Ezoterikus könyvek folyóiratok feltöltése V.

Beka Holt témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2016 Április 13.

 1. Damsel8

  Damsel8 Állandó Tag

  Sziasztok!
  Keresném még Elizabeth Lesser - A főnix szárnyalása c. könyvét.
  Köszönöm előre is a segítséget!
   
 2. tibya

  tibya Állandó Tag

  80 10 10.JPG
  80/10/10 - Egy étrend, ami egyszerre képes egyensúlyt teremteni egészségében, testsúlyában és életében

  Dr. Doug Graham előadásaival és személyes tanácsadással több ezer embernek segített lefogyni és visszanyerni az egészségét. Világéletében sportolt, és szerte a világon nagyon sok élvonalbeli sportoló mellett dolgozott edzőként.
  Ezt a könyvet azoknak írtam, akik úgy vélik, hogy a megfelelő testsúly és kicsattanó egészség megszerzése velünk született jogunk és egyben saját felelősségünk azoknak, akik hajlandóak tenni is a vágyott testi-lelki egészség eléréséért. Ezeken az oldalakon mindenki megtalálja azt a táplálkozási útmutatást, amire szüksége van ahhoz, hogy megszerezze, visszaszerezze és megtartsa azt a formás, erőt sugárzó testet, amiről álmodott, és azt az egészségi állapotot, amiről korábban még csak nem is álmodhatott.

  https://data.hu/get/10729495/Dr._Douglas_N._Graham_-_80-10-10.pdf
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2017 Október 11
 3. csillagviragcec

  csillagviragcec Állandó Tag

  Tinus Smits - A védőoltás-szindróma

  Végre megtaláltam az interneten!!!! Az Autizmus könyvet még mindig keresem!
   

  Csatolt fájlok:

 4. DXNMarta

  DXNMarta Tag

  Szia Mary!
  Itt van a könyv amit keresel. Használd egészséggel!
  Werner Ablass Ne szenvedj szeress
   

  Csatolt fájlok:

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2017 Október 1
 5. tobovivi

  tobovivi Állandó Tag

  MARIA HOLL:A FÜLZÚGÁS CSILLAPÍTÁSA CÍMŰ KÖNYVÉT KERESNÉM.

  NAGYON KÖSZÖNÖM ELÖRE IS.
   
  koralsziget és karmatanc2 kedveli ezt.
 6. tibya

  tibya Állandó Tag

  A vilagbeke etrend - Will Tuttle Phd.jpg “A világbéke étrend egy mesés olvasmány, amit mindenki élvezni fog!
  Will Tuttle mélyen beleássa magát étkezési szokásaink alapjaiba – és a következményeibe is. Ezt elolvasva sokkal mélyebben megértjük, miért kell megváltoztatnunk az étrendünket, ha harmóniában akarunk élni önmagunkkal és ezzel a bolygóval.” – Mike Anderson, író és filmrendező, Rave Diet
   

  Csatolt fájlok:

 7. tibya

  tibya Állandó Tag

  Spirulina.jpg
  A Spirulina az összes olyan tápanyagot tartalmazza, melyre az emberi
  szervezetnek szüksége van. Ezek bármelyikéből kialakuló hiány
  veszélyeztetné a szervezet megfelelő működését. Már elérhető néhány
  szakértők által értékelt tudományos publikáció arról, hogy a Spirulina
  képes gátolni a vírusok szaporodását, megerősíteni mind a sejt- mind az
  immunrendszert, valamint képes visszafordítani és gátolni a rákot. (Idézet a könyvből)
   

  Csatolt fájlok:

 8. tibya

  tibya Állandó Tag

  Hogy ne halj meg.jpg
  Ételek, amelyek évekkel hosszabbíthatják meg az életedet – ismerd meg Dr. Greger napi tanácsait!  A hihetetlen népszerűségnek örvendő NutritionFacts.org weboldalt működtető orvos Hogy ne halj meg című könyvében földrengető tudományos bizonyítékokat ismerhetünk meg az egyetlen étrendről, amellyel számos halálos betegség kiváltó okai kivédhetők és visszafordíthatók.

  A korai elhalálozás tizenöt vezető okaként ismert betegségek – például a szívbetegség, a rák, a cukorbetegség, a Parkinson-kór, a magas vérnyomás és egyebek – évente több millió ember életét követelik. Dr. Greger tudományos bizonyítékokkal alátámasztott tanácsait követve megtudhatod, mely ételek fogyasztása javasolt, és milyen életmódbeli változtatásokkal segítheted elő a betegségek megelőzését, illetve az ellenük folytatott harcot, hogy tovább élhess.

  A Hogy ne halj meg című könyv amellett, hogy megmutatja, mit egyél, hogy legyőzd a leggyakoribb halálokokat, bemutatja Dr. Greger napi jó tanácsait is – azoknak az élelmiszereknek és tevékenységeknek a listáját, amelyeket tanácsos beépítened a napirendedbe. A gyakorlati, kivitelezhető tanácsokkal és a táplálkozástudomány meglepő, „húsba vágó” adataival pontosan ez az az orvosi javaslat, amelyre egy hosszú, egészségesebb élethez szükséged lehet.

  Fedezd fel azokat a módszereket, amelyekkel tudományosan bizonyítottan megelőzheted és visszafordíthatod a betegséget!

  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
   
 9. bigbud

  bigbud Állandó Tag

 10. csillagviragcec

  csillagviragcec Állandó Tag

  Transzformáció társasjáték

  kérésre teszem fel újra:)

  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
   
 11. Tirana

  Tirana Állandó Tag

  Sziasztok! Keresném Lorna Byrne könyveit. Megvan esetleg valakinek??? :) Előre is köszönöm szépen! :)
   
  muttertiger kedveli ezt.
 12. tibya

  tibya Állandó Tag

  A magyar lakosság 95%-a D-vitamin hiányban szenved!

  Manapság számtalan olyan krónikus megbetegedésben halnak meg magyarok ezrei, amelyek a táplálkozás útján, a megfelelő mikrotápanyagok és "védőfaktorok" bevitelével megelőzhetőek lennének.
  Így van ez a D-vitamin esetében is, mégis még mindig ott tartunk, hogy a napi szükséges mennyiség töredékét javasolják annak ellenére, hogy konkrét bizonyítékok állnak a rendelkezésünkre arról, hogy a hiánya milyen súlyos egészségügyi veszélyeket rejt magában!


  Napfényvitamin.jpg A D-vitamin egy olyan speciális hormon, amelyre szervezetünk minden szövetének szüksége van. Megfelelő mennyiségben csak akkor állna rendelkezésünkre, ha az Egyenlítő környékén élnénk, és mindennap félmeztelenül a napon tartózkodnánk. De hála a modern kutatás eredményeinek, mai viszonyaink közt is lehetővé vált, hogy kialakítsuk az evolúciósan optimális D-vitamin-szintünket. A mai kor emberénél ugyanis hasonlóan a folyamatos C-vitamin-hiányban szenvedő középkori tengerészekhez a D-vitamin fel nem ismert hiánya a legkülönbözőbb súlyos betegségek kialakulásához vezethet, amelyeket aztán a nyugati orvoslás méregdrága gyógyszerekkel és beavatkozásokkal próbál meglehetősen sikertelenül kezelni. Vitaminhiányt azonban csak vitaminbevitellel lehet megszüntetni.
   

  Csatolt fájlok:

 13. tibya

  tibya Állandó Tag

  Megfigyelték a jógik, hogy a légzés energiát ad. Az energiánk ellátásának második legfontosabb forrása a légzés.
  Az első a koronacsakra égi csatornája.

  A beszívott levegő életenergiát tartalmaz, amelyet leginkább az orrjáratokban tudunk kivonni a levegőből, ezért is jobb az orron keresztül lélegezni, mint a szájon át.
  a_legzes_gyogyito_ereje.jpg A légzés gyógyító ereje arra hívja fel a figyelmet, hogy a légzésünk többnyire messze elmarad az egészségestől. Olyan módszerbe avatja be az olvasót, mely enyhítheti, sokszor meg is szüntetheti a krónikus betegségeket (magas vérnyomás, elhízás, asztma, allergiák, reuma, alvászavarok stb.), továbbá jelentős javulást hozhat súlyos betegségek – 2-es típusú cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegségek, még rák esetén is! Ugyancsak ajánlott a gyakorlatok elsajátítása pánikbetegeknek és gyakori stresszben élőknek, továbbá olyan sportolóknak, akik szeretnék fokozni teljesítményüket. A légzés átalakítása pozitív módon hat a lélekre és a gondolkodásra is, így kiváló lehetőség a tudatosság fejlesztésére.

  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
   
 14. Trix

  Trix Tag

 15. bigbud

  bigbud Állandó Tag

  Szia! Köszönöm, de sajnos csak magyarul lenne jó :-(
   
 16. Amnéziás

  Amnéziás Állandó Tag

  Mike Dooley - Az univerzum befolyásolása
   

  Csatolt fájlok:

 17. Trix

  Trix Tag

  Lorna Byrne nem azonos Rhonda Byrne-el, ugye? Csak az utóbbival tudnék segíteni.
   
  anixe kedveli ezt.
 18. Julcsi960

  Julcsi960 Állandó Tag

  monika15, 1958, tengerecki és 1 másik tag kedveli ezt.
 19. Trix

  Trix Tag

  Csatolt fájlok:

  Utoljára módosítva: 2017 Október 11
 20. Kyria

  Kyria Állandó Tag

  Brené Brown - Bátraké a boldogság (pdf)

  Hogyan változtatja meg életünket, érzelmeinket, kapcsolatainkat és karrierünket, ha felvállaljuk, hogy sebezhetőek vagyunk?
  „Ez a könyv könnyen olvasható, meggyőző, idézhető és veszélyes. Aki tényleg megemészti azt, amit Brené Brown itt elmond, az meg fog változni, annak a kapcsolatai átalakulnak és másképpen fog részt venni a világban.” – írja az előszóban Feldmár András A világ egyik legsikeresebb életmód tanácsadójaként és szerzőjeként a szégyen és a sebezhetőség kultúráját évek óta kutató Brene Brown könyvében bárki találhat hasznos tanácsokat és meglepő következtetéseiből még azok is új dolgokat tanulhatnak, akik eddig azt hitték jól haladnak az önmegismerés rögös útján. Az előadásairól készült videót már több, mint tízmillióan nézték meg eddig és az Amazon.com egyik legnépszerűbb szerzője. Brené Brown bátor nő, de nem amiatt, hogy ki mer állni több száz ember elé, hogy megossza kutatási eredményeit a hallgatósággal. Brené Brown bátorsága éppen a gyengeségeiben rejlik. Abban, hogy fel meri vállalni a hibáit és a sebezhetőségét, és arra biztat mindenkit, hogy ők is így tegyenek. Hisz abban, hogy sikerességünk és boldogságunk, valamint az, hogy milyen családban, közösségben, munkahelyen élünk, attól függ, hogy mennyire merünk esendően és teljes szívvel kiállni és megmutatni magunkat. A Bátraké a boldogság című könyvből megtudhatjuk, hogyan építhetünk erős alapokon nyugvó, szeretetteljes családot és közösségeket. Mert a bátor ember nem az, aki maximalistaként mindig többre és többre vágyik, hanem az, aki mer hibázni is.

  Brené Brown - Bátraké az erő (pdf)

  „Az igazság az, hogy a bukás fájdalmas. Szembenézni vele bátorságot feltételez, és azt, hogy újra talpra állunk.”
  A sebezhetőség működése egyszerű: ha elég gyakran vagyunk bátrak, akkor a bukás elkerülhetetlen. A Bátraké az erő című kötet azt taglalja, hogy mennyi erőfeszítésbe kerül a kudarc után felállni, és azt, hogy ha elfogadjuk saját küzdelmeink történetét, elég erősek leszünk ahhoz, hogy a befejezés a bátorságról szóljon. A küzdelem a bátorság legnagyobb próbatétele, ám közben megerősödünk – és ez a legegyenesebb út a teljes élethez.
  A szerző vallja: a bátorság ragadós. A könyvben szereplő személyes történetekből az olvasó erőt és bátorságot meríthet saját talpra állásához.
  Dr. Brené Brown Houstoni Egyetem kutatóprofesszora. Az elmúlt tizenhárom évet a sebezhetőség, a bátorság, az erény és a szégyen tanulmányozásával töltötte. 2010-es houstoni TEDx előadása, A sebezhetőség hatalma a világ öt leggyakrabban nézett TED-előadása között van, eddig közel 20 millióan látták.
   

  Csatolt fájlok:

Megosztás