Feljelentik Orbán fiának hitközösségét kuruzslásért

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 November 8.

Melitta - 2017 November 8, 18:13
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  A 24.hu interjút készített a "Felház" nevű keresztény mozgalommal, melynek a miniszterelnök fia, Orbán Gáspár is aktív tagja. Az interjúból kiderül, hogy az egyház(?) tagjai rákos betegeket "gyógyítanak", és más orvosi tevékenységet végeznek, ezzel kimerítik a BTK-ban kuruzslásként definiált vétséget - írja mai közleményében a Racionalista Párt.

  A szervezet nem egy hagyományos értelemben vett párt. Azt írják magukról: mi nem a parlamentbe készülünk, csak a fejekben szeretnénk egy kicsit rendet tenni, hogy végre a racionális tények uralják a közéleti párbeszédet.

  Szóval, ez a szervezet ma úgy döntött, Orbán Gáspár és az egész felekezet bűnhődjön azért, mert Orbán Viktor olyan, amilyen.

  A szervezet a közleményében azt írja: "felháborítónak tartjuk, hogy kiszolgáltatott, reményvesztett beteg embereket céloznak különféle kuruzslók és sarlatánok a gyógyulás ígéretével, ezek ellen minden eszközzel fel fogunk lépni. Totális háborút indítottunk az áltudományok ellen, ennek jegyében még a mai napon rendőrségi feljelentést teszünk a Felház ellen."

  Reméljük, a Racionalista Párt ezek alapján Jézust is feljelenti, hiszen Ő maga is számos esetben gyógyított a hit erejével, amelyekről bőven olvashatunk a Bibliában. Ja, hogy a Racionalisták szerint a Biblia kamu? Akkor ezt is be kell bizonyítani a bíróságon. Igazán vicces pernek nézünk elébe.

  Sőt, egy ilyen feljelentés kapcsán azért is kimondottan nehéz dolga lesz a felperesnek, mert az még hagyján, hogy Istennel meg kell küzdeniük, de nem szabad elfelejteni, hogy ott van még Handó Tünde is, akiről tudjuk, hogy nem akárki...

  Szerző: Jász
  338393.jpg
   
  Ring Magazin és Jaszladany kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 November 8.

  1. JuhJóz
   JuhJóz
   Remek. De...
   Először is qrvára nem érdekes, máshol mivan, hanem a kerál országában mi van.
   De ha ennyire hisztek az egyházakban, meg az imában, sámán dobban, akkor tegyük átláthatóan tisztába a dolgokat.
   A kibaszottul keresztény KDNP a pofázáson kívül soha semmiben nem merte megméretni magát. (Élen egy egyszerű IQ teszttel sem.)
   Az adóbevallásában jelentse ki mindenki vallásos vagy nem. Az ő járulékaikat megkapja az egyházuk, aki nem azt az állami egészségügy.
   Aki nem "hisz" megy a kórházba, aki nem, az az imaházba, állami egészségügyből kitiltva.
   Nem kell ide taigetosz, legalább az ostobábbja kihullik....
   Szamica és setni kedveli ezt.
  2. johannsebastian
   johannsebastian
   Az észhasználatból és a racionalitásból nem következik egyértelműen az ateizmus. Érdemes lenne tételesen megnézni a modern természettudományos világképet meghatározó tudósok szemléletét. Jópáran hívő vagy épp vallásos emberek! Ott van például Max Planck. Vagy Einstein, aki ha nem is feltétlenül konfesszionális alapon, de elfogadta a transzcendencia létét.
   cdurmol kedveli ezt.
  3. ppix
   ppix
   Miért baj ha vannak gyökerek, van hagyomány?
   Isten áldjon köszönésformát is tiltani kellene, ha valaki Jóisten legyen veled! mondattal köszön el azt meg kifejezetten büntetni kellene ?

   nem biztos, de mintha az egyházi orvoslás lett volna előbb (irgalmasrend)
   Utoljára módosítva: 2017 November 10
   B.Péter, cdurmol és udvarfy kedveli ezt.
  4. Ernoe
   Ernoe
   -
   A többpárt rendszer a demokratia jele. No.-ban négy párt fog résztvenni a kormányban, ehez képest a magyar állapotok egyeduralomnak számitanak, az államelnök Istenre vezeti vissza a hatalmát nem demokratikus erökre.
   -
   A Német kormányt képezö pártok között nincs nagy különbbség ami a menekültpolitikát illeti, a sorbol kilogo CSU pedig elgaloppozta magát a menekültpolitikájával, többmillio választo szaladt el tölle, Seehofert a koalicios-tárgyalások után valoszinü lemondatja a bázisa. De még ö is elég eröt érez az országban ahoz, hogy évente 200.000 migráns jöhessen hozzánk. (ebbe nincsenek benne a keleteuropai gazdasági menekültek)
   -
   Az AfD nem része a kormánynak, ök igérte meg, hogy "vadászni fognak" Merkelre, ez nem éppen demokratikus stilus, tudjuk kik szoktak emberekre vadászni.
   -
   Már nagyon várom én is, hogy az AfD összehivjon egy vizsgálobizottságot Merkel ellen mert ennek keretében ujabb fény kerül az Orbáni hazugságokra, megfogjuk tudni széles körben, világszerte, hogy nem a Boldogságos Szüz-Maria hanem Merkel mentette meg Magyarországot a többszáz-ezer menekült hozta tehertöl. ;)
   -
   -
   Ne gyere nekem azzal, hogy nem könyü másokon segiteni, mi tudjuk, de nem futamodunk meg gyáván mind a nationalista, fajtisztaságra törekvö Orbán a kötelesség elöl.
   -
   Bizony a menekültek sorsa mindegyikünket érint a világban.
   -
   Mégegyszer megismétlem: Saltzgitter, egy Kecskemét nagyságu város 106.000 lakossal de mégis ötször anyi menekültnek (5.700) adott szállást mind amenyit a szolidaritás, egy 10 millio lakosu, magyarországtol elvárna.
   -
   Természetes, hogy az ezzel járo terhet nem tudja egy település a saját erejéböl fedezni ezért segit a Bund, a Nemet-országok szövetsége. Nemcsak Salzgitter kap támogatást a menekültek megsegitésére hanem Magyrország is söt Törökországot is támogatja egész Europa ezen a téren.
   -
   Salzgitter egy különleges eset, a menekültek aránya a lakosághoz viszonyitva nem mindenütt ekkora. Ennek ellenére nem igaz, hogy egy teljes stopp lenne, csak nem mindenki hozhatja maga után a hozzátartozoját csak akiknek Asyl elismerésük van, az átmeneti védelmet élvezöknek várniuk kell.
   -
   Salzgitternek multja van. Salzgitter lakoinak a száma 1939-ben 10.000-röl ugy megugrott, hogy két év alatt 108.000 fö lett. A Háboru után ugrásszerüen vagy 20.000-rel csökkent és No. ujraegyesitése után 1993-ban amikor több mind 1,5 millio keleteuropai jött ide 120.000-re emelkedett majd 2015-re szép lassan ujra csökkent 25.000-rel? Tehát egy orjási elvándorlás történt, volt hely.

   Remélem ezekután szégyelled magadat, nem állna No. ezelött a nehézség elött ha a volt kommunista országok kivették volna a részüket a szolidaritásbol. Ne probálj meg minket leckéztetni, ti vagytok akik fostok, gyülölködtök, kibujtok a felelöség alol.

   Kétségtelen vannak itt is akik hozzád hasonloan ellenzik a német kormány menekülteket támogato politikáját, a sokmillio önkéntes segitségével nem értenek egyet de ne feled, ez a kormány élvezi az emberek bizalmát, a Merkel kritikus és állitolag Orbán-barát Seehofer is a menekültek megmentésére helyezi a prioritást.
   -
   Embereknek segiteni jobban megéri mind vasrácsokat állitani az orruk elé. Ennek a belátásához mégcsak empathia sem kell, akik jönnek azok gazdagitanak bennünket akik elmennek azok gyengitenek. Ennek ellenére tudjuk, hogy a menekültek is inkább a szülöhazájukban lennének boldogok.
   Szamica kedveli ezt.
  5. Ernoe
   Ernoe
   Amenyiban egy tudos a laboratoriumba lépve letudja venni a vallásos köntöst, addig nincs semmi probléma.
   -
   Sokkal aggasztobbak a kreationisták akiknél a kutatás eredménye adott, van egy teremtö, most már csak azt keresik, hogyan lehet ezt bebizonyitani. ;)
  6. Ernoe
   Ernoe
   -

   -
   A probléma, ha az idegengyülölet traditiová válik.
   Melitta kedveli ezt.
  7. ppix
   ppix
   Sok millióan várják és tisztázni akarják, hogy ki felelős Európa megnyomorításáért, kinek köszöhetjük meg a schengeni övezeten belüli határellenőrzéseket ... nem véletlenül dobálják paradicsommal és nevezik hazaárulónak.
   Ki bátorította az illegális migrációt, kinek a lélkén száradnak az útközben vízbefulladt illegális migránsok ezrei.

   Kicsit elszámoltátok magatokat, tisztában vagytok vele, hogy a német nemzet elöregedett, fogyóban van de a családpolitika javítása helyett az illegális migráció bátorításával akartátok megoldani a demográfiai gondjaitokat. Gondoltátok mindenkit beengedtek és kiválogatjátok kik maradhatnak a többieket meg rátukmáljátok a keleteurópaiakra...csak nem jöttek be a számítások a migránsok is ellenkeztek meg a célországok is.

   csak Te kevered a menekült és az illegális migráns jelentését ... hasonlóan mint a kereszt és a bitófa jelentését

   már miért kellene nekem szégyenkeznem az elhibázott migránspolitikátok miatt, nekem az a dolgom, hogy tanuljak a más hibájából és nehogy úgy kellessen rettegjek mint a németek mikor sétálnak a karácsonyi vásárokon vagy az állomás környékén járkálnak.

   Csak gondolj bele mi lett volna ha nem Németországba invitáljátok a migránsokat és ott költötök rájuk 22 milliárd eurót, hanem ott költitek rájuk ezt az összeget ahol a probléma keletkezett és ahol ez a 22 milliárd euró százszor ennyit ér.
   Utoljára módosítva: 2017 November 10
   setni, udvarfy és cdurmol kedveli ezt.
  8. JuhJóz
   JuhJóz
   Ha figyelmes vagy, akkor a topik is és következetesen én is, egyházakról szól. Akik kihasználják az ostobaságot (ne tudd, hidd!) és kéz a kézben a hatalommal lemarják maguknak amit csak lehet.
   Akik nem rezsibisztos/mr30% értelemmel rendelkeznek és tudásuk növekedésével tisztában vannak annak véges voltával, valóban hihetnek az általuk sem felfoghatóban. De nagy ívben xarnak bárminemű egyházra, de különösen a magyarokéra.
   setni kedveli ezt.
  9. JuhJóz
   JuhJóz
   Ma már a 3. évezredben járunk, az egyházak már rég elvesztették a tudásmonopóliumukat. De nem ellentmondás, járulék az egyháznak, gyógyulás is ott. Vagy ebben az esetben eltűnik a hit?
  10. JuhJóz
   JuhJóz
   El lehet hinni a magyar rezsim agymosását, de elsőkézből is megtudhatod, ha érdekel, mert Merkel a Schulz vitában feketén-fehéren elmondta, mi történt.
   Gondolom Ernoe keres neked hozzá linket, ha érdekelne.
   De nem Németországról van szó, hanem Magyarországról, ahol minden agyament, akinek a legapróbb genetikai azonossága is van egy elmebeteg kerállal, bármit és büntetlenül megtehet.
   Ha pesti lennék, én is elmennék egyszer a "Felház" gyűlésére. Röhögni...
  11. udvarfy
   udvarfy
   JuhJóz , kicsit félre vagy informálva a Merkel - Schulz vállasztási TV "párbajáról" mert az ugynevezett menekült kérdésröl semminemü érdemlegeset nemmondott azzonkivül , hogy Orbánt hibáztatta . Egy árva szó sem eset a schengeni- dublini elöirások hatályakivülhelyezéséröl melyett önkényesen feldobott mert Schäuble úrnak mint kijellentette "vérfrissitésre" volt szüksége ! Igen is ott ahol ezzek az emberek élnek ott kéne a sok miliárdott felhasználni segitésre , de az derogál mert akkor nemlehet a Német meg a többi nyugati gazdaságot felturbozni és a piac hulladékát ott eladni .
  12. ppix
   ppix
   Az egy dolog, hogy mit mond Merkel, meghallgatom, de a véleményem, hogy a migránspolitikája egy álszent politika ha valóban segíteni akart volna a menekülteknek, miért nem vitte Németországba a menekülteket egyenesen a táborokból mint ahogyan Trudeau vitte őket Kanadába? Csak azt ne modd hogy a hírszerzés nem tájékoztatta, hogy hozzá indul az emberáradat. Esetleg Athénba miért nem ülhettek volna vonatra és meg sem álltak volna Németországig hiszen ott már mindenki tisztában volt vele hogy a "Mutti" az uticél.
   Az egy dolog, hogy próbálja tisztára mosni magát de a migránsokat kellene megkérdezni még Törökországban vagy Líbiában, hogy hova készülnek Magyarországra vagy Németországba és miért éppen Németországba, miért kerülik például a gyönyörő EU tagország Bulgáriát vagy Romániát.
   Utoljára módosítva: 2017 November 10
   udvarfy kedveli ezt.
  13. Ernoe
   Ernoe
   -
   A tények ugy néznek ki, hogy az EuGH elitélte Magyarországot és Szlovákiát és ezzel igazolta a Német kormány politikáját.
   -
   Továbbá ha nem tudnád, Németország szine java büszke arra, hogy nem hagyták cserbe Mo.-ot és átvették tölletek a menekülteket, hála a ma is tevékeny sokmillio önkéntes segitönek.
   -
   Kikell mondjam, egy idiota vagy ha azt állitod, hogy Merkel miatt hagyják el az emberek az otthonukat, válnak védelmet keresö migránsokká. ;)
   -
   Nállunk a határellenörzés nem abbol áll, hogy kutyákat uszitunk nökre, gyerekekre, megverjük öket, elvesszük a telefonjukat és visszatoloncoljuk egy folyo másik oldalára.
   -
   A nyugati határörség az embercsempészek ellen védi a menekülésben levöket. Aki masszivan veszélyezteti a szabad mozgást Eu.-ban az a Magyar kormány, ök még Románia elé is keritést akar épiteni.
   -
   Az AfD kedves barátom, nemcsak a menekültek miatt akar határzárt, hanem a keleteuropi portyázo bandák miatt. Menekült szinte alig jön, annál inkább rablo bandák, keleteuropábol akiknek a német föderalizmus egy "paradicsom", mert átutaznak az autobahnon 2-3 tartományon, a rendörség nem cserél ki adatot egymással, (biztonság az tartomány dolga) ezért betörök 2-3%-a lesz csak elkapva, a büntetés is csak gyatra.
   -
   "Mehr als tausend Anzeigen liegen gegen Angela Merkel vor, wegen Flüchtlingspolitik und der Euro-Rettung - alle "haltlos", sagt die Bundesanwaltschaft. Trotzdem macht sich die AfD die Vorwürfe nun zu eigen."
   -
   A fenti "fenyegetés" a választás elött hangzott el, ahogy olvashatod, az államügyészség "tarthatatlannak" nevezi a vádakat. Vagy van valami uj hired a fejleményekröl?
   -
   A paradicsomdobo sokkal többet árult el magárol mind Merkerröl. Erdekes, nemde, hogy Helmut Kohlt, No.-ot ujraegyesitö kanzlart is megdobták keletnémet területröl.
   -
   A "hazaárulás" vádja csak azt bizonyitja, hogy sokan nem tudna megszabadulnia a naci és kommunista manier-tol, még a szokészletüket is innen veszik.
   -
   Orbán nemcsak a menekültek szenvedéséért hanem a keritésen fennakado állatok halála, a Kecskeméti nemzeti park funktiojának a megzavarása miatt is felelöségre teendö.
   -
   -
   A probléma nemcsak az, hogy nem vesztek részt egy világméretü probléma megoldásában, azt hangoztatjátok, hogy "semmi közötök hozzá", hanem azt, hogy szisztematikusan hecceltek emberek ellen akiket nem is ismertek, megprobáltok a német kormánynak is gáncsot vetni és megneheziteni az amugy is nehéz munkánkat.
   -
   Magyaroországon még azokkal is aljasan bánnak akik nemzetközi jog szerint védelemre szorulnak, gyerekeket kiülldöztök egy falubol, megfosszátok a jogaiktol és Orbán nemcsak türi ezt hanem az embertelenség élére áll.
   -
   Marhaság, hogy kiválogatjuk a menekülteket, hiszen rajtatok mentek keresztül, de gyület plakátokkal fogadtátok öket. Ezt a taktikát akarjátok ránktukmálni, ez hallatlan!
   -
   Hangsulyozom, nem a Német kormány az oka annak, hogy emberek millio kénytelenk menekülve elhagyni a hazájukat.
   -
   Még azt sem tartom terhelönek, hogy sokak számára Németország egy vonzo, demokratikus principiákon nyugvo, megbizhato jogállam számos elönnyel, amit szemlátomást a magyarok is értékelnek különben nem élnének, dolgoznának itt seregestül.
   -
   Megnyugtatlak erröl még az Orbán féle negativ propaganada "no go areas-rol", menekültektöl elárasztott tartományokrol sem tudta a polgártársaidat lebeszélni. A menekülthullám delén is 30.000 magyar költözött No.-ba.
   -
   Nemcsak No.-ban magas az átlagéletkor, hanem az összes Europai világháboruban résztvett országban. Itt igazad lehet, a német nacikat hibáztatni, de a magyar kormány már régen is olyan hülye volt, hogy a háboru után, amikor a magyar férfiak és ritkaságnak számitottak több mind 100.000 magyar-németet kitelepitett No.-ba (az akaratuk ellenére).
   -
   Ezek számolták fel a romokat, mi meg éheztünk. Mo.-on. még nöi "csillések" is dolgoztak a bányákban, ha tudod mi az. Nem volt férfi.
   -
   Magyarország nem akar befogadni muszlemokat mert "600 évvel ezelött rossz tapasztalatuk volt". (Hallom, hogy idöközben van Budapesten idegenvezetö körut amelyik a "muszlem Budapestet" mutatja meg és ez kultutörténetileg nem éppen elönytelen az ország számára.
   -
   Nos a Németeknek is van tapasztalatuk bevándorlokkal, legyenek azok Napoleon Hugentottái, Zsidok, Angolok, Amerikaiak, Magyarok... vagy a klischee-be passzolo Törökök, Görögök, Olaszok, Afrikaiak, Perzsák.... és ez tulnyomorészt pozitiv.
   -
   Savanyu a szöllö, és ez evröl évre savanyodik a szádban. ;)
  14. ppix
   ppix
   Az EU bíróság elítélte Magyarországot? És mi a bünti?

   Kiket vettek át Magyarországtól? Menekülteket? Ezeknek a menekülteknek a hány százalékát toloncoljátok ki Németországból, az 50% -át vagy még többet?
   Tényleg nem tudtátok mikor még Görögországban voltak a migránsok, hogy hozzátok indultak ... ha már a hírszerzés nem tájékoztatta a kancellárotokat kegalább a TV -t nézhettétek volna.

   az otthonaikat csak mostanában hagyják el a németországi segélyekért, 2015 -ben a törökországi táborokat hagyták ott a német ígéretekért. És most 2017 -ben is, nem a táborokban maradókat segítitek, hanem az illegális migrációt bátorítjátok.
   setni és udvarfy kedveli ezt.
  15. gumelig
   gumelig
   Magyar elbírálás...

   2151-1481 Kopie.jpg
   varázsdoboz és Ernoe kedveli ezt.
  16. Ernoe
   Ernoe
   -
   Akkor szoljál valamit ha a nemzetközi jog alapján menekültnek nyilvánitott gyerekekkel tiszteségesen fogtok bánni.
   -
   Magyarország nem hajlando idegeneket felvenni, "legál, illegál az Orbánnak scheißegal".
   Nyiltan megmondta, hogy "menekültmentes övezetet" akar. Mit sipolsz itt?
   -
   Tudod nagyon jol, hogy csak retorikábol nevezem bitofának a keresztet ami egy számodra fontos embernek kioltotta az életét, ne csinálj ugy mindha a beszélgetés tárgya egy plusz-jel lett volna.
   -
   -
   Ha nem tudod miért kéne szégyenkezzél akkor nyilvánvaloan hiányzik belölled egy erkölcsi kompasz.
   En nem vagyok büszke a jelenlegi magyar kormányra és azokra akik hagyják elvakitani magukat.
   -
   En mindenesetre a hétvégén feltöröm a spár-malacot mert jönnek a perselyek az üzletekbe, kezdödik az alamizsnagyüjtés a keleteuropaiak számára akiket öszintén sajnálok és támogatni akarok továbbra is.
   -
   Nézzd, veszély az mindig és mindenüt van az életben. Látod tegnap vont a német biroság egy ápolot felelöségre aki "write and read", 106 embert ölt meg a korházba. Tuladagolta a gyogyszereket, hogy utána megmentöként tudjon fellépni. En az ilyenektöl jobban tartok, mind terroristáktol europába. Megint felgyujtottak egy készülö menekültotthont No,-ban. Látod én ezektöl félek nem a forralt-bor-kiméréstöl.
   -
   -
   Te állitolag bölcs vagy, legalábbis öntelt. Mond már meg mihez kezddel egy lebombazott városban, vagy egy aszálytol szenvedö területen egy köteg pénzzel?
   -
   Mit gondolsz minek egy infrastruktura, utak, csatornázás, villanyvezeték, jármüvek, iskolák, munkahelyek, korházak.... egy városban? Játszásbol? Luxusbol? Szerinted ha odaállitanál embereket a Hösök terére meddig tudnának ott állva élni?
   -
   De nem is ez a téma, történt egy tragédia és Mo. kormánya kivonta magát a felelöség alol. "Megméretett és könyünek találtatott" mondaná a menyei tolbamondás.

   És végül, egyszer és mindenkorra hagyd abba a heccelést, több mind két évvel ezelötti eseményen rágodsz, aminek a megoldásához nem járultatok hozzá, söt még most is csak gáncsokat akarsz állitani más országnak.
  17. ppix
   ppix
   rettenetesen el vagy tévedve .... azt állítani, hogy az illegális migrációnak vége, megoldódott a 3 milliárd euróval amit Merkel Erdogannak fizet, hogy tartsa a táborokban az embereket nagy tévedés.

   Másik óriási tévedésed, hogy nem a magyar határkerítés védi nyugateurópát az illegális migrációtol...hanem egyszerüen jól élnek és nem jönnek a migránsok.

   Másik óriási tévedésed, hogy úgy érzed a magyarok gáncsoskodnak, nem azt látod hogy védekeznek az aberrált betelepítési, politikátok ellen, a brüsszeliek terve ellen a felső határ nélküli kvóta ellen. Nem akarod elismerni, hogy a relokációs mechanizmus egyfajta hívó szó az illegális migráció bárorítása.
   B.Péter és setni kedveli ezt.
  18. tornando
   tornando
   úgy teszel mintha csupa egyszerű jó napottal foglalkoznának abban az egyházban.Ha gyógyulást ígérnek az nem jó kívánság ne kavarj
   Nem sok köze van a gyökerek meg a hagyomány mondatodhoz.
   Pátoszos vagy de nagyon.
   Az egyházi orvoslás kőkorát, babonával tudatlansággal pedig megismerheted.
   Ken Follett-Az idők végezetéig és A katedrális c könyvekből oda ne térjünk már vissza.
   NE ODA TÉRJÜNK MÁR VISSZA.

   Az igaz hogy a szerzetesrendek élen jártak az ispotályok megalapításában és fenntartásában.
   Azok talán még ismerték a keresztényi könyörületességet ha már megalapították és fenntartották úgy ahogy.
   Csak ne imával és szentek csontjaira nézéssel gyógyítottak volna a tudomány helyett, később belátták, az önmagában halottnak a csók.
   Nehezen ment le róluk a babona és tértek át nehezen a tudományra
   Utoljára módosítva: 2017 November 10
   setni és Ernoe kedveli ezt.
  19. Ernoe
   Ernoe
   -
   Eddig minden ország akceptálta az EuGH itéletét, a magyar kormány most bemutatta, hogy nem jogállam. Nemcsak ez az egyet eljárás ami folyik az Orbánkormány ellen. Várjuk ki a végét. Orbán tudja, hogy a végén csattan az ostor.
   -
   -
   Az összes magyarországon tartozkodott migratoban levö elhagyta a gyülölet országát, magyarországot.
   Most képzeld el hol állnátok ha nektek kellett volna két éven keresztül átteleltetni azokat az embereket?
   Hogy maradnak, vagy nem? Az a mi dolgunk mostmár. Nem értem mit gyülölködsz amikor nincsenek is nállatok.
   -
   -
   Ez a te meglátásod és hamis. 2015-ben még nem volt kész a nagy tábor Törökországban, nem voltak képesek anyi menekültet felvenni. Azt is betettem, hogy két nagy meekülthullám volt Sziriábol, az egyik esetben 2 nap alatt 200.000 utána pedig 500.000 ember hagyta el az országot.
   -
   Az elmult evekben különösen sokat hallgattam néztem magyar mediákat és megdöbbentö, hogy egyoldaluan tájékoztatnak benneteket, a propaganda megegyezik a naci idöböl, ott is csak foglyokat, mindenüktöl megfosztott ápolatlan embereket mutogattak, menekültekröl beszélnek anélkül, hogy szohoz jutattnák öket.
   -
   A németek nem hülyék mind ahogy beállitod, hogy egy nö (Merkel) két szép szeméért felvennének és támogatnának több mind egy millio embert. Megsem tudná csinálni 82 millio emberrel szemben.
   -
   Nem akarom a beszélgetést moralizálni de nem veszed észre, hogy nincsenek elfogadhato érveid?
  20. CasaLoma
   CasaLoma
   Rossz a szöveg a képen, mert a cikkhez legfeljebb úgy passzolna, ha élve átjut, akkor orvostudomány, ha megfullad, akkor kuruzslás. De ebben a formában a cikkhez semmi köze.

Megosztás