Felmérők, tudáspróbák, dolgozatok, e-tananyag 2019.

manyala

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Keresném a Kojanitz László: Történelem I., Történelem II., Történelem III. Témazáró feladatlapokat ha esetleg valakinek megvan.
Műszaki kiadó 1998, 2006
 
SZIASZTOK!
KERESEM a 9.o.-os FIZIKA TZ-t a LÉGGÖMBÖS tankönyvhöz,most a DINAMIKA-ERŐTAN nagy segítség lenne.
Előre is köszönöm!;)
 

andzsin73

Új tag
Sziasztok, 1 órán keresztül végigkattintottam az összes fórumot, az OFI 8 történelem témazárókat (nem a Csepele!) nem lelhető fel sehol, ha valakinek megvan töltse fel legyen szíves, köszi!!!!
 

Citromail

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Keresem Széplaki Erzsébet Nyelvtan 5. munkafüzetét (AP-050306). Sajnos itt nem találtam meg, ami link volt, az már nem működik. Esetleg megvan valakinek? Előre is köszönöm
 

ambivalence

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! 7. osztályos gyereknek kellene mondatelemzéshez anyag. Példák, elmélet és gyakorlat is. Sajnos az iskolai felkészítés a számonkéréshez képes gyenge, jövőre felvételi is van - le fog maradni :(((
Idén és tavaly is bejutott országos fordulóra nyelvtanból, de olyan komplex elemzést kapnak dolgozatban, hogy nem tud ötöst írni másodszorra sem - hiába tanult.

Ugyanitt tanácsot is szívesen fogadok.
 

Hosszúszoknya

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok :)
5. Osztályos Bánhegyi Ferenc történelem könyv, munkafüzet, felmérői van valakinek? Nagyon örülnék neki, köszönöm szépen.
 

juhasznoemi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
F. Kusztor Adél, dr. Makádi Mariann, Pokk Péter, Szőllősy László: Földrajz 8. osztályos tankönyvhöz keresem a Gazdasági élet Magyarországon témakörhöz a felmérő feladatokat. A tankönyvkatalógus oldalán van felmérő feladatok de ez a téma már nem szerepel benne. Aki tud bármilyen módon segíteni nagyon megköszönném.
 

juhasznoemi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Keresem a történelem 8. osztályos ofis témazáróit. A belinkelt folytatását. A két világrendszer versengése, a szovjet tömb felbomlása. Köszönöm ha valaki feltölti.
 

Csatolások

  • töri8 3.jpg
    töri8 3.jpg
    2.5 MB · Olvasás: 152
Oldal tetejére