Fitness anyagok feltöltése II.

eto demerzel

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Remélem, hogy hamarosan mindenki idetalál.:D
Állítólag elérte az 500 ezret a régi topik megtekintése, ezért kellett az új. Hiába, jók vagyunk.:cool:
Megnéztem a Popsi Zóna videókat, és nekem nagyon összevissza voltak az edzések, ezért újravágtam őket.
Most minden videón az van, ami a cím a dvd alapján. Mp4, tehát egy sima például windows movie makerrel is tetszőleges sorrendben összefűzhetők, edzéstervek készíthetők, stb.

Popsi zóna 1. dvd
[HIDE-THANKS]https://drive.google.com/drive/folders/1eqVfEXaMvHj1CGyyQU0Qy3GJTJcND7eF?usp=sharing[/HIDE-THANKS]

Popsi zóna 2. dvd
[HIDE-THANKS]https://drive.google.com/drive/folders/1cu2MSdFNstO45r3M3zysXK2XT7KYvyMo?usp=sharing[/HIDE-THANKS]
Hello sajna a link mar nem mukodik
 

EnKri

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Ha esetleg valaki rögzítette az ATV-n a Tv torna Norbival című műsort, ezen belül is kizárólag Réka tornáit, fel tudná ide tenni? A honlapon már sajnos nem elérhető.
 

anita.V.90

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!

Nekem egyik sincs meg, de Rebekának Youtubeon vannak fent rövidebb kismama edzései, ha kifejezetten őt keresed. :)
Nekem már szülés utáni videók kellenek. Amik fent vannak youtbe-on, azok annyira nem tetszenek több okból sem. Először is ha oldalanként kell csinálni a feladatot, akkor csak az egyik oldalt csinálja a másikat magadtól kell csinálni, a másik, hogy nem teljes videók, azaz újra el kell indítani, mert 3 körben kell csinálni. Plusz a programban van étrend stb.
 

Vanda77

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, nincsen valakinek véletlenül Candida-diétás étrendje? Nagyon sokat segítene vele. Köszönöm szépen előre is :)

 

Köszönöm szépen, ezeket én is megtaláltam, csak náhány helyen sajnos tök butaságot írnak, némelyik étrend nagymértékben üti a diéta alapelveit... Azért is gondoltam, hogy megkérdezem itt, hátha van valakinek kicsit jobban kidolgozott, összeállított étrendje :)
 

letina

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Esetleg Intenset popsi programja(i) megvan valakinek? Sajnos csak csomagban elérhető, de nekem az étrend kiegészítők nem kellenének:dr_4:. Vélemények róla?
Köszönöm
 

christels

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Esetleg Intenset popsi programja(i) megvan valakinek? Sajnos csak csomagban elérhető, de nekem az étrend kiegészítők nem kellenének:dr_4:. Vélemények róla?
Köszönöm
Fodor Réka popsiprogramját ajánlom nagyon. Profin összerakott (bemelegítés, farizomaktiválás, a végén nyújtás, edzés közben hasznos tanácsok) rövid idő alatt látványos a változás. https://rekafitness.hu/ Hetente van 1 popsi és 1 felső/Hiit/has/teljes testes edzés, de az összes régi videó (100+) is visszanézhető, amíg tag vagy. 1 órásak az edzések, mindig más gyakorlatokkal, tudod könnyíteni, nehezíteni
 

bigbud

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Megvan valakinek:

Joseph DR. Mercola: Égesd a zsírt​

című könyve? Nagyon köszönöm előre is!
Dr. Joseph Mercola: Égesd a zsírt (epub,pdf)

386015.jpg


Az Égesd a zsírt! radikálisan változtatja meg mindazt, amit az egészségről gondoltál. Dr. Mercola megdöbbentő felismeréseit osztja meg veled, melyek ismeretében akár rögtön elkezdhetsz új, egészséges testet és elmét építeni.

A világszerte népszerű természetgyógyász kutatásai során arra jutott, hogy szinte valamennyi betegség kialakulásának hátterében kisiklott anyagcsere-folyamatunk áll. Az egészség visszaszerzésében hatalmas szerepe lehet egy különleges étrendnek, a szénhidrátszegény és zsírban gazdag ketogén diétának. Ez a gyakorlati kézikönyv segít elsajátítani a táplálkozási a szemléletet, mely pozitívan hat az szervezetünkre, és amellett, hogy elnyomja a betegségeket, támogatja a test gyógyulását.

„Egy igazán forradalmi program… Az Égesd a zsírt! meg fogja változtatni a táplálkozásról és egészségről kialakult gondolkodásmódunkat.”

– Leo Galland, M.D.

„Az Égesd a zsírt!… felfedi az igazságot, hogy mi az, amit az élelmiszeripar nem árul el az ételekről, amelyeket megeszünk, és egy olyan úton indítja el az olvasót, amely radikálisan megváltoztatja az egészségét.”

– Mark Hyman, M.D.

Dr. Joseph Mercola a természetgyógyászat szenvedélyes követe. Több mint 30 éve gyakorló orvos, aki több tízezer pácienst kezelt a Chicago melletti wellnessközpontjában, majd 1997-ben létrehozta a Mercola.com-ot, amely a leglátogatottabb természetes orvoslással kapcsolatos honlap a világon.

...nem saját munka, találtam...
 

Csatolások

  • Dr. Joseph Mercola - Égesd a zsírt.epub
    735.2 KB · Olvasás: 114
  • Dr. Joseph Mercola - Égesd a zsírt.pdf
    1.8 MB · Olvasás: 172
Utoljára módosítva:
Oldal tetejére