Ezoterikus Orvosi Hipnózis

samana témája a 'Alternatív gyógymódok' fórumban , 2017 Március 2.

 1. samana

  samana Állandó Tag

  ...... avagy mit akar az ember a gyógyítással, és mit akar Isten a betegséggel.....
   
 2. evapatocs

  evapatocs Állandó Tag

  Szia!
  Először is Isten nem betegit meg senkit,mert azt mi tesszük saját magunkkal.
  Az ember pedig meg tudja gyógyitani magát.
  Röviden ennyi a válasz a rövid felvetésedre.
   
 3. samana

  samana Állandó Tag

  köszi a hozzászólásod.... és mi legyen azokkal az emberekkel akik nem tudják magukat meggyógyítani?
   
 4. evapatocs

  evapatocs Állandó Tag

  Tanulják meg a Germán Gyógytudományt! :)
  Vagy,keressék meg,hogy kik ők valójában...
   
 5. berenike

  berenike Állandó Tag

  valamikor elkell indulni ...valahonnan elkell kezdeni....
   
 6. berenike

  berenike Állandó Tag

  csak a felem ne lenne ...hogy mi lessz ha...nem sikerul ..nem ertem meg ...nem ez a helyes ut ..
   
 7. samana

  samana Állandó Tag

  .... még gyermek voltam mikor ez a téma érdekelni kezdett, és bár botladozva de szinte még tudattalanul, próbáltam állatokat módosított tudatállapotba vinni, szegények nem értették hogy mit akarok tőlük, dehát szerencsére az ijedelmükön kívül minden más rendben volt. Aztán közben felnőttem, és belekóstoltam az emberek hipnotizálásába is. Igen ez egy másik világ, tele van reményekkel és csodákkal, és persze a másik oldallal is ami már nem ennyire fényes. Nehéz benne eligazodni és talán ezért hoztam létre ezt a kis helyet, hogy megosztják egymással az emberek a tapasztalataikat, a próbálkozásaikat , és persze ha tudok akkor tanácssal is tudjak szolgálni ebben a témában.
   
 8. 1958

  1958 Állandó Tag

  Ez a téma engemet is már gyermekkorom óta érdekel. Általános iskolás voltam amikor először fölvetődött bennem, hogy ha meghalok mi lesz a lelkemmel, majd jött a válasz, hogy a lélek elpusztíthatatlan "HALHATATLAN". Most olvasom Robert Lawson A lélek útja című könyvet. Csodálatos könyv. Persze mindenki a saját éppen esedékes életében kaphat előző életeseményeiről információkat. Persze profi vezető az nagyon sokat tud segíteni , sok ez életbeli dologra tud választ adni!
   
 9. samana

  samana Állandó Tag

  .... hát kedves ,,1958,, meg kell hogy erősítsem a hited a lélekkel kapcsolatban. Odaát nagyon is színes élet zajlik, úgy hogy esélyed sincs arra hogy a lelkednek baja essen, viszont ez már a testről nem mindható el, a civilizált élet miatt évről évre törékenyebb lesz, és akkor az öregségről még nem is beszéltünk
   
  1958 kedveli ezt.
 10. 1958

  1958 Állandó Tag

  Oké. Tiszta volt már gyermekkoromban is, hogy a test mulandó! Ezzel semmi baj vagy mégis mivel a testtel azonosítjuk magunkat vagy mégsem! Ez az ami olyan mint a libikóka egyszer fenn egyszer meg lenn, így változik az ember hangulata. Persze ahogy az idő múlik egyre inkább elfogadónak érzem magamban azt ami visszafordíthatatlanul jönni fog.
   
 11. samana

  samana Állandó Tag

  maga az elmúlás nem olyan vészes, a környezetünkben többször több helyen is végbemegy. És mi is sorra kerülünk nemsokára, hiszen az élet óhatatlanul is de elröppen. A lényeg hogy ne ragaszkodjunk itt senkihez és semmihez sem, mert akkor az átmenés macerásabb lesz. Kb. tíz évvel ezelőtt már készítettem fel egy idősebb hölgyet az átmenésre. A lánya mondta hogy mosoly volt az arcán mikor a szíve elhalkult. Ő erős maradt, legyőzte a félelmét az ismeretlentől....
   

Megosztás