Fogyizzunk együtt, biztassuk egymást, így sikerülni fog, én tudom.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

istvan_06

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Viki8101,

10-es testzsírszázalékom van, kipróbálnám a fehérje diétát. Tényleg olyan brutálisan leszedi a zsírt? :o
Ettől jönne elő a kockahas? Edzek rendesen kb. 4x 1 órát minden héten. Én inkább lúgosítok, de érdekes ez a diéta is is amit írsz.
 

alberta31

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én is új vagyok errefelé, de baromi nagy szükségem lenne a támogatásra... Kb 15 kilótól kéne megszabadulnom, és most elszántam magam, de jól jönne néha a lelkesítés.
Mivel édességzabáló vagyok, emiatt első körben a bevitt csoki/keksz/süti-mennyiséget próbálom minimálisra visszavenni. A kenyérevést már lecsökkentettem napi 1 szeletre (ezt is reggelire), ami már nálam nagy szó, mert imádom a kenyérféléket is.
Szóval nehéz eset vagyok, de akkor is lefogyok!!!!:)

Ja, és a tornával kapcsolatban: angolul tudóknak ajánlom a t-tappot, ami hosszú nem-tornázós évek után is elkezdhető, és nekem pl a térdfájásom helyrejött tőle.
 

szederinda88

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én is beállok a sorba. Szintén elhatároztam, hogy végre megszabadulok a fölösleges kilóimtól. De legalább a felétől. :)

Az édességet én is imádom, igaz, hogy nem sokszor eszek, még azt se lehet mondani, hogy minden héten... Viszont ha rámjön a vágy, akkor egyszerre sokat megeszek, aztán meg mindig gyötör a lelkiismeret. :(

Jelenleg ott tartok, hogy szeretnék 100 kg alá menni, és remélem, hogy ez sikerülni fog.

Nem olvasom vissza ezt az 1605 oldalt, hiszen akkor minden nap itt kéne ülnöm, és akkor ugye hol marad a mozgás? :D
Szóval szívesen várnék tanácsokat, hogy kinek milyen fogyis módszer vált be, hogy hol is kezdjem ezt az egész küzdelmet?! :)

Az édesség, cukor, édesítőszer témához annyit szólnék hozzá, hogy nem rég hallottam a PCOS betegségről... Ez valami olyasmi, hogy megnő a súlyod, pattanásos leszel, a menstruációd össze-vissza jön meg, és spontán se nagyon tudsz teherbe esni... :( Nekem az első 3 "tünet" megvan, a 4. még nincs, hiszen per pillanat nem akarok gyereket. Ezeknek az oka pedig nem más, mint a cukor. Viszont az előadó, aki erről mesélt, elmondta, hogy az édesítőszerek majdnem olyan veszélyesek, mint a cukor. Ő kipróbálta a stiviát, ami valamilyen növényből nyert édesítő, 100-300-szor édesebb mint a cukor, de nem tartalmaz kalóriát és a fogaknak sem árt... Én utána kerestem a neten, 30 ml kb. 6000 Ft-ba kerül... De ha belegondolunk, hogy 100-szor édesebb a cukornál, akkor talán megéri az árát. Valaki használja közületek?
 

szederinda88

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Santane!

Természetesen megpróbálok lemondani az édességről, de nem olyan könnyű... Ha bemegyek a boltba, mostanában már inkább gyorsan elsietek a csokik mellett, nehogy leragadjak ott és vegyek valamit. Ilyenkor megy, nem esem kísértésbe. De néha már az őrület kerülget, és muszáj leugranom egy csokiért. :(:(

Igen, igazad lehet, hogy nem kéne mindent magamra venni. :D:D
A súlyom mindig is nagyobb volt az átlagnál, már gyerekkoromtól fogva, de ha más miatt nem is, a suliban a tesiórákon eltöltött mozgás miatt nem nőtt tovább. Most viszont, hogy főiskolás vagyok, szinte semennyit sem mozgok, és sajnos az órarendem is olyan, hogy reggeltől estig bent vagyok az iskolában, így amikor haza esek, akkor vacsizok. :(

21 vagyok, és ilyenkorra már a menszesznek be kellett volna állnia. Vagyis beállt már, kb. 1-2 éve mindig rendszeresen megvolt, de mióta felszedtem 10 kg-ot, azóta megint van, hogy kimarad, vagy késik 1-2 hetet.

De most elhatároztam, hogy mozogni fogok, és este próbálok nem enni, vagy csak kevesebbet, mint eddig.
 

Elena987

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Látom már gyülekezik egy kis csapat.Mindenkinek hatalmas lelkierőt és kitartást kívánok. Remélem mindenkinek sikerül majd végigvinnie amit elhatározott.

Sajnos az édesség evés nálam is így működik.Egy darabig nem kívánom aztán egyszercsak rámjön és nem számít, hogy hány óra van egynél biztosan nem állok meg. És nem számít a bűntudat se semmi nem bírom megállni. Ti hogy csináljátok??Hogy nem kívánjátok??

Ja, és a tornával kapcsolatban: angolul tudóknak ajánlom a t-tappot, ami hosszú nem-tornázós évek után is elkezdhető, és nekem pl a térdfájásom helyrejött tőle.

Szia! Én tudok angolul csak éppen a t-tappról nem tudok semmit.Mesélnél róla bővebben?
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Én 47kg vagyok, nincs mellem és nem egyszerűbb az életem!

Ugyan már vikikém! nem tudom mennyi idős vagy és milyen magas, de nézd a pozitív oldalát a dolognak: legalább neked nem kell senyvedned az édességmegvonásoktól.! :)
Na, meg hogy nincs melled - na és? Lesz majd egy srác, akinek mégis te leszel a világon a legcsodálatosabb és a legszebb csajszi - méghozzá jó mellekkel! :)
Mert neki ez lesz a legszebb a világon - érted?
 

patalia

Állandó Tag
Állandó Tag
én körülbelül két hete kezdtem a fogyókúrát, nem kúraszerűen, csak egészségesen szeretnék élni. és négy kilót fogytam, úgy, hogy majdnem minden nap tornázok. tegnap viszont - bár a gyümölcsnappal - elkezdtem a 90 napost, és beiktatok eleinte heti egy, majd két léböjtnapot (ezt a dietetikus tanácsolta, akit megkérdeztem). Hajrá mindenkinek!!!!

Ja igen, és tényleg nagy motiváció, ha beindul a fogyás. én már néha itthon fel-felveszem a régi ruháimat, már amelyik rámjön, és bár nagyon dagadt vagyok benne, azért már az is öröm, hog yegyáltalán rámjönnek a cuccok.
tornázzunk sokat :)
 

judd86

Állandó Tag
Állandó Tag
De jó olvasni, hogy ilyen lelkesek vagytok! Engem is azzá tesztek! :) Én ugyan most nem diétázom, de odafigyelek, hogy mikor mit eszem. És heti 6-szor tornázom, és 5 hét alatt nagyon szépen látszik az eredmény! :) Ajánlom mindenkinek a mozgást, enélkül a diéta sem 100%-os.
Kitartás mindenkinek, én most megyek, lenyomok egy Béres Alexandrás edzést! :) :ugras::ugras::ugras:
 

szederinda88

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma összesen 1,5 órát tornáztam. Igaz, hogy nem egyszerre, és több fajtát, meg volt amit kétszer is, de az a lényeg, hogy elkezdtem mozogni, nem igaz? :) Azért még így is büszke vagyok magamra, mert ennyit egy nap soha nem mozogtam még...
Norbi duci tréningjét én is szeretem, szerintem jó hangulata van, az a rock zene olyan jó pörgős. :D
Én is kitartást kívánok mindenkinek, lelkesítsük egymást, mert együtt könnyebben megy! :D
 

szederinda88

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm, most én is úgy érzem, hogy ügyi voltam. Büszke vagyok magamra. :) Főleg azért, mert jól esett. Pedig én mindig azon a véleményen voltam, hogy mit lehet szeretni a mozgásban. De most táncos videókkal kezdtem, és azok annyira hangulatosak, jó csinálni őket.
Sajnos én nem tudok minden nap mozogni, a kedd és a szerda kimarad, a többi napba pedig valahogy mindenképpen megpróbálok beiktatni valamilyen mozgást.
 

sydneygirl

Állandó Tag
Állandó Tag
Mert a szervezeted nem gondolja azt,hogy barmit is tartalekolnia kellene..

jo nagy big macet bekajalok. Hihihi, ez a nap fenypontja. : MERT MEGERDEMLEM.

az agy nem tud kulonbseget tenni valos es elkepzelt dolgok kozott" - kepzeld el magadnak almaid alakjat !!! Es azza valsz !

Jo hogy leirtad a sajat eseted, mert lelkesito. Mondjuk nem hiszem hogy kepes lennek 6 tojassal kezdeni a napot :D ha valaki annyit sportol, mint Te, annak nyilvan kell.

Mar mashol is olvastam az agy becsapasarol. Errol meg most sem tudom mit gondoljak. Nehany szakerto szerint nem tesz jot mert akkor kellene csak enni mikor az elozo taplalek mar teljesen megemesztodott. Viszont ha 2-3 orankent eszunk keveset, akkor sem lesz teljesen ures a gyomor, mert pl a husi 4, mig a gomba 6 (!!!) oran at is a gyomorban maradhat...Szoval meg most sem nagyon vagom kinek van igaza :confused:

A BigMac-et tuti megerdemled, de javaslom hogy vadaszd le a SuperSize Me c. dokumentumfilmet. Garantalom hogy ha megtudod mit eszel, soha tobbet nem teszed be a labad egy Mc/Burger King es tarsai gyorskajaldaba se. :D
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
 

kyttas

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Santane!
Köszi a lelkesítő szavakat!
Már csak a kitartásomon kell csiszolnom és remélem menni fog.
És ebben sokat segít, hogy ti is hasonló cipőben jártok!
 

dwicky

Állandó Tag
Állandó Tag
A BigMac-et tuti megerdemled, de javaslom hogy vadaszd le a SuperSize Me c. dokumentumfilmet. Garantalom hogy ha megtudod mit eszel, soha tobbet nem teszed be a labad egy Mc/Burger King es tarsai gyorskajaldaba se. :D
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

Hát, én megnéztem, de azóta is eszek ott. :D :oops: Igaz, sültkrumplit azóta nem eszek.

Sziasztok,

Én is szeretem a Norbis tornákat, de a Rékák a kedvenceim. Az a nő egy szadista... :D Akkor szoktam elővenni a Norbis tornákat, ha lazább tornát szeretnék, amiben nem fáradok el nagyon. :D

Csak szegény párom menekül ki a Réka hangjától a szobából. :D

Minden este tornázok kb két hete. Egy kis hasizom, egy kis comb. A combomon már látszik. Plusz kaptam ajándékba két krémet, amik szuperül eltüntették a kis narancsaimat. Olyan kellemesen meleg lesz tőle a bőröm. Csak nagyon mentolos az illata, napközben nem tudom használni, és szellőztetni kell utána. :rolleyes: És ha van időm, szaunaövezek is, az annyira jól megmasszíroz, imádom.

Kitartást mindenkinek, jövő héten fogyóhold!! :D ;)
Viki
 

szederinda88

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

McDonald's-ba én is betérek néha, de csak sajtburgert szoktam enni, mert szerintem az finom, a többi meg teljesen átlagos hamburger, amit bárhol meg lehet kapni, viszont a sajtburinak van egy különleges íze. :D Jaj, most de megkívántam.. :( És ma még nem is ettem semmit.

Akkor én most tornázok is egyet, azt hiszem ma is valami jó kis táncis videót veszek elő. :D

És kitartást mindenkinek a diétájához, mozgásához, stb! És ne essünk kísértésbe, az édesség az ellenségünk! :p
 

h.v.évi

Állandó Tag
Állandó Tag
<table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><tr><td>
</td><td colspan="3">Habroló (szénhidrát szegény, cukorbetegeknek is)

hozzávalók:
1 cs. leveles vajas tészta
1 cs puding
3 dl tej
3ek. cukor, vagy szorbitum
10 dkg margarin (vajjal ízletesebb)
tejszínhab
1 ek. zselatin (elhagyható)
Elkészítés:
Leveles, vajas tészta csíkokat tekerek kissé kúpos fém csőformákra,
forró sütőben kisütöm. Még melegen leszedem róla,mert később nem jön le.
Krém: Egyszerű pudingot készítek, amibe még melegen belekeverem a margarint,
kevés zselatin vízben feloldva is kerülhet bele, igy biztosabb a dermedés.
Tejszínhabbal fogyasztjuk.
Ha gyümölcs pudingból készül, gyümölcs sodó készül mellé.
Ha csokiból, csokival megcsorgatva dekoratív.
Előre elkészíthető, jól tárolható.
Ha vendég érkezik, csak a krémet kell elkészíteni, aki szereti, sajtkrémmel is
készítheti.</td></tr></tr></tbody></table>
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére