Hírek Fizetne a Daimler a kanadai dízelbotrány miatt

Az Egyesült Államokban már alkalmazott megoldáshoz hasonlóan Kanadában is készpénzfizetéssel zárná rövidre a dízelbotrányt a Daimler. Összesen körülbelül 83 ezer tulajdonos perelte be a német vállalatot.

A Daimler Csoport szeretné elkerülni a további eljárásokat és jogi procedúrákat Kanadában a dízelbotránnyal kapcsolatban.

Ezt egy peren kívüli megállapodással érné el a cégcsoport, ahogyan tette azt korábban az Egyesült Államokban is. Összesen 175 millió eurónak megfeleltethető kanadai dollárt fizetne a vállalat.

Kanadában nagyjából 83 ezer Mercedes-tulajdonos perelte be a Daimlert, amiért a 2009 és 2016 között gyártott dízel Mercedes személyautó modellek, valamint a 2010 és 2016 között gyártott Sprinterek károsanyag-kibocsátása a valóságban nem annyi volt, mint a gyári érték.

A Daimler Németországban már befizetett 870 millió euró büntetést két évvel ezelőtt a botrány miatt, ám a szándékosság helyett gondatlansággal magyarázták a hamis értékeket.

dízelbotrányt a Daimler..jpg
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Pityesz46 wrote on Sz László's profile.
Köszönöm a gyors segítséged hálás vagyok érte.
Timocka wrote on bencemate's profile.
Szia!
Sikerült megszerezned a Kőmajmok háza című könyvet? Ha igen kérlek küld át nekem!
Előre is köszönöm
Timo
femaga wrote on farkasodu's profile.
Kedves Róbert! A 2. osztályos informatika anyaghoz fel tudná tölteni a 2. prezentációt? Véletlenül a 2. óra anyagát nem töltötte fel. Helyette az 1. került fel kétszer. És a feladatlapot is fel tudná tölteni hozzá? Köszönöm szépen!
glisser- wrote on QQCS842's profile.
De jó hogy felteszed a megára is
És külön köszönet a fejezet-fájlos szerkezetért
Arisztid2008 wrote on Harth Balázs's profile.
Kedves Balázs, Edgar Allan Poe - Az elveszett lélegzet link cserélve 2020. nov. 21-én. Nekem simán lejött és ki is csomagoltam. A hangoskönyv III -ban a #1,035 hozzászólásnál megtalálod. Üdv. Arisztid2008

Statisztikák

Témák
37,245
Üzenet
4,572,052
Tagok
601,062
Legújabb tagunk
Nettycke
Oldal tetejére