Fényevés

Éleskés témája a 'Ezoterika' fórumban , 2014 Április 13.

 1. Éleskés

  Éleskés Kormanyos Fórumvezető Kormányos

  1./ Az átállás nem evidens, hogy csak úgy nekiesel, mint tót a vadkörtének. Ha csak úgy nekiesel, akkor rendeld meg a mentőt a 3. napra ...
  2./ A valódi fényből élő először átáll nélküled és utána azt vizsgálhatsz rajta, amit csak akarsz, csak hagyd békén. Az nem működik, hogy ott állsz fölötte miközben az átállást végzi és te b...tod, hogy most micsinálsz, micsinálsz, micsinálsz ....
   
 2. Éleskés

  Éleskés Kormanyos Fórumvezető Kormányos

  Köszi szépen! Így van!
   
 3. Éleskés

  Éleskés Kormanyos Fórumvezető Kormányos

  Ebben tökéletesen igazad van.
  Vagy csinálod, vagy nem. Aki csak kíváncsi, az hamar megöregszik, vagy ebben az esetben a kiváncsi próbálkozás tragédiával végződhet.
  Ha te magad úgy döntesz, hogy megpróbálod - senki nem beszél rá! - akkor utána jársz, és aki keres, az talál is. Meg fogod találni azt az embert, aki elmondja, mit kell tenned. (Most nem én leszek az.) De az már nem kíváncsiság lesz, hanem döntés: igen, vagy nem.
  Sok embert láttam, aki eljutott a döntésig és visszarettent - nem történt semmi, mindenki tudomásul vette, hogy ő nem vállalja. Pont. De ezek az emberek utána érdeklődtek .... és ahogy Kicsi Fecske mondaná, még nem voltak a megfelelő spirituális szinten.
   
  phoenyx kedveli ezt.
 4. Almás

  Almás Állandó Tag

  kedves Fényevésre vágyó! nem hiszem ha valaki jó szándékkal, szeretettel, tiszta szeretettel gyógyítani próbl az bárhogyan árthatna. Akár karmának, akár az ember egészségének. Legfeljebb nem sikerül a beteg által elvárt gyógyulás, de annak is több oka lehet.
  Fényevésben nem hiszek, s úgy érzem, földi életemben nem fogom kipróbálni, s senkinek nem is ajánlom.
  További jó keresést! Üdv: Emese
   
  aryes és Kicsi Fecske kedveli ezt.
 5. hombárfej

  hombárfej Állandó Tag

  Tudod, én kipróbáltam. 3 és fél hónapig nem ettem semmit.
  Elhinni nem kell, de ettől még létezik.
   
  ionon, evapatocs és V.T. kedveli ezt.
 6. yeti108

  yeti108 Állandó Tag

  És miért kezdtél újra enni? ( A fényevőknél mi számít diétának? A led-lámpa? :)))) )
   
  m.bernadett kedveli ezt.
 7. hombárfej

  hombárfej Állandó Tag

  Hehe ....
  Akkor kezdtem újra enni, amikor már nem bírtam tartani. Ennek az életmódnak egy rákfenéje van: nem lehet bírni a folyamatos stresszt. Egy nagy cégnél voltam informatikus, ami nem egy nyugodt státusz.
  A barátnőm 3 és fél évig tartotta, mint htb. Mikor a diplomáját írta, akkor hagyta abba.
  És még egy hátulütője van, a társadalom maga. Elmész egy meetingre, utána svédasztal. Mindenki zabál, te meg közben vizet iszol. Ez persze feltűnik mindenkinek és elindul a cikizés: Ne má', 'sztán hazamész és suttyomban kifosztod a fridzsit??? A modern emberi kapcsolatokhoz szorosan hozzátartozik a közös étkezés, még ha csak kenyér és hagyma a menü. Magyarországon még azt is nehezen fogadják el, hogy nem eszel húst.
  Legközelebb akkor állok át, ha beüt a krach: éhhalál, vagy élet. Ez esetben maradok az utóbbinál.
   
  evapatocs kedveli ezt.
 8. yeti108

  yeti108 Állandó Tag

  Honnan tudtad, hogy mikor kell újra enned?
   
 9. phoenyx

  phoenyx Állandó Tag

  Itt egy könyvből részlet, mely kifejezetten a témával foglakozik:

  "Jashmuheen: Táplálékom a fény [​IMG] - Kivonat

  A 21 napos folyamat lényege nem a böjtölés, hanem hogy magasabb rezgésszintekre hangolódjunk rá, melyek lehetővé teszik a számunkra, hogy a kozmikus fény tartson életben bennünket.

  Az erre az útra vállalkozóknak meg kell érteniük, hogy az egyetlen dolog, ami valóban korlátoz bennünket, az a hiedelemrendszerünk.
  A szíved mélyén kell döntést hoznod, hogy végrehajtod-e az itt említett folyamatot. Azt kell érezned, hogy a számodra ez a helyes döntés. Légy tisztában azzal, hogy valószínűleg ez az egyik legfontosabb dolog, ami valaha is történik veled. Az életed megváltozik...
  Bekapcsolódunk az egyetemes életenergiába, és így közvetlenül töltjük fel a sejtjeinket. Ez az elménk feletti uralom útján érhető el, amikor az elvárás felhasználja a Rezonancia Egyetemes Törvényét.

  A prána automatikusan fenntart bennünket, ha elvárjuk tőle. A 21 napos folyamatot a természet erői és törvényei vezérlik, és nem igényel semmilyen további odafigyelést. Csak várjuk el, majd hagyjuk, hogy megtörténjen.
  Testünk tudatos parancsunk nélkül is lélegzik. Ugyanígy, amikor átprogramozzuk, a test közvetlenül veszi fel a pránikus erőket és életben tart, táplál minket, amint kitörlünk magunkból minden, ezzel ellentétes hiedelemrendszert. Ez az elme feletti uralom folyamata, melynek természetes velejárója, hogy nem kell többé ételt enni.
  Frekvenciáink megváltoztatásával teljesen természetessé válnak majd az olyan képességek, mint a telepátia, érintéssel való gyógyítás, tisztánlátás, teleportáció stb. Amikor felhangolt hangszerként az elérhető maximális potenciálunkon fogunk működni, akkor az életünk harmonikus, örömteli és szinkronicitással és varázslattal teli.
  Megértjük, hogy szó szerint megteremtjük a magunk valóságát azáltal, hogy fegyelmezzük a gondolkozásunkat.
  Arra is ráhangolódunk, hogy meglegyünk alvás nélkül, minden fizikai környezetben kellemesen érezzük magunkat (hidegben-melegben).

  4.A prána fenntartó ereje
  A prána olyan finom elem, amely áthatja a szervezet minden élő szövetének és folyadékának minden egyes sejtjét. Általában a testnek egy meghatározott területén elhelyezkedő, kis idegcsoport végzi a prána felvételét. Azonban ez a helyzet teljesen megváltozik. Több idegcsoport lép munkába és a testnek jóval megnövekedett területéről látja el a prána egy koncentráltabb formájával.

  Helytelen azt képzelni, hogy az ember fizikai testét hajtó energia a megevett ételből származik. Az emberben lévő életfolyamat nem csupán kémiai szinten létezik, különben az ember nem lenne több egy kenyérsütőnél, amelyben reaktív vegyi anyagokat kevernek össze, és nem volna több életintelligencia vagy szellem, mint amennyit egy ilyen sütőben találnánk. Amikor a vegyi reakció lezajlott, a sütő nyugodt, csendes üres és élettelen lenne és ugyanez a helyzet az emberrel is.
  Amikor az emberi test levegőt lélegzik be a tüdőbe, az e levegő éterikus párjában lévő prána bekerül a test éterikus párjába, majd pedig a mindennapi életünkben használt különféle energiákká alakul át.

  6.Fizikai halhatatlanság
  Az emberiség időtlen idők óta be van zárva a korlátozott lét tudatába és hiedelmébe. A halál szükségességének mentális elvárása és az ebbe vetett hit olyan mértékben eluralkodott, hogy a mirigyek, mint például a tobozmirigy és az agyalapi mirigy halálhormonokat választanak ki ahelyett, hogy természetes, életet fenntartó és regeneráló mintákat valósítanának meg. Az emberi test rendkívül komplex önfenntartó organizmus. Hétévente teljesen megújul a sejtek szintjén.
  A test egy csodálatos önfenntartó gépezet, ami csak a nagyfokú mérgezés miatt robban le. Ez a mérgezés az étrend megválasztásából, a negatív gondolkozásból és hiedelemrendszerekből származik.

  Energiarendszerek vagyunk, a sejtek regenerálódási szintje attól függ, mennyire tudjuk uralni az elménket, mentális testünket. Arról van szó, hogy a mentális test feletti uralom elvezet az érzelmi test feletti uralomhoz, ami viszont a fizikai test feletti uralmat jelenti.

  Regenerálódás és visszafiatalodás
  Minél nagyobb a testen belül a fény hányadosa, annál erősebb a természetes képességünk a sejtjeink regenerálására tudati szinten. Minél inkább mentes sejtszerkezetünk a mérgezés minden formájától, annál több fényt veszünk fel és annál magasabb energiamezőink rezgésszáma.
  A fény fényt hoz. A fény átalakítja és szétoszlatja azt, ami nem fény.

  9.Hogyan tart fenn engem a prána
  Ez egy olyan beavatás, melyet tiszteletben kell tartani és nem szabad könnyedén elkapkodni.
  A 21 napos folyamat elvezet a fizikai test -és bizonyos mértékben az érzelmi és a mentális test- feletti uralomhoz, mivel mind érzelmi, mind mentális erőre szükség van egy ilyen folyamat végigcsinálásához.
  Megtanultam: beprogramozhatom a testemet arra, hogy megtartsa a kívánt súlyt és hogy tetszés szerint változtassa az alakját. Megtanultam, hogy a testem az érzelmi állapotomat tükrözi vissza és hogy az érzelmi testem közvetlenül reagál gondolati folyamataimra.
  Soha nem voltam éhes egészen addig, amíg el nem kezdtem nassolni.

  A szervek megtartják egészségüket és addig javítják a teljesítményüket, amíg csúcsformába nem kerül az egészségünk, amikor a megerősödött tudatosságunk elkezdi az elme éber uralásának folyamatát és korlátlan valóság megteremtését.

  A test egy biokomputer, az elme a programcsomag, az élet e kettőnek a nyomtatványa. Ha valakinek nem tetszik az élete vagy annak bármely része, akkor írja újra a programot. A jó minőségű gondolkodás jó minőségű életet hoz magával, a korlátlan gondolkodás, korlátlan élettel jár.
  Ezen az úton az elme uralja az anyagot.

  A testgyakorlásról
  Egy erős, felhangolt jármű könnyebben viseli el az energia beáramlását. Erősítsük meg testünket.
  Ez a folyamat olyan, mint egy sámán vagy harcos beavatás és nem szabad könnyedén hozzáállni.

  Mint minden információ esetében itt is az olvasók belátásán múlik, hogy csak azt fogadják el, amit intuitívan helyesnek éreznek a maguk számára.
  A 21 napos folyamat nem böjt, hanem a test energiamezőinek áthangolása egy olyan rezgésszámra, ami kompatibilis a kozmikus energia felvételére.

  A fizikai test a szolgánk, akárcsak egy autó. Belemegyünk, amikor akarunk és kimegyünk belőle. Amikor a fizikai teste -az autója- megmondja neki, mikor egyen, mikor aludjon, majd tönkremegy az elhasználódás és a megfelelő karbantartási programok nem ismerése miatt, akárcsak bármelyik jármű. Önmagunk uralása azt jelenti, hogy megfelelő karbantartási programokat alkalmazunk az összes testünkkel kapcsolatban, hogy hatékonyan szolgáljanak bennünket.
  A hiedelmek teremtik a valóságunkat.

  11.Spiritualitás és szexualitás
  Az energiánk 25-40%-át a szexuális energia előállítására fordítjuk, ami férfiaknál fizikailag a spermában van eltárolva. Ez egy hatalmas energiatartály. Egy férfinak lehet orgazmusa ejakuláció nélkül. A herék mind spermát, mind férfihormonokat termelnek, és ha nem ejakulálják őket, ezek a férfihormonok belekerülnek a véráramba...
  A szexuális energia megőrzése jelentős előnyökkel jár.
  Ez egy annyira személyes beavatás, általában a harcosok fajtájából valók azok, akik végigcsinálják. Ez nem az a típus akiknek csoporttámogatásra van szüksége. Ők tudják, hogy a legerőteljesebb támogató csoport a tudatosság.

  A folyamat valójában csak a kezdete életednek. Olyan ez, mintha a folyamat által újra megszülettél volna.
  Az ivás vagy az evés iránti vágyad nem a tested igényéből, hanem valamilyen érzelmi vagy gondolati forrásból ered. Az is lehet, hogy az ízlelőbimbóid még egy darabig vágynak bizonyos ízekre. Idővel ez is el fog múlni. Magától helyreáll ideális testsúlyod és egészséged.


  Rájöttem, hogy sokan nem azért esznek, hogy éljenek, hanem azért élnek, hogy egyenek.
  Valószínűleg ez az egyik legfontosabb dolog, ami valaha is történik veled, és ha helyesen készülsz fel rá, akkor utána már soha többé nem leszel ugyanaz az ember.
  Az energia se nem teremthető, se meg nem semmisíthető, de meg tudja változtatni a formáját.
  Összefoglalva tehát: energiarendszerek vagyunk, és mint ilyenek, jeleket közvetítünk és sugárzunk ki. Ha véletlenszerű jeleket küldünk ki, véletlenszerű vagy esetleges élettapasztalatokat kapunk. Ha azonban tudatosan irányításunk alatt tartjuk a jeleinket, akkor nagymértékben irányításunk alatt tudjuk tartani az életünket.

  Testünk tudatos parancsunk nélkül is lélegzik. Ugyanígy, amikor átprogramozzuk, a test közvetlenül veszi fel a pránikus erőket és életben tart, táplál minket, amint kitörlünk magunkból minden, ezzel ellentétes hiedelemrendszert. Ez az elme feletti uralom folyamata...

  Az összhangba hozás tudatos folyamata nagyon erős "képességérzetet" okoz. Megértjük, hogy szó szerint megteremthetjük álmainkat azáltal, hogy irányításunk alá vesszük gondolatainkat, érzéseinket.
  Az egység állapotába jutunk. Meglátjuk mindenben a tökéletességet. Elveszítjük minden elkülönültség érzetét vagy értelmét.
  Hasonlóképpen arra is ráhangolódhatunk, hogy meglegyünk alvás nélkül, vagy hogy ne érezzük a nagyon magas, illetve a nagyon alacsony hőmérsékletet, hanem egyszerűen igazítsuk hozzá a testhőmérsékletünket, hogy minden fizikai környezetben kellemesen érezzük magunkat.

  Az emberi test hétévente teljesen megújul a sejtek szintjén.
  A fény fényt vonz, a fény átalakítja és szétoszlatja azt, ami nem fény.

  A lámák könnyű ételeket fogyasztanak, vegetáriánusok, és általában csak egyféle ételt esznek étkezésenként, azt is kis mennyiségben. Például az egyik étkezésük állhat gyümölcsből, a másik zöldségből, a következő pedig kenyérből. 25 évesnek látszanak, függetlenül attól, hogy valójában milyen idősek.

  Ez egy olyan szent beavatás, amelyet tiszteletben kell tartani és nem szabad könnyedén elkapkodni.
  Egészségesek vagyunk, és magas az energiaszintünk.

  Kétéves koromban visszautasítottam a húst és mire 15 éves lettem, kezembe vettem az összes étrendi szükségletem irányítását, böjtöket végeztem és megtanultam odafigyelni a testem szükségleteire. Számomra alapvető fontosságú lett, hogy könnyű, nyers ételt fogyasszak.
  Amikor elkezdtem a 21 napos folyamatot, nagyon tiszta volt a szervezetem.
  Az előzetes előkészületek miatt magas energiaszinttel szárnyaltam át az első hét napon. Megérzéseim szerint pihentem és egy "folyékony fény" éteri infúzióra lettem rákötve, úgyhogy amikor éhséget éreztem, egyszerűen azt kértem, hogy szellemi vezetőim növeljék az infúziós táplálás mértékét, és az éhségérzet mindig megszűnt.
  Azt is hamar felfedeztem, hogy számomra, és sok más ember számára, az evésnek jelentős érzelmi alapjai vannak.

  A gyomrom összezsugorodott, az anyagcserém lelassult, és soha nem voltam éhes egészen addig, amíg el nem kezdtem nassolni.
  Nagyon könnyűnek, nagyobbnak, valahogy többdimenziósnak érzem magam. Járás közben néha úgy érzem magam, hogy csak a lábnyomaimból és az árnyékomból tudom, hogy fizikai lény vagyok.
  Számomra az unalom jelentette a legnagyobb nehézséget. Jóval nehezebb volt megbirkózni az ételhez fűződő érzelmi kötődéssel. Csak meg kell figyelnünk, hogy mit és mikor esznek az emberek, és rájövünk, hogy az étkezés 90%-ban érzelmi alapokon nyugszik, még a társasági étkezések is fizikai és érzelmi indíttatásúak. De ezek csak szokások és csak képzelt szükségletek.

  Ahogy megengedjük ennek a belül és körülöttünk lévő korlátlan isteni szikrának, hogy fenntartson bennünket, mi is magunkra vesszük ezeket a tulajdonságokat.
  Sokan jelentik, hogy megnőtt az energiaszintjük és gyógyító, tisztánlátó és tisztánhalló képességük. Egyesek azt mondják, hogy újra kinőtt a hajuk, illetve hogy ősz hajuk visszanyerte eredeti színét.
  A nyugati kultúrában az emberek többsége élvezetből és más érzelmi okból eszik, és a társasági élet olyan sok eseménye forog az evés körül.

  A vibráló egészség tükröződése.
  A szervek addig javítják a teljesítményüket, amíg csúcsformába nem kerül az egészségünk.
  A fizikai halhatatlanság kéz a kézben jár a pránaizmus kérdésével.
  Amikor fel vagyunk hangolva és az életben teljesen a célunkat követjük, valamint szenvedélyesen és céltudatosan éljük az életünket, akkor drámaian lecsökken az érzelmi testünknek az ételtől való függése.
  A folyamat után hirtelen látni kezdtem az emberek energiáját. A düh, például, az energiamezőjükből kisugárzó vörös dárdák vagy kardok formájában látszott.

  (Példák:)
  Rose azt mondja: Sokkal kevésbé vagyok érzékeny és könnyebben mondok le a kötődéseimről. Boldogabb, tisztább és lazább vagyok.
  Harley: általában csak késő éjjelre érzem magam fáradtnak. Ha néha gyengének érzem magam, akkor pihenek pár pillanatot, és megint minden rendben van. Fizikai szinten súlyváltozást, új testalakot, gerinckiigazodást, új tartást, a korábbitól eltérő járást tapasztalt.
  Jim: 45 év után már nem kell többé szemüveget viselnie, haja besűrűsödik és kinő a kopasz részeken is.
  E folyamat végigélői általában azt tapasztalják, hogy függetlenebbek, tisztább és mélyebb kapcsolatuk van a belső vezetőjükkel és semmilyen éhségérzetük nincs.

  Azt ajánlom, hogy fokozatosan iktasd ki étrendedből a vörös húsokat, majd a fehér húsokat, aztán térj át a nyers ételek, majd a levesek fogyasztására és csak ezután kezdd el a 21 napos folyamatot, kitisztult és felhangolt szervezettel. Úgy tedd, hogy örömteli és kellemes legyen számodra.

  Ez lehet a legfontosabb időszak egész életedben.
  Az étel- és drogfüggő tömegek, a megszokásos falánkságukkal elzárják a szellem útját. Amikor a gyomor dolgozik, az életerő az emésztőszervekben összpontosul...
  Jelenleg az evésre (vásárlás, elkészítés, evés, emésztés, wc-re járás, mosogatás, stb.) használjuk fel azt az energiatöbbletünket, amit korlátlan lehetőségeink felfedezésére is használhatnánk. Azt hisszük, hogy szükségünk van feltöltési és pihenési szünetekre.

  Azt vettem észre, hogy az ott tartózkodásom egy hete alatt sem fáradtságot, sem álmosságot nem éreztem. Egyszerűen elfogadtam ezt a hosszú ideig tartó éber állapotot. Töprengésre és meditálásra használtam fel ezeket a nappalokat és éjszakákat, azonkívül átprogramoztam a testemet, hogy reggelre energikus és fitt legyen."  Félreértés ne essék: még jómagam itt nem tartok!
  A húsfogyasztással hagytam fel teljesen 3,5 éve, pedig addig húst-hússal ettem olykor...
  A fényevés valóban működik, fenntartja a szervezet egyensúlyát, ha megfelelően betartják azt a ráhangolódást, ami mindehhez szükséges.
  Azért gondolom, hogy hosszútávon is működik, mert nagyböjt idején egy napig semmit nem fogyasztok: sem inni, sem enni, igaz ráhangolódok és kérem a Teremtő segítségét mindehhez! Hála Istennek, meg is kapom!
  A fényevővé válást sem, mint ahogyan a hús elhagyását az étrendből sem lehet erőltetni, siettetni! Aki a fényevést erőltette, azokról szólnak a rémisztő tudósítások!
   
  hombárfej, ugros és Tavaszi Kikelet kedveli ezt.
 10. Almás

  Almás Állandó Tag

  Jobb volt amíg fényt ettél ? Ha annyira az a tökéletes, kiegyensúlyozó állapot, hogy hogy stresszelt bármi is ? Az evéshez nem, de a munkahelyedhez ragaszkodtál annyira, hogy stresszel is vállaltad ?
   
  phoenyx kedveli ezt.
 11. Almás

  Almás Állandó Tag

  A barátnőd miben volt társad ? Ha egy kis stressz kibillentette a tökéletes egyensúlyból, akkor mire volt JÓ a fényevés ? Mi az előnye ?
   
 12. hombárfej

  hombárfej Állandó Tag

  Röviden: a spirituális fejlődés.
  Bővebben: most már tudom, hogy túl tudnék élni bármilyen éhínséget és aki hinne bennem, azokon is tudnék segíteni. Abban az esetben nem a társadalmi elvárás a fontos.
   
  evapatocs kedveli ezt.
 13. vandorcsillag

  vandorcsillag Állandó Tag


  Bocs,hogy megkérdezem,de akkor ki dolgozna?
  Persze mindenki azt eszik amit akar,ahogy akarja...
  "az vagy amit megeszel"... és úgy gondoljátok,hogy akkor fények lesztek?
  Az éhinség nem okoz stresszet?
  Köszönöm a válaszaidat.
   
 14. hombárfej

  hombárfej Állandó Tag

  Valamit félreértesz: éhínség esetén más a világ! Eladnád a gyerekedet egy tál ételért, nem igaz?
  Az éhínség nem stresszt okoz, hanem maga a stressz!
  Nem, nem leszek Fény. Talán, ha majd meghalok; de szerintem akkor is csak a Fényt fogom megtalálni, de nem válok azzá. Bár, a fene tudja.
  Tételezzük fel, hogy sokan átállnak. Ez esetben a világkép egy kicsit megváltozik. A fő mozgatórugó nem az élelem megtermelése lesz, a társadalmi fő összetartó erő nem a közös étkezés. De akkor is kell ruházkodni, építkezni, gyereket etetni - igen, etetni, mert az átállás a felnőttkorhoz kötött, iskoláztatni, életre nevelni, a talán már másirányú fejlődést követni, lesz még kultúra, művészet, soroljam még? Ja, és lesznek léhűtők, politikusok, semmittevők, aljasok és szemetek, bár az utolsó kategóriát kizárja maga az átállás ténye.
   
  Csillagözön kedveli ezt.
 15. hombárfej

  hombárfej Állandó Tag

  Ő vezette az átállásomat.
  Mi az hogy kis stressz? Írtál te már diplomát???
   
 16. xerathon

  xerathon Állandó Tag

  Azt hallottam, hogy az egyik pesti színházban bemutattak egy olyan darabot, hogy Fényevők. Hallott róla valaki valamit? Létezik, hogy ennyire felfigyeltek volna már a fényevésre, hogy színházban is mutatják? Érdemes ezért felutazni Pestre?
   
  EGÉRVADÁSZ kedveli ezt.
 17. Almás

  Almás Állandó Tag

  A Fényevők olyan emberek, akik elhiszik, hogy másoktól eltérően, nekik elégséges eledel lehet a fény. Különc embercsoportot alkotva, a szellemi táplálék fensőbbségét hirdetik - ám gyakran azoknak, akik szívesen ennének kenyeret. E darab hőseit is a művészet, a tudomány ügyei kötik le, a világ jobbításáról vitáznak, az egész emberiséget akarják boldogítani - közben kusza szerelmi viszonyaikban vergődve, éppenséggel nem sok jót tesznek a közvetlen közelükben élőkkel. Bizarr helyzetek, félreértések sora vezet a józanodásig...

  Makszim Gorkij 1904 és 1906 között írta úgynevezett értelmiségi trilógiáját (Nyaralók, A nap gyermekei, Barbárok). E trilógia középső darabját az A nap gyermekei-t Európa számos, rangos színházában játsszák napjainkban. Színházunk a darab átdolgozott változatát mutatja be.
  http://katonajozsefszinhaz.hu/eloadasok/bemutatok/40753-makszim-gorkij-fenyevk

  A másik egy filmcím lenne, ami elvileg idevág, gyakorlatilag nem : Szabó istván: Napfény Íze :)
   
 18. hombárfej

  hombárfej Állandó Tag

  De milyen jó film! :D
   
 19. ugros

  ugros Állandó Tag

  Ők 4 éve élnek étel és ital nélkül:
   
  evapatocs és phoenyx kedveli ezt.
 20. morey

  morey Állandó Tag

  Látom nem igazán volt mostanság bejegyzés, de azért beírom, hogy magam is voltam fényevő. Igaz nem túl hosszú ideig, de 51 napot csináltam végig.
   
  bessy, Csillagözön, 1958 és 1 másik tag kedveli ezt.

Megosztás