Ezoterikus könyvek folyóiratok feltöltése V.

Beka Holt témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2016 Április 13.

 1. Julcsi960

  Julcsi960 Állandó Tag

  Sziasztok!

  Hirudoterápiával (pióca terápia) kapcsolatos anyagokat keresek, ha valakinek volna bármilyen okossága ezzel kapcsolatban, és volna kedve megosztani, nagyon hálás lennék!

  Köszönöm szépen előre is!
   
  Rita68 és DanielXYZ kedveli ezt.
 2. barbika79

  barbika79 Állandó Tag

  Sziasztok! Valaki feltudná tölteni a
  Határaink - Mire mondjunk igent és mire nemet?
  Dr. John Townsend Dr. Henry Cloud című könyvet? Előre is köszönöm! ❤️
   
  Boczkó Judit és silvio kedveli ezt.
 3. Angelika57

  Angelika57 Állandó Tag

  Sziasztok!
  Keresem Nagy A. Csongor: Intelligens gyógyulás c. könyvét.
  Köszönettel!
   
  1Magyar és monika15 kedveli ezt.
 4. Hopehely77

  Hopehely77 Állandó Tag

 5. DanielXYZ

  DanielXYZ Állandó Tag

 6. keresztúr

  keresztúr Állandó Tag

  Anthony Strano: A szellemiség felfedezése
  [​IMG]
  A szellemiség lényege az, hogy tudjuk, hogyan éljünk, és ez a tudás boldoggá tesz bennünket. A szellemiség nem vallási rituálék rendszere, hanem pozitív hozzáállás önmagunkhoz és másokhoz, ami az életet inkább élvezetessé, mint küzdelmessé teszi.

  A boldog élet feltétele egyszerű: igaz kapcsolatok és a cél felismerése. A boldogság vagy annak hiánya nem külső dolgokból származik, hanem belső énünkből. Például nem a pénz hiánya az oka a boldogtalanságunknak, de nem is a pénz adja a boldogságot. A szellemiség a tudatosság olyan állapota, amikor befelé tekintünk önmagunkba, felfedezzük azt az erőforrást, amellyel az életünket kreatívabban és jelentőségteljesebben tudjuk élni. A szellemiség önmagunk megismerése, s a fejlődés az egyensúly megtartásának a tanulását jelenti. Ezzel az egyensúllyal a realitások talaján maradunk, az életszemléletünk új perspektívát kap és megtanuljuk elkerülni a szélsőségeket. Ez a kis könyv ennek felfedezésében ad segítséget.
   

  Csatolt fájlok:

 7. Amnéziás

  Amnéziás Állandó Tag

  Ez már fel lett töltve hamarabb: #335


  Akinek esetleg más formátumban kellene (HTML, Word, RTF, PDF), itt találja: http://mek.oszk.hu/08300/08377/


  Szia! Ha esetleg meglenne Neked ennek a pdf-nek a torzítatlanabb változata, akkor igazán örülnék, ha egy linkkel elérhetővé tennéd,
  vagy akár a linket privátban elküldenéd nekem. Ha megengeded, akkor minimalizálnám a fájlt.
  Ez az "opt-compressed" egy merénylet volt a pdf ellen, és még a fájl is nagy maradt.
   
  Utoljára módosítva: 2019 Május 18
  gledag, DanielXYZ és hokat kedveli ezt.
 8. Hopehely77

  Hopehely77 Állandó Tag

  Szia!
  Küldöm a linket: https://drive.google.com/file/d/1tDrue-OcpmE9AX_jHtaw-wS5QUFZwCC1/view?usp=sharing
  Megköszönöm ha letudod tömöríteni.
   
 9. Amnéziás

  Amnéziás Állandó Tag

  Csatolt fájlok:

 10. Hopehely77

  Hopehely77 Állandó Tag

  Gabrielle Bernstein: Történhetnek csodák

  Tortenhetnek csodak kep.JPG


  Gabrielle Bernstein A csodák tanításának elkötelezett híve. Hisz abban, hogy gondolkodásunk és tetteink egyszerű, következetes megváltoztatása csodálatossá varázsolja egész életünket. Inspiráló „útikönyve" segít elengedni félelmeinket, és olyan hozzáállást kialakítani, amelynek köszönhetően a hála, a megbocsátás és a szeretet akadálytalanul áramlik keresztül rajtunk. Mindez végül lélegzetelállítóan bőséges, elfogadó és boldog élethez vezet. A könyv egy hathetes programot ad a kezedbe. Minden héten más-más területre összpontosít: a félelmek felismerésére, önmagad szeretetére, testedre és étkezési szokásaidra, emberi kapcsolataidra, pénzügyi helyzetedre és a mások szolgálatában végzett tevékenységeidre. Minden gyakorlat apró változásokat hoz létre benned. Ezek a változások a csodák. Minél több csodával találkozol, annál csodálatosabb lesz az életed. Az apró, finom változtatások végül egész életed átalakulását eredményezik. Készen állsz? Engedd hát be életedbe a csodákat!
   

  Csatolt fájlok:

 11. Hopehely77

  Hopehely77 Állandó Tag

  Oprah Winfrey - Amit biztosan tudok

  Amit biztosan tudok_kép.jpg


  A filmkritikus Gene Siskel megkérdezte Oprah Winfrey-t: Mi az, amit biztosan tud? Ez a kérdés arra késztette Oprah-t, hogy számot vessen életével, és az O, The Oprah Magazine-ban elindította Amit biztosan tudok című rovatát. Az elkövetkező tizennégy évben hónapról hónapra megjelentetett egy-egy írást a fenti címen. Ezekben az években vonult vissza, és hagyott fel a The Oprah Winfrey Show-val (ami a maga nemében a legnagyobbra tartott műsor a televíziózás történetében). Ekkor alapította meg saját televíziós hálózatát, lett Amerika egyetlen fekete milliárdosa, kapott tiszteletbeli doktori fokozatot a Harvardon és Elnöki Szabadság Érdemrendet. Jöttek-mentek életében a barátok és kollégák, ekkor vesztett el házi kedvenceket és nevelt helyettük újabbakat, és ekkor ünnepelte meg ötvenedik, majd hatvanadik születésnapját. Mind ez idő alatt végig lelkesítő, bölcs tanácsokkal szolgált az élet dolgairól ebben a rovatban.
  E bölcsességeket és gyöngyszemeket átdolgozott formában, egy kötetben először veheti kézbe az olvasó. Az Amit biztosan tudok egy gyönyörű könyv, tele szívet tápláló felismerésekkel.
  A témakörökbe foglalt esszék öröm, rugalmasság, kapcsolatok, hála, lehetőség, áhítat, tiszta fejjel, hatalom ritka bepillantást nyújtanak a világ egyik legkülönösebb asszonyának világába. Őszinte, megrendítő, lelkesítő, felemelő, erőt sugárzó szavaiban az a fajta bölcsesség és igazság csillan meg, amire olyannyira szomjazik minden olvasó.

  A szerzőről
  Médiabefolyását felhasználva Oprah páratlan kapcsolatot alakított ki a legkülönbözőbb emberekkel szerte a világon. A felsőfokban emlegetett, díjnyertes The Oprah Winfrey Show háziasszonyaként és producereként huszonöt éven keresztül szórakoztatta és gondolkoztatta el nézők millióit. Világhírű médiajelenség és filantróp, napjaink egyik legnagyobb tiszteletben tartott és legkörülrajongottabb közéleti személyisége.
   

  Csatolt fájlok:

 12. vastrab

  vastrab Állandó Tag

  Sziasztok!

  Keresem Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó Csillagnemzetségek - Lélekcsaládok pdf formátumban.
   
  azazandi, Miranda77 és Mira* kedveli ezt.
 13. bverka

  bverka Állandó Tag

 14. solyomlany

  solyomlany Állandó Tag

  Sziasztok!

  Esetleg angol nyelvű asztrológia könyveket fel tudnátok tölteni? Bárminek örülnék!
  Köszönöm
   
 15. Hopehely77

  Hopehely77 Állandó Tag

  Peter Wohlleben - A fák titkos élete - Mit éreznek, hogyan kommunikálnak? Egy rejtett világ felfedezése

  Peter Wohlleben a-fak-titkos-elete kep.jpg

  Az erdő a csönd, az érintetlen természet, a mese és a titkok birodalma. Egy hely, ahol bármi megtörténhet. Peter Wohlleben, a neves német erdész a fák titkos életébe enged betekintést, és meglepő dolgokat tár fel. Mert az erdőben ámulatba ejtő dolgok történnek: a fák beszélgetnek egymással. Nemcsak utódaikról gondoskodnak odaadóan, de idős és beteg szomszédaikat is ápolják. A fák éreznek és emlékeznek. Hihetetlen? Pedig igaz!
  Peter Wohlleben fényt visz az erdő sűrűjébe, és bepillantást enged egy titokzatos világba. A fák eddig nem is sejtett képességeiről írott lebilincselő tudományos esszéiben a legújabb felfedezéseket éppúgy figyelembe veszi, mint saját tapasztalatait és érzéseit. És az olvasó nem győz álmélkodni a természet csodáin.

  „Tanulságos, mély empátiával megírt könyv, amely lehetővé teszi számunkra, hogy új szemszögből lássuk az erdőt. Peter Wohlleben könyve az erdőhöz intézett szerelmi vallomás.”
  Literatur Spiegel

  Peter Wohlleben (1964) már kisgyermekként természetvédő akart lenni. Erdőgazdálkodást tanult, és több mint húsz éven át a tartományi erdőfelügyelőség alkalmazottjaként dolgozott. Hogy ökológiai elképzeléseit a gyakorlatba is átültesse, felmondott, és napjainkban az Eifel-hegységben vezet egy környezetbarát erdőgazdaságot, ahol az őserdők visszaállításán munkálkodik. Számos tévéműsor vendége, előadásokat tart és gyakorlatokat vezet; több erdővel és a természetvédelemmel foglalkozó mű szerzője. Magyarul ez az első könyve.
   

  Csatolt fájlok:

 16. Judita2

  Judita2 Állandó Tag

  Sziasztok!
  Keresem ezt a könyvet, előre is köszönöm a feltöltést!
  Idiótákkal körülvéve
  Hogyan értsük meg azokat, akiket lehetetlen megérteni?
  Thomas Erikson
   
 17. krisgo

  krisgo Tag

  Sziasztok!
  Keresem Paramhans Swami Maheshwarananda bármely CD-s kiadványát és a Patanjali Jógaszútrái címet viselő könyvét.
  Előre is hálás köszönetem, ha tudtok segíteni!
   
 18. Amnéziás

  Amnéziás Állandó Tag

  Ahha. Bizonyára erre gondoltál: #263 (DjVu)
   
  Jani08 és hugibugi65 kedveli ezt.
 19. eniko63

  eniko63 Állandó Tag

  Nem szep tolem hogy kulso tarra kuldelek, de: sokat talalsz a pdfdrive.com -on, tobb nyelven is. Ird be a keresobe a temat, es kapsz tucatjaval.
   
  zsuika kedveli ezt.
 20. Hopehely77

  Hopehely77 Állandó Tag

  Bernie S. Siegel - Szeretet gyógyítás csodák

  borito.jpg

  Dr. Bernie S. Siegel onkológus sebészprofesszor könyve gyökeresen megváltoztatja azt, ahogy eddig a gyógyulásról gondolkodtál. A feltétel nélküli szeretet a legerősebb támogatója az immunrendszernek! Az igazság az, hogy a szeretet gyógyít, és csodák nap mint nap történnek betegekkel, akiknek van bátorságuk a szeretni!
  A könyv a hazánkban 1993-ban azonos címmel megjelent mű új kiadása, Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus ajánlásával!
   

  Csatolt fájlok:

Megosztás