Felmérők, tudáspróbák, dolgozatok, e-tananyag 2019.

Another

Új tag
Sziasztok!
Keresem Kováts Zsófia, Kropog Erzsébet Biólógia 8.a munkafüzetének megoldásait. válasokat köszönöm.
 

Helma

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Kerestem visszamenőleg és a topic elején megadott linkeken is.
Keresném sürgősen az OFI Újgenerációs tankönyvek Magyar nyelv 6. osztály év végi témazáró felmérőjét és megoldó kulcsát.
A keresés során csak a Névszók témakör dolgozatát találtam meg A és B csoportra, de szükségem lenne az év végire, köszönöm előre is. Üdv
 
Hellósztok! Nagy segítség volt mindig nekem ez a fórum amióta iskolás gyerekeim vannak. Miközben a Hajdú-féle matematika felmérőket kerestem, akkor akadtam erre a helyre, ahonna sokminden letölthető. Például a HAJDU mappában benne van az összes változat 5-8-ig. Nem tudom meddig elérhető itt, de tele van témazárókkal és megoldókulcsokkal (sajnos, nem mindenhez van.):

https://www.tankonyvkatalogus.hu/goodies/
 

sz1980

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
7-es országos Zrínyi feladatsorból valaki nem tud néhányat /összeset/ adni. Szeretnénk kicsit belenézni, mert eddig szeptemberi információt kaptunk és kiderült, hogy most lesz( holnapután)... Kicsit későn szóltak és így esélytelen a könyvet/feladatsorokat beszerezni.
Ha csak én találtam itt, akkor a linket is köszönöm. (privátban is lehet).
Köszönöm.
 
Utoljára módosítva:

Era851

Tag
Sziasztok!

Szükségem lenne olyan olvasónaplókra, melyek üresek, azaz a gyereknek kell benne megoldani a feladatokat. Szeretném, ha a fiaim dolgoznák ki ezeket. Sok olyat találtam (mindenhol a neten), ami vagy rövidített vagy kidolgozott napló.

Az alábbi naplók érdekelnének:
- A koppányi aga testamentuma
- A pál utcai fiúk
- A kőszívű ember fiai
- Szent Péter esernyője

Hálásan köszönöm!
Erika
 
Oldal tetejére