Filmsorozatok, szereplők- kedvencek

Szamipapi témája a 'Film, színház, tánc' fórumban , 2010 November 19.

 1. MMarika74

  MMarika74 Tag

  Vikingek
  Kedvenc szereplők: Ragnar és Rollo

  Ray Donovan
  Kedvenc szereplő: Ray Donovan :)

  The walking dead
  Kedvenc szereplők: Rick és a lobonchajú Daryl :)

  és még folytathatnám...majd folytatom is valamikor :) most így hirtelen ennyi
   
 2. helsi

  helsi Állandó Tag

  Jelenleg a Jane, the Virgin , nagyon jó!
   
 3. illyria32

  illyria32 Vendég

  Nekem nagyon sok kedvenc sorozatom van.
  A legjobbak szerintem:
  Sci-fi: Torchwood, Ki vagy, Doki? Csillagkapu sorozatok, Sliders
  Misztikus: Kopogó szellem, X-akták, Y-akták, Lost
  Vámpíros: Vámpírnaplók, Holdfény, Buffy, a vámpírok réme, Angel
  Kaland, akció: Az elveszett ereklyék fosztogatói, Herkules, Xena, Baywatch sorozatok, Knight Rider
  Családi, vígjáték: Váratlan utazás, A farm, ahol élünk, Jóbarátok, Egy rém rendes család, Mr. Bean, Kaliforniába jöttem, Miért éppen Alaszka?, Egyről a kettőre, Csengetett, Mylord?, H2O-Egy vízcsepp elég
  Nyomozós: Hawaii Five-O, Columbo, Monk, Magnum, MacGyver
  Szappanopera: Dallas, Betty, a csúnya lány, Ecomoda, Borostyán, Rosalinda

  Én most nézem a kezdetektől. Jó hosszú elfoglaltságot találtam magamnak.
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2017 Április 19
 4. kukucska75

  kukucska75 Új tag

  Bár, Magyarországon, tudomásom szerint, egy csatornán sem mutatták még be, de ajánlom Mindenki figyelmébe az Orange is the new black sorozatot, amely már az 5.évadnál jár, és még nincs vége!!
   
  Perlalba kedveli ezt.
 5. Szarka András

  Szarka András Állandó Tag

  A legnagyszerűbb sorozat az az "Ash Vs. Evil Dead"... Rendkívül morbid horror-vígjáték. Emellett ott van a "Preacher", amely magával ragadó elvont kissé, de zseniális. A vígjátékok közül örök klasszis a "Szeretünk Raymond", Az "Igen, Drágám", Szívem csücskei" és az Archer, pluszban a "Brickleberry"... :)
   
 6. MMarika74

  MMarika74 Tag

  Billions-nagyon jó kis sorozat
  Főszereplő: Damien Lewis (csodapofa, vöröske :))

  Fargo

  The handmaid's tale-A szolgálólány meséje
  nagyon jó kis sorozat
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2018 Február 12
 7. Cs. Ági

  Cs. Ági Állandó Tag

  kedvencem csengetett Milord
   
 8. Perlalba

  Perlalba Állandó Tag

  Sziasztok :) Nekem három kedvencem van: 1. 24 ; 2. Blindspot; 3. Teen wolf - eyeket néytem meg, úgy, hogy nem voltam hajlandó kihagyni egy részt sem. Van sok sorozat, amik a ti kedvenceitek, ezek közül sok neke is tetszik, de ha kihagytam belőle részeket, nem törödtem vele :)
   
 9. pc9000

  pc9000 Kitiltott (BANned)

  Csillaghullás, meg még egy csomó jóféle.
   
 10. vagotanulo

  vagotanulo Állandó Tag

  Megérkezett Baby Yoda is.
  Most megláthatod miért lett milliók kedvence ilyen hamar. [​IMG]

   
 11. Dóri998

  Dóri998 Állandó Tag

  Jajj nagyon sok van.
  Jane the virgin-imádtam, minden egyes pillanatát(na jó, egyet nem, de nem akarok spoilerezni), az utolsó 5 részt még nem néztem meg, még tartogatom ^.^
  Így jártam anyátokkal-ezt is imádtam, egészen az utolsó részig. Szerintem a befejezés nem illik ahhoz, amiről a sorozat szól, de lehet másnak ez a tökéletes befejezés.
  90210 Beverly Hills- az új verzióra gondolok, ez egy tini sorozat, amit szintén nagyon szerettem, és talán ez volt az első aminek a befejezését is tökéletesnek gondoltam.
  Monk-szerintem ehhez már nem kell hozzáfűznöm semmit
  Sherlock és Watson
  Bűbájos boszorkányok- örök kedvenc marad
  Veronica Mars
  Modern Family
  Brooklyn 99
  Castle
  Cougar Town
  Agymenők-szintén, minden egyes részt nagyon szerettem, vicces, de tanulságos volt számomra
  Blindspot- hááát, az első 2 évadot szinte egy szuszra megnéztem, a 3. már nem volt annyira érdekes, de az utolsó rész annyira nem tetszett, hogy nem is néztem tovább
  Hát most így hirtelen ennyi jutott eszembe, igazából mindet csak ajánlani tudom szerintem én is még újra nézem őket :hurra:
   
  Perlalba kedveli ezt.
 12. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Boldogságos ifi koromban ott csüngtem a tévé képernyőjén, pontosítok: előtte ültünk, fiatal lányok és vártuk, néztük a sorozatot, a Princ, a katonát a tévében. Anno' még fekete/fehérben, de minket ez cseppet sem zavart. Sőt, most is megnéztem, s azonnal átálltam a fekete/fehér nézetre. Ajánlom, mert nagyon szórakoztató és jó vissza is röppenni abba a régi világba. Miért? Mert akkor fiatalok voltunk... S, ezért minden más volt, meg különben is. Egy más világ, s igenis volt, hogy boldogok voltunk. Apróság miatt, apró okból, de boldogok.
  https://videa.hu/videok/film-animac...kzpHZmeVf72zAAcwHl_tbAoHe-CsWesYvPwCobhxyOdSo
   
 13. Pozsonyi Krisztina

  Pozsonyi Krisztina Állandó Tag

  Két pasi meg egy kicsi.
  Elképesztően remek sorozat! Minden Karakter borzasztó jól játszik és el tudja magát adni a nézőknek, ami a legfontosabb. Minden személlyel tud egy kicsit az ember azonosulni.. Nyilván, Charlie Sheen-re van építve az egész vígjáték-sorozat, de Alan, Jake, Berta, Rose és a többiek sem maradnak le, SŐT! Magas színvonalat hoznak végig.
   
 14. Pozsonyi Krisztina

  Pozsonyi Krisztina Állandó Tag

  the sinner.
  Anélkül, hogy nagyon lelőnék bármit a sztoriból, két dolgot kell tudni a The Sinnerről:

  Az egyik, hogy főleg az első pár rész, amikor még jóformán semmit nem tudsz semmiről, rettenetesen depressziós, és nyomott hangulatú. Jessica Biel (aki a főszereplő) a teljes évad alatt mély világfájdalmat sugároz magából, így jóformán végig sikerült megszabadulnia minden szexiségétől, ami már önmagában egy teljesítmény.

  A másik, hogy a sztori úgy kezdődik, hogy Biel karaktere, mindenféle tudható előzmény nélkül egyszer csak bekattan és tucatnyi tanú szeme láttára megöl egy vadidegen embert, aztán később nem tud magyarázatot adni erre a tettére.

  Kezdetben fogalmam sem volt, miről fog ezek után szólni az évad nyolc része, azon töprengtem, hogy lehet az indíték megismerését ekkora távon elhúzni, de szerencsére felesleges volt az aggodalmam. A sorozat legkésőbb a harmadik rész végével szerintem beránt bárkit, de úgy, hogy aztán az utolsó képkockákig meg sem akarsz állni majd.

  Az a bravúros a The Sinnerben, hogy mindezt úgy éri el, hogy közben egyszer sem éreztem azt, hogy most valami igazán egyedi, később majd rajongásom tárgyát képező szériát nézek. Épp ellenkezőleg: a karakterek, pár kivétellel vagy nagyon sablonosak, vagy szinte vázlat szerűek (a nyomozó karaktere te jó Isten, mennyire klisé a True Detective óta), a párbeszédek sokszor ezerszer hallottnak érződnek, a díszletek túl sterilek és unalmasak.

  És mégis működik minden.
  Ez egyrészt annak köszönhető, hogy Cora (Biel) és a húga Phoebe karakterével nagyon hamar empatizálni kezd a néző (De nem szimpatizálni, azt csak sokkal később, már ha egyáltalán. Viszont ez nem baj), illetve a központi rejtély minden résszel egyre sötétebb és bonyolultabb lesz, ami úgy etetteti magát a nézővel, mint a paprikás Pringles vagy a dupla töltelékes Oreo.

  A lezárás tökéletes keretbe foglalja az egész történetet, és bár utólag visszanézve volt pár értelmetlen félrevezetés az alkotók részéről, ezeket mégis simán el lehet nézni nekik.

  Összességében egy remek kikapcsolódásnak tartom a The Sinner első évadát, ami bár nem akar több lenni egy sima „jó sorozatnál”, annak viszont csont nélkül megfelel. Erősen ajánlom!
   
 15. kirabook

  kirabook Állandó Tag

  4 Blocks:
  Sose gondoltam volna, hogy egy német(!) sorozat lesz számomra a legjobb "maffia" sorozat. Már maga a téma is különleges, mert a berlini arab alvilágot mutatja be, érdekes módon szerethető karakterekkel.
   
 16. porceeca

  porceeca Állandó Tag

  Két számomra nagyon kedves sorozat van (na jó, számtalan, de ha kell, ezt a kettőt választom) az egyik a The Good Wife, épp sokadszorra nézem újra, a kedvencem Alicia Florrick es Diane Lockhart, a másik pedig a Desperate Housewives, kedvenc pedig nincs, mert az összes karaktert kedvelem :)
   
 17. Vág Gábor

  Vág Gábor Állandó Tag

  Tervezem egy ideje, hogy újra lesem a Desperate Housewives-t. Imádtam minden évadát. Mindegy, mi volt a sztori, az a négy karakter és színésznő mindig nagyon jó volt. :)
   
 18. bencebobo

  bencebobo Állandó Tag

  Beszállok:
  After life - Ricky Gervais (Netflix)

  Még egy:
  Kominsky method - Michael Douglas (Netflix)

  Ja, és azért egy könnyedebb: Modern family
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2020 Október 23, 07:23

Megosztás