Ezoterikus könyvek folyóiratok feltöltése V.

Beka Holt témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2016 Április 13.

 1. Amnéziás

  Amnéziás Állandó Tag

  Szia! Nekem ez van Tőle (nem google-os kereséssel... ).

  Donald Tyson - Varázstükör
   

  Csatolt fájlok:

 2. 1958

  1958 Állandó Tag

  Keresem
  Robert Lawson Fényben járók című könyvét!

  Köszönet előre is a feltöltőnek!
   
  medve1616, hokat és sugát kedveli ezt.
 3. Negat13

  Negat13 Állandó Tag

  Köszönet a készítőnek, ha szabad, akkor feltöltöm. Erre gondoltál?
  Dr. John Townsend Dr. Henry Cloud: Határaink - Mire mondjunk igent és mire nemet?
   

  Csatolt fájlok:

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2019 Augusztus 27
 4. sugát

  sugát Állandó Tag

  Szeretném elolvasni: Anselm Grün BELSŐ KÉPEINK GYÓGYÍTÓ EREJE című könyvet.
  Hálás köszönet!
   
  silvio, karmatanc2, hokat és 1 másik tag kedveli ezt.
 5. andi0106

  andi0106 Tag

  Robert Lawson Fényben járók
   

  Csatolt fájlok:

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2019 Szeptember 6
 6. Emmyke

  Emmyke Állandó Tag

  Kedves Forum Tarsak,
  Tony Buzan Elmeterkepezes mesterfokon (Igy hasznald az universum leghatekonyabb mentalis eszközet) magyarul keresem pdf-ben.
  Elöre is köszönöm.
  Emmyke
   
  ZSU2, 1958, bigbud és 1 másik tag kedveli ezt.
 7. Julcsi960

  Julcsi960 Állandó Tag

  Kedvesek!
  Mireisz László könyveit keresem.
  Hálásan köszönök minden feltöltést!
   
 8. Hopehely77

  Hopehely77 Állandó Tag

  Egy könyvet tudok feltölteni a szerző művei közül:

  Mireisz László - Javaskönyv

  Mireisz Laszlo - Javaskonyv_kep.JPG

  A Javaskönyv utat mutat számunkra, hogyan élhetjük tudatosan, a természettel harmóniában eletünket. A régi magyarok (javasok) szemléletét teremti újra az ősi indiai árja hagyományokra alapozva. Javaslatai segítenek, hogy életünkben a mindennapok részét képezze a befelé figyelés, az önismeret és az önuralom.
   

  Csatolt fájlok:

 9. Obike9

  Obike9 Tag

  Szia, Lajos Antal könyve csak fizikai kiadásban van meg nekem is, nagyon érdemes elolvasni.
   

  Csatolt fájlok:

 10. porcukor

  porcukor Állandó Tag

  Keresem Alice Miller - A test kiáltása c. könyvet

  Köszönöm
   
 11. bumbayo

  bumbayo Állandó Tag

  A buddhizmus alaptanításai a szentiratok tükrében
  — epub formátum —

  [​IMG]
  Jelen szöveggyűjtemény a Tan Kapuja Buddhista Főiskola tankönyve, s eredetileg a „Buddhizmus alaptanításai” tantárgy jegyzeteként készült. A szentiratok tanulmányozása és egybevetése során azonban egyre inkább arra a meggyőződésre jutottam, hogy változtatok eredeti elképzelésemen: az idézeteket olyan módon válogatom össze, hogy azokból bármelyik érdeklődő különösebb előtanulmányok nélkül is átfogó és hiteles képet kapjon a Tanról, amelyet a Buddha és tanítványai éltek és hirdettek. A Buddha tanai egyértelműek, magukért beszélnek, s bízom benne, hogy néhány – európai gondolkodásmódunknak esetleg újszerűen ható – fogalom, szakkifejezés megszokása után az olvasó bele tud helyezkedni a buddhizmus világszemléletébe, és össze tudja azt vetni saját tapasztalataival.
  — Tenigl-Takács László, a kötet összeállítója​
   

  Csatolt fájlok:

 12. bumbayo

  bumbayo Állandó Tag

  Szögyal Rinpocse
  Tibeti könyv életről és halálról
  — epub formátum —
  [​IMG]
  „Mit remélek ettől a könyvtől? Azt, hogy csendes forradalmat indít el nézeteinkben, abban, ahogy a halálra és a haldoklókkal való törődésre, s abban, ahogy az életre és az élőkkel való törődésre tekintünk.”
  Szögjal Rinpocse, a buddhista meditáció mestere összefoglaló munkája az ősi tibeti bölcsességet a halál, a haldoklás és a világ természetének modern kutatásával egyezteti össze. Eddig nem ismert, átfogó képet ad éltről s halálról, kiegészítve a Tibeti halottaskönyv nehezen értelmezhető tanításait. Szögjal Rinpocse a tibeti hagyomány egyszerű, mégis hatásos gyakorlatát mutatja be, amelyeket bárki, bármilyen vallási háttérrel elvégezhet, hogy így alakítsa életét, felkészüljön a halálra, s a haldoklót segíthesse.
  A Rinpocse megmutatja, hogy van remény a halálban: túljutva a tagadáson és a félelmen, felfedezhetjük magunkban azt, ami örök, ami túléli halálunkat. Bevezet a meditációs gyakorlatokba, a karma és az újjászületés titkaiba, a szellemi út megpróbáltatásaiba és örömeibe. Tanácsot ad, hogyan adjunk szellemi segítséget, szeretetet, hogyan nyújtsunk támaszt a haldoklónak. A Rinpocse tibeti szemszögből mutatja be saját halálközeli tapasztalatait. Elmagyarázza a „bardó”-kat, a halál utáni tudatos állapotokat, amelyek annyira hatalmukba kerítették a nyugati művészeteket, pszichológusokat, tudósokat, orvosokat és filozófusokat, amióta a Tibeti halottaskönyv 1927-ben megjelent. A Tibeti könyv életről és halálról nemcsak szellemi mestermű, de kézikönyv is, útmutató, a szent inspiráció forrása. Azért íródott, hogy olvasóit elindítsa a megvilágosodáshoz vezető úton, s mindenkit buzdítson, hogy a „béke szolgája” legyen, aki örömmel, bölcsességgel és együttérzéssel dolgozik a világban, és részt vesz az emberiség jövőjének megmentésében.
   

  Csatolt fájlok:

 13. Mary7

  Mary7 Tag

  Kedves Csoport Társak!
  Kristályokkal, ásványokkal kapcsolatos könyveket keresnék.
  Tudnátok ebben segíteni?
  Előre is köszönök minden segítséget.
   
  SirMorton kedveli ezt.
 14. valaki74

  valaki74 Állandó Tag

  Nem saját munkák, de ezek vannak:
  Judy Hall: Kristálybiblia
  Elke Lopez: Eziterikus kristálygyógyászat
   

  Csatolt fájlok:

 15. porcukor

  porcukor Állandó Tag

  Kedvesek!

  Alice Miller : Kezdetben volt a nevelés c- könyvet keresem

  Köszönöm :)
   
  zira66 és rózsaszín kedveli ezt.
 16. Hopehely77

  Hopehely77 Állandó Tag

  Bronnie Ware
  Életkönyv - Öt dolog, amit leggyakrabban megbánunk halálos ágyunkon

  eletkonyv_borito.JPG
  Bronnie Ware sokáig nem találta a helyét a világban. Sosem hitte volna, hogy élete akkor nyer értelmet, munkája akkor válik tartalmassá, amikor betegápolónak jelentkezik. Éveken át hospice-nővérként szolgált haldoklók mellett. Betegei életének fontos szereplőjévé vált, az ő életének pedig meghatározó tapasztalatai lettek a betegeivel folytatott beszélgetései és a mellettük töltött hónapok.Ms. Ware blogot írt ezekről az élményekről. Blogjának egyik bejegyzésében arról írt, hogy mit bánnak meg leggyakrabban halálos ágyukon a betegek. A "The Top Five Regrets of the Dying" c. bejegyzés bejárta a világot.Jelen könyvében Bronnie Ware saját életét mutatja be. Arról számol be, hogy hogyan értette meg azt, hogy a teljes életre tudatosan lehet és kell törekedni, hogy aztán lelkünkben békével zárhassuk le azt. Felismeréseit a saját maga és betegei életéből vett példákkal gazdagon illusztrálja - őszintén, részvétteljesen.Egy jobb élet lehetőségét sejteti, és inspirálhat mindnyájunkat.
   

  Csatolt fájlok:

 17. bumbayo

  bumbayo Állandó Tag

  [​IMG]
  Ácsán Szumédhó
  Csittavivéka – A csöndes tudat tanítása
  — epub —
  [​IMG]
  Ácsán Szumédhó egy kortárs théraváda buddhista mester. 1934-ben született Seattle-ben, az USA-ban. Thaiföldön lett szerzetes – Ácsán Cshá tanítványaként – majd később Angliában lett az Amarávatí kolostor vezetője. Számos előadást tartott és tart manapság is a világ számos országában. Bár Magyarországon a neve alig ismert, eddig megjelent két könyve, a „Csittavivéka – A csöndes tudat tanítása” (2000) és az „Így van ez – A valóság természete” (2004), igen népszerű lett a buddhizmus minden ágának gyakorlói körében. Életszerű magyarázatával és fanyar öniróniájával észrevétlenül is ráérzünk a théraváda buddhizmus belső erejére.
   

  Csatolt fájlok:

 18. Julcsi960

  Julcsi960 Állandó Tag

 19. sebszab

  sebszab Állandó Tag

  Keresném a Crowley Tarot dióhéjban útmutató könyvet. Egy kártyacsomaggal lehet megvásárolni. Ha esetleg a könyvet valaki megosztaná, nagyon megköszönöm.
   
  zita30 kedveli ezt.
 20. Hopehely77

  Hopehely77 Állandó Tag

  Láttam feltöltve többféle képpen is, de az vagy hibás vagy nem a teljes könyv vagy nem lehet már elérni, ezért most itt szeretném megosztani:

  Szepes Mária
  A Vörös Oroszlán

  upload_2019-10-4_21-29-13.png

  A Vörös Oroszlán regény, izgalmas cselekménye négy évszázadot fog át. Valójában az alkímia történetét és a keleti filozófia legmélyebb kulcsait rejti olyan keresők számára, akik többszöri olvasásra rájöhetnek, hogy milyen sok s mindig új pszichoarcheológiai rétegre találnak benne.

  "A Vörös Oroszlánról én legszívesebben egyes szám harmadik személyben beszélek, mert teljesen önálló, külön életre kelt. Egyéni sorsa van már.
  Amikor írni kezdtem, éppen az alkímisták érdekeltek a legjobban. Megragadott e kényszerűen bujkáló kísérletezők sorsa. Őket pénzre, hatalomra éhes nagyurak éppúgy félreértették, mint véres történelmünk valamennyi nagy elméjét. A mentális alkímia igazi beavatottjai sohasem "aranycsinálásra" törekedtek, hanem arra, hogy "emberólomból emberarannyá" transzmutálják saját lényüket. Azon fáradoztak, hogy lelkükben, szellemükben létrejöjjön a Bölcsek Köve, az Iható Arany, az Örök Élet igazi elixírje.
  A Vörös Oroszlán első kiadása megjelent a Hungária kiadónál, 1946-ban. Bestseller lett. 1947-ben államosították a kiadókat, és mint valamennyi könyvet, melynek tartalma eltért az egyetlen törvényes ideológiától, A Vörös Oroszlánt is bezúzták, elégették. Nagyon jót tett neki. A halhatatlanságról szól, tehát nem lehet megölni. Hamvaiból fölrepült, mint a főnixmadár.
  Az örök emberi problémákat felvető, s azok megoldását kínáló Vörös Oroszlán tovább folytatja tehát sorsa által kijelölt pályáját, hogy átadja aktualitását soha nem vesztő üzenetét e nyugtalanító korszak szellemi támaszt kereső, gondolkodó olvasóinak."Szepes Mária
   

  Csatolt fájlok:

Megosztás