Fogyizzunk együtt, biztassuk egymást, így sikerülni fog, én tudom.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

csabi norika

Állandó Tag
Állandó Tag
De a fogyokura mellett a bio krom kapszula szedésesegit,hogy eredményes legyen a fogyokura.

Én mondom aki kellő akaraterővel rendelkezik az képes lefogyni mert semi sem lehetetlen.Csak akarni kell és jön a várvavárt siker,csak nagy kitartásra van szükség és bio kromra.
 

RixavanDerMaat

Állandó Tag
Állandó Tag
Kiakad.

Haat gyerekek, most erkezettem haza az egyetemi sportrol, harom orat sportoltam, 1 ora step aerobic, 1 ora drilling (ez nem tudom van talan otthon is, olyan mint a kickboxaerobic csak kemenyebb) aztan 20 perc futogepezes es hasizmozas.
Es kiba**ttul ki vagyok akadva, olyan szar a kondiciom mint meg soha, egyszeruen szegyelltem magam a tobbiek kozott!
Undoritoan nezek ki, en voltam a legdagadtabb mindenki kozott, a hasam a tukorben amikor fekszik mindenki a padon, undoritoan feldomborodik, :12: rossz ramnezni.
Sosem leszek ujra a regi, nem akarom elhinni hogy mostantol minden evben dagadtabb leszek:12::12::12::12: nem akarom!!!
Holnap is odamegyek, de valahogy nem hiszek az egeszben.
Nem akarok ilyen lenni, ez rossz, mindenhol hajak, mindenhol zsir, a gatyaim ramfeszulnek, alig ernek be, gyuloloooooooooom! :12::12::12::12:
 

istvan_06

Állandó Tag
Állandó Tag
Rixy,

fel a fejjel. Sokat kell majd dolgoznod a tökéletes alakért, de gondolj a célra. Tarts ki egy kicsit. Aztán majd megindul a fogyás, jobban érzed majd magad az edzésektől,izmosodni fogsz, könnyebben mozogsz majd. Aztán majd növekedni fog az önbizalmad, hogy nem hiába csináltad az egészet. De, ezért meg kell dolgoznod. Én szurkolok. :)
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Rixykém!

Hallgass Istvánra! Igaza van!

És arra is gondolj, hogy azok is "hasasan" kezdték, nyugodj meg. Csak akaraterővel ledolgozták. Ennyi.
MINDENT BELE RIXY!!!!!!
Drukkolunk!
Gyönyörű és formás leszel! Most is az vagy, csak neked más az elképzelésed. Hát akkor rajta!
kiss kiss kiss
 

RixavanDerMaat

Állandó Tag
Állandó Tag
Koszonom. :)
Bohockodok itt Nektek sokszor, de igazabol mar tenyleg nagyon elegem van ebbol a sulyfeleslegbol.
Most jol kibogtem magam, megsajnaltam magam, hogy milyen rossz nekem, hogy kuzdenem kell a vekony alakert, de aztan merlegeltem, hogy masnak mas dolgokert kell kuzdeni, van olyan akinek minden megvan, mindent elert es megsem boldog. Masreszt viszont, ugye, hogy meddig lehet ezt a dolgot meg huzni es milyen eletem lesz, ha ez igy megy tovabb. Piszokrosszul ereztem magam a mai edzessorozat utan, szegyelltem, hogy lebuktam magam elott, mivel abban a mitoszban eltem, hogy hu de milyen jo kondiban vagyok, csak azert mert nyaron futottam, ahol ugye akkor alltam meg amikor akartam ;) de most ugy erzem mar hogy ez az edzes jo lesz. Nem lehet az embernek allva/ulve lefogynia. Akkor sem ha alig eszik.
Megfogadom tovabbra is amiket irtatok ti kedveskek kiss aztan par nap mulva talan jobb kedvvel szamolok be hogy jobban ment az edzes.

kiss
Rixy
 

Mspityu

Állandó Tag
Állandó Tag
Hidd, hogy sikerülhet!

Vigyázni kell mert a túledzettség komoly problémákat okozhat depresszió. katabolizmus! Az emberi szervezet arra van felkészítve, hogy megőrizze tartalékait! A túl sok mozgás normális táplálékbevitél nélkűl épp ellenkező hatást ér el nem a zsíradékot fogja lebontani hanem az izmokból vesz el! Be kell csapni a szervezetet napi hatszori étkezés, kevés kalóriával, aminósav bevitel, vitaminok. Napi egy-másfél óra intenzív mozgás bőven elég. Keverni kell a különböző edzés módokat súlyzós, cardió, nyújtógyakorlatok, jóga. Negatív kalóriaegyensúlyt kell létrehozni, de viszonylag kis eltéréssel. Segíthet a szétválasztó diéta is. Sok sikert Spityu!
 

vtbea

Allando tag
Állandó Tag
Sziasztok fogyis barátaim! kiss Visszajöttem. A fogyi témához most nem sok közöm van, a barátnőm szerint nagyon sovány vagyok. De azért szórakozhatunk jól együtt. ;)

Rixy! Ne keseredj el! Tudom, ezt könnyű mondani, de te egy nagyon kitartó csaj vagy, menni fog! kiss
 

judd86

Állandó Tag
Állandó Tag
Rixy!

Fel a fejjel, sikerülni fog lefogynod! A sok mozgástól a kedved is jobb lesz, és észre sem veszed, és csak úgy megy majd le a felesleged! Az a legjobb szerintem, ha társaságban tornázik az ember, mert ott látja, hogy ha a többieknek jobban megy, és ez fokozza a bizonyítási vágyat! :) Szerettem az egyetemi aerobic órákat, mert ott ha valami nagyon nehéznek bizonyult, akkor sem hagytam abba, és sokkal hatásosabb volt. Most itthon úgy csinálom, hogy tükör előtt tornázom, és látom, hogy jó-e a tartásom, vagy jól csinálom-e a gyakorlatokat. És nem adom fel olyan hamar! :) Nekem ez nagyon bejött, ajánlom Neked is! :)
Kitartás!
 

Kretiti

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Rixy és Fogyistársak! Ebben a szomorú őszi időben is vannak jó dolgok ám! Például egy manós gyertya fénye, meg a jó kis zenék, meg akitartás öröme. Remélem hamarost jobb kedved lesz!
Örömmel osztom meg Veletek, hogy túl vagyunk a 90 napon, megvan az a -10 kg nekem és a páromnak is. :D És folytatjuk a délig gyümi projektet még legalább 90 napig. Azt hiszem most először sikerült agyban is átállni, nincsenek édességes rohamaim És rájöttem, hogy nem kell a szelet kenyér ahhoz, hogy ne szédelegjek délig. Persze most meg olyan kenyérsüthetnékem van... nem is azért, hogy megegyem, hanem az illata...egy éve lassan nem eszünk kenyeret.
Viszont a 90 napot megünnepeltük. :D
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Kretiti! SZUPEREK VAGYTOK!
Ez több Oszkárdíjat is megért! kiss
oscar%20sok.jpg
 

Kretiti

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm Nektek, nagyon drágák vagytok! Tudjátok milyen sokat jelentett Titeket olvasni? És az állandó biztatás is sokat segített, már ami a kitartást illeti. Persze ezután is itt leszek Veletek, mert egyszerűen jó. :) Mindenkinek hasonló sikerekt kívánunk ám. És csak olyan fogyiba fogjon bárki, ami örömöt is szerez, nemcsak lemondással jár. Én pl. nagyon élveztem most, hogy mindennapra ki kellett valami finomat találnom a lehetőségeken belül. Egészségesebb kajákkal van tele a hűtő, az biztos. Még egyszer köszönet, hogy mellettünk álltatok. :)
 

viki8101

Állandó Tag
Állandó Tag
Dieta :Hogyan talaljuk meg a kontrollt? Miert hianyzik a jo iz?
Mivel minden egyes nap talakozom ezzel a kerdessel, nehez temaval,gondoltam irok egy par jo gondolatot,tapasztalatot nektek,hatha tudunk egymasnak segiteni.
Nagyon sok ember kuszkodik dietaval,fogyokuraznak,majd feladjak,es az eredmeny egy par napig latvanyos fogyas,majd minden visszajon sot,lehet hogy meg tobb is lesz,mint ahonnan elkezdtuk.
Egy szigoru dietat valojaban keptelenseg eletunk vegeig tartani,ez valo igaz. DE egy normalis evesi szokast, egy egezseges eletet barmikor el tudunk kezdeni.
Hogyan is kezdjunk bele. Nem vagyok sem orvos, sem ftness guru, en csak evek ota figyelem a testem hogy mire hogy reagal,mikor mukodik jol,mikor van eppen rossz allapotban...mikor tor ram a depresszio.
Rengeteget olvastam e temaban,es nagyon sok embernek segitettem mar atterni egy egeszsegesebb eletmodra,vagy megtalalni a kontrollt,es megtartani egy normalis alakot.
Sokszor irtatok nekem,hogy a dietat 2, 3 napig lehet tartani,majd puff..jonnek a " nagy evesek" - a kontroll elmarad,es megy be minden edessegtol kezdve kolbaszig peksutemeny minden..
Utana inkabb dupla edzes, vagy vissza a koplalashoz. Meg jobban megszigoritjuk az etrendet.
Hogy miert van? Hiszen nem is az ehseg gyotor neha minket,csak ugy keresunk valami finomat,aztan nem birjuk abbahagyni.
Ezek a problemak mind belurol fakadnak. Legalabbis nalam igy volt.
Edzettem rengeteget, az edzoterem a masodik otthonom,es mikor hazaertem meg napkozben tudtam is tartani a normalis etrendet,de estere gyakran ramtort az az erzes hogy enni enni valami finomat....-es nem az elore elkeszitett kis salatas etkemet akartam. Nem. Jo izeket, finomat,edeset, izleteset,sokat. Miert van ez?? kerdeztem sokat magamat? Miert? Ha itthon van mindenki,bamulom oket,es enni akarom azt amit ok, sot dupla annyit hatartalanul.
Sokszor ott tartottam,hogy utaltam ezt az egeszet, fogyast hizast, es untam hogy allandoan kontrollaljam magam,mindig be vagyok szabalyozva. Feltem tole hogy ha jokat eszem,hamar meghizom.
Mennyien irjatok ugyanezt? Sokan vagytok ugyanigy igaz?
Es tudjatok mit tettem? leultem gondolkozni..ultem,csendben,es toprengtem. Miert kell annyit edzeni,hogy utana ez legyen a vege...ez az erzes? Miert kell igy kimeriteni magam? Miert csinalom ezt?
Es most edzestol eltekintve,nem igaz mennyien csinaljuk ugyanezt a vilagban? A munkank altal, a sietseg, a fontos elintznivalok, a jobbnal jobb uzleti lehetoseg, rohanunk ide oda megallas nelkul. Orultek haza.
Kimeritjuk magunkat, mind testileg, lelkileg,mentalisan. ES hazaerunk szeretett csaladunkhoz,de mar nem is igazan marad energiank estere eme hosszu nap utan.
Mire vagyunk egy kiados evesre,es hopp....Itt van mindennek a rejtelye. Az eves altal nem gondolkozunk,csak elvezzuk a jo izeket,semmi mas nem erdekel minket,csak az a felemelo erzes amit az a par jo falat nyujt. Jol kimerultunk egesz nap, de jo is ez,enni....mint a bolond. Mivel egesz napunk egy bolondok haza,sietunk minden fontos, es aztan ezt a rengeteg energait amit kiadunk magunkbol, eves formajaban mind mind be akarjuk kebelezni...- hat valahogy igy nez ki nalam ez a rendszer. Most mar lassitok,nem edzek annyit...es merlegelem a dolgokat. Elmultak a nagy etvagyak,magamhoz tertem. Szep formas alakot tudok tartani,normalis etrenddel, es edzessel. Ha nap mint nap gyotrod magad,barmi is legyen az.... - azt a sok energiat vissza is akarod kapni. Es legtobbunknel ez mind mind meg is latszik rajtunk, a boldogsag hormon ott van a derektajon, a popon, a combon. Kerdezd meg magad, mit nyujt neked az eves? Mire nem akarsz gondolni mikor sokat eszel,miert nincs kontroll??
Ti is vagytok igy vele nem???
 

termodor

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon nehéz belekezdeni, de aztán amikor az ember benne van, és mennek a kilók lefelé, nos az nagy erőt ad.

Én Brian Tracy-vel fogytam le. A lelkemet és az önbizalmamat erősítette meg. Meggyőzött, hogy megtudom csinálni. És tényleg sikerült.

Egyébként Rubint Réka videók is nagyon jók. Igaz a csaj kibírhatatlanul buta beszólásokkal sokszor idegesítőleg hat. És csak az alakformálásban segít, fogyni nem fogytam a tornától, de nagyon jól ki tudtam vele kupáni a formáimat.

Ja és elég, ha csak a szénhidrátot elhagyjátok. Ezt rögtön leírom. Nekem nagyon bevált és nem szenvedtem!!! Egy próbát neketek is megér :)

Szénhidrátok:
gyümölcsök, zöldségek, saláták (sovány öntet)
- köretek:
burgonya: főtt, petrezselymes, tepsis, héjában sült
rizs
durum tészta
- puffasztott rizs v. búza: hamlett, abonett

Fehérjék:
- húsok, halak, felvágott
- tojás: főtt, tükör, rántotta
- kefir, diétás joghurt
- mozzarella, Anikó sajt => Feta sajt helyett salátába

Italok:
- ásványvíz: savas, mentes
- light üdítők
- frissen facsart gyümölcslevek v. zöldséglevek Csak reggel v. délelőtt>>
- száraz, félszáraz bor, pezsgő Lehetőleg 13 óráig

Szénhidrátot délelőtt, maximum 14 óráig szabad enni.
Fehérjéket egész nap ehetek.
Főtt ételt 14 óráig ehetek.
Panírozáskor liszt helyett tönköly liszt, prézli helyett zabkorpa
Édességet csak délelőtt lehet enni ritkán, max. 1 szeletet.
Müzli szeletet lehet enni.
14 óra után még lehet enni enyhé fűszerezett húst, halat, fehérjét.
Vacsorára ehetek csirkepörköltet, sült csirkét, grillcsirkét, hozzá savanyút, de köretet nem.

Savanyúság:
- kovászos, csemege uborka
- hordós káposzta
- cékla

Tilos:

- kenyér
- cukor (helyette édesítőszer)
- zsíros étel
- paprikás szalámi
- rostos üdítő
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
fphs: Biztatás! Biztatás! Biztatás! :D -- Na, tényleg. Mindent bele fphs!

Termodor: Aranyos vagy, köszönjük a tanácsokat és egyebeket, de légy kedves máskor egy hozzászólásban leírni a mondandódat, mert csak terheled a szervert a sok beírással. Hidd el, enélkül is hamar meglesz a 20 hozzászólásod! ;) Köszönjük. :)
 

Tiazen

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem lassú távon úgy sikerült fogynom, hogy egyre jobban csökkentettem az étkezési adagjaimat.Lassú folyamat, de biztos siker.Eszek mindent, csak kevesebbet.
 

RixavanDerMaat

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok kedveskek! kiss

Orom orom orom orom!!!
3 kilot fogytam!!!
A multkori tuledzes utani napokon is edzettem.
Kevesebbet, ket orat, es eggyel kevesbe akartam mar megpusztulni utana :D aztan ma jott a csoda, a merlegecske 3 kiloval kevesebbet mutat!
Tudom, tudom hogy ez meg vizveszteseg is, nem annyirta zsirbol fogyas, de valahogy most erzem magamban, maskepp lesz.
Megkuzdottem ezert a harom kiloert, es nem engedem magamnak hogy leromboljam!
Boltban is csak megaegeszseges kajakat vettem, szilvat, szolot, brokkolit, pulykahusit, halat. 3 kilo, azert megerte a szenvedest!
Ha ez igy megy tovabb, karacsonyra fogyok tiz kilot!
Es koszonom Nektek, hogy ilyen fantasztikusak vagytok, biztatasotok olyan sokat jelent nekem! :)

kiss
Rixy
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére