Ezoterikus könyvek folyóiratok feltöltése V.

erikasz58

Állandó Tag
Althea S. Hawk: Kvantum DNS gyógyítás
".. Nem szabad elfelejtenünk, hogy amit megfigyelünk, az nem a természet maga, hanem a természet a mi megfigyelési módunk tükrében.

A gyógyító utazás krónikája..., amely nem csak sokkal jobb egészséghez és vitalitáshoz juttatott, hanem visszafordított az életveszélyes élettani károsodástól és betegségtől. Sokévnyi fizikai panaszok és gyengeség után tértem vissza, melyek során rövid ideig volt ugyan javulás, de az újabb és súlyosabb panaszok mindig visszatértek.

Ez a könyv azonban nem a szenvedésemről szól, bármilyen valóságos és szörnyű kínokon mentem is át, hanem a meglehetősen váratlan valószínűtlen utazásomról. Ez egy történet a változásokról, hogy példámmal segíteni tudjak másoknak, a betegeknek és a szakembereknek egyaránt. Úgy érzem, muszáj megosztanom, milyen hatalmas lehetőségek rejlenek az orvostudományban és a gyógyító módokban.
Ez egy út arról, hogyan változtattam meg a testem működését és genetikai kódolását a DNS-em különleges átalakításával, és ily módon töröltem a betegséget és a betegség tüneteit, amelyek az elmúlt évtized nagy részében uralkodtak az életemen. "
 

Csatolások

 • Althea S. Hawk - Kvantum DNS gyógyítás.pdf
  871.7 KB · Olvasás: 718

repavary

Állandó Tag
Mircea Eliade - A sámánizmus - Az extázis ősi technikái
covers_48555.jpg


Sámánok - különféle neveken, de hasonló jellemzőkkel és szerepben - a világ szinte minden archaikus kultúrájában léteztek, és léteznek sokfelé ma is. Mircea Eliade az első, aki ezt az igen összetett jelenséget egységes egészként kezelte és illesztette az általános vallástörténet keretei közé. Eliade bemutatja a sámánná válás lépcsőfokait, a különféle beavatási technikákat, a szibériai, az indoeurópai, az észak- és dél-amerikai, az indonéz, az óceániai samanizmust, a sámánszimbolikát, valamint a kapcsolódó mítoszokat és rítusokat. A magyar olvasó gyakran találkozhat ismerős motívumokkal, hiszen a mi sámánunk, a táltos alakja és szimbolikája sokáig elevenen élt a néphagyományban. A kötetet Hoppál Mihály utószava zárja, összefoglalva az 1968-as, bővített francia kiadás megjelenése óta eltelt időszak kutatási eredményeit.

djvu, PDF, docx (nyers), epub (nyers)

[HIDE-THANKS]https://mega.nz/#F!0H4TXQxa!djLQ0WtFl1R5X73nugwc9g[/HIDE-THANKS]
 

repavary

Állandó Tag
Al-Arabi-ad-Darqawi - Az-emlékezés rózsakertje

Kevés olyan könyve van az iszlám misztikának, a szúfizmusnak, amely annyira jól mutatná be, mit jelent a szúfizmus a gyakorlatban, mint Al-Arabí ad-Darqáwí munkája. Darqáwí (1743-1823), aki az általa alapított renddel hosszú időre új lendületet adott az észak-afrikai muszlim spiritualitásnak, könyve révén egyedülálló bepillantást enged a szúfik belső életébe, feladataiba, küzdelmeibe, a mester és a tanítvány közötti kapcsolat rejtelmeibe, valamint azokba a spirituális gyakorlatokba, amelyek segítségével a mester rendkívül hatékonyan képes tanítványát a végső cél felé vezetni. A kötetet egy másfél száz oldalas bevezető tanulmány teszi teljessé, mely nemcsak a szerző spirituális elméletének és gyakorlatának elmélyült vizsgálatát nyújtja, hanem – a legfontosabb szúfi rendek bemutatása révén – átfogó képet fest az iszlám misztikájának egészéről is.pdf 132mb

***A rejtett tartalom, beidézésnél nem jelenik meg.***
Köszi a feltöltést!
itt van ugyanaz az anyag pofásabb formában, kisebb méretben.
Al-Arabi-ad-Darqawi - Az-emlékezés rózsakertje

PDF 9 MB
[HIDE-THANKS]https://mega.nz/#!5fph2a5R!lT1qg-r4FUzwItt6DFz8TpeJvPfE_9xYLqIlHVEuwBM[/HIDE-THANKS]
 

NAGY PIROSKA

Állandó Tag
kérésre!

Robert Lawson - Odaát

formátum: pdf, zip (mobi, azw3), epub

– Miként próbál az eltávozott lélek kapcsolatot teremteni a szeretteivel?
– Pontosan mi vár ránk a halálunk után, és hogyan engedjük el a fájdalmainkat, tesszük le a terheket?
– Vajon milyen egy szellem szemszögéből nézni a világot?
– Tényleg minden idilli a túlparton?
New York City – 1934
Az olasz bevándorló, Anthony Vicezi egyik nap hátborzongató felfedezést tesz; élete legnagyobb hibáját követte el, s ez az életébe került…
A súlyos terheket és sebeket magában cipelő férfi kétségbeesetten próbálja elérni a családját, de hasztalan. Hamarosan egy látogató keresi fel, aki meggyőzi őt arról; itt már nem tehet semmit, ideje hazatérnie. Anthony előtt megnyílnak a mennyország kapui, azonban a férfi képtelen letenni a terheit. Kisvártatva nyolc mennybéli segítő érkezik hozzá, akik feladata, hogy elfogadtassák vele a megváltoztathatatlant, elérjék, hogy szembenézzen önmagával és megbocsásson nem csak saját magának…
Anthony utazása a béke és szeretet felé elénk tárja a mindnyájunkra váró mennybéli titkokat és kincseket. Út egy lélek szemszögéből, aki képes volt mindent eldobni, megjárni a saját poklát, hogy végül megpihenhessen… Odaát.
A lélek útja c. sikerkönyv szerzője ismét egy különleges kalandra hívja az olvasót, hogy megismertesse vele mindazt, amit előző kötetében éppen csak látni engedett.
 

Csatolások

 • Robert Lawson - Odaát.epub
  443.3 KB · Olvasás: 299
 • Robert Lawson - Odaát.pdf
  1.5 MB · Olvasás: 681
 • Robert Lawson - Odaát.zip
  1.1 MB · Olvasás: 162

Damsel8

Állandó Tag
Sziasztok!
Valaki kereste Anthony William - Medical Medium (Gyógyító médium) c. könyvét, de már nem tudtam válaszolni az illetőnek, mert időközben törölték a hozzászólását.

A könyv linkje már valóban nem él, de itt a pdf. :)
Kellemes olvasást!
 

Csatolások

 • Anthony William - Medical Medium.pdf
  2.2 MB · Olvasás: 651

Damsel8

Állandó Tag
Keresem Stuart Wilde: Hatodik érzék
A pénzcsinálás trükkje

Fáradozásotokat előre is köszönöm.:Kati

Szia!
Hűűű de ráéreztél!!! Pont ma kaptam meg névnapi ajándéknak, és egyúttal siettem beszkennelni. :D
Kellemes olvasást és szép napot mindenkinek!

Stuart Wilde - A pénzcsinálás trükkje

[HIDE-THANKS]https://data.hu/get/11451811/Stuart_Wilde_-_A_penzcsinalas_trukkje.pdf[/HIDE-THANKS]
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

Damsel8

Állandó Tag
Sziasztok!

Hálás köszönet minden Stuart Wilde könyvért!

Szia!


Stuart Wilde – Az élet nem küzdelem

[HIDE-THANKS]https://yadi.sk/i/k4hvxaQLZGN3Z[/HIDE-THANKS]

Stuart Wilde – A csend hatalma - Erő

[HIDE-THANKS]https://data.hu/get/9282100/A_csend_hatalma.rar?pid=3612024477[/HIDE-THANKS]
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
Oldal tetejére