Ezoterikus könyvek folyóiratok feltöltése V.

Sziasztok! Keresem
Mark Wolyn: Örökölt Családminták és
Viktor Frankl: Mégis mondj igent az életre
című könyveit. Megvan esetleg valakinek?
Előre is köszönöm!
 

Juditka08

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Keresem Szabó Judit : Életfeladatok című könyvét.
(többi könyve is érdekel, ha valakinek van)

Köszönöm, Judit
 

bigbud

Állandó Tag
Állandó Tag
Gregg Braden - Az isteni mátrix (Híd idő, tér, csodák és hiedelmek között)
(pdf, epub)

Az isteni mátrix a mi világunk. Ugyanakkor minden a világunkban. Egyszerre vagyunk saját magunk és minden, amit szeretünk, gyűlölünk, alkotunk és átélünk. Az isteni mátrixban mi vagyunk a tároló, amelyben minden más létezik, a híd belső és külső világunk alkotásai között, valamint a tükör, amely megmutatja azt, amit létrehoztunk.

1944-ben Max Planck, a kvantumelmélet atyja mélyen megdöbbentette a világot kijelentésével, miszerint létezik egy mátrix, ahonnan minden ered, ahol a csillagok születnek, ahonnan az élet DNS-e és minden más származik. A közelmúlt felfedezései drámai bizonyítékkal szolgálnak arra, hogy Planck mátrixa – az isteni mátrix – valóságos és létező. Ez a tudásunkból mostanáig hiányzó láncszem az univerzum bölcsője, a képzeletünket és a valóságot összekötő híd.

Ez a könyv azok számára íródott, akik arra vágynak, hogy felébresszék legnagyobb szenvedélyeik és legmélyebb vágyaik erejét. Az isteni mátrixban mi vagyunk a csoda magja, ugyanakkor maga a csoda is. Ahhoz, hogy használni tudjuk a mátrix erejét az életünkben, meg kell értenünk a működését, és beszélnünk kell azt a nyelvet, amelyet felismer.

A tudatos teremtés 20 kulcsán keresztül megtudhatjuk, milyen módon változtathatjuk át képzeletünk csodáit életünk valóságává. A világhírű szerző 30 évi kutatómunkájának eredményét megosztva, könnyen érthető tudományos kísérletekkel, valamint a való életből származó történetekkel mutatja meg, hogy csupán a hiedelmeink jelentik személyes korlátainkat, és amit egykor hittünk, az hamarosan teljesen megváltozik!

Gregg Braden bestselleríró a tudomány, a spiritualitás és a való világ közötti kapcsolat nemzetközileg elismert kutatója. A korábban geológus és űrtechnológiai programtervező szakember hegyi falvakat, távoli kolostorokat és elfeledett iratokat kutatott át, hogy időtlen titkaikat ötvözze a modern tudomány felfedezéseivel.
 

Csatolások

 • Gregg Braden - Az isteni mátrix.pdf
  5.8 MB · Olvasás: 417
 • Gregg Braden - Az isteni mátrix.epub
  10.5 MB · Olvasás: 230
Utoljára módosítva:

Örökmozgó

Állandó Tag
Állandó Tag
KERESEM! TUDTOK SEGÍTENI?
Emlékkód - Hogyan formáljuk újra az emlékeinket a boldogabb élet reményében?
Alexander Loyd
6400301_5.jpg
Szia! Amíg nem találod a könyvet ,én erre akadtam rá. Dr. Alexander Loyd ingyenes kis anyaga. Ha nem tudsz angolul,válaszd az automatikus fordítást,érteni fogod ! :)
 

tibya

Állandó Tag
Állandó Tag
tisztulj-es-gyogyulj.jpg
Anthony William, New York Times sikerlistás szerző könyvében minden benne van, amit a tisztítókúráról tudnod kell, hogy átformálhasd az egészségedet - és az életedet.
Ha úgy gondolod, hogy semmilyen tisztítókúrára nincs szükséged - ha biztosra veszed, hogy a te szervezetben nem bújhatnak meg méreganyagok - gondold át még egyszer! A mai világban már a születésünk előtt megjelennek az egészségünket fenyegető mérgek és kórokozók, hogy aztán folyamatosan hátráltassanak továbbra is, amikor a mindennapi életünk során találkozunk velük.
A tisztítókúra létfontosságú fegyver ezekkel a terhelésekkel szemben - ha tudod, hogyan végezd. Ezért van szükséged erre a könyvre. Anthony William, a Gyógyító médium rengeteg meglátással és információval tömte tele a tisztítókúrák ezen egykötetes forrását a híres kilencnapos 3:6:9 tisztítókúrájával kezdve, melyet aztán speciális egészségi igényeknek megfelelő életmentő protokollokkal - például kórokozók elleni tisztítókúra, reggeli tisztítás és nehézfém-méregtelenítés - fejelt meg.
Mit találsz ebben a könyvben:
• A neked megfelelő tisztítókúra kiválasztásának • Útmutatást a tisztítókúra során esetleg
módját alkalmazandó étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban
A tüneteid és állapotod okainak mélyreható feltárását
A tisztítókúrák során alkalmazandó és kerülendő dolgokat, személyre szabással és helyettesítésekkel együtt
• Rengeteg információt méreganyagokról, problémás élelmiszerekről, toxikus nehézfémekről és a vírusoktól való megtisztulásról
• Annak fizikai okait, hogy a tisztítókúra érzelmi tapasztalás lehet
Az igazságot olyan trendi témákkal kapcsolatban, mint a szakaszos böjt, a víz- és léböjtölés, a rost, a fehérje, a bulking és cutting módszer, a makrók számolása, valamint a mikrobiom
Több mint 75 receptet és mintaétrendet a Gyógyító médium tisztítókúrákhoz
Spirituális és lelki támogatást emlékeztetőül arra, hogy a gyógyulás csakugyan lehetséges
„A könyvben bemutatott tisztítókúrák azzal foglalkoznak, ami valóban rossz irányt vett a testünkben, és amelyet egyetlen trendi életmód-megközelítés sem kezelhet - írja Anthony. - Légy együttérző magaddal, és tudd, hogy a szenvedésed nem a te hibád. Az, hogy küzdelmes az életed, nem a te hibád. Minden egyes órában és nap mint nap fantasztikus dolgokat érsz el, miközben a könyvben talált hathatós eszközökkel dolgozol a gyógyulásodon. Hiszem, hogy meg tudsz gyógyulni."
 

Csatolások

 • Anthony William-Tisztulj és gyógyulj.pdf
  4.2 MB · Olvasás: 444

keresztúr

Állandó Tag
Állandó Tag
Umar

A légzés hatalma​

Ősi perzsa mestergyakorlatok
1611563414049.png
Az iráni Umar Mester kötete olyan ősi perzsa filozófiát, különös, de máig élő misztériumokat ismertet, amely szerint „az ember a halandó Isten, a világegyetem középpontja”. Aki beolvasztja ezt a tudást személyiségébe, képessé válik arra, hogy birtokolja a kozmikus erőket, ura és mestere legyen létezésének. Tizenöt egyszerű, napi 3-5 perces gyakorlást igénylő légzési technikát kínál ehhez a Mester eszközül, amelyek rendszeres alkalmazása nemcsak a pozitív gondolkodás kapuját nyitja meg, de a személyiség fizikai, mentális, spirituális és érzelmi gondjainak megoldásához is vezet.
 

Csatolások

 • a-legzes-hatalma-umar-si-perzsa-mestergyakorlatok-.pdf
  1.9 MB · Olvasás: 341
Oldal tetejére