Fényevés

Éleskés témája a 'Ezoterika' fórumban , 2014 Április 13.

 1. V.T.

  V.T. Állandó Tag

  Nem szeretnek ezzel igy fogllkozni konkretan.
  Csak arra szerettem volna ravilagitani hogy nem minden valos elmeny amit erzunk ilyenkor.Tisztaba kell lenni az elme mukodesevel es termeszetevel. Nagy varazslo!!!!Aztan majd tisztul akep.

  "Sohasem tudom, mikor van extázis, vagy mifene. Se kép, se hang. mi az, hogy mély?"

  dehogynem tudod!
   
  1958 és phoenyx kedveli ezt.
 2. pet54232

  pet54232 Állandó Tag

  Köszönöm, érdekes volt olvasni a írásaitokat és izgalmas témának tartom. Én mindenben "hiszek" egy kicsit, így a fényevésben is. Sokszor meglepő mit fogadunk el "létezőnek" és mit nem, ezen felül még talányosabb, hogy mi a mögötte húzódó indok. A világmindenségben nincs olyan gondolat, szó, cselekedet, amely nem "létezik". Ez önmagában is képtelenség.
   
  phoenyx kedveli ezt.
 3. tibya

  tibya Állandó Tag


  Ezzel én is egyetértek. A stressz megakadályozza az életenergia vagy ahogy te nevezed, fény szabad áramlását.
   
 4. tibya

  tibya Állandó Tag  Paradox módon, mi kell, hogy változunk -azaz magunkon kell dolgoznunk- ahhoz, hogy megváltozzon a környezetünk.
  Más szóval, mi magunknak kell nyugodtnak lennünk, hogy lelassuljon, megnyugodjon a külvilág.
  A külvilág csak tükör.
   
  phoenyx kedveli ezt.
 5. tibya

  tibya Állandó Tag

 6. Éleskés

  Éleskés Kormanyos Fórumvezető Kormányos

  tibya és evapatocs kedveli ezt.
 7. Éleskés

  Éleskés Kormanyos Fórumvezető Kormányos

  Imádom, amikor valaki megmondja nekem, hogy én mit tudok. :(
   
  V.T. kedveli ezt.
 8. tibya

  tibya Állandó Tag

  Nekem mondod? Két éve csak azt iszom. ( napi kb. 4 litert).
  Miért nem szólt senki, hogy már meghaltam?
   
  phoenyx kedveli ezt.
 9. Éleskés

  Éleskés Kormanyos Fórumvezető Kormányos

  Ha nem tudnád, sétáló hulla vagy. Ezt nem éled túl, hamár egyszer ide születtél. :rohog:
  Persze, hogy élsz, mert nemcsak vizet iszol. Ha nem innál és ennél mást, csak deszt.vizet, akkor lenne más a helyzet, illetve nem. Akkor csak mazochista lennél, mert még a víz ízét is megtagadnád magadtól. De a virágok, a növények, azok csak vizből, víz által élnek. Ha cserépben - és nem az élő földben - vannak, akkor minden tápanyag megvonódik tőlük, mert a cserép földjéből se tudnák kioldani olyan könnyen a tápanyagokat. A deszt.víz nem tartalmaz semmit, sem gyenge savakat, sem lúgokat. A pH 7.0, mert ha nem, akkor nem desztillált.
  Más: ha tisztított vizet innál, akkor elég lenne napi 2 - 2,5 liter. Na mondjuk 3 l. Mert, mint előbb írtam az a víz nem teljesen semleges, a pH-ja 7,0 +-0,25. És ez a lényeg, a pH +-0,25. A desztillált víz viszont csak úgy átrohan rajtad, nem old ki semmit, csak viszi magával a szemetet. Olyan, mint a nyírfacukor: édes, de mivel ez a cukor a poláros fényt jobbra forgatja, az emberi szervezet nem érti, nem tudja felhasználni, lebontani. Így aztán a nyírfacukrot evők nem esznek cukrot, nem leszenk tőle cukorbetegek. (A bolti cukor kb. 15%-a jobbra forgat, a többi balra, vegyesen. Az a 85% hasznos/káros az emberi szervezet számára.)
   
  tibya kedveli ezt.
 10. evapatocs

  evapatocs Állandó Tag

  Tejfalussy András
  "A rákbetegeket legsikeresebben gyógyító leghatékonyabb módszert, a desztilláltvíz-kúrát és helyes sózást többnyire elhallgatják. Elhallgatják a rákbetegség legfőbb előidézője, a stresszhatások elleni védekezőképesség, “immunrendszer” blokkoló konyhasóhiányos és káliumtúladagoló étkezés káros hatásait is. A tényleges gyógymódot azoknak is el kell titkolniuk, akiket a rákbetegségből ezen a módon gyógyítottak ki. Ugyanis a Világfőrabbi elrendelte, hogy el kell titkolniuk. Lásd a honlapom MEHNAM-rovat 155. dokumentumát."

  -Ezen az alapon gyógyitja a rák betegeket: Dr Weixl -Várhegyi László is! :)
   
  tibya kedveli ezt.
 11. tibya

  tibya Állandó Tag

  Szerinted egy tiszta víznek milyen ízűnek kell lennie?
  A desztillált víz nem más mint lecsapódott vízgőz. Mitől lenne méreg a vízgőz? Ami utána marad, na az a méreg. Érdemes megnézni, hogy egy desztilláló edényben mik maradnak vissza desztillálás után. A virág is szépen fejlődik tőle.
   
  evapatocs és V.T. kedveli ezt.
 12. tibya

  tibya Állandó Tag


  Már az orvosok is ajánlgatják a deutérium szegény vizeket a rákosoknak. Például két daganatos ismerősömnek is ajánlották az Országos Onkológiai Intézetbe.
  Amikor anno két évvel ezelőtt megvettem a desztilláló készülékemet, akkor az ottani eladó elmondta, hogy, tőle veszi a desztilláló készülékeket, az a cég, amely ezeket a deutérium szegény vizeket készítik. Mindössze annyit csinálnak, hogy a csapvizet kétszer átdesztillálják és műanyag palackokba töltik. Ennyi pénzért ( kb 800 forint egy liter) szerintem tölthetnék már üvegbe is.
   
  evapatocs kedveli ezt.
 13. tibya

  tibya Állandó Tag

  Nem szükséges a desztillált vízből se négy litert inni. Az én döntésem a négy liter, ugyanis legtöbbször amikor úgy érezzük, hogy éhes a testünk, valójában szomjas. Így aztán mindig túlesszük magunkat és kevesebb vizet iszunk a kelleténél.

  Természetesen én is egyetértek azzal, hogy egy nagyvárosban, ami tele van mesterséges, vonzó figyelemelterelésekkel, sokkal nehezebb fenntartani az egyensúlyt, energiaszintet mint például Thaiföldön egy buddhista faluban. De szerintem a fejlődés is sokkal nagyobb.
   
  evapatocs kedveli ezt.
 14. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Mindenben ott a fény amit megeszünk, idő-folyamatában nézzük akkor is megtaláljuk a fényt
   
 15. Éleskés

  Éleskés Kormanyos Fórumvezető Kormányos

  Szerintem ez tautológia.
  A fényevésben a fény egy absztrakció, mert ami éltet, az az Univerzum energiája. Nem arról van szó, hogy a salátában lévő fényből kell élnünk, hanem inkább a saláta kémiájából felszabaduló energiát vesszük magunkhoz. Ha tehát áttérsz az Univerzum energiájának közvetlen felhasználására, akkor már nem eszel semmit, a fényt sem. Ezért a fény-evés--ben a fény is, meg az evés is egy absztrakció.
   
 16. tibya

  tibya Állandó Tag


  Az Univerzum energiája a fényenergia, a szeretet. Ez az ami táplálja és élteti a sejtjeinket. Szer-etet.
   
 17. anom

  anom Állandó Tag

  Nyami nyami, nyam nyam, nyam. :dr_104:

  Úgy látszik számomra, hogy lesz még nagyon sok lehetőségünk és most nehezen felfogható időnk arra, hogy olyan módú lakmározást rendezzünk amik különféle "finomabb" energiáknak vagy akár fény-prána.... közvetlen vagy közvetlenebb felhasználását jelenti.
  Viszont rövid emberi éltünket érdemes lenne talán megtapasztalni annak ami (mert ki tudja mi lesz ezt követően). Ezzel véletlenül sem a túlzásokba esést javaslom, vagy lebeszélni bárkit bármiről. Csupán azt tanácsolom szerény tapasztalatomból, hogy éljünk meg minden emberi pillanatunkat lehetőleg úgy, hogy bár következményekre számoljunk, de ezekbe a ki nem élt vagy meg nem élt tapasztalatok is bele fognak számítani nem csak azok amiket megtettünk.
  Nem véletlenül létezünk emberi testben jelenleg, mindennek megvan a maga szerepe, funkciója és ha nem is tudjuk gyakran akkor is okkal. Az hogy testünknek születésünktől fogva szüksége van a táplálékra többféle formában is nem véletlen, se nem bűn, se nem tudatlanság, se nem jó se nem rossz. Egyszerűen az ami, a többit már mi találjuk ki hozzá.
   
  Utoljára módosítva: 2016 Április 5
 18. Pitch

  Pitch Tag

  Én szívesen fizetek érte, ha segítesz. Irj privátot.
   

Megosztás