Fogamzásgátlás 40 felett

annabell147 témája a 'Egészségünkre!' fórumban , 2016 Január 24.

 1. annabell147

  annabell147 Állandó Tag

  Kedves G. B.!

  "Legyen az csak egy egyszerű pörkölt, vagy rakott kelkáposzta, vagy babaleves gyors fánkkal,"

  A babalevesen óriásit derültem. :)

  Nos, én nem vagyok olyan, amilyennek leírod az ideális nőt, feleséget. Szókimondó, határozott, érzelem vezérelt (értsd: hisztis) vagyok. Főzésről szó sincs. Ha meg tudnám enni, amit főzök, lehetne róla szó, de nem tudom --- és nagyon fontos, hogy nem azért, mert annyira rossz, hanem mert azt szeretem és csakis azt, amit nem én főztem, azt viszont nagyon. Imádok enni. :) (És még csak nem is látszik, de ez végképp off.) Az ágyban: nos 40 felett nem szeretnék teherbe esni, a párommal nyilván van szex, de az ágyban sem strapálom magam. Minek? Ha el akar hagyni, el fog. Ha nem, akkor marad. Mindenesetre még egy bébi szóba sem jöhet.

  Mindezzel együtt az, amit arról írtál, hogy próbáljunk meg a párunkra figyelni, ne hanyagoljuk el magunkat, éreztessük vele, hogy szeretjük-tiszteljük, ezzel maximálisan azonosulni tudok.
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.
 2. Georgina Bojana

  Georgina Bojana Kormányos Fórumvezető Kormányos

  *
  Kedves Annabell!
  Véleményed NEM :dr_4:osztom, igenis "strapálni" kellene magad :), hiszen attól, akkor, Neked is jobb lenne az akció ;)
  Semmiképpen nem tisztem, főleg itt, a felhomályosítás:cool:
  Csak annyit szeretnék itt és most "elrebegni", hogy egy fergeteges orgazmus, az olyan, mint egy hatalmas tüsszentés. A mind összes keringésed, - értem ez alatt a vér- és a nyirok keringést is - beindul, szinte újjá születik a tested, de a lelked is. Azok az asszonyok, akik aktív szexuális életet élnek, tovább maradnak fiatalok, fizikálisan, szellemileg és mindenképpen.
  Ezt - természetesen - a szerelmetes együttlétek alkalmára értem:dr_9:.
  Az egy éjszakás kalandok - részemről -, semmit nem:dr_4: érnek, legfeljebb a férfiaknak. Nekik is csak akkor, ha MÁR annyira mindegy, hogy akár a kulcslyuk is lehet a "szenvedő alany" :rohog: Van ilyen :o. Igaz, ilyen méretű kulcslyukat csak a régi pince ajtókon láttam :rolleyes:
  Ennyit erről :cool:
  G.B.
   
  Utoljára módosítva: 2016 Február 15
 3. annabell147

  annabell147 Állandó Tag

  Nyugodtan beszélhetünk a szexről is. Engem 11 éves korom óta érdekel a téma.

  A nem strapálom magam nem jelenti azt, hogy fekszem az ágyban és szétteszem a lábam. :)
   
 4. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  Kedves Annabell, ez megnyugtat, mert egy pillanatra elkerekedett a szemem ezen a "nem strapálom magam az ágyban", :D megjegyzésen. Mondjuk, akkor el sem tudom képzelni, ez mit takar :D

  A 40 feletti fogamzásgátlás baromi nehéz ügy, a tabit max. 45 éves korig lehet használni, éppenséggel lehet utána is, (ha nincs trombózis meg egyéb egészségügyi kockázat) de baromira nem érdemes, mert addigra lecsökken a természetes hormonszint is, a tabi meg még jobban lehúzza, szal fuccs lesz a vágynak, alul minden száraz lesz, szűk és használhatatlan. Ezért én 45 felett a tabit egyedülállóknak javaslom, mert az viszont baromi jó, hogy nincs tőle menzesz, csak kell hozzá fogyózni :D

  A Mirénában én is gondolkoztam anno, de elég rossz tapasztalatokat is hallottam. Plusz kevesen bírják, ha valami idegen dolog van ott bent állandóan, hasfájást, görcsöket, miegyebet okozhat.

  Én a pesszáriumot javaslom, nem kell attól aggódnod, hogy vacak érzés, ha ott bent van valami, mert az a Mirénával ellentétben nincs bent állandóan, és pont amikor már kezdene kellemetlen lenni, lejár az a 6-8 óra (romantika után), ameddig bent kell tartani, és ki lehet szedni :D.
  Tény, hogy oda kell figyelni a használatára, kell hozzá fogamzásgátló gél is, de együtt a kettő az előírásszerű használattal sztem ugyanolyan biztos, mint a tabi.

  Láttam, hogy említetted a Leát, én azt nem javaslom, sokkal nagyobb, mint a pesszárium, mert az valójában méhszájsapka, és minél nagyobb egy ilyen cucc, annál jobban lehet érezni romantika közben, és annál kellemetlenebb, amíg bent kell tartani.

  Ezen kívül már csak a gumi marad, ami sztem sokkal vacakabb és drágább mint a pesszárium. És 40 felett már a legtöbb férfi falnak megy tőle. Ennyi a választék, más módszer egyszerűen nincs.
   
  Utoljára módosítva: 2016 Március 17
 5. annabell147

  annabell147 Állandó Tag

  Szia!
  Köszi a választ!

  Igen, hormon szerintem sem túl jó 40 felett.

  Óvszer (még ha nem allergiás is az ember rá) katasztrófa. Szerintem nőknek is. Soha nem értettem, hogy közvélekedés szerint miért a férfiaknak rossz. Szerintem nőknek is rossz, hogy nem érzed a partnered bőrét/nyálkahártyáját, nem érzel "testnedv" cserét. :)

  A szex témát megbeszélném szívesen, de azért nem az egész internet előtt.
  a.
   
  Jaszladany kedveli ezt.
 6. Jaszladany

  Jaszladany Állandó Tag

  Írhatsz privit :)
   
 7. zsolesz11

  zsolesz11 Állandó Tag

  szerinte a terhesseg ellen valo vedekezes es megszakitas egy eleg nehez tema tehat okosan kevesen tudnanak hozzaszolni szakembereken kivul
   
 8. phoenyx

  phoenyx Állandó Tag

  Utoljára módosítva: 2016 Július 16

Megosztás