Filmsorozatok, szereplők- kedvencek

ReapervanDante

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello!
Nekem az abszolúte favorit a Supernaturals, lehet elfogult vagyok de nem tört meg az írók kreativitása mint más esetekben.
Már a hatodik évadnál tartunk és még mindig reális keretek közt tudják tartani a sztorit. Nem laposodott el annyira, de kicsit azért érezhető hogy már kevesebb köztes szállat tudnak belefúzni.
Valamint nagy kedvencem még a HIMYM (bár azt is húzzák mint a rétes tésztát), és az életszerűsége miatt, valamint a változatos sztoriból fakadóan a Desperate Houswives.
 

romcica

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is NCSI Miami, Los Angeles. Én a Hollót is szeretem de csak a sorozatot, mert nekem a mozifilmes nem igen jött be.
 

kamil13

Új tag
Én krimiben az NCIS-t, a Sherlock Holmest és még rengeteg krimit, főleg vígjátékokat, és Bud Spencer Terence Hill filmeket szeretek, na és persze egyik legnagyobb kedvencem a Star Trek, a legtöbb sorozatot néztem, az újat, a mostanit nem, de a best nálam az Új Nemzedék.

Hozzátenném, hogy van egy olyan kedvencem is, ami nem egy ismer sorozat. A címe LIFE, magyarul Életfogytig zsarunak fordították. A főszereplő Damian Lewis és egy tévesen elítélt zsarut alakít. Nagyszerű sztori, mert a főszereplő, Crews, a zen segítségivel éli túl a "benti" napokat. Mikor kijön kicsit fura lesz, oylan zenes... :p
Folyton gyümölcsöt eszik, és szokatlan kérdéseket tesz fel. Mellékesen: nyomoz az elítélése miatt, merthogy ártatlanul ült. Egy remek krimi, de a második évad nem jött ki magyarul, angolul láttam, és úgy sokkal jobb volt.
 

Adni-Andi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Fúha... Nagy fan vagyok... gyűjtöm a sorozatokat... Lássuk kedvencek... hmm... Odaát (Supernatural), Így jártam anyátokkal (How i met your mother), Lie to me (hazudj ha tudsz), CSI: New York, Criminal Minds (Gyilkos elmék), Katonafeleségek (Army wives), Vámpírnaplók (Vampire diaries...egyik best, imádom a két srácot benne... Damon és Stefan... ahh :) ) Grace klinika (Grey's anatomy), Szívek szállodája (Gilmore girls)

Most hirtelen ők jutottak eszembe :)
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Nahát a Csillagkapu és a Thomas a gőzmozdony miért maradt ki?
Mert így nem teljes a spektrum.:D
Egyébként a felsoroltak zöméről találsz itt bőven használható anyagot
 

pammpam68

Állandó Tag
Állandó Tag
Mostanában ismétlik a Farm ahol élünk c.sorozatot,nagyon szeretem:) visszahozza a régi Amerikát és egy olyan családképet állít a filmben,amit igazából élnünk kéne.. Michael Landon igazi apa:))
 
Szerintem az egyik legjobb sorozat a Csillagkapú, annak összes mozifilmjével, és minden társsorozatával együtt.
Másodiknak pedig a Csillagközi Romboló, mert nagyon színvonalas a rendezése, és nagyon mély értelmű a mondanivalója is, tele megrázó eseményekkel.
A harmadik a Star Trek, mert ha az összes részét végignézed sorrendben, ami hozzávetőleg 700 rész, akkor nagyon lekötő, szórakoztató az egész történet.
 
Oldal tetejére