Férfinak született, nő lett, most meg visszacsinálná az egészet

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2013 Június 28.

Melitta - 2013 Június 28, 11:29
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Évekkel ezelőtt hosszas kezeléssorozat végén egy műtéttel véglegessé vált egy eredetileg férfiként született ember nemváltása, ám hat évnyi házasság után most mégis inkább férfi akar lenni.

  Fernando Buendia néven látta meg 53 évvel ezelőtt a világot, de a perui férfi egy idő után egyre inkább azt érezte, rossz testben él a lelke, ő valójában nő, ezért hosszas kezelések és két operáció után a tinédzserkora végét már igazi nőként élte át. Később elkezdett férfiakkal ismerkedni, majd hat évvel ezelőtt hozzáment egy francia férfihoz és Párizsba költöztek, most azonban váratlanul meggondolta magát - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

  A transzszexuális nő hat év házasság után valamiért úgy érezte, mégiscsak inkább férfi, ezért bírósághoz fordult, hogy engedélyezzék számára a visszaalakító műtétet. "Férfias a szőrzetem, úgy lélegzem, mint egy férfi, a DNS-emben sem változott a szexuális irányultság, úgyhogy vissza szeretném kapni az identitásom" - magyarázta a Claude-Mary nevet viselő nő. Az illetékesek azonban elutasították a kérését, már csak abban reménykedhet, hogy a fellebbezése sikerrel jár. Ezt már Franciaország kormányához nyújtotta be, és ha mindenki úgy gondolkozik, mint July Rosas kongresszusi képviselő, akkor van is esélye a visszaváltozásra: "Támogatom a kérését, mert mindenkinek joga van eldönteni, milyen szexuális irányt választ."
  4nemiikonok_freedigital.jpg
   
  Cross Yuuki kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2013 Június 28.

  1. Viháncka
   Viháncka
   Na, ettől most valahogy kinyílt a bicska a zsebemben... Micsoda pazarlása az orvosi szaktudásnak, a kórházi (életmentésre szánt) berendezéseknek, a műtéti időknek és még sorolhatnám. Eszement. Mégis mit képzelt ez az alak??? Hogy némi hormoninjekciótól kihullik a szőre, átalakul a DNS-e és eltűnik az ádámcsutkája??? Az agyát kéne megműteni az ilyennek...
  2. Melitta
   Melitta
   Ilyenre "vallalkozo" ember az orvostudomanyt elore viszik sok sok mindent az elmelet mellett a gyakorlatban bizonyitast nyer vagy cafolatot.
   Tobb kutato egyetem karolja fel az extrem eseteket.
  3. Cross Yuuki
   Cross Yuuki
   Én nem értem az ilyen embereket..minek kell megváltoztatni azt a ''nemet'' aminek születtél.
  4. Melitta
   Melitta
   Igen nagy dontes lehet, es mint olvashatjuk , van aki megbanta, es visszacsinalna az egeszet.
  5. Havas Nikoletta

Megosztás