Fórumváltás hétfőn (május 27.-én)

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
Kedves CanadaHun Tagok, Látogatók,

A hétfői napon átállunk egy teljesen új fórumra/szoftverre.
Ez az oldalunk történetének egyik legkomolyabb technikai változása lesz, mely sok újdonságot, még gyorsabb sebességet, egyszerűbb használhatóságot hoz magával, de néhány kellemetlenséggel is együtt jár.


Az átállás miatt a hétfői napon teljesen le fogjuk zárni a fórumot és - a fórum nagysága, a több millió üzenet és csatolás konvertálása miatt, a migráció hosszú ideig fog tartani így - pár napig a CH nem lesz elérhető. Előre nem tudjuk megjósolni, pontosan mikor indulhatunk el ismét, de természetesen folyamatosan tájékoztatni fogunk benneteket a migráció állapotáról és a várható nyitásról. Ha lúd legyen kövér, az átállást követően pár napra egy új szerverre is átköltözünk, mert a jelenlegit kinőttük, de ez várhatóan, csak rövidebb kimaradással fog együtt járni.

Aki kíváncsi arra, hogy az átállást követően megközelítőleg, hogy fog működni a fórum, az megtekintheti és nyugodtan tesztelheti is az új fórumszoftvert ezen az oldalon: XenForo.hu.

A migrációt követően megmaradnak a
  • fórumok, témák, üzenetek, csatolások
  • köszönetek, blogok, címkék
  • profiloldalak és üzeneteik, privát üzenetek
archívumban elérhető marad, de újraindul a
  • galéria
ideiglenesen megszűnnek a

  • klubok!, videók, játékok, naptárbejegyzések
  • html kód ezentúl egyáltalán nem lesz használható (biztonsági szempontok), azonban természetesen ezt követően is lehet formázni az üzeneteket, videókat, képeket beszúrni stb.
Összefoglalva: minden értékes tartalom átkerül.
Ahogy írtuk, maga az átállás, több napot is igénybe fog venni, sajnos ebben az esetben nem tudunk előre, a háttérben dolgozni.

A türelmeteket és megértéseteket előre is köszönjük! :777:
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére