Fogj kezet valakivel, és meleg lesz

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Nem mindenkivel és nem mindenhol működik a csoda: csak egy speciális kanadai buszmegállóban. Zseniális reklámakció Montrealból.

Kanadában, ahol közel sem annyira volt kegyes a tél a lakókkal, mint Magyarországon nem csoda, hogy fűthető buszmegállóval próbákoznak. Alapból kedves ötlet, de kitaláltak hozzá még egy csavart is: ahhoz, hogy meleget csináljunk a járműre várakozás közben, meg kell érintenünk várakozótársaink kezét. Az egész csak akkor lehet szörnyen idegesítő, ha éppen egyedül fagyunk kockára a megállóban.



444.
buszmegallo Montreal.jpg
 
P

Poem of Everyone's Soul

Vendég
Ez tök jó, vezessük mi az áramot a fűtéshez. 2 év múlva majd kiderül hogy rákot okoz.
Egyébként egyszerűbb lett volna berakni 2-5 biciklit az áram termeléshez ami duplán csinál meleget.

Egen... a kákán is csomót keresek... de legalább akinek megfogom a kezét az nem lesz meleg :D
 

kros

Állandó Tag
Állandó Tag
Egen... a kákán is csomót keresek... :D
Bocsi, most én is. Egy nyitott váró befűtéséhez hihetetlen mennyiségű elem kellene. Tudjuk, hogy éppen ez lenne a reklám lényege, de nem véletlen, hogy az ilyet nem egyenárammal és elemekkel oldják meg.
Ám, ha ezeket jól elfelejtjük, a történet önmagában szép, vagy - hogy stílusos legyek -, szívet melengető.
 
P

Poem of Everyone's Soul

Vendég
Ám, ha ezeket jól elfelejtjük, a történet önmagában szép, vagy - hogy stílusos legyek -, szívet melengető.
Hát... ha ez valami akkor maximum a kíváncsiság vagy a túlélési ösztön működése.... ahhoz hogy ez szép és szívet melengető legyen talán inkább azt kellett volna felvenniük ahogy az épp ugyan ebben az időpontban halára fagyó hajléktalanokat ölelgetik 6 meleg takaróval meg egy termosznyi teával... de hát ugye ízlések és pofonok.
A hajléktalanok meg ritkán mutatnak jól egy reklámban.
 

szocske42

Állandó Tag
Állandó Tag
Es hany lelegeztetogep jott volna ki az arabol! Afrikai szegenyek millioi elnek aram nelkul, ok meg hogy pazaroljak! Monnyon le!

Konkretan Montrealban utoljara 2008-ban fagyott halalra hajlektalan, benne is volt minden ujsagban.

Budapesten a mult telen az volt az oromhir, hogy mennyivel kevesebb csoves fagyott halalra (~40 vs ~60)
Persze ezen a "telen" gondolom senki, ugyhogy Magyarorszag jobban teljesit :)


A bringa is jo otlet, de sajnos a kiveheto teljesitmeny jo, ha egy ventillatorra eleg, nemhogy futesre. Aki teker, az viszont valoban kimelegszik, es meg csak menetszel sincsen, hogy hutse :)
 

Dorcsibaba

Állandó Tag
Állandó Tag
én akkor is látok benne fantáziát!! mindenkinek igaza van!!! mert tényleg inkább olyan embereken segíthetnének ezen a pénzen akik valóban rászorulnak... vagy ott vannak a kóbor állatok!!! ennyi pénzen hány kutyát, macskát lehetne ivartalanítani, és örökbe adni........ és még sorolhatnám... de én mégis csodát látok benne!!!
azt látom benne, ha két vadidegen ember kicsit ráhatással, de megfogja egymás kezét, ebből a téli hidegben meleg lesz, abból mosoly, abból nevetés.... egy nagyon jó nap...
velem megtörtén, hogy munkába hallgattuk a rádiót, és arról volt benne szó: Ma van az ölelés világnapja, és mindenki öleljen meg akivel csak találkozik...
mondanom se kell, elkezdtünk ölelkezni, először bent az irodában, aztán kaptunk a főnöktől 1 órát, hogy kimehessünk piacolni (gondolom tudjátok mi az, de ha nem elmesélem...)
szal' egy 5-8 főből álló intenzíven visongó, ivarérett asszony támadott aznap a Nagybátonyi, csütörtöki piacon.... mindenkit megöleltünk, akit ismertünk, vagy kitől vásároltunk. annyi mosolygós embert még nem láttam egy napon, mint aznap... és ha ma, X évvel később elmegyek, van olyan árus, aki azóta is mosolyog rám amikor meglát....:)
 

almamag78

Kitiltott (BANned)
A bacik még hagyján (bár hozzáteszem nem szeretem megérinteni sem a gyalogátkelős nyomógombot, sem a liftek nyomógomjait, sem a wc kilincseit, sem a wc lehuzót/gombot...), de mi van akkor ha valamelyik hülyegyerek átköti az elektronikát, és nem hogy meleg lesz, hanem egyenesen agyonb@szarint* az áram? :D

(*bocsánat a csúnya szóért csak és kizárólag a drámai hatás miatt írtam le)

Nálunk biztos tele lennének homlessekkel :D
 
Oldal tetejére