Ezoterikus tanácsadás

Szafije témája a 'Ezoterikus letöltések' fórumban , 2006 Augusztus 19.

 1. fruu

  fruu Állandó Tag

  Sziasztok! Hol tudok meg valamit a csillaggyerekekről? Tudtok ebben nekem segíteni? És miből tudom meg, hogy az én gyerekem "az e". Most lehet hülyeséget írtam, de egy hölgy azt mondta nekem, hogy nézzek utána, mert...csak az a baj, hogy nálunk a könyvet nem lehet megvásárolni, de nem is nagyon értem miről is van szó tulajdonképpen.
   
 2. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  Talán ez segít (nem saját írás)

  Csillagszülöttek :)


  Elõször is tisztázni kell egy félreértést: a csillagszülött éppen úgy ember, mint bárki más! Ez a megjelölés nem az illetõ "fajára", hanem sajátos energiaminõségére, életfeladatára utal.

  A csillagszülött (vagy csillagember, angolul: starseed, starchild, starpeople) egy olyan, emberi formában a Földre inkarnálódott lélek, akinek (egyik) életfeladata, hogy létezésével, tevékenységével hidat képezzen földi és nem földi civilizációk között, és ezáltal segítse egy magasabb szintû spirituális egység békés létrejöttét.

  Mik utalhatnak arra , hogy valaki csillagszülött:

  - erõs vonzódás a csillagos égbolthoz/ûrhajókhoz/ûrkutatáshoz/UFO-témához/sci-fihez
  esetleg úgy is érzi, az életfeladata is ezekhez kapcsolódik (pl. kapcsolatfelvétel utáni erõs vágy, ûrutazás utáni vágy, valamiféle ûrjármû, kommunikációs eszköz megtervezése)
  - erõs elvágyódás, egyfajta 'Nem itt van az én otthonom! Haza akarok menni! Talán csak örökbefogadtak a mostani szüleim! -érzés

  - földönkívüliekhez kapcsolódó élmények, emlékképek (találkozás, beszélgetés, idegen ûrhajón való tartózkodás)

  - egy, a földitõl eltérõ civilizációhoz kapcsolódó emlékképek

  -az ember, mint megjelenési forma idegennek érzése (pl. 'Mintha ez nem is az én testem lenne!', 'Én nem is így nézek ki valójában!', 'Mit keresek ebben a tesben?!'...)

  - és szokták még emlegetni a csilagszülöttekkel kapcsolatban, hogy megszállottan vonzódnak a delfinekhez-bálnákhoz, ill. ezek képeihez és hangfelvételeihez (mivel egyes vélemények szerint ezek sem földi eredetû fajok).


  A csillagszülött feladata sem különbözik lényegében más fénymunkások (új energiát hordozó, Földre inkarnálódott lelkek) feladatától, ha azt nézzük, hogy a cél egy Új Energiaközeg, egy magasabb energiaminõségû Föld megteremtése (Új Föld) a gondolatainkkal, azzal, hogy tanulunk és változunk. Mert a gondolat teremt!

  Ennek az új gondolkodásmódnak a része az is, hogy az ember lemond a "teremtés koronája" gõgös tévképzetérõl és beenged a fókuszába más intelligenciákat és civilizációkat is.
  Úgy is lehet mondani, hogy önmagát, bolygóját a Földet, és szerepét a Mindenségben már egy tágabb keretben fogja értelmezni.
  Felvehetjük majd a kapcsolatot más civilizációk képviselõivel, megismerhetjük az õ világukat és kultúrájukat is, és a csillagszülöttek azok a lelkek, akik ebben nagyon aktívan résztvesznek.

  Õk azok, akik a gondolkodásmódjukkal, az energiáikkal élõ hidat képeznek a földi és nem földi civilizációk között.
  Tk. úgy mûködnek, mint a nagykövetségek.
  - Õk a nem földi civilizációk nagykövetei itt, a Földön.

  Azzal, ahogyan gondolkodnak és tevékenykednek, azzal, hogy magától értetõdõnek tartják, hogy más bolygókon is van magas szintû élet és kíváncsian, nyitottan, szeretettel és elfogadással fordulnak az Ûr mélységei felé, megváltoztatnak egy lejárt gondolatsémát, ami szerint az ember az egyedüli intelligens faj a Világegyetemben és ezért elõjogai vannak.  A témával kapcsolatos magyar nyelvû könyvek:


  [SIZE=-0]Dr. Czeizel Beatrix & Greskó Anikó (OmSatya & Dalinada): Az Átlényegülés Kapujában I-II. Plejádok- és Szíriuszbeli Mesterek tanításai a Felemelkedás folyamatáról, és a Plejádok csillagainak kozmikus történelmérõl. (magánkiadás) 2003-2004.[/SIZE]


  Solara: Csillagszülöttek. Angyali útmutatások. Szakrális transzformáció és összeolvadás felsõbb énünkkel, angyali jelenlétünkkel. Bp., Édesvíz, 2004.

  Doreen Virtue: Csillagemberek. In: Doreen Virtue: Földangyalok. Testet öltött angyalok, elementálok, csillagemberek, lélekváltók és bölcs lelkek. Bp., Édesvíz, 2005.  A témával kapcsolatos Internetes címek:


  angol nyelvû:

  http://www.crystalinks.com/children.html

  http://www.crystalinks.com/foreignersroots.html

  http://www.crystalinks.com/starborn.html

  http://www.drboylan.com/StarKidsProjectSection/starkidrecognition.html

  http://www.drboylan.com/starkididqstnr.html  magyar nyelvû:


  http://www.mandala-veda.hu/main/isvara.php?from=publikacio&publikacio=pub_angy.php


  <o>http://gportal.hu/portal/csillagszulott/</o>
  <o></o>
  <o></o>
  <o>http://groups.yahoo.com/group/csillagszulott/</o>
  <o></o>
  <o>http://www.lelekvandor.hu/form.php?tid=47&aid=1</o>
  <o></o>

   
  zsizsenka, EGÉRVADÁSZ és pteeniko kedveli ezt.
 3. fruu

  fruu Állandó Tag

  Szia!
  Köszönöm szépen a segítségedet. Bár nem tudom még mindig miért is mondták nekem, hogy olvassam el és ott megtalálom a "lányomat", mit miért csinál, miért viselkedik így. Nem tudom...5 éves, lassan 3 éve halt meg Papó, de még mindig beszél róla, emlékszik rá, pedig mi nem beszélünk róla. Lehet ez a baj. Olyanokat is szokott mondani, mint pl.: nekem a temetőben kell élnem tovább. Ez jelent valamit? Mai napig fél este, Ő aki míg élt P. egyedül külön szobában, villany nélkül aludt el. Van ennek az egésznek köze ehhez? Vagy máshol kell keresnem a megoldást?
   
 4. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  Kedves fruu!

  Gondolom a Papó a nagypapa lehetett.
  A legtöbb kisgyerek erősen kötődik a nagyszülőkhöz, aminek több oka is van, akár olyan hétköznapiak is, mint pl a szülő dolgozik, pénzt keres, addig a nagyszülő neveli az unokát, okulva a gyereke nevelésében elkövetett hibákból.
  Ez aztán olyan meghitt és tiszta (önzetlen szereteten alapuló) kapoccsá válhat, ami a nagyszülő halálával nem ér véget.
  A másik kicsit ezoterikusabb megközelítésben: a gyerekek 3-4 éves korukig mentesek a felnőttekben kialakított korlátoktől. Természetesnek veszik és látják az aurát pl. Aztán később megtanulják, hogy az nincs és később el is hiszik. Nagyon sok "hatodik érzék" szerű dolog így vész ki belőlünk.
  Valószínű, hogy a picúrod valami ehhez hasonló jelenséget láthat (a félhomályban, sötétben), amit összekapcsol a papóval.(Esetleg a nagypapa a túlviláágról akarja vigyázni az unokát a fentebb írt erős kötődés kapcsán.)
  A pici idővel "kinövi" csak ki kell várni, illetve beszélgetni kell vele, mit lát, mitől fél, az a valami bántani akarja, vagy csak üzenne valami? Ez így picit bután hangozhat, de ha beszélgetünk róla már közel sem lesz annyira ijesztő
  Ha mélyenszántóbb elemzést akarsz kérdezd meg a Karsay Istvánt priviben, vagy nyíltan is itt a fórumon Ő nagy szakértője ennek a témának is.
   
 5. fruu

  fruu Állandó Tag

  Köszönöm szépen a segítséget.
   
 6. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  Ezért (is) vagyunk egy közösség:p
   
 7. S.E.C.

  S.E.C. Új tag


  Hagyd a fenébe a Necronomicont ! Lovecraft követte el. Ennyi erővel a Gyűrűk Ura könyv lehetne a bibliád....:4:
   
 8. Szt.Rita

  Szt.Rita Állandó Tag

  Tudna nekem valaki valami okosat írni az autizmusról, az ezoterikával összefüggésben?
   
 9. andia

  andia Állandó Tag

  Szia Szafije, minden útkereső szívesen tanul... Minden, ami ebben segít, értékes ajándék... Kérlek, osszd meg velünk! :)
   
 10. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  Kedves Andia

  Sajnos Szafije utoljára október elején nézett be hozzánk (lehet, hogy költözik - külföldre).
  Ha kérdésed van, tedd fel nyugodtan valaki biztos megpróbál segíteni, bár Szt.Rita autizmusával kapcsolatban pl. sajna nem jött üzenet, de általában azért mindíg van segítség.
  Az útkereséshez javaslom olvasgasd Karsay Pista írásait - tartalmasak.
   
 11. Athéna

  Athéna Állandó Tag

  A minap egy katalógusban láttam egy képet. Egy nyakláncot ábrázolt, mely három körből állt: belül egy kis fehér kör, apró fénykövekkel, körülötte egy aranyló színű, végül a legnagyobb kör, amelyik átölelte az előbbi kettőt. Tisztán fehér fénnyel ragyogott, több apró, ezüstcsillag díszítette, akárcsak a legkisebb kört. Ezt a hármas csodát egy gyönyörű ezüstösen csillogó, fénykövekkel kirakott kis szál kötötte össze.
  És még nem ért véget a csoda: a szálon, mely gyöngéden átölelte, magához fonta a három különböző színű és fényű kört, egy lánc haladt végig. Így is nézheted: ez a "kis ezüstszál" -- a három fényes kör tulajdonosa -- ezen az ugyancsak ezüstláncon függött. Az ezüstlánc egy kört alkotott, amint áthaladt a "kis ezüstszálon", az egyik végén üzeneteket küldött neki, a másikon a jelzéseit vette.
  Te vagy ez a "kis ezüstszál", s a nyaklánc segít a nagykörhöz fonódni, a lánc által sosem szakadsz el attól a világtól, ahonnan lényeged, a mostani embert irányító "kis ezüstszál" származik -- örökké kapcsolatban állsz a "nagykörrel" (ezt a kört nevezzük szellemvilágnak a földön). Ezért amikor "szellemidézéssel" próbálkozol, lelki tanítód, szellemi vezetőddel próbálod felvenni a kapcsolatot.
  Ami bizony nagyon is lehetséges.
  Rajtad áll, hogy komolyan akarod-é, és az ő akaratán --mely szorosan kapcsolódik a rólad szerzett tapasztalataihoz --, hogy szükségesnek és lehetségesnek tartja-e a kettőtök közötti kapcsolat létrejöttét.
  Vagyis: hogy eljött-e az idő, és segíti-e földi utadat az a tudás, melyet tőle szerezhetsz.
  Kapcsolat csak a szellemi vezetővel, lelki tanítóval lehetséges.
  Bárkiről, bármiről csak Tőle szerezhetsz információkat, ha Ő akarja.
  Nem kellenek külsőségek hozzá.
  (Ahogyan egyébként számtalanszor hallod, veszed, érzed üzenetét életed hétköznapjaiban. Csupán azt gondolod róla, te gondoltad.)
  Szóval külsőségek nélkül.
  Minden: a kártya, a könyv, a gyertya, a tárgyak, a zene -- játék, hasznos és kedves játék.

  Te viszont nagyon kellesz a kapcsolathoz (amely egyébként akkor is létezik, ha még sejtéseid sincsenek róla).
  Az első és legfontosabb: hogyan gondolkozol.
  A második: mi a célod a kapcsolatfelvétellel.
  Tényleg, mi a célod?
  Nem kell mágia, nem kellenek könyvek, Te kellesz hozzá.
  Tényleg akarod? Kedves Turboelf...
  Üdv. és szeretet:
  Athéna
   
 12. Almika

  Almika Új tag

  Sziasztok én egy új tag vagyok. Nagyon érdekel az ezotéria főleg most a legkomolyabb problémámra szeretnék megoldást találni, ekcémás a bőröm, elég erősen és minden olyan ötlet tanács információ érdekel, ami ezzel kapcsolatos. Szeretnék tőle megszabadulni minél előbb. Köszönöm nektek előre is a segítséget!
   
 13. sizen

  sizen Új tag

  Sziasztok!

  Szeretnék egy kicsit tudni a szellemekről, ittragadt lelkekről, vagy démonokról... olyasmikről, amiktől minden este félek. Kicsit szégyellem, de félek esténként. Arra ébredek, hogy baromi hideg van, vagy valaki fújkálja a lábam. Nem merek körülnézni a szobában, mert félek, de nem tudom mitől, mert ha esetleg néhány Miatyánk után mégis kinyitom a szemem, nem látok semmit. Ne nevessetek ki, de azt gondolom, hogy érzékelek valakit, vagy valamit esténként.
  Egy ismerősöm, akinek elmondtam ezt a problémát, azt mondta, hogy égessek füstölőt, az távol tartja a rossz szellemeket. De sajnos azt is mondta, hogy ha félek, akkor bántani fog a szellem.
  Kérlek, írjatok erre valamit! Nagyon köszönöm!
   
 14. KAJMI

  KAJMI Állandó Tag

  Van egy könyv az a címe "Bevezetés a kísértettanba" ajánlom figyelmedbe.
   
 15. FLAMINGO

  FLAMINGO A KERESŐ MŰKÖDIK! Fórumvezető Kormányos

  A Karsay Pistának egész rovata van Tanít a szellemvilág címmel.
  Javaslom olvasgasd. Úgy emlékszem kb 15. - 20. oldaltól erről is van szó, de az Ezoterika rovatban is ovashatsz sok érdekeset.
  Mellesleg a füstölő nem rossz tipp, tisztítja (spirituális értelemben) az adott teret (ezt az aikidós meditációnál már tapasztalnod kellett volna). A keresztvetés is segíthet - ha hívő vagy (márpedig a miatyánk alapján ezt feltételezem).
  Ha elfogadsz egy tanácsot - próbáld tudatosítani magadban, hogy nem anyagi lények - így nem is tudnak fizikálisan bántalmazni.
  Ha ez sikeról - nyert ügyed van, mert a tudatodnak kell megszabadulnia a (vélt vagy valós) félelemtől.
   
  Naplány kedveli ezt.
 16. sizen

  sizen Új tag

  Köszönöm a tanácsaitokat!!!
   
 17. Karsay István

  Karsay István Kitiltott (BANned)

  Szia, én tudok segiteni, csak kicsit most időzavarban vagyopk, mert kivételesen annyi munkám jött össze, hogy alig van időm a gépet bekapcsolni.
  Most is rohanok Kecskemétre, majdnem minden másnap mennem kellett.

  Nagy segitség ebben, ha a honlapomróla megszállottság anyagot letöltöd, abban sok választ kapsz rá, és a hétvégén már több időm lesz, és tudok válaszolni a kérdéseidre, ez a szakterületem különben!

  szeretettel:

  István

  Innen tudsz letölteni:
  http://www.karsayalarm.hu/?Ezoterika_oldal
   
 18. centrino

  centrino Állandó Tag

  Üdvözlet Mindenkinek, Gábor vagyok, igaz csak Magyarországról, de nagyon megtetszett a fórum, az itteni hangulat, és szeretnék csatlakozni a fórumhoz.
  Szeretnék konstruktívan részt venni a fórumon, és igaz, hogy még nemrégiben kezdtem el komolyabban foglalkozni az ezotériával, reikivel, természetgyógyászattal, de ennek szenteltem a jövőmet, a hétköznapjaimat, ezzel szeretnék foglalkozni, tehát reményeim szerint egyre több mindenben fogok tudni én is segíteni, egyre több kérdésre próbálok majd válaszolni, egy véleményt elmondani.

  A kérdésem a következő lenne: Van valaki aki komolyabban foglalkozott az ingázázzal, és kis tanácsot tudna adni, segítene hogyan fejlesszem ezt a képességemet. Legelső alkalommal kipróbáltam egy réz mesteringát (tudom nem a legjobb kezdés a legnehezebbel kezdeni), ami azt mutatta erős energiáim vannak, öt másodperc után már egész tenyérnyi köröket írt le az inga. Nemsokkal később egy ezotériás boltban vettem kipróbálás után egy egyszerű hegyikristály ingát, és azzal kezdtem gyakorolni. Az eladó azt mondta, hogy rendszeresen próbálgatják az ingákat, sok embert látott már ingázni, de ennyire erős ingatevékenységet még nem látott. Még aznap rájöttem, hogy nem csak nagy köröket tudok vele csinálni, hanem gyakorlatilag teljesen az irányításom alatt áll. Tudok kicsi köröket, nagy köröket, megállítani teljesen, ellenkező irányba forgatni, függőlegesen, vízszintesen, bármelyik irányba a gondolatommal irányítani. Olvastam egy gyakorlatot, hogy meddig tudja az ember forgásban tartani, kipróbáltam, 250 után már abbahagytam. Tudna valaki pár szót mondani mit mutat ez a dolog, mennyire általános, és mire tudom (segítő, gyógyító céllal) használni. Aki a legelső alkalommal a kezembe adta az ingát, ő egy reiki gyógyító, látja az aurát, és érdekes dolgokat mondott. Zöld az aurám, ibolyaszín kontúrral, nyitva a harmadik szemem...
  Egy-két hónap múlva megyek vele reiki I ráhangolásra. Sok könyvet olvasok, gyakorlatilag átalakult az életem.

  Milyen tanácsot tudtok adni? Válaszokat előre is köszönöm.
  Gábor -
   
 19. Karsay István

  Karsay István Kitiltott (BANned)

  Szia!

  Szerintem a reiki tanfolyamot várd meg vele, mert az ingát. be kell "hangolni", rá kell hangolódni.

  Az ingának jobbra és balra kell jeleznie például amikor kérdezel valamit, ez az első amit ki kell fejleszteni, össze kell kapcsolódnod a segitő erővel, és ki kell alakitani egy jelrendszert!
   
 20. centrino

  centrino Állandó Tag

  Köszönöm a választ! Már várom nagyon!
   

Megosztás