Fekete mágia, woodoo

oliyboty témája a 'Vallás,szellemtan' fórumban , 2009 Augusztus 29.

 1. most

  most Állandó Tag

  szolj hozzá gomb vagy gyors hozzászólás...
   
 2. nmarie

  nmarie Silver Tag

  Aha! - és mi fórum célja? :confused:
   
 3. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Hírdesd fennen ha a borotva élén haladsz és ne talán megvágnád magadatt akkor fekete mágus vagy, és ha épségben haladsz fehér mágus vagy??? ja a borotva és az éle is te vagy, és főleg aki haladsz rajta. Rosszért nem kell kérned már kapod is?
   
 4. most

  most Állandó Tag

  ne kapjátok már le a négy körméről ... vhová hozzászólt sztem rossz gombot nyomott ezért is írtam gondoltam majd a moderátor.... ö úgysem találja meg
   
 5. lamadys

  lamadys Vendég

  Ha a fekete mágia iránt érdeklödsz akkor az meg fog találni. Tanulni akarod, nem lehet c sak egy kicsit aki elindul az uton az nem állhat meg.
  Bárki számára nyított a fekete mágia lapjai csak drága. Sok pénzbe kerül, de lehet fizettni Chi-vel és életerővel is.
  Az első pillanattól amikor megfogalmazodik benned, hogy érdekel a feketemágia gyakorlata pecsét kerül a lekdre ami érzékennyé tesz.

  Eddig akikell találkoztam mindegyik megbánta, hagy a fekete mágia ősvényére lépet. Rövid távon kifizetődő és gyereséges, de hamar begyújtja a számlát
   
 6. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Akkor droggként használod életedben eme dolgott!
   
 7. evapatocs

  evapatocs Állandó Tag

  Akkor ez most elrettentés akar lenni??:confused:

  Speciel én távol tartom magam tőle,de nem értem a topic lényegét?:confused:
   
 8. most

  most Állandó Tag

  köszönet a moderátornak... közben betagozták a dologot a megfelelő topicba .... .. és észre sem vette ;) biztosan vmilyen mágia van a dolog mögött
   
 9. yeti108

  yeti108 Állandó Tag


  Hány Euro egy Qi ? :)
   
  nmarie kedveli ezt.
 10. nmarie

  nmarie Silver Tag

  Még jó, hogy átkerült, egyébként döglött topic lenne, ugyanis 04.30 a topicindító utolsó belépése.:confused:
  Mondjuk így is elég döglött ...
   
 11. nmarie

  nmarie Silver Tag

  Pont annyi, mint az életerő ;)
   
 12. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Valóban ritkábban lépek fel a CH-ra, mert vannak egyéb kötelezettségeim is, illetve a munka és a fősuli teljesen leszív agyilag és nincs kedvem olvasgatni fáradtan különböző hozzászólásokat. Hogy a topicba már nagyon régen nem írtam, az annak tudható be, hogy nem érdeklődöm már a téma iránt egyáltalán. Akkoriban azért érdekelt mert kíváncsi voltam, nem tudtam semmit sem ezekről és szerettem volna egy átfogó képet kapni, mik is ezek valójában. Ennyi röviden.

  Ha már a mágiánál járunk, akkor ide vehetjük azokat a dolgokat is, melyek az embereket teljesen meghülyítették, hogy hatalmi harc folyik mindenhonnan, mindenki csak pénzt akar keresni, többet és többet. Olyan mintha a Földet egy negatív entitás "megszállta" volna és nehéz ebből kiszabadulni. A munkaerő piacon egyre több az olyan fiatal, vagy idősebb korosztály, akik hiába végeztek egyetemet, főiskolát, nem tudnak elhelyezkedni. Különböző politikai harcok folynak mindenhol és tönkre teszik az emberek az egész országot. Szerintem a kiszabadulás a börtönből a 2012-es év végével jön el, mikor bekövetkezik a tudatváltás. ;)
   
 13. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Illetve, ha már a mágiánál járunk, sok olyan ember van a környezetemben (fősuli, munkahely), akik teljesen negatívak, elszívják az ember energiáit, csak a pénz hajtja őket, ok nélkül belekötnek jelentéktelen dolgokba és világvége hangulatot kreálnak belőle. Ezen hatások ellen van valamilyen technika, akár vizualizáció, mely segítségével a ráhatásokat távol tarthatja magától az ember? Nem igazán szoktam felvenni ezeket, meg nem nagyon érdekelnek, csak mikor non stopban ez megy, ezt kapod, kezd kicsit idegesítővé válni.:p
   
 14. yeti108

  yeti108 Állandó Tag

  Már írtam ezt az agykontrollos topicba, nekem bevált.
  Ha ilyesmivel kerülsz szembe, mondd azt magadban:
  Nem foglalkozom jelentéktelen dolgokkal!

  Esetleg egy szárdonix vagy türkiz medál, és modjuk az Algiz rúnát belevésve vagy ráfestve... (neten keress rá)
   
 15. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Kedves nem rád lett értve a dolog, hanem lamadysról van szó.
   
 16. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Nem akarok megbántani senkit sem, de számomra azért nem "jó dolog" az agykontroll, mert éppen az egónkat erősíti. Én az egómat akarom csitítani, hogy a belső énem által megéljem azokat a dolgokat, melyeket meg kell, hogy éljek. Viszont az agykontroll az nem a belső énre van hatással, hanem az egót erősíti, szilárdabbá teszi.:rolleyes:

  Agymosás alatt mit értesz kedves levis? Kifejtenéd kicsivel bővebben az álláspontodat?:)
   
 17. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Tudom kedves Ionon, hogy nem rám lett értve;) Csak néha előjön egyfajta ilyen jellegű probléma, hiába van nem foglalkozom vele tabletta bevéve:p Nem mindig sikerül elengedni ezeket a dolgokat, főleg, ha a másik csak vádaskodik önmaga szórakoztatására, vagy azért, mert nincsen jobb dolga.
   
 18. nmarie

  nmarie Silver Tag

  Oly, lamadysra értettem, mert külön topikot indított, aztán minden átkerült ide ...

  Nem egyenlő.
   
 19. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Bocsi, ezt nem tudtam, ne haragudj érte!kiss De mi volt a topic neve, amit indított? Kicsit lemaradtam az eseményekről:p
   
 20. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Saját, megélt tapasztalatból mesélsz nekünk?:p


  Miből gondolod, hogy mi ezt hisszük, gondoljuk?
  :p


  Ezzel nem feltétlen értek egyet. Miért gondolod azt, hogy csak önzésből születhetnek a céljaink?
  A célokra, az akaratra szükség van a fizikai létben, ezek nélkül soha nem tudnánk fejlődni spirituálisan, nem lennének lépcsőfokok, amiket végig kellene járjunk, nem tapasztalnánk meg azokat a dolgokat, melyeket meg kell tapasztaljunk. A dolgok nem hullanak csak úgy az ölünkbe, tenni kell érte nagyon sokat!


  Ezzel sem értek egyet. Szerintem, ha szándékaid nemesek (nem a megerősödött egóból jönnek, hanem a valódi lényedből), jó dolgokra használod fel a "mágiát", akkor tudod, hogy mi lesz a vége. ;)

  Véleményem szerint már a legelején eldől, hogy "fényt vagy sötétséget" szolgálunk-e.;)


  Miért kell látatlanban a tényeket nem ismerve másokat leminősíteni? Figyelni kellene azt, hogy mikor beszél belőled az egód, s mikor tudsz úgy véleményt nyilvánítani mások számára, amikor nem egóból szólalsz meg;)

  Szerintem minden ember vállalja a felelősséget cselekedeteiért, csak vannak, akik tudatosan, vannak akik tudatalatt (majd a karma gondoskodik efelől).
   

Megosztás