Mégpedig a saját megoldásodat. Nem kell elhinned egy tanító szavát, nem kell elfogadnod egyvállas dogmáját, mert a válasz belőled születik. A válasz felfénylik a lelkedből.
 

Csatolások

 • A.J._Cristian-Talen-válaszok könyve.pdf
  1.9 MB · Olvasás: 1,112

bigeleo

Állandó Tag
Állandó Tag
Szepes Mária: A Mennyország álkulcsa (pdf)
Az ősi kultúrák ránk maradt üzeneteiben talált utalások szerint az emberiség már nem először jutott olyan fejlettségi szintre, amikor megfelelő morális háttere híján végül elpusztította önmagát. Ma ismét válaszút előtt állunk. De a valós veszélyek mellett, szédítő távlatokat kínáló kibontakozási lehetőségeink is felgyorsultak. Egyre több nagyszerű ismeret áll rendelkezésünkre, amellyel megteremthetnénk új, élhető világunkat. De vajon tudunk-e élni az elénk táruló óriási lehetőségekkel? E kérdéseket feszegeti Szepes Mária, s a mai kor emberének szinte minden időszerű problémáját érinti. Közös töprengésre hív bennünket. Kérdez. Olykor provokál. Fel akarja rázni az embert kábult tétlenségéből, hogy minden vészhelyzetből van kiút! A világot megváltani lehetetlen vállalkozás lenne. De önmagunkat és környezetünket ráeszméltetni a bennünk, körülöttünk szüntelenül jeleket adó összefüggésekre és csodákra – ez elérhető! Ismerjük meg a bennünk szunnyadó erőket, határtalan képességeket! Ne sodródjunk vakon át az életen, amikor mi magunk alakíthatjuk sorsunkat, a körülöttünk lejátszódó eseményeket! Engedjük magunkhoz a bölcseletet, a szelíd jóságot, mert gyógyul tőle a világ, s rajta minden élet.
 

Csatolások

 • Szepes Maria - A Mennyorszag Alkulcsa.pdf
  1.1 MB · Olvasás: 1,164

bigeleo

Állandó Tag
Állandó Tag
Akupresszúrával és hagyományos gyógytással foglalkozó könyvek:
Cris Jarmey John Tindall - Akupresszúra hétköznapi bajokra (djvu)
Kínai-akupresszura otthon (pdf)
Liao Jücsün-Hagyományos kínai orvoslás (pdf)
Rosta Erzsébet - Kínai kézdiagnosztika (pdf)
 

Csatolások

 • Cris Jarmey - John Tindall - Akupresszúra hétköznapi bajokra.djvu
  4.9 MB · Olvasás: 1,036
 • Kínai-akupresszura othon.pdf
  795.4 KB · Olvasás: 1,058
 • Liao Jücsün-Hagyományos kínai orvoslás.o.pdf
  3.2 MB · Olvasás: 1,111
 • Rosta Erzsébet - Kínai kézdiagnosztika.pdf
  441.8 KB · Olvasás: 992

kicsinap

Állandó Tag
Állandó Tag

Csatolások

 • gyogyulas_a_gyaszbol.jpg
  gyogyulas_a_gyaszbol.jpg
  22 KB · Olvasás: 430
 • James_J_W_-_Friedman_R_Gyogyulas_a_gyaszbol.djvu
  2 MB · Olvasás: 880
Utoljára módosítva a moderátor által:

Benzintyúk

Állandó Tag
Állandó Tag
Edward de Bono könyvek
Edward De Bono - A csodálatos elme.djvu
Edward de Bono - A kreatív elme.pdf
Edward de Bono - Tanitsd gondolkodni a gyereked.pdf
Edward de Bono- Hat keret a figyelem tudatos irányításához.djvu
Edward_de_Bono_-_Gondolkozz...mielőtt túl késő.pdf
Edward_de_Bono_-_Hat_gondolkodo_kalap.pdf
Edward_De_Bono_-_Tanitsd_meg_onmagad_gondolkodni.pdf

Innen letölthetőek a könyvek:
[HIDE-THANKS]http://data.hu/dir/p9tivhlyde406023?pid=362937892[/HIDE-THANKS]
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
Oldal tetejére