Ezoterikus tanácsadás

Szafije témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2006 Augusztus 19.

 1. Tamasmar

  Tamasmar Állandó Tag

  Sziasztok!

  Valaki le tudná írni az asztaltáncoltatáskor használt szöveget. Amivel végigvezetjük a szeánszot.

  Előre is köszönöm.
   
 2. phoenyx

  phoenyx Állandó Tag

  Szia!

  Sajnos, csak most találtam rá egykori kérdésedre, amire lehet, azóta meg is találtad a választ..és az az igazi!
  Én csak a magam tapasztalatából írok Neked, döntsd el magad, összhangban érzed-e igazságoddal :)
  Azt a bizsergést érezhettem én is valószínűleg, amiről beszélsz, számtalanszor. Nálam akkor jön létre, ha valakivel, értsd, bármilyen élővel összehangolódva ráérzek épp érvényes hullámhosszára, netán túlterheltségére. Amennyiben túlterheltségéről van szó, számomra is igen kellemetlen rezgése.
  Másik lehetséges magyarázat, nyilván érzeteidtől függ, melyik lehet, vagy egyik sem igaz számodra, ha szöveteid szintjén érzed: kötőszöveteid gyógyulásáról lehet szó.
  Áldott, békés ünnepeket!
   
  Kis Sarkcsillag kedveli ezt.
 3. tuncu

  tuncu Vendég

  Isten szeret mindenkit! Ne féljetek keresni Őt!
   
  phoenyx kedveli ezt.
 4. tuncu

  tuncu Vendég

  János Apostol I. levele 4. rész:8.
  A ki nem szeret, nem ismerte meg az Istent; mert az Isten szeretet.

  Péld 8,17
  Én az engem szeretőket szeretem, és a kik engem szorgalmasan keresnek, megtalálnak.

  Zsoltárok könyve 92. rész:16.
  Hogy hirdessék, hogy igazságos az Úr, az én kősziklám, és hogy nincsen hamisság benne!

  Jn 14,26
  Ama vígasztaló pedig, a Szent Lélek, a kit az én nevemben küld az Atya, az mindenre megtanít majd titeket, és eszetekbe juttatja mindazokat, a miket mondottam néktek.
   
 5. LadyEsther666

  LadyEsther666 Állandó Tag

  Sziasztok! Valaki ingázna nekem? Évek óta ingázom, de most egy olyan kérdésben kellene a segítség, amiben nagyon érintett vagyok érzelmileg, és attól tartok, hogy az inga azt mutatja amit én látni akarok. Ha valaki lenne olyan jó, és segítene, kérem írjon üzit, és privátban megosztok mindent! KÖSZÖNÖM!!
   
 6. sebszab

  sebszab Állandó Tag

  Én a Crowley Tarot használom sorselemzéshez, Kis és Nagy Árkánumot is.
   
 7. tuncu

  tuncu Vendég

  Azok a szavak, amiket most fogsz hallani, igazak!
  Meg fogják változtatni az életed, ha engeded.
  Mert Isten szívéből való szavak ezek.
  Ő szeret téged, és Ő azaz Atya,akit egész életeden keresztül kerestél.
  Ez az Ő szerelmes levele Neked!


  Gyermekem!

  Lehet, hogy Te nem ismersz, de Én mindent tudok rólad. Azt is tudom, hogy pontosan mikor ülsz le, és mikor állsz fel. Minden utadat jól ismerem. Még a hajad szálait is mind számon tartom. Mert képmásomra teremtettelek téged. Anélkül, hogy tudnád, bennem élsz, mozogsz, és létezel. Az én nemzetségem vagy. Mielőtt megformáltalak az anyaméhben, már ismertelek. Kiválasztottalak magamnak a teremtés kezdetéül. Nem véletlenül születtél. Életed minden napja megíratott az én könyvemben. Én határoztam el születésed pontos idejét, és azt is, hogy hol fogsz élni. Csodálatosan teremtettelek meg, Én formáltalak anyád méhében. Én hoztalak a világra születésed napján. Hamisan képviseltek azok, akik nem ismernek Engem. Nem zárkóztam el tőled, és nem vagyok haragtartó. Hanem teljes szeretettel tekintek rád. Vágyom arra, hogy szeretetemmel elhalmozzalak. Csupán azért, mert a gyermekem vagy, Én pedig Atyád vagyok. Többet adok neked, mint valaha földi apádtól kaphatnál. Mert Én vagyok a tökéletes Apa. Minden jó ajándék számodra amit elfogadsz, az Én kezemből ered. Mert gondoskodom rólad, és megadok mindent amire szükséged van. A jövődre vonatkozó terveim mindig reménnyel vannak telve. Mert Örökkévaló Szeretettel Szeretlek téged. Annyiszor gondolok rád, mint ahány homokszem van a tengerparton. Örvendezek neked, hangosan énekelve. Sohasem unok bele abba, hogy jót tegyek veled. Mert az én kincsem vagy. Teljes szívemmel, és lelkemmel vágyok arra, hogy örök életet adjak. Hatalmas és csodálatos dolgokat akarok mutatni neked. Megtalálsz, ha teljes szíveddel keresel engem. Gyönyörködj bennem, és megadom szíved kérését. Hiszen a jónak akarása is az én ajándékom benned. Mindent megteszek érted. Sokkal bőségesebben, mint ahogy azt el tudnád képzelni. Én vagyok a leghűségesebb bátorítód. Atyád vagyok, aki minden nyomorúságodban megvigasztal. Ha a szíved összetört, akkor közel vagyok hozzád. Mint ahogy a Pásztor karjára veszi a Bárányt, akképpen hordozlak szívemen téged. Egy nap minden könnyet letörlök a szemeidről. És megszabadítalak minden földi fájdalmaidtól. Atyád vagyok, és fiamként szeretlek csakúgy, ahogy Jézust szeretem. Mert Jézusban láthatod, hogy mennyire szeretlek. Ő az Én tökéletes képmásom. Azért küldtem el fiamat, hogy bebizonyítsa veled vagyok és nem ellened és, hogy elmondja nem számolom tovább a bűneidet. Jézus azért hallt meg, hogy megbékélhessünk egymással. Az Ő halála volt a szeretetemnek legmélyebb kifejezése. Feladtam mindent amit szerettem azért, hogy megnyerjem a Te szeretetedet. Ha befogadod a fiamat Jézust, úgy engem fogadsz be. És soha semmi nem választ el téged az Én szeretetemtől. Gyere haza! És a legnagyobb ünnepséget rendezem a tiszteletedre, amelyet a Mennyország valaha is látott. Én mindig Atya voltam. És mindig Atya leszek.

  Az Én kérdésem ez: Leszel-e az Én gyermekem?

  Várok rád!


  Szeretettel Édes Atyád: Mindenható Isten!
   
  Kis Sarkcsillag kedveli ezt.
 8. most

  most Állandó Tag

  jah .lelkiismeret furdalás
  stigma ....inkább önbüntetés amiért.... nem bukott le
   

Megosztás