Fegyveresek kerítették hatalmukba Seattle belvárosát

Donald Trump amerikai elnök a Twitteren azt írta, hogy 'anarchisták kerítették hatalmukba' a várost.

Seattle belvárosát fegyveresek kerítették hatalmukba pénteken, rendőröktől mentes "autonóm zónát" hirdetve.

A hetek óta tartó tüntetések után

fegyveresek emeltek barikádokat a rendőrség épülete köré, és arra kényszerítették a rendőrséget, hogy kiürítsék a rendőrőrsöt és a elhagyják az épületet.

Csupán néhány rendőrtiszt maradt az épületben.

"Capitol Hill Autonóm Övezet (CHAZ)" írták ki a tüntetők az általuk körülvett területre. A rendőrség épületére sprayjel ráírták: "A nép tulajdona". Több helyen táblákat tettek ki "zsarumentes övezet" és "innen már nem az USA területe" feliratokkal.

hirdetés
Megjelentek a városi tanács afroamerikai tanácsadói testületének (AACAC)képviselői, akik megpróbáltak nyugalomra inteni, de amikor azt mondták az erőszakos tüntetőknek, hogy kisajátították maguknak a Black Lives Matter (Fekete életek számítanak)mozgalom célkitűzéseit, akkor kifütyülték őket.

"A fekete életek számítanak, de vannak fekete életek a rendőrök között is" - nyilatkozta a helyi rádiónak, a KOMO Newsnak a tanácsadó testület az egyik tagja. Victoria Beach, az AACAC elnöke Jenny Durkam demokrata párti polgármestert okolta a kialakult helyzetért, mondván, hogy "megnyitotta az utcákat a zűrzavar számára".

Jenny Durkam és a rendőrség vezetője, Carmen Best elemzők szerint ellentmondásos üzeneteket fogalmaz meg. A polgármester szerint a békés tüntetés az amerikai alkotmányban garantált jog. Sajtóértekezletén Durkam úgy fogalmazott: "annak követelése, hogy jobbá tegyük a társadalmat és igazi egyenlőséget biztosítsunk a színesbőrű közösségeknek, nem terrorizmus, ez hazafiasság". Carmen Best rendőrfőnöknő azt nyilatkozta pénteken, hogy a "Capitol Hill Autonóm Övezet" veszélyes, és leszögezte, hogy ilyen helyzetben a rendőrség még a környéken sem tud megfelelően válaszolni a sürgős hívásokra.

Donald Trump amerikai elnök a Twitteren azt írta, hogy "anarchisták kerítették hatalmukba" a várost.

Az elnök még csütörtökön este a Fox televíziónak adott interjújában minősítette "belföldi terroristáknak" az erőszakos, fegyveres tüntetőket és kilátásba helyezte, hogy amennyiben a város vezetőinek nem sikerül helyreállítaniuk a rendet, a szövetségi kormányzat fog fellépni.

Durkam polgármester sajtóértekezleten utasította vissza a kormányzat esetleges beavatkozását, alkotmányellenesnek és törvényellenesnek nevezve azt. Carmen Best rendőrfőnök ugyanakkor az ABC televízió pénteki műsorában többszöri kérdésre sem volt hajlandó elítélni Donald Trump szavait. "Támogatom az alkotmány első kiegészítését (a szólás-, és gyülekezési szabadságról), de ami most történik, nem erről szól" - fogalmazott a rendőrfőnök az ABC-nek adott interjújában.

seattle-Copy.jpg
 
Oh, hát természetesen.

Nem Ernoenek - A bécsi 1390 körül alapított híres Szerecsen (Mór) cukrászda kénytelen nevet változtatni, mert az agyament ostoba habcukkellis provokátorok szerint dühöngő rasszizmus áll mögötte.
-
Azt hittem eléggé ismerem Bécset de bevallom nem jut eszembe, hol lenne ez a "Mór- cukrászda? Kérlek segíts.
-
- A "Mór" szó hallatán nekem először a fehér megyei magyar falu jut eszembe, aztán Móra Ferenc,
- "Moor" nemcsak magyarul hanem németül is lápvidéket jelent elsősorban
- A "szerecsen" szó a latin "saracenus" szóból ered ami "arabot, szaracént" jelent és nem fekete-börüt.

Ha már Ausztria, ügye neked sem volt kellemes olvasni az osztrák üzletekbe: "Magyar ne lopj" táblákat.
Ezért ajánlom legyünk tekintettel egymásra, ne mi mondjuk meg hol érzi magát valaki megsértve.

Soha nem fogja elfelejteni a világ Orbánnak, hogy "nem akarjuk, hogy a börünk színe megváltozzon" szlogennel vezette a 2018-as parlamenti választást.

Összegző véleményem az egészról -
Lassan meggyőztek, és ebben Ernoenek elvitathatatlanul hatalmas része volt. Innentől tehát nagyívben teszek egy drogos hamistó, visszaeső agresszív bűnözőre, aki speciel épp suvickfekete volt. Teszek rá, úgy, ahogy van. Mindenestől.

Ha fehér lett volna, ez itt mind nincs, mert nem lenne hozzá magyarázó alap. Önmagában ugyanis az, hogy hááát, rátérdelt, megölte.... kevéske. Ahhoz egy néger is kellett. Akkor végre van rasszizmus is. Mások le vannak ejtve.

Ez az egész dárdarázó őrjöngés nem több mondvacsinált, ostoba, szemellenzős, ám annál komolyabb érdekeket szolgáló ocsmány politikai felforgatásnál és provokációnál.

"Teszek rá, úgy, ahogy van. Mindenestől. " - nem tudom mit akarsz mondani ezzel.
Már túl régóta nem élek Magyarországon, a slang-et már nehezen értem

Ahogy látom arra célzol, hogy egy embernek a nyakán térdelni amíg meg nem fullad elfogadott. Furcsa lény vagy.

Az egész jujdespontán és heves lélekkel önfelgerjedt Handa Banda még globálisan sem több cca százezer agyroggyant és részben megfizetett aktivistánál. Akár direkt, akár indirekt, rendkívül erős politikai érdekeket szolgálnak - vagy elér az agyukig, vagy sem. Mindegy is.

Ne próbáld az Afro-amerikaiak ellen elkövetett évszázados jogtalanságokat, embertelenségeket leszűkíteni az elmúlt hetek eseményeire. A pohár egyszer megtelik. Különösen ha egy olyan tapintatlan elnök vezeti az országot mind a jelenlegi.

Te sok mindent nem akarsz tudomásul venni.
- Tudtad, hogy 1958-ig Európában még léteztek "ember-zoo-k"?
- Az itt fogva tartott színes bőrűeknek úgy kellett viselkedni ahogy a fehér ember nekik megparancsolta....

A kár és rombolás, amit művelnek, szinte felmérhetetlen.

Te mondod ezt, Magyarországon mást sem csinálnak a pál-forduló óta mint kiásnak, temetnek, szobrokat döntögetnek utcákat neveznek át... :)

A gyerekkoromban még a Nobel-díjasainkra, művészeinkre volt büszke Magyarország, ma egy rasszista, nacionalista, antiszemita kormány alatt az "Isten ostorára, Atillára", és más több mint 1000 esztendeje élt egyeduralkodóra esküsznek.

A legtöbb rasszista tömeggyilkost ábrázoló szobor, amiről beszélsz, már a félállításuk idején kritizáltak az emberek és a lebontásuk közös megegyezés alapján történik.

Miért nem beszélsz arról, hogy Amerikában már régóta csak este lehet "konföderációs generálisok" szobrát eltávolítani mert rasszista fegyveresek lelövik a munkásokat!!!

Ugy tűnik mintha te jónak tartanád, hogy a rabszolgatartás betiltása után egy tucat állam (konföderáltak) meggondolta magát és elemi jognak akarta kikiáltani a rabszolgatartást. Én a te nézetedet mindig a jelenlegi magyar kormány elveivel azonosítom. Te választottad meg öket ügye?

Ha ugyanilyen tomboló lelkesedéssel és vehemenciával állnának ki az ipari szennyezés, a mérhetetlen mennyiségű szemét, az erdőirtás, a kontrollálatlan és szándékos környezetrombolás mellett, már réges-rég egy felsóhajtó, tisztább, kedves és gyönyörű Földön élhetnénk .

Ehelyett minderre nagyívben tesznek, az nem érdekes, nincs benne a kiszolgált érdekszféra politikai kiskátéjában. Sőt - na még csak az kellene...

Az egész úgy, ahogy van vihar egy kanál fekete zaccban.

Bőven ideje lenne véget vetni, mert olyan mértékben kezd eluralkodni az ostoba, blőd és agresszív anarchia, hogy már több, mint gyomorforgató.

Érdekes, hogy az összes nyugati ország beismeri, hogy rasszizmus, diszkrimináció náluk is van és a társadalom nem tesz eleget a megszüntetésének az érdekében. Csak a magyar kormány és te vagy aki ugy beszél ahogy itt olvassuk.

Magyarországon az iskolákban nem történelmet hanem "mondák könyvét", "hősök történeteit" tanítják.

Francba a néger bűnözővel, francba a gyújtogató-romboló-fosztogató csürhével, francba az agyament ájtatosmanókkal, francba a polkorrekt cukkedlikkel, francba az ostoba, zagyva baromságokkal, átnevezgetésekkel, megfelelésekkel, visszavonásokkal, mi aztán nagyon jók vagyunk seggnyalókkal.

Látod, Ernoe, aki elutaztál - meglehet épp ezügyben - ? Sikeres vagy, elértél valamit. Igaz, nem ezt akartad volna, de ezt sikerült elérned.

Bevallom gyerekkoromban rossz környezetben nőttem fel, tele levitézlett "nemes, udvarhölgy és klerikális" vénemberek között. Erre egy nyári munka alkalmával ébredtem rá. Mint kölök harmadik személyben beszéltem a "munkásokról" pedig én is egy "proli" voltam, azt csináltam amit ök. :)
-
Először itt Németországban tanultam meg, hogy minden ember, legyen az akár milyen "művelt vagy műveletlen", akár milyen szülőtől származó, vagy kinézetű, egy ember és senkinek nincs joga privilégiumokra a törvény előtt. Ugy látom neked is van tanulni valód.
-
Sok kelet európai azért rasszista nyugaton mert vannak akik velük is ugy bánnak.
A saját rasszizmusukkal akarnak egy jobb pozíciót elérni azáltal, hogy nacibbak mint a nacik.
Így volt ez Hitler idején is, ismerjük a naci perekből.
Sok német kisebbséghez tartozó olyan szorgalmas volt, hogy kegyetlenségben felül próbálta múlni az anyaországbélieket.
Ez nagyon szomorú.
 
Utoljára módosítva:
Itt ott és nem analóg viszonyban
A tipikus szófosó és tudálékoskodás.
Tesz egy kijelentést mellette egy teljesen mást ábrázoló grafikon.
A szemfényvesztés és a féligazságok hazugsága.Az itt tett állítást semmi se támasztja alá csak egy kormozás,porhintés.Hazug mint egy házaló ügynök.

Kérlek ha tévedek valahol akkor javítsál ki. En ugyanis ilyen vitapartnerekhez vagyok hozzászokva.
 
s EGY MAI HIR.

Black Lives Matter aktivisták agyonlőttek egy fehér anyukát amiért azt mondta, hogy “minden élet számít”
2020-07-14 14:13

Ezzel akarod legalizálni, hogy egy rendőr, majd 9 percen keresztül térdel egy ember nyakán, és 3 kollégája csak nézi az akciót?

Te komolyan mondod, hogy a BLM-aktivisták lelőnek minden fehér "anyukát" aki azt mondja "minden élet számít"?
Melyik bíróság, hol és mikor állapított meg ilyet? :eek:


Tudod mit: Igazolás nélküli állításokat, igazolás nélkül vissza lehet utasítani. ;)

De ami a legérdekesebb:

ugye, a történet röviden: egy feketebörü polgár nem kooperativ a rendöri intézkedés során. A rendörök intézkednek, torkára térdelnek, meghal.
Ennek okaként tiltakozva a rendöri eröszakkal szemben "spontán" megszervezett tüntetéssorozat indul el. Törés, zúzás, fosztogatás, gyilkosságok.
Világszerte.
Eddig a történet.

Majd a boncolás megtörténik, s kiderül, hogy az elhunyt vére akkora mennyiségü kábszerrel volt tele /fentanyl, amphetamin, cannabis, etc/ amitöl MÁR A RENDÖRI INTÈZKEDÈS ELÖTT légszomja volt ami jó eséllyel mindenféle egyéb hatás nélkül is fulladásos halálhoz vezethetett volna.

Mindemellett
tumorbeteg,
szivbeteg,
akut kábitószeres es
még Covid-SARS-2 pozitiv is.
A boncolási jegyzökönyv magáért beszél.

https://www.hennepin.us/-/media/hennepinus/residents/public-safety/documents/Autopsy_20...

A tüntetések azért robbantak ki mert a rendőröket először nem vonták felelősségre.
- A rendőr nem egyszerűen rátérdelt egy megvádolt torkára, hanem majd 9 percig folytogatta
- A rendőrnek három segédje, volt, tehát minden további nélkül megbilincselhették volna teljesen.
- De nem akarom azt a hibát elkövetni amit te, hagyjuk a döntést a bíróságra,

- Nagyon undorító, ahogy megpróbálsz itt egy bűncselekményt eltussolni mindezt faji alapon. Szégyelld magad,
- Ha ez a Fidesz hangja akkor nagyon nagyon ideje, hogy a világ odafigyeljen milyen ideológiát követtek.

"Vitathatatlan, hogy George Floyd a rendőri erőszak következtében halt meg" - így a hivatalos igazságügyi jelentés.

A jelentésben azt is olvasom, hogy nem csak egy rendőr térdelt az áldozaton, egy a nyakán egy pedig a hátán, úgy, hogy a tüdeje is blokkolva volt.
 
Utoljára módosítva:
Ernoe frissen és üdén megérkezett és újult lendülettel folytatja az egysíkú, erőltetett és provokatív agitálását, mintha mi sem történt volna.
Kár, hogy új frázisokat nem sikerült a Nagy Távollétben felszednie, így továbbra is mindenki undorító, felszínes, hozzá nem értő, tájékozatlan, agresszor, fajgyűlölő, rasszista szócső és persze fideszhangja, (ez utóbbi egyszerűen nem maradhatott ki, benne van a kiskátéjában).
Számára továbbra is szentírás egy visszaeső kábítószeres bűnöző zászlóvivői tutyulgatása, fennen hirdetve, hogy olyan irgalmatlanul el vannak nyomva, hogy már alig látszanak a szörnyűségben és mindenki fegyverbe, de elötte térdre - vagy térdre és fegyverbe, vagy... mindegy, szóval hejhaj, tovább a végső győzelemért, mindenki más meg hülye és szégyellheti magát.

Isten hozott Ernoe, látom minden rendben nálad :D :D :D
 
Ernoe frissen és üdén megérkezett és újult lendülettel folytatja az egysíkú, erőltetett és provokatív agitálását, mintha mi sem történt volna.
Kár, hogy új frázisokat nem sikerült a Nagy Távollétben felszednie, így továbbra is mindenki undorító, felszínes, hozzá nem értő, tájékozatlan, agresszor, fajgyűlölő, rasszista szócső és persze fideszhangja, (ez utóbbi egyszerűen nem maradhatott ki, benne van a kiskátéjában).
Számára továbbra is szentírás egy visszaeső kábítószeres bűnöző zászlóvivői tutyulgatása, fennen hirdetve, hogy olyan irgalmatlanul el vannak nyomva, hogy már alig látszanak a szörnyűségben és mindenki fegyverbe, de elötte térdre - vagy térdre és fegyverbe, vagy... mindegy, szóval hejhaj, tovább a végső győzelemért, mindenki más meg hülye és szégyellheti magát.

Isten hozott Ernoe, látom minden rendben nálad :D :D :D

Az elemzéseddel nem tudok mit kezdeni, maradok továbbra is tárgyilagos.
Mire szerettem volna választ kapni töled? Arra, hogy:
- Hol van a "Mór" cukrászda Bécsben?
- Mi a különbség a "Rassenhygiene" és az "etnikai homogenitásra való törekvés" között?
- Hol van a világon rasszizmus fehérekkel szemben?
- Mi a különbség egy Rákosit és egy konföderációs-generálist ábrázoló szobor ledöntése között?
- Miért van az, hogy Magyarországon a történelem tanítás nem követi tudományosság kritériumait?
- Ezt a kérdést feltehettem volna a biológiával kapcsolatban is.

Ha kimentél volna a BLM tüntetésre Budapesten akkor sok konkrét példát hallottál volna atrocitásokról szines börüek ellen. Rasszizmus - és ennek a speciális formái cigányellenesség és antiszemitizmus - több-száz-ezer halottat produkált, a magyar történelemben. Nem tudom miért vagy vak?

Nyilván nem a magyar kormány találta ki a rasszizmust, a Fidesz csak ráépített a már meglevőre.
Érdemes megnézni, ezt a régi "Kékfény" műsort, bórfejűek nyíltan bevalják, hogy utálják a színes-bőrűeket és ez még egy magyar lánynak is elég, a másikat hasba rúgni.Nem tudom milyen ember lehetsz, hogy legalizálod egy embernek a megfojtását azzal az érvel, hogy "kábítószeres és bűnöző"? Jobban mondva tudom és ez aggaszt engem. Aggaszt mert Orbán már megpróbálta egyszer a halál-büntetést bevezetni és öt te helyezted az ország élére minden trükkel.

Hogy milyen ember volt George Floyd - egy "békés orjás" vagy egy "bűnöző" - annak semmi köze az esethez, egy hamis húsz dolláros miatt nem gyilkolhatja meg senki a másikat, különösen nem ilyen brutális módon.

Hogy jössz ahhoz halálos ítéletet mondj egy emberre akit nem is ismersz, csak minden bizonnyal szélsőjobboldali újságokból tálalva?

1.bild.jpg
 
Lehetne videokat rakni sorban! Ilyet is olyat is?
Neked ez biztos tetszeni fog ernoe:


Mit akarsz ezzel a videóval mondani?
Nyilván a rasszizmus legitimálására keresel reménytelenül bizonyítékokat.

Akit érdekel, hogy mit mondanak a tudományok az előítéletekről,
a statisztika és az okozati összefüggés kapcsolatáról, annak ajánlom
a Nobel díjas Daniel Kahneman, "Thinking, Fast and Slow" című könyvét.
 
Mit akarsz ezzel a videóval mondani?
Nyilván a rasszizmus legitimálására keresel reménytelenül bizonyítékokat.

Akit érdekel, hogy mit mondanak a tudományok az előítéletekről,
a statisztika és az okozati összefüggés kapcsolatáról,
annak ajánlom
a Nobel díjas Daniel Kahneman, "Thinking, Fast and Slow" című könyvét.
Nem drága uram!
Csdak azt, hogy az emberi gonoszságra lehet videot találni bármennnyit!
Ez egyébként a hét végén volt!
Csak annyi, hogy 30 ember ugrott egymásnak az érdi benzinkuton!
1 ember meghalt!
Érdekel valakit is?
Nem mert cigányok ölték egymást, nem lehet rajta felháborodni!
Az egyik banda az volt ami anno a veszprémi kézilabdázókat ölte meg!
Számit?
Nem mert ő nem szinesbőrü volt!
CSAK emnber!
Ez meg nektzek nem szamit!
 
Nem drága uram!
Csdak azt, hogy az emberi gonoszságra lehet videot találni bármennnyit!
Ez egyébként a hét végén volt!
Csak annyi, hogy 30 ember ugrott egymásnak az érdi benzinkuton!
1 ember meghalt!
Érdekel valakit is?
Nem mert cigányok ölték egymást, nem lehet rajta felháborodni!
Az egyik banda az volt ami anno a veszprémi kézilabdázókat ölte meg!
Számit?
Nem mert ő nem szinesbőrü volt!
CSAK emnber!
Ez meg nektzek nem szamit!

A gyerekkori emlékeimben nem találok esküvőt verekedés nélkül és esküszöm nem cigány-lagziról beszélek.
A leányszöktetés, abban az időben amikor még ott éltem, egy népszokás volt erőszakos következményekkel.

Volt a hét végén több halott is Magyarországon de te pont azt választottad ki ahol a "faji-megkülönböztetés", a szűk agyad számára igazolva látszik. "Szük agyad" lehet mert tudományosan nincs igazolva, hogy a származás miatt te egy jobb ember lennél.

Teljesen felesleges veled társalogni mert te emocionálisan és nem gondolkodó ember módjára teszel kijelentéseket.
Ezt a hétköznapi rasszizmust az anyatejjel szívtad magadba és a BLM mozgalom ez ellen küzd.
Szomorú, hogy ezt a zsigerekkel való gondolkodást csak erősíti az államilag elrendelt idegengyűlölet.
A kormány ezt az emberi gyengét használja ki és te vagy az áldozat.
 
Szomorú, hogy ezt a zsigerekkel való gondolkodást csak erősíti az államilag elrendelt idegengyűlölet.
A kormány ezt az emberi gyengét használja ki és te vagy az áldozat.

Tudod Ernoe az lenne a korrekt ha azt mondanad: igen. Sok ilyen van! Tennoi kell azert hogy nbe tortenjenek meg ezek a szornyusegek.

Te ehelyett vaádolsz, mentegeted a tgettet, támadsz és persze okolod érte a kormáőnyt.

Szerintemj Te vagy az, aki elbvakultan, monománhiásan egyet fuj, és nem vesz figyelembe egyetlen mas véleményt sem!
 
Tudod Ernoe az lenne a korrekt ha azt mondanad: igen. Sok ilyen van! Tennoi kell azert hogy nbe tortenjenek meg ezek a szornyusegek.

Te ehelyett vaádolsz, mentegeted a tgettet, támadsz és persze okolod érte a kormáőnyt.

Szerintemj Te vagy az, aki elbvakultan, monománhiásan egyet fuj, és nem vesz figyelembe egyetlen mas véleményt sem!

Rasszizmus az nem vélemény, vedd tudomasul.

A vasfüggöny mögül, hamis történelemi ismeretek birtokaban fogalmad sincs a valoságrol. A statisztikában, a kriminalogiaban sem vagy jàrtas.

Nyilvan vannak büncselekmények amik bizonyos szocialis körülmények között gyakoribbak de a magyar kormany propagandajaban "fekakrol, ciganybünözésröl..." beszélnek ez embert megalazo rasszizmus.

Nem ismerek egyetlen europai orszagot sem ahol a kormany ugy beszélne mint a magyar. Ez szégyenletes különösen, hogy a magyarok elödei evszazadokon keredsztül ezek imakönyveben szerepelt mint az eröszak megtestesitöje.

Ebben a topikban az afroamerikaiak elleni rasszizmusrol beszélünk, es van kepe itt egy tucatnak aki ennek a letezéset tagadni probalja.
 
Hol van a "Mór" cukrászda Bécsben?
Nem cukrászda az....
Új nevet és logót kap a szerecsenről elnevezett bécsi belvárosi gyógyszertár, a Mohren-Apotheke azt követően, hogy az afroamerikaiakkal való egyenlő bánásmódért küzdő amerikai radikális jogvédő civil mozgalom, a Black Lives Matter (Fekete életek számítanak) aláírásgyűjtéssel tiltakozott a patika szerinte rasszista elnevezése ellen.
 
Nem cukrászda az....
Új nevet és logót kap a szerecsenről elnevezett bécsi belvárosi gyógyszertár, a Mohren-Apotheke azt követően, hogy az afroamerikaiakkal való egyenlő bánásmódért küzdő amerikai radikális jogvédő civil mozgalom, a Black Lives Matter (Fekete életek számítanak) aláírásgyűjtéssel tiltakozott a patika szerinte rasszista elnevezése ellen.

Háát...nem.
Ez a nácifaszista, FEKETE kvt /hallatlan! javaslom a fehér kv bevezetésén való elgondolkozást vagy a feketekv aktiv szénnel való kifehéritését! / és cukrászsüteményeket is felszolgáló müintézmény a javithatatlan dekadens kispolgári Bécsben a Volkstheater mögött a Burggasse 19-ben van.
Cafe,Konditorei Zum schwarzen(!!) Mohren.
Fujj.

strassenecke-mit-retro-restaurant-schild-zum-jugendbuchklassikers-mohren-spittelberg-neubau-wien-osterreich-e06w35.jpg


Szodoma és gonorrhea!
 
Utoljára módosítva:
Mindenek elött - Setninek van igaza, én írtam el - valóban nem cukrászda, hanem gyógyszertár. Elnézést érte - bár a dolog lényegén semmit nem változtat.

Az elemzéseddel nem tudok mit kezdeni, maradok továbbra is tárgyilagos .
Meg ne bántódj, de te rettentő messze vagy bármiféle tárgyilagosságtól, de még annak gyanújától is. Ernoe.

- Miért van az, hogy Magyarországon a történelem tanítás nem követi tudományosság kritériumait?
- Ezt a kérdést feltehettem volna a biológiával kapcsolatban is.
Létezik egy kerettanterv, létezik mindenféle megközelítés és létezik egy történelemtanítási gyakorlat. Mivel erről neked ldunsztod sincs, hát jelzem, a gyakorlatban nem sok közük van egymáshoz. A biológiát meg végképp elképzelni nem bírom, minek citáltad ide, de az még nagyobb luft a számodra.

Ha kimentél volna a BLM tüntetésre Budapesten akkor sok konkrét példát hallottál volna ......Nem tudom miért vagy vak?
Én se tudom, miből hiszed te azt, hogy én vak vagyok. Csak nem vagyok szemellenzősen egysíkú, mint te, és mást IS észreveszek, ami viszont neked már nem fér bele a paklidba. Az összevert és meggyalázott fehér embert, a megerőszakolt lányokat, összevert tanárokat, rettegésben tartott öregeket és a többit - egyik se néger vagy cigány, neked az nem jó, tehát az nincs is, tehát én hazudok tehát én rasszista vagyok. Ezt ismerjük, köszönettel.

Nyilván nem a magyar kormány találta ki a rasszizmust, a Fidesz csak ráépített a már meglevőre.
Már párszor eljátszottad nekem a süket kutyát a disznóölésben. Legutóbb is elegánsan visszakérdeztél, biztos én választottam meg őket. Kedves Ernoe, te vagy értelmi fogyatékos vagy, vagy rendkívüli memóriazavarod van, vagy egyszerűen provokálsz és hajtogatod a magadét. Maradjunk utóbbinál - tehát: életemben nem szabaztam fideszre, alakuláskor más veszekedtem Orbánnal a Parlamentben, és ezt is elmondtam már nem egyszer. Mindezek után gyere szépen újra a hülyeségeddel, mert téged a tények nem különösebben zavarnak.

Nem tudom milyen ember lehetsz, hogy legalizálod egy embernek a megfojtását azzal az érvel, hogy "kábítószeres és bűnöző"? Jobban mondva tudom és ez aggaszt engem.
Ne aggasszon. Ezerszer különb vagyok nálad, aki belenagyaráz bármit bármibe, ahogy neki épp tetszik, ráfog bárkire bármikor bármit, majd simán legyint és elsunyul, utána kezdi elöről, ha épp úgy illő a küldetésébe. Ja - és nem vagyok fizetett provokátor és nem vagyok hivatásos ahitátor és nem vagyok bérlistás felvonuló és még sok egyéb nem vagyok.

Hogy jössz ahhoz halálos ítéletet mondj egy emberre
akit nem is ismersz, csak minden bizonnyal szélsőjobboldali újságokból tálalva?
És te hogy jössz ahhoz, hogy nekem kötelességem lenne térdre borulva imádni egy agresszív címeres ganét, akiből füstöl a drog, éppen megint törvényt szeg és nekimegy a rendőrnek? RENDŐR - ízlelgesd ezt a szót, anarchistám, olyan tömjénszaga lehet számodra.
És tudod mit? Ez a néger bűnöző elvesztette az emberi méltósághoz való jogait akkor, amikor sorozatosan és visszaesőként újra és úkra és újra a törvány és embertársai ellen fordult, amikor másokat veszélyeztetett és fenyegetett, bántalmazott és kirabolt, becsapott és megfélemlített. Ha nem nyomta volna magát tele droggal, nem akart volna megint csalni és lopni, nem ment volna neki a rendőrjárőrnek, ezzel szemben mondjuk dolgozott volna, vagy meghúzza a retkes valagát legalább - lenne bármiféle ó szegénykém érzése a dolognak. Ám sem ez, sem az ehhez hasonlók nem érdemlik meg azt az energiát, a más emberek munkájából származó közpénzt, amit a rendben tartásukra és ellátásukra fordítanak - más emberek.

Könnyű más farkával lengetni és követelődzve verni a csalánt, Ernoe

És ha már itt tartunk. Engem soha nem az érdekelt, ki néger, cigány, örmény, német, indián, arab, tót, magyar, orosz, vagy akármiféle - hanem az, hogy miféle ember, ember-e egyáltalán vagy valami nekivadult ősállat. És nagyívben nem érdekel a hanzsabós cukkelliséged a juj szegénykémről, nem fogod te nekem bebizonyítani, hogy demernekijogai... - itt az eredménye, épp a te és társaid agyament seggnylása é tökéletesen félreértelmezett és egyoldalú jogőrjöngései vezetnek oda, ahol vagyunk. Lennénk már másutt is, ha rajtad múlna - szerencsére ahhoz kevéske vagy.

Igazis - újdonság a számodra és a kiskátédnak:
NEM CSAK HÚÚDE NEKEM JÁR JOGOK - DE VISELKEDÉSI NORMÁK ÉS KÖTELESSÉGEK IS LÉTEZNEK.

Most jöhetsz azzal. hogy pfúúú, gyűlölködik meg milyen már meg kirekeszt és a többi - hát ez mind nem, kedves Ernoe. Csak nálam a körte az körte, a só az só, az ember az ember, a szar meg szar. Te meg ne akard másokra kenegetni a szart azzal, hogy tejszínhab, mert beleverik az orrod és az nem tetszik már.

Igazis - ez egyébként még mind nem jogosítana fel arra egy rendőrt, hogy valaki nyakán térdepeljen. Ki kell vizsgákbi, mi is történt ott. Ám ennyi - és semmi, de semmi egyéb. És igen gondosan mérlegelni, mert az sem igaz, hogy emiatt murdált meg, akárhogyan is magyarázod, bizonygatod és lelkendezel, agitálsz és hajtogatod a magadét. Attól ugyanis, hogy te naponta tízszer leírod, meg hetente kétszer masírozva üvöltözöd - még nem lesz igaz. Viszont hülyét csinálsz magadból, idegesítesz és provokálsz másokat és még azt is hiteltelenné teszed, amiről egyébként tényleg lehetne beszélgetni.
 
Eddy baratom, hogyan lehetsz olyan eszement, hogy
Nem cukrászda az....
Új nevet és logót kap a szerecsenről elnevezett bécsi belvárosi gyógyszertár, a Mohren-Apotheke azt követően, hogy az afroamerikaiakkal való egyenlő bánásmódért küzdő amerikai radikális jogvédő civil mozgalom, a Black Lives Matter (Fekete életek számítanak) aláírásgyűjtéssel tiltakozott a patika szerinte rasszista elnevezése ellen.

Ugy látszik megint a Jereváni rádióból idézet :)

Igen Mohren-Gasse, Mohren-Strasse van Bécset és Berlinben, Mohren-Apotheke Ausztriában és Németországban...

Minden városnak és patika-tulajdonosnak felelőssége a múltjuk átgondolása és itt nyugaton azt többnyire teszik.

Van olyan, hogy a patika alapítója Mauretanien-ból származik, ennek nem lesz oka nevet változtatni, de azok akiknek a nevéhez embertelen gyarmatosító politika ragad azok kénytelenek lesznek reagálni.

A "Black Lives Matter" jelentése pedig nem "Fekete életek számítanak" hanem "A feketék élete is számít" kellene hogy fordítsad és ez egy nagy különbség.

Magyarországon a kormány nem foglalkoznak a történelem feldolgozásával, még 80 év után sem téma a holokauszt, ahelyett mondák könyve van.

2017-ben a Fidesz be akarta tiltani a Holland Heineke sört a vörös csillag miatt. :(
- A holland márkáról tudni kell, hogy a piros csillag 1930 óta létezik,
- az 50-es években, tekintettel a kommunizmus áldozataira, a csillagot fehér szinbe nyomtatták.
- előszór a szovjetunió szétesése óta lett a csillag jura piros

Nem tudom mi a problémátok azzal, hogy ha emberek kielemezik a múltjukat és adott esetben korrigálnak.

maxresdefault.jpg


"Ember-Zoo-k" 1958-ig voltak Európában.
Nem halottam, hogy Varsoban röstellte volna magát emiatt a kormány.
 
Magyarországon a kormány nem foglalkoznak a történelem feldolgozásával, még 80 év után sem téma a holokauszt, ahelyett mondák könyve van.
Néha haza is jöhetnél.
7UBdulcrFqAZ1bM148s.jpeg

Az MTI által közölt felvételen Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára (b) és Agócs János, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke helyeznek el koszorút az ORÖ dohány utcai székházánál elhelyezett emléktáblánál.

A népirtásról a kormány képviselője mellett a magyarországi pártok is megemlékeztek.
"Ember-Zoo-k" 1958-ig voltak Európában.
Nem halottam, hogy Varsoban röstellte volna magát emiatt a kormány.
Ernő na ez durva volt....tudhatnád hogy a lengyel magyar két jóbarát....
Minden városnak és patika-tulajdonosnak felelőssége a múltjuk átgondolása és itt nyugaton azt többnyire teszik
Mert van mit átgondolniuk.
Csak ne hogy azt írd hogy önként teszik!!
Az üzlet az üzlet.
Van olyan, hogy a patika alapítója Mauretanien-ból származik, ennek nem lesz oka nevet változtatni, de azok akiknek a nevéhez embertelen gyarmatosító politika ragad azok kénytelenek lesznek reagálni.
Miii??
Patikatulajdonos főleg a leszármazott mit is vétett??
De, hol vannak ezek? Az általad ÚJhazának választott területeken.
A "Black Lives Matter" jelentése pedig nem "Fekete életek számítanak" hanem "A feketék élete is számít" kellene hogy fordítsad és ez egy nagy különbség.
Szerintem is mert a magyar kormány óriásit hibázott hiszen nem is láttam mostanában erre fekete bőrű egyént biztos deportálta őket!!!
2017-ben a Fidesz be akarta tiltani a Holland Heineke sört a vörös csillag miatt. :(
Na ez összetettebb mert a lényeg az hogy esélyt akarnak adni a csíkí sörnek és fenyegetőznek ennyi az egész.
Nem tudom mi a problémátok azzal, hogy ha emberek kielemezik a múltjukat és adott esetben korrigálnak.
Probláma?? Szerintem NEKED van hiszen idehaza megszüntették a múlt szocialista kommunista utcáit intézményeit.
Nyugaton most szenvednek vele....
 
Fehér farmerek lepték el a dél-afrikai fővárost. A tiltakozó tüntetést azért szervezték, mert szerintük faji alapon támadják és gyilkolják halomra brutálisan a fehér dél-afrikai gazdákat.

Sajnos léteznek előítéletek, gyűlölködés és támadás fehérek ellen ott ahol évszázadokon keresztül a hatalmi viszonyok miatt a feketék nem számítottak embernek de rasszizmus alatt valami egészen mást értünk.

Azt irod "szerintük faji alapon támadják és gyilkolják halomra brutálisan a fehér dél-afrikai gazdákat"
Mit jelent az a "halomra"? Magyarországon csak 10 millióan élnek mégis több feleséget, asszonyt ölnek meg évente rendszeresen.

"Jelenleg az ötvenmilliós országban a teljes lakosság mindössze 8,9 százalékát kitevő fehérek birtokolják a termőföldek 73 százalékát, és ezen belül is a leginkább hasznot hozó területeket. ... Ebben az évben január óta 72 fehér gazdálkodót öltek meg, és összesen 350 támadást hajtottak végre fehérek farmjai ellen...."

"A rendőrségi adatok szerint évente 19 ezer ember, túlnyomó többségben feketék a gyilkosságok áldozatai."
Továbbá: " fekete gazdálkodókat is támadnak a vidéki gengszterek... tehát általános bűnözésről van szó" .

Mindenki tudja, hogy a valóság rémisztően bonyolult, és a bajok fő forrása az, hogy negyedszázaddal a dél-afrikai rendszerváltás után még mindig iszonyúan fontos a bőrszín, a politikában és a gazdaságban egyaránt.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

ani515 wrote on Éleskés's profile.
Szép napot kívánok!
Szerettem volna megnézni ezt
és ez történt:
Hoppá! Bizonyos problémákba ütköztünk.
A művelet végrehajtásához nem rendelkezel megfelelő jogosultsággal.
Ha ki lehet ezeket a "problémákat" javítani, akkor kérem szépen.
Biróné Cs. Katalin wrote on ladysla's profile.
Kedves Ladysla, kérlek segíts!
Évek óta nem voltam a fórumon. Hogyan lépek be az e-bookok lapjaira? Hová írom be a 20 mondatot? Érvényes még ez a követelmény? Válaszodat előre is köszönöm.
Biróné Cs. Katalin (Biseka)
pomagrade wrote on Kincsesbolygó's profile.
Szia! Sajnos nem sikerült még megtalálnom a Viszkok Fruzsi könyvet... Ha szembejön, felteszem majd :)
Hello everyone!!! The Rnata Nativity Bundle pattern is now available!!! Anyone here who already has it and wants to share it?
Erinna Lee has just released a new book: Enchanted Woodland Amigurumi... I hope someone will post it on the forum soon!

Statisztikák

Témák
37,877
Üzenet
4,733,607
Tagok
611,046
Legújabb tagunk
PhilipKen
Oldal tetejére