Filmsorozatok, szereplők- kedvencek

Vikingek
Kedvenc szereplők: Ragnar és Rollo

Ray Donovan
Kedvenc szereplő: Ray Donovan :)

The walking dead
Kedvenc szereplők: Rick és a lobonchajú Daryl :)

és még folytathatnám...majd folytatom is valamikor :) most így hirtelen ennyi
 
I

illyria32

Vendég
Nekem nagyon sok kedvenc sorozatom van.
A legjobbak szerintem:
Sci-fi: Torchwood, Ki vagy, Doki? Csillagkapu sorozatok, Sliders
Misztikus: Kopogó szellem, X-akták, Y-akták, Lost
Vámpíros: Vámpírnaplók, Holdfény, Buffy, a vámpírok réme, Angel
Kaland, akció: Az elveszett ereklyék fosztogatói, Herkules, Xena, Baywatch sorozatok, Knight Rider
Családi, vígjáték: Váratlan utazás, A farm, ahol élünk, Jóbarátok, Egy rém rendes család, Mr. Bean, Kaliforniába jöttem, Miért éppen Alaszka?, Egyről a kettőre, Csengetett, Mylord?, H2O-Egy vízcsepp elég
Nyomozós: Hawaii Five-O, Columbo, Monk, Magnum, MacGyver
Szappanopera: Dallas, Betty, a csúnya lány, Ecomoda, Borostyán, Rosalinda

Doctor Who (Ki vagy Doki)- ez az egyetlen olya sorozat, amit végig néznék a kezdettektől
Én most nézem a kezdetektől. Jó hosszú elfoglaltságot találtam magamnak.
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

kukucska75

Új tag
Bár, Magyarországon, tudomásom szerint, egy csatornán sem mutatták még be, de ajánlom Mindenki figyelmébe az Orange is the new black sorozatot, amely már az 5.évadnál jár, és még nincs vége!!
 

Szarka András

Állandó Tag
Állandó Tag
A legnagyszerűbb sorozat az az "Ash Vs. Evil Dead"... Rendkívül morbid horror-vígjáték. Emellett ott van a "Preacher", amely magával ragadó elvont kissé, de zseniális. A vígjátékok közül örök klasszis a "Szeretünk Raymond", Az "Igen, Drágám", Szívem csücskei" és az Archer, pluszban a "Brickleberry"... :)
 
Billions-nagyon jó kis sorozat
Főszereplő: Damien Lewis (csodapofa, vöröske :))

Fargo

The handmaid's tale-A szolgálólány meséje
nagyon jó kis sorozat
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

Perlalba

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok :) Nekem három kedvencem van: 1. 24 ; 2. Blindspot; 3. Teen wolf - eyeket néytem meg, úgy, hogy nem voltam hajlandó kihagyni egy részt sem. Van sok sorozat, amik a ti kedvenceitek, ezek közül sok neke is tetszik, de ha kihagytam belőle részeket, nem törödtem vele :)
 

vagotanulo

Állandó Tag
Állandó Tag
Megérkezett Baby Yoda is.
Most megláthatod miért lett milliók kedvence ilyen hamar.
1f642.png


 

Dóri998

Állandó Tag
Állandó Tag
Jajj nagyon sok van.
Jane the virgin-imádtam, minden egyes pillanatát(na jó, egyet nem, de nem akarok spoilerezni), az utolsó 5 részt még nem néztem meg, még tartogatom ^.^
Így jártam anyátokkal-ezt is imádtam, egészen az utolsó részig. Szerintem a befejezés nem illik ahhoz, amiről a sorozat szól, de lehet másnak ez a tökéletes befejezés.
90210 Beverly Hills- az új verzióra gondolok, ez egy tini sorozat, amit szintén nagyon szerettem, és talán ez volt az első aminek a befejezését is tökéletesnek gondoltam.
Monk-szerintem ehhez már nem kell hozzáfűznöm semmit
Sherlock és Watson
Bűbájos boszorkányok- örök kedvenc marad
Veronica Mars
Modern Family
Brooklyn 99
Castle
Cougar Town
Agymenők-szintén, minden egyes részt nagyon szerettem, vicces, de tanulságos volt számomra
Blindspot- hááát, az első 2 évadot szinte egy szuszra megnéztem, a 3. már nem volt annyira érdekes, de az utolsó rész annyira nem tetszett, hogy nem is néztem tovább
Hát most így hirtelen ennyi jutott eszembe, igazából mindet csak ajánlani tudom szerintem én is még újra nézem őket :hurra:
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Boldogságos ifi koromban ott csüngtem a tévé képernyőjén, pontosítok: előtte ültünk, fiatal lányok és vártuk, néztük a sorozatot, a Princ, a katonát a tévében. Anno' még fekete/fehérben, de minket ez cseppet sem zavart. Sőt, most is megnéztem, s azonnal átálltam a fekete/fehér nézetre. Ajánlom, mert nagyon szórakoztató és jó vissza is röppenni abba a régi világba. Miért? Mert akkor fiatalok voltunk... S, ezért minden más volt, meg különben is. Egy más világ, s igenis volt, hogy boldogok voltunk. Apróság miatt, apró okból, de boldogok.
https://videa.hu/videok/film-animac...kzpHZmeVf72zAAcwHl_tbAoHe-CsWesYvPwCobhxyOdSo
 

Pozsonyi Krisztina

Állandó Tag
Állandó Tag
Két pasi meg egy kicsi.
Elképesztően remek sorozat! Minden Karakter borzasztó jól játszik és el tudja magát adni a nézőknek, ami a legfontosabb. Minden személlyel tud egy kicsit az ember azonosulni.. Nyilván, Charlie Sheen-re van építve az egész vígjáték-sorozat, de Alan, Jake, Berta, Rose és a többiek sem maradnak le, SŐT! Magas színvonalat hoznak végig.
 

Pozsonyi Krisztina

Állandó Tag
Állandó Tag
the sinner.
Anélkül, hogy nagyon lelőnék bármit a sztoriból, két dolgot kell tudni a The Sinnerről:

Az egyik, hogy főleg az első pár rész, amikor még jóformán semmit nem tudsz semmiről, rettenetesen depressziós, és nyomott hangulatú. Jessica Biel (aki a főszereplő) a teljes évad alatt mély világfájdalmat sugároz magából, így jóformán végig sikerült megszabadulnia minden szexiségétől, ami már önmagában egy teljesítmény.

A másik, hogy a sztori úgy kezdődik, hogy Biel karaktere, mindenféle tudható előzmény nélkül egyszer csak bekattan és tucatnyi tanú szeme láttára megöl egy vadidegen embert, aztán később nem tud magyarázatot adni erre a tettére.

Kezdetben fogalmam sem volt, miről fog ezek után szólni az évad nyolc része, azon töprengtem, hogy lehet az indíték megismerését ekkora távon elhúzni, de szerencsére felesleges volt az aggodalmam. A sorozat legkésőbb a harmadik rész végével szerintem beránt bárkit, de úgy, hogy aztán az utolsó képkockákig meg sem akarsz állni majd.

Az a bravúros a The Sinnerben, hogy mindezt úgy éri el, hogy közben egyszer sem éreztem azt, hogy most valami igazán egyedi, később majd rajongásom tárgyát képező szériát nézek. Épp ellenkezőleg: a karakterek, pár kivétellel vagy nagyon sablonosak, vagy szinte vázlat szerűek (a nyomozó karaktere te jó Isten, mennyire klisé a True Detective óta), a párbeszédek sokszor ezerszer hallottnak érződnek, a díszletek túl sterilek és unalmasak.

És mégis működik minden.
Ez egyrészt annak köszönhető, hogy Cora (Biel) és a húga Phoebe karakterével nagyon hamar empatizálni kezd a néző (De nem szimpatizálni, azt csak sokkal később, már ha egyáltalán. Viszont ez nem baj), illetve a központi rejtély minden résszel egyre sötétebb és bonyolultabb lesz, ami úgy etetteti magát a nézővel, mint a paprikás Pringles vagy a dupla töltelékes Oreo.

A lezárás tökéletes keretbe foglalja az egész történetet, és bár utólag visszanézve volt pár értelmetlen félrevezetés az alkotók részéről, ezeket mégis simán el lehet nézni nekik.

Összességében egy remek kikapcsolódásnak tartom a The Sinner első évadát, ami bár nem akar több lenni egy sima „jó sorozatnál”, annak viszont csont nélkül megfelel. Erősen ajánlom!
 

kirabook

Állandó Tag
Állandó Tag
4 Blocks:
Sose gondoltam volna, hogy egy német(!) sorozat lesz számomra a legjobb "maffia" sorozat. Már maga a téma is különleges, mert a berlini arab alvilágot mutatja be, érdekes módon szerethető karakterekkel.
 

porceeca

Állandó Tag
Állandó Tag
Két számomra nagyon kedves sorozat van (na jó, számtalan, de ha kell, ezt a kettőt választom) az egyik a The Good Wife, épp sokadszorra nézem újra, a kedvencem Alicia Florrick es Diane Lockhart, a másik pedig a Desperate Housewives, kedvenc pedig nincs, mert az összes karaktert kedvelem :)
 

Vág Gábor

Állandó Tag
Állandó Tag
Két számomra nagyon kedves sorozat van (na jó, számtalan, de ha kell, ezt a kettőt választom) az egyik a The Good Wife, épp sokadszorra nézem újra, a kedvencem Alicia Florrick es Diane Lockhart, a másik pedig a Desperate Housewives, kedvenc pedig nincs, mert az összes karaktert kedvelem :)

Tervezem egy ideje, hogy újra lesem a Desperate Housewives-t. Imádtam minden évadát. Mindegy, mi volt a sztori, az a négy karakter és színésznő mindig nagyon jó volt. :)
 

bencebobo

Állandó Tag
Állandó Tag
Beszállok:
After life - Ricky Gervais (Netflix)

Még egy:
Kominsky method - Michael Douglas (Netflix)

Ja, és azért egy könnyedebb: Modern family
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
Oldal tetejére