Ferenc pápa és Hosszú Katinka győzött

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2016 December 20.

Melitta - 2016 December 20, 02:01
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Hosszú Katinka esetében ez nem meglepő, hiszen neki az élete a versenyzés és ritkán marad alul. Ferenc pápáról pedig ezúttal az is kiderült, hogy lényegében neki sincs ellenfele. Így több mint 20 ezer olvasónk szavazatai alapján ők lettek az idén az év emberei.

  A katolikus egyházfő hű maradt legfőbb programpontjához, a társadalom kirekesztettjei, köztük a menekültek felkarolásához. Emellett jelentős találkozó sorával bizonyította, hogy a párbeszédet és együttműködést mindennél fontosabbnak tartja.

  Ezért előzhette meg az év legjelentősebb külföldi személyiségeinek listáján a második helyen végzett Angela Merkel kancellárt, valamint a megválasztott amerikai elnököt, Donald Trumpot. Hosszú Katinka ebben az évben szinte mindent megnyert, amit lehetett, de a parton is diadalmaskodott.

  Neki köszönhető elsősorban, hogy lemondott az úszószövetség elnöki posztjáról Gyárfás Tamás. Nyilván ez is benne van olvasóink szavazataiban, hiszen így megelőzte Orbán Viktor miniszterelnököt és Kovács Gergelyt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét.

  papa.jpeg
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2016 December 20.

Megosztás