Ezoterikus könyvek folyóiratok feltöltése V.

Beka Holt témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2016 Április 13.

 1. jeszenakjanos

  jeszenakjanos Állandó Tag

  Drunvalo Melchizedek - Az élet virágának ősi titka 1-2
  [​IMG]
  Az emberiség valamikor egy nagyon kifinomult műveltség és tudatosság szintjéről hullott alá a sötétség kilátástalanságába és szinte teljesen elfelejtette az Élet Virágának ősi titkát, mely a létezésnek a szakrális geometriában fennmaradt kódja. Négyezer évnél is régebbi sírok, templomok, piramisok és sziklába vájt vésetek sugározzák ma is felénk rejtett üzenetüket, hogy az Élet Virágában rejtező teremtő elv megtalálható a létezés minden részletében.

  A Mer-Ka-Ba aktiválása, (az emberi fénytest kb. tizenhét méter átmérőjű energiamezeje) egy magasabb tudatsík, vagy szellemi dimenzióbeli világ kapujának kulcsa.  pdf 118mb

  Feloldott tartalom:
  https://data.hu/get/10814475/DRUNVALOMELCHIZEDEKPDF.rar
   
 2. jeszenakjanos

  jeszenakjanos Állandó Tag

  Brandon Bays - Jelenlét
  [​IMG]
  Ez a könyv azért született, hogy a szabadság valós, élő élményével ajándékozzon meg. Nem könnyű, gyors olvasmány, ahonnét összecsipegethetsz még egy kis tudásmorzsát, még néhány anekdotikus csemegét: a végtelen fenséges megtapasztalását kínálja neked. Meghívás arra, hogy elengedd magad, s csendben megnyugodva, mélyen megnyílj a jelenlét előtt, amelynek nincs szüksége szóbeli kifejezésre – itt található, a szavak között. Most felfedezed, miként nyithatsz természetesen és könnyedén e tökéletes jelenlétre; eszközöket kapsz, hogy eltakaríthasd a megtapasztalás útjában álló esetleges akadályokat, s mindezt nagyon is valóságos, gyakorlati és könnyen megvalósítható módon. Kötetem utazás önmagadba – a határtalan szabadságba, hiszen ez az igazi valód. Őszintén kívánom, hogy beleszeress ebbe a jelenlétbe, és a kegyelem csodálatos ölelése csak még mélyebbre csábítson. (Brandon Bays)  pdf 76mb

  Feloldott tartalom:
  https://data.hu/get/10814474/BAYSBRANDONJELENLETPDF.rar
   
 3. jeszenakjanos

  jeszenakjanos Állandó Tag

  Szilágyiné Nagy Éva - Az asztrológia titkai
  [​IMG]
  Valóban meghatározza sorsunkat születésünk időpontja? Könyvünk bepillantást nyújt az asztrológia titkaiba és segítséget nyújt abban, hogy életünket tudatosabban élhessük.

  -alapfogalmak és szimbólumok
  -állatövi jegyek és jellemzőik
  -az aszcendens
  -párkapcsolati asztrológia
  -gyermekasztrológia  pdf 48mb

  Feloldott tartalom:
  https://data.hu/get/10799608/ASTRLOGIATITKAIPDF.rar
   
 4. jeszenakjanos

  jeszenakjanos Állandó Tag

  Takács Tibor - Életünk térképei
  [​IMG]
  Van-e olyan iránytű, amely segít eligazodni az életünk útvesztőiben, és ha igen, vajon létezik-e térkép, ahol az iránytűt használni tudjuk azért, hogy sorsunkban tudatosan haladjunk előre? Az élet nevű színdarabban – amely a születési képletünk alapján íródott – ritkán játssza kizárólag egy bolygó vagy egy életterület a főszerepet. A születési képlet minden eleme szerepet kap, hol főszerepet, hol csak mellékszerepet, legyen szó akár bolygókról, akár az egyén életterületeit megjelenítő házakról. Születési képletünk nem más, mint az életünk, a sorsunk térképe. Az iránytűt életeseményeinknél bolygók és az életterületeinket megjelenítő házak képviselik. Azt, hogy milyen irányba fordul a sorsunk és milyen lehetőségeink vannak arra, hogy tudatosan megválasszunk a sorsunk megéléséhez vezető utat, azt a házak és azok levezetett rendszerének segítségével tudhatjuk meg. Takács Tibor – a már tőle megszokott módon – ismét egy új, egyedi aspektusból tárja elénk születési képletünk házainak értelmezési lehetőségét. Olyan felfedezéseket tehetünk a szerző analitikus módszerének köszönhetően, aminek hatására újabb lehetőség nyílik arra, hogy megértsük, miként függenek össze olyan események a sorsunkban, amelyeknek látszólag semmi közük sincs egymáshoz.
  Kiser Edina
  asztrológus

  pdf 30mb

  Feloldott tartalom:
  https://data.hu/get/10773261/ELETUNKTERKEPEIPDF.rar
   
 5. jeszenakjanos

  jeszenakjanos Állandó Tag

  Takács Tibor - A jövő kulcsa
  [​IMG]
  A mai korban nem egyértelműek az életünket meghatározó keretek, rendszerek: ahová születtünk, ott teljesedhettünk ki. Manapság sokszor nem tudjuk, miért születtünk, ezért azt sem tudjuk, mit valósíthatunk meg az életünkkel, azt meg végképp nem tudjuk, ezt hogyan kellene véghez vinnünk. Emiatt a sors hozza meg azokat az eseményeket, amelyek ezt megmutathatják. Takács Tibor jelen könyvében elemzéseit un. háromszintű horoszkópelemzésre váltja. A három szint (személyiség, sors, események) korábban szervesen összetartoztak. A személyiség hatott a sorsválasztásra, mely létrehozta az életeseményeket. Manapság is adott ez a hármas elrendeződés, viszont a megközelítések már mások. E nagyszerű könyv segítségével jövőnk kulcsa tehát több zárat is kinyithat életünkben, s a felszabadító felismerések megváltoztatják életünket.  pdf 106mb

  Feloldott tartalom:
  https://data.hu/get/10773260/AJOVOKULCSAPDF.rar
   
 6. jeszenakjanos

  jeszenakjanos Állandó Tag

  Al-Arabi-ad-Darqawi - Az-emlékezés rózsakertje
  [​IMG]
  Kevés olyan könyve van az iszlám misztikának, a szúfizmusnak, amely annyira jól mutatná be, mit jelent a szúfizmus a gyakorlatban, mint Al-Arabí ad-Darqáwí munkája. Darqáwí (1743-1823), aki az általa alapított renddel hosszú időre új lendületet adott az észak-afrikai muszlim spiritualitásnak, könyve révén egyedülálló bepillantást enged a szúfik belső életébe, feladataiba, küzdelmeibe, a mester és a tanítvány közötti kapcsolat rejtelmeibe, valamint azokba a spirituális gyakorlatokba, amelyek segítségével a mester rendkívül hatékonyan képes tanítványát a végső cél felé vezetni. A kötetet egy másfél száz oldalas bevezető tanulmány teszi teljessé, mely nemcsak a szerző spirituális elméletének és gyakorlatának elmélyült vizsgálatát nyújtja, hanem – a legfontosabb szúfi rendek bemutatása révén – átfogó képet fest az iszlám misztikájának egészéről is.  pdf 132mb

  Feloldott tartalom:
  https://data.hu/get/10751476/EMLEKEZESROZSAKERTJEPDF.rar
   
 7. jeszenakjanos

  jeszenakjanos Állandó Tag

  Ruediger Dahlke - A betegség mint szimbólum
  [​IMG]
  „Az ember legjobb gyógyszere az ember maga.” – Paracelsus

  A betegség – ahogy a szent iratokban is beszélnek róla – mindnyájunknak fejlődési lehetőség, így az Ön számára is az. Minden tünetnek lelki háttere van, és ezek feltárásával, megértésével lehetőséget kap arra, hogy a gyógyulás útjára lépjen. Lehet, hogy meggyógyul már rögtön a megértés által, de betegsége egyben feladat is, amelyet még ideig-óráig hordoznia kell, amíg megtörténik a teljes bevésődés.

  Fontos megértenie, hogy teste csak a szimbólumok nyelvén tud szólni, tünetek nyelvén, s hogy a betegség „a sértődött lélek felkiáltása”.

  A test mint forma, mindig a tartalom fizikai megjelenítője, nem lehet becsapni. Ha megvizsgálja testi jeleit, megtudhatja, miért sértődött meg a lelke. Ne várassa tovább! Ez az útmutató könyv segítségére lesz abban, hogy végre kiengesztelje.

  Ruediger Dahlke neve fogalom, nem szorul bemutatásra, a fenti Paracelsus-idézet pedig egész munkásságának mottója. Célja, hogy az ember megértse betegsége kialakulásának mélyebb összefüggéseit, ezáltal önnön orvosává váljék. Mély meggyőződéssel, gyakorlati tanácsokon keresztül vezeti olvasóját e szemlélet megértéséhez, melyet egyszerű és könnyen érthető magyarázatokkal támaszt alá.

  A mű felépítése páratlan: lexikonszerű szerkesztése lehetővé teszi, hogy az általunk kiválasztott helyen (pl. egy adott betegség vagy egy testtáj szimbolikus jelentésénél) felüssük a könyvet anélkül, hogy végig kellene olvasnunk a többi oldalt. Dahlke tizennyolc év állandó megfigyelői gyakorlata és tapasztalata által most a teljesség igényével vesz sorra mintegy négyszáz betegséget, és annak tünetegyütteseit.

  Eddig megjelent írásainál sokkal komplexebb, több oldalról megközelíthető módszere a függőleges világkép alapján működik: a filozófia és az alapelvek ismertetése után a testtájakat és a problémazónákat vázolja. Ezután a betegségek és a tünetek, valamint az ezekhez rendelt szimbolikus jelentések következnek. Végül a lelki okok feldolgozására és feloldására ad gyakorlati tanácsokat, s mindezt ábécérendben!

  Az általánostól, vagyis a testtájaktól/problémazónáktól a tünet, mint fókuszpont felé tartó vizsgálódás archetípusos mintát mutat. Ha így használjuk a könyvet, egyértelművé válnak számunkra azok az elsőre nem észrevehető, különböző síkok, amelyeknek köszönhetően betegségünk minden összefüggése feltárul előttünk, és nem csak kiragadott jelentéstartalmát értjük meg.

  A gyógyuláshoz erő kell, az önmagunkba vetett hit pedig nélkülözhetetlen. De a gyógyulást elindító, legfontosabb kezdő lépéshez csak ritkán kínálkozik alkalom. Itt a lehetőség!

  pdf 35mb

  Feloldott tartalom:
  https://data.hu/get/10652179/BETEGSEGSZIMBOLUMPDF.rar
   
 8. jeszenakjanos

  jeszenakjanos Állandó Tag

  Balogh Béla - Elkezdődött Új Világrend vagy Aranykorszak
  [​IMG]
  „Új korszak küszöbén állunk. Vannak, akik már régen várják, vannak, akiket rettegéssel tölt el, és vannak olyan társaink is, akik a már bekövetkezett változásokból alig vettek észre valamit, sőt, jövőképpel is csak korlátozott mértékben rendelkeznek… Az emberek többsége azonban nyugtalan, és – miközben életét mindenki csak az örök MOST-ban élheti – gondolatban előre-hátra szaladgál az időben, kutatja, keresi, hogy valójában mi az, ami volt (gondolok itt a torzításmentes történelmi eseményekre), és – főleg – mi az, ami felé haladunk?"

  A korszakváltás – az átmenet a Halak korszakából a Vízöntő korszakába – belső folyamat. Az anyagi világ értékrendje szerint élő ember szembesül a valósággal: a pusztán anyagi értékekre és érdekekre épülő világ összeomlóban van, helyreállíthatatlan és menthetetlen. Az univerzális érvényű régi-új értékrendet – bár minden ember a szívében hordozza – felvállalni kevesen merik. Ez a belső konfliktus a külvilágban gazdasági krízisek, természeti katasztrófák és csapások formájában jelenik meg. Békésebb átmenetre csak azok számíthatnak, akik meg tudják teremteni a belső békét, és rá tudnak hangolódni a spirituális értékrendre. Lehet, hogy a soron következő Aranykorszak bölcsője a Kárpát-medence, és a folyamat már elkezdődött?  pdf 45mb

  Feloldott tartalom:
  https://data.hu/get/10577490/ARANYKORSZAKPDF.rar
   
 9. jeszenakjanos

  jeszenakjanos Állandó Tag

  Pierre Piobb - A mágia gyakorlata és eszközei
  [​IMG]
  Az okkultizmus gyökerei a homályos őskorba nyúlnak vissza. Az okkultizmus féltve őrzött titkait az egyiptomi főpapok és az indiai brahminok vigyázták, és részben szóban, részben írásos formában a beavatottakon keresztiil az utókorra hagyományozták. Az okkultizmus ránk maradt írásos emlékei szimbólumokban, vagy hieroglifákban íródtak, ezért csak a beavatottak érthették. Mivel ebben a műben a magas mágiát szeretnénk az olvasónak bemutatni, ezért előtte szükségesnek tartjuk, hogy bevezessük őt az okkultizmus elméletébe és az ezzel összefüggésben álló okkult tudományokba, amelyekhez a mágia is tartozik. Az okkultizmus következetes filozófiai rendszerrel rendelkezik, amelynek lényege az ismeretek szintézisében áll. Ezen ismeretek segítségével írja le azokat a törvényeket, amelyek a látható, de főleg az érzékelésen túli világ jelenségeit szabályozzák. Az okkultizmus különböző olyan speciális tudományokat és ismereteket is magába foglal, amelyek a láthatatlan világot és annak az érzékelhető világban megmutatkozó jelenségeit kutatja. Az okkultizmus fő célja az élet, a halál és a világegyetem rejtett titkainak megfejtése. A könyv a következő témákat tárgyalja: A mágikus tevékenységek alapvető feltételei; Az okkult tudományok ismereteinek kulcsa; Az angyalok, a zsenik, szellemek és démonok; A korreláció törvénye; Rituálék, mágikus ceremóniák és imádságok; Pecsétek, talizmánok, mágikus gyűrűk... és még sok más!  pdf 15mb

  Feloldott tartalom:
  https://data.hu/get/10568807/PIERREPIOBBPDF.rar
   
 10. jeszenakjanos

  jeszenakjanos Állandó Tag

  Dr.Johannes Faust titkos varázskönyve
  [​IMG]
  Itt megtalálod az igaz kulcsot, amely kinyitja a pokol kapuit, és segít a hatalmas szellemeket isteni segítséggel az engedelmed alá hajtani, kényszeríteni és megkötni őket, úgy, ahogy az Dr. Johannes Faust hátrahagyott kézirataiban szerepel... Le fogod győzni a sátánt, pontosan úgy, ahogy Jézus is tette, amikor a sátán felvezette őt egy magas hegyre, ahol megmutatta neki a világ minden birodalmát és szépségét, és azt mondta neki: Ezt mind neked adom, ha leborulsz előttem és imádsz engem! Jézus ezt válaszolta: Tűnj el sátán, mert meg van írva: Ne legyen néked idegen Istened én előttem. Ezután elhagyta őt a sátán. Ugyanis Isten szavában lakozik az erő, és az ember szellemében a hatalom.  19mb pdf

  Feloldott tartalom:
  https://data.hu/get/10564342/JOHANNESFAUSTPDF.rar
   
 11. jeszenakjanos

  jeszenakjanos Állandó Tag

  Robert Ullman - Szentek-Bölcsek-Mesterek
  [​IMG]
  Ebben az értékes, inspiráló könyvben olyan – ismert vagy ismeretlen – emberek történeteit találjuk, akik átélték és megvalósították a megvilágosodott tudat bizonyos vonatkozásait. Bár óriási a változatosság a tapasztalataik terén, felismeréseiknek mégis egyetemes minősége van. Minden egyes történet arra bátorít bennünket, hogy mélyebb tudatosságot fejlesszünk ki, hogy méltányoljuk az egyes emberek által bejárt szellemi utakat, nagyra becsüljük mindazokat a pozitív minőségeket, amelyeket megtestesítenek, és értékeljük mindazokat a megértéseket és felismeréseket, amelyeket az élet természetéről megtapasztaltak. (?) A világ minden szellemi hagyományában bukkannak fel példái olyan embereknek, akik a bölcsességet keresték és az együttérzést gyakorolták egész életükön át. Láthatjuk tehát, hogy a tudat megvilágosítása egyetemes jelenség. Megtörténhet Keleten és Nyugaton, Északon és Délen, származásra és vallásra való tekintet nélkül, sőt, még vallástalan emberek között is.  pdf 15mb

  Feloldott tartalom:
  https://data.hu/get/10514570/SZENTEKMESTEREKPDF.rar
   
 12. jeszenakjanos

  jeszenakjanos Állandó Tag

  Hans Jürgen Eysenck - Carl Sargent - Mégis van magyarázat
  [​IMG]
  A természetfölötti olyan, mint egy talányos kirakós játék, melynek darabjai a telepátia, a clairvoyance, a megérzés, az álmok, a poltergeisztek, a fémhajlítás, a pszichokinézis, a lelki és szellemi közvetítés, spiritizmus, a szuggesztióval való gyógyítás, a testen kívüli tapasztalatok, a halálközeli élmények, a jelenések, az ufók, a reinkarnáció… De valóban összetartoznak-e ezek a darabkák? Hogyan illeszkednek egymáshoz?  pdf 262mb

  Feloldott tartalom:
  https://data.hu/get/10289669/MAGYARAZATPDF.part1.rar
  https://data.hu/get/10289668/MAGYARAZATPDF.part2.rar
   
 13. jeszenakjanos

  jeszenakjanos Állandó Tag

  Müller Péter - Jóskönyv
  [​IMG]
  A Jóskönyv működik. Kapcsolatot teremt. Bizalommal fordulhatunk hozzá, tanácsot ad. Nem konkrétumokat mond, annak válaszol, aki érti a nyelvét, aki vállalkozik az útra, amely hosszabb és rögösebb, mint gondolnánk, noha megmozdulnunk sem kell, hogy elinduljunk. Ez az út önmagunkba vezet. A válasz adott, elérhető. Ha elég bátrak vagyunk hozzá, hogy feltegyük a kérdést, és ha valóban az igazságra vagyunk kíváncsiak, keresve sem találunk jobb útmutatást.  pdf 177mb

  Feloldott tartalom:
  http://data.hu/get/10281518/JOSMOLNARPDF.rar
   
 14. Amnéziás

  Amnéziás Állandó Tag

  Ezzel inkább kiváló reklámot csináltál a jelzett könyveknek, de mindegy...

  Az általad említett könyv elérhető
  Feloldott tartalom:
  http://www.mediafire.com/file/j5un943duvux9v8/Barbara-Ann-Brennan-Gyogyito-Kezek.rar
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2018 Június 1
 15. Amnéziás

  Amnéziás Állandó Tag

  A pdf javítva, amennyire lehetett.

  Barbara Ann Brennan - Gyógyító Kezek
   

  Csatolt fájlok:

  Utoljára módosítva: 2018 Június 2
 16. Makci

  Makci Állandó Tag

  Keresem Laura Lynne Jackson :A fény ami összeköt - Történetek a mennyből földi halandóknak című könyvét, előre s köszönöm, ha valaki megosztja :)
   
  egyharcos, medve1616 és 1958 kedveli ezt.
 17. vandorcsillag

  vandorcsillag Állandó Tag

  Grüll Antal:Atlan - Az emberiség eredete
  ...
  A legfontosabb: Az emberi lény nem erről a Földről származik!
  Az ember őshazája a Lant (Líra, Lyra) csillagrendszer. A tiszta vérű emberi faj (mi, mai emberek nem ezek
  vagyunk!), valamint a Földön megtalálható emlősállatok származási helye a Lant, vagy más néven a Líra
  csillagrendszer...
  Köszönet a készítő(k)nek.
   

  Csatolt fájlok:

  Utoljára módosítva: 2018 Június 18
 18. tenszi

  tenszi Állandó Tag

  Keith Ellis - Csodalámpa pdf
   

  Csatolt fájlok:

 19. Sziasztok! Keresem Horváth Andrea: Karma és életfeladat című könyvét pdf formátumban. Ha valaki fel tudná tölteni, nagyon megköszönném.
   
  lombkato és 1958 kedveli ezt.
 20. Luna5

  Luna5 Állandó Tag

Megosztás