gazdagodas

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha szívvel gondolkozol és cselekszel, (egyszóval megtanulsz szívvel élni) akkor szert teszel mindenfajta lelki gazdagságra!!!
 

Damsel8

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Készítettem egy pénzvonzó videót a magam sikerén felbuzdulva. Remélem másoknak is segít.
Pénzvonzás binaurális zenével – Theta agyhullám
http://www.youtube.com/watch?v=duKrfumlCdA

2 hete kezdtem el kigyepálni a negatív beidegződéseimet, mert elegem lett abból, hogy minden romokban hevert körülöttem. Veszteni valóm nem volt, úgyhogy elhatároztam, hogy egyszerűen nem veszek tudomás a kellemetlen körülményekről, a negatív gondolatokat meg menesztettem a fenébe és a helyükre sokkal kellemesebb gondolatokat ültetek. De nem csak, hogy pozitívan gondolkodom, jól is fogom érezni magam! Megmakacsoltam magam, hogy töretlenül fogok fókuszálni a jó dolgokra, és addig hajtogatom a megerősítéseimet, amíg azok le nem ülepszenek a tudatalattimban és ki nem építenek egy új hitrendszert.
Movie Maker-rel készítettem gyorsan villanó képsorozatokat, binaurális zenével aláfestve. Ébredés után, és elalvás előtt nézem meg őket, de van, hogy napközben többször is, amikor eszembe jut. Szóval 2 hete mosom az agyam, és a napokban felgyorsultak az események. Sorra történnek a csodák. A pénzhez való viszonyomon akartam javítani, és határozottan jó úton haladok. A szépen átrendeződő körülményeim ezt tükrözik.
Éjjel-nappal, amikor csak eszembe jut, a megerősítéseimet mondogatom és képekkel is bombázom az elmém. A negatív, régi gondolatoknak esélyük sincs. :D

Szép napot mindenkinek!
 

Damsel8

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Feltettem egy házilag gyártott agymosó videót, amiben gyorsan váltakoznak a képek. Nekem ezek sokat segítenek felülírni a régi hiedelmeket.
Alatta bianurális zene szól. Ahhoz, hogy ez a zene kifejtse a hatását, fülhallgató szükséges.

Szerencsére és bőségre hangolva:
 

Barrydo1

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Készítettem egy pénzvonzó videót a magam sikerén felbuzdulva. Remélem másoknak is segít.
Pénzvonzás binaurális zenével – Theta agyhullám
http://www.youtube.com/watch?v=duKrfumlCdA

2 hete kezdtem el kigyepálni a negatív beidegződéseimet, mert elegem lett abból, hogy minden romokban hevert körülöttem. Veszteni valóm nem volt, úgyhogy elhatároztam, hogy egyszerűen nem veszek tudomás a kellemetlen körülményekről, a negatív gondolatokat meg menesztettem a fenébe és a helyükre sokkal kellemesebb gondolatokat ültetek. De nem csak, hogy pozitívan gondolkodom, jól is fogom érezni magam! Megmakacsoltam magam, hogy töretlenül fogok fókuszálni a jó dolgokra, és addig hatogatom a megerősítéseimet, amíg azok le nem ülepszenek a tudatalattimban és ki nem építenek egy új hitrendszert.
Movie Maker-rel készítettem gyorsan villanó képsorozatokat, binaurális zenével aláfestve. Ébredés után, és elalvás előtt nézem meg őket, de van, hogy napközben többször is, amikor eszembe jut. Szóval 2 hete mosom az agyam, és a napokban felgyorsultak az események. Sorra történnek a csodák. A pénzhez való viszonyomon akartam javítani, és határozottan jó úton haladok. A szépen átrendeződő körülményeim ezt tükrözik.
Éjjel-nappal, amikor csak eszembe jut, a megerősítéseimet mondogatom és képekkel is bombázom az elmém. A negatív, régi gondolatoknak esélyük sincs. :D

Szép napot mindenkinek!



Szia

Szeretném megkérdezni, hogy a Movie Maker programot honnan szerezted?
Köszönöm
Szép napot
 

Damsel8

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Rittyentettem egy kis összefoglalót, hogy miként teremthetünk meg bármit az életünkben:

GONDOLJ nagyon SOKAT arra, amit szeretnél. Ezeknek a gondolatoknak könnyednek kell lenniük és jó érzéssel kell, hogy eltöltsenek. A görcsös, kétségbeesett akarás távol tartja a megvalósulást.
Minél többet töprengsz valamin, az letelepszik a tudatalattidban.
Hiedelmek = olyan krónikus gondolatok, amiket újra és újra lepörgetsz a lelki szemeid előtt. Ezek ISMÉTLÉS útján épülnek be a TUDATALATTIba.
A tudatalatti KÉPEKKEL dolgozik. Ezért van fontos szerepe a vizualizációnak. A vizualizáció feladata, hogy a képek segítségével pozitív érzelmeket generáljon benned. Építsd fel magadban az energiát, majd engedd el a képet és minden szükséget arra nézve, hogy ennek a vizualizációnak meg kell valósulnia.

Új, pozitív gondolatokkal foglalkozva az agy újraszervezni önmagát. Új idegpályák épülnek ki, amik a pozitív kijelentések ismételgetésével, a képek elmében való folytonos megjelenítésével megerősödnek, a régiek pedig elsorvadnak.
A jó érzéssel járó gondolatoknak hála a tested ezeknek megfelelő hormonokat termel. Így nemcsak az agyad és az elméd lesz újraprogramozva, hanem a tested összes sejtje is.

A tudatalattihoz könnyebben hozzáférhetsz közvetlenül ébredés után, és elalvás előtt.

Nem elég pozitívan gondolkodni, jól is kell érezned magad közben és HINNED kell a vízióid megvalósulásában. Ha nem hiszel bennük, az affirmációid hatástalanok lesznek.

Hogyan bírd munkára a tudatalattidat? Ismétléssel + erős érzelmekkel. Így alakulnak ki bennünk a hiedelmek.
Könnyen félre söpörheted azokat a gondolatokat, melyek elkeseredéssel és fájdalommal töltenek el. Ha észreveszed, hogy egy kellemetlen gondolton rágódsz, kérdezd meg magadtól: A javamra válik ez a gondolat? Bensődben azonnal megkapod a választ: Naná, hogy nem!
A negatív gondolatoknak, a félelmeknek semmivel sincs nagyobb létjogosultságuk, valóságosságuk és erejük, mint a pozitív gondolatoknak. Sőt!

Elkeseredésből és hiányérzetből sose cselekedj. Akkor mozdulj, amikor inspirálva érzed magad. (Ilyenkor az ember észre sem veszi, hogy cselekszik. Robotpilóta üzemmódban megteszi, amit kell, és szembe találja magát a beteljesült kívánságával.) Amikor a tudatalatti irányít, Te erőfeszítés nélkül, könnyedén cselekszel, és az események, „véletlenek” olajozottan összejátszanak.

Sose érezz bűntudatot semmiért! Se azért, amire vágysz, se azért, mert annyit gondolsz rá, mint egy megszállott, se semmi egyébért.

Mások sugalmazásainak nincs hatalma fölötted, hacsak nem fogadod el az állításaikat, és nem azonosulsz velük. Mások vélekedjenek negatívan a világról, a gazdasági helyzetről, rólad vagy akármiről, tudd, az övék is csak egy nézőpont, nem több. A lényeg az, hogy TE hogyan tekintesz a világra, magadra és mit hiszel. Másoknak jogában áll negatívan vélekedni. Nem árthatnak neked, amíg a kijelentéseik süket fülekre találnak.
(Pl.: ha valaki el kezd neked panaszkodni, vagy rossz hírt hallasz, képzelj magad köré egy gyémántfényű buborékot, amiről lepattannak ezek a nyilak és színes pillangókká válva szétröppennek.)

Fontos:
- Ne nézz a valóságra azzal, hogy változást keresel benne! Az első manifesztáció körülötted legtöbbször ugyanolyan lesz, mint előtte. Ez ad neked lehetőséget arra, hogy másképpen reagálj ugyanazokra a körülményekre és ezzel megerősítsd, hogy valóban megváltoztál.
- Egyszerűen tudnod kell, hogy Te változtál meg. Nincs olyan, hogy „odakint”. Minden benned van.
- Máshogy kell reagálnod a valóságra, még ha eleinte ugyanolyannak is tűnik, mint régen.
- Amikor máshogy reagálsz, akkor tényleg megváltoztál, és ekkor a valóság is tükrözi ezt.
Tudod, hogy a jelenlegi körülmények csak a múltbéli gondolataid visszhangja. A válaszreakciód végérvényesíti, hogy valóban megváltoztál, és egy másik vibrációt képviselsz, és ez fogja ténylegesen megváltoztatni a körülményeket.
- Sose tévesszen meg a visszhang, hogy valamit rosszul csináltál, ne reagálj ugyanúgy, mint régen! Úszni sem lehet megtanulni két karcsapással. :)

Légy makacs, és tarts ki a pozitív gondolatok mellett!
Először pingpong meccs lehet az elmédben az új megerősítéseid és a régi beidegződésed között. De ha kitartóan az új irányon tartod a figyelmed, a negatív hiedelmeid lassan elgyengülnek és felülíródnak.

Valahányszor egy problémával találod szemben magad, képzeletben utazz el az Univerzum peremére. Lásd, ahogy a Föld összezsugorodik alattad, aztán elhagyod a Naprendszert, a galaxist, kirepülsz a világűrbe. A galaxis is már csak porszemnyi méretű, ahogy távolodsz tőle. A világűrben több száz billió másik galaxist látsz magad körül. Még mindig repülsz. A saját galaxisodat már nem is látod.
Olyan erő része vagy, olyan határtalan erővel vagy szüntelen kapcsolatban, ami világokat teremt, és ami egyben tartja és működteti az egész végtelen Univerzumot.
Az Univerzumhoz képest a bolygónk porszemnyi, hát még a problémánk! Olyan pici, hogy már nem is látszik. Akkor meg minek aggódni??? :D
Tekints a problémádra az Univerzum szemszögéből! A probléma csak egy icipici porszem. Engedd el bátran és add át az Univerzumnak, neki gyerekjáték megoldani.
Az Univerzum rajongásig szeret téged, azt akarja, hogy bőségben és boldogságban élj. Mindent meg akar adni neked. Alig várja, hogy kéréseddel hozzá fordulj. A teremtéseid által tágul és gyarapszik. Bízz benne! Sosem késlekedik. Határtalanul intelligens és kreatív, ismeri a leggyorsabb, legrövidebb utat a megoldáshoz, a vágyak beteljesüléséhez. Amire vágysz, azt az Univerzum sokkal jobban elképzelte, mint te. :)

Nagyon szép napot mindenkinek!
 

Damsel8

Állandó Tag
Állandó Tag
Dr. Joe Dispenza legfontosabb üzenete a fentiek kapcsán:
Olyan állapotba kell kerülnöd, amiben meggyőzöd az agyad és a tested, hogy a kérésed már beteljesült, aztán éld tovább a napodat azzal a megnyugvással, mintha valóban megvalósult volna a kívánságod.
Az új önmagad nem gondolkodik azon, hogy a dolgok miként és honnan érkeznek majd hozzá. Ezt nem a Te dolgod kitalálni. A fizikai elme különben sem erre való.

Újra kell kondicionálnod az elméd és a tested, el kell hitetned velük, hogy a jövőbeli esemény MOST történik.
A test és a tudatalatti nem tesz különbséget a körülmények által és gondolatok által keltett érzelmek között.
Meg kell változtatnod az agyad áramkörét, neurológiailag úgy kell kinéznie, mintha a kívánt esemény már megtörtént volna. Érzelmileg el kell hitetned a testtel, hogy a jövőbeli esemény már megtörtént.
Amikor a gondolataid és az érzelmeid illeszkednek egymáshoz, akkor az elméd és a tested együtt dolgoznak. Ekkor egy új élet felé tartasz.

Gondolataid révén lépsz kapcsolatba azzal az intelligencia mezővel, melyhez mindenki hozzáférhet.
 

Voldemort

Állandó Tag
Állandó Tag
Olvasom Napoleon Hilltől Gondolkodj és Gazdagodj könyvet. Rendkívül életszerűnek találom, amit leír arról, hogy mi vezet a sikerhez: vedd közbe magad segítő emberekkel, tervezz részletesen, legyen célod, légy kitartó, dönts gyorsan, cselekedj.. Mintha tényleg így működne a sikeres ember felfogása... és szerintem ez a sikerhez vezető út.
Ellentétben ezzel olvasom pl. Eckhart Tollét vagy Neale Donald Walsch-t, akik annyit mondanak, hogy légy bőkezű, adakozz, és akkor te is gazdag leszel. Azt kapod vissza többszörösen, amit adsz.



De én nem erre látok példát a világban, hanem a Napoleon-féle felfogás eredményességére. Miért gondolják néhányan, hogy leírhatnak ilyen egyszerű dolgokat, hogy "add a világnak, amit magadnak akarsz, és megkapod", mintha így működne a világ? A siker elérésének konkrét leírható követelményei, lépései vannak, amiről sokan abszolút nem beszélnek. És nem ismerek gazdag embert, aki adakozgatásból lett volna gazdag, ellentétben tervezéssel, segítő csapattal, jogi ismeretekkel, kapcsolatokkal célt érő embereket már annál inkább..

Ti hogy egyeztetitek össze ezt a kétféle felfogást?
 

daibo

Állandó Tag
Állandó Tag
Olvasom Napoleon Hilltől Gondolkodj és Gazdagodj könyvet. Rendkívül életszerűnek találom, amit leír arról, hogy mi vezet a sikerhez: vedd közbe magad segítő emberekkel, tervezz részletesen, legyen célod, légy kitartó, dönts gyorsan, cselekedj.. Mintha tényleg így működne a sikeres ember felfogása... és szerintem ez a sikerhez vezető út.
Ellentétben ezzel olvasom pl. Eckhart Tollét vagy Neale Donald Walsch-t, akik annyit mondanak, hogy légy bőkezű, adakozz, és akkor te is gazdag leszel. Azt kapod vissza többszörösen, amit adsz.



De én nem erre látok példát a világban, hanem a Napoleon-féle felfogás eredményességére. Miért gondolják néhányan, hogy leírhatnak ilyen egyszerű dolgokat, hogy "add a világnak, amit magadnak akarsz, és megkapod", mintha így működne a világ? A siker elérésének konkrét leírható követelményei, lépései vannak, amiről sokan abszolút nem beszélnek. És nem ismerek gazdag embert, aki adakozgatásból lett volna gazdag, ellentétben tervezéssel, segítő csapattal, jogi ismeretekkel, kapcsolatokkal célt érő embereket már annál inkább..
Ti hogy egyeztetitek össze ezt a kétféle felfogást?

Szerintem nincs ellentmondás a kettő között. Egyik szűkebb, a többiek tágabb világról beszélnek. Utóbbiakat én úgy értelmezem, hogy önmagadhoz képest légy bőkezű és adakozz. Ha az egy mosoly, akkor az, ha pénzadomány, akkor az, ha egy vacsora főzése, akkor az, ha egy hála gondolat, akkor az, stb. Kialakul egy szokás, egy hiedelem, az, hogy van. Belső viszonyunk változik általa, vagy hogy is mondjam. Az, hogy nincs valamiből elég hiedelem lecserélődik arra, hogy van. Hiszen csak abból tudok adni, amim van.
Napoleon Hill a pénzteremtés szempontjából írja le a folyamatot. Kifejezetten hasznos, sőt ő is arról beszél, hogyan gondolkodjunk és ha jelenleg nem így teszünk, azt hogyan változtassuk meg. A többiek többet akarnak, aminek egyik járulékos eredménye a gazdagság, ha valaki éppen arra vágyik. A gazdagságnak nem feltétele a sok pénz. És akinek sok pénze van, nincs automatikusan gazdagság érzete. Tolle vagy Walsch "világa" tágabb, ami tartalmazza persze a gazdagságot is, de másokat is. Pl. egészség, elégedettség, békesség, öröm, szeretet. Ebbe bőven belefér Napoleon Hill világa. Az érdekes az, hogy bármelyiket is követjük ugyanoda jutunk. Hiszen közben megváltozunk:)
 
Utoljára módosítva:

mannasimon

Állandó Tag
Állandó Tag
Bejött már valakinek a pénzmágnes meditáció? Konkrét sikerélményekre lennék kíváncsi. ;)
szia:)konkret sikerelmeny nekem tobb is akad:)
kb 5evvel ezelott csinalgattam eloszor a meditaciot,mar egy hete folyamatossan mikor is elutaztam videkre anyukamhoz,epp nem voltam anyagilag eleresztve de karacsony elott voltunk
elmentunk boltba s szamolgattuk a kis penzt hogy mit is vegyunk,hazafele cukraszda elott megalltunk hogy vennek valami sutit,de osztani szorozni kellett hogy eleg legyen a buszra majd hazafele es legalabb 2napra valo elelmiszert vehessek majd,aa aztan jol felhuztam magam hogy mi az hogy mi nem erdemlunk meg egy kis finomsagot amit megkivanunk,mar ne emlexem a buszjegy arara de azt felretettem s az osszes maradek penzbol sutit vettem a csaladnak:)talan 12szelet jott ki vegyesen ha jol emlexem,s mikor a becsomagolt sutit atvettem tok feldobott lettem s izgatott, a duh amit ereztem atvaltott hirtelen valami megelegedessel.jottunk ki az uzletbol egy udvarszerusegen mentunk at,mikor meglattam a foldon penzt,kerdem ocsem hogy te is latod amit en latok?-o is latta...korbeneztunk sehol senki es ott volt egy 10ezres.felvettuk es nagy boldogan mentunk haza,tele szatyrokkal,finom sutivel,es tobb penzel mint amivel elindultunk.:)a masik eset mar idekinnt tortent velunk kb 7 honapja.ismet ratalaltam a penzmagnes meditaciora a neten ,egy iranyitott meditacio valtozat volt egy kellemes noi hang adta az instrukciokat...szoval rabeszeltem a parom hogy lefekves elott csinaljuk 28 napig.o nem hisz semmi ilyen dologban de sokat meseltem neki s peldakat mondtam az eletembol,sot akkor mar nemi tapasztalata is volt mivel osszekoltoztunk,de a veletlennek tudta be.szoval megbeszeltuk hogy csinaljuk,mert vesziteni nem vesztunk vele semmit sot csak nyerhetunk mert mig minden este kezen fogva altatjuk el magunkat,kepzelgodve almodozva.csinaltuk 8 napja :)mikor is az en dragam a kilencedik napon a meditacio kezdo dallamaira hangossan horkolni kezdett,nem volt szivem felebreszteni,de en azert vegigcsinaltam.masnap utoljara meg sikerult,azt utanna mar szetcsuszott az esti progi,munkabeosztasom miatt kesobb ertem haza o mar felalomba volt addigra igy abbamaradt a kozos meditacionk.es ezek utan a lenyeg a lenyeg 2 het mulva mentunk bankba kellett nagyobb osszeget felvenni,a nagy angol tudasommal mekegtem makogtam mire atkuldtek egy masik ablakhoz mert nekik epp elfogyott a nagy cimlet,na mind1 leszamoltak a penzt boritekba adtak at.mentunk inteztuk a dolgokat,egybol kifizettuk amit akartunk s ekkor szolt a parom hogy meg mindig van a boritekba penz,???az hogy lehet hisz annyit vettem fel amire pont szuksegunk volt,kiderult hogy duplajat adtak oda a bankba,de a szamlankon nem is volt rajt akkora fedezet,gondoltam hitelezett a bank.hazaerve neztem online mar lekonyveltek de csak a fele osszegeteltelt 1 honap s a bankszamlam nem valtozott..igy kaptunk a sorstol nem keves penzosszeget ajandekba amit en a penzmagnes meditacionak tudok be,a parom meg csak annyit tesz hozza mosolyogva :lehet.....
 

mannasimon

Állandó Tag
Állandó Tag
nos kerestem a hanganyagot hogy megosszam veletek de mar nincs seholsenem:(valami fizetos cuccos van mar csak,ejnye ha tudtam volna annak idejen akkor letoltottem volna,hasonlot talaltam de nekem nem fekszik
most epp olvasok egy konyvet egy kedves baratnom ajanlotta,Varazslat a cime,s mily erdekes itt is 28 napos gyakorlatsor van megadva,
rabeszelem kedvesem csinaljuk vegig az elso nap gyakorlatat csinaljuk 2hete,ami abbol all hogy 10 dolgot fel kell sorolni amiert halasak vagyunk es minden dolog utan haromszor kimondani koszonom koszonom koszonom
;0a masodik nap feladata egy halako keresese s na ezert akadtunk el mert en taliztam kovet de kedvesem hat neki ez se jo az sem jo,tegnap szedett ossze egyet de estere kitalalta hogy megsenemjo:(igy marad a 10 dolog amiert halalkodunk azt majd csak eljutunk a masodik nap feladatahoz is:)hu most azt talalta ki hogy a central parkban varja ot a megfelelo ko,na kivancsi vagyok jovo heten megyunk megtalalja -e a megfelelo kis kavicsot:)
azert ajanlom a konyvet batran mert mar most muxik ilyen megakadt allapotban is...:)
 

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy saját Találós kérdés, amit szeretnék feltenni nektek.:

-Te élnéd inkább az életed, vagy inkább meg is élnéd azt?
-?
-Látod, ez a különbség az Anyagi, illetve a Lelki gazdagság között (a lelki gazdagság által mind a kettőt elérheted)!

Egy pozitív és talán inspiráló tanács.: Gondolkozz el rajta és mint egy választásos utat, döntsd el hogy melyik a fontosabb számodra!

További Szép Estét!
 

ildisz1

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok
szeretném megkérdezni, hogy amikor a pénzmágnes meditációt hallgatom, minden alkalommal tök véletlenszerüen kell az arcokat megjelenitenem? Lehetnek azok is (vagy egy részük), amelyik szerepelt mondjuk előző nap is?? vagy mindig ugyanaz v mindig más arcok kellenek?
és ha olyan arcok jelennek meg akikre egyből mondom magamban, hogy dehát mit tudna ő nekem segiteni??? (pl szokmszéd nyugdijas néni)
tehát kell vmennyire mérlegelni hog ykit jelenitek meg?? vagy ahogy jön?
köszönöm
 

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyik barátom és egyben munkatársam kérdezte nemrégiben, hogy hiszek-e a fordított pszihológiában. Aztán elkezdte mondani egyszer olvasta mint ahogy a Bibliában is benne van (pontosan idézni nem tudom) hogy a Gazdagság, maga a lelki szegénység. Erre jól ráfaragott és azóta Istenhívő.
Mondtam neki, hogy látod, pont ez a fordított pszihológia. Te elhitted hogy akkor lehetsz gazdag ha lelkileg szegénnyé válsz, nem csoda hogy oda jutottál hogy Isten-ben találtál kapaszkodót.
Ezek szerint nem teljesen igaz amit a Biblia ír, tehát lehet hogy az lenne az értelme hogy adj fel mindent és légy inkább istenhívő? Vajon ki az a hívő aki ezt még nem vette észre? Mert akkor annál tökéletesen működik a fordított pszihológia. Nemcsoda ha az ember nem tudja hovatenni az életét. Az sem, hogy azóta ő fél bármilyen hasonló könyvet is elolvasni, mert fél hogy azáltal becsapja őt az élet egyéb területein. :dr_64:
 

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
A Gazdagság élettani, egyik főbb befolyásoló tényezője, a tudás megfelelő kamatoztatása, hátránya ennek az ellentéte, amikor csak kérdéseink vannak, de nem vagyunk késesek arra, hogy önmagunk által próbáljuk megválaszolni azokat. Ilyenkor többnyire bizonyos idővallumot vonunk el önmagunktól és von el minket a beteljesedéstől, sőt minél több kérdéssel rendelkezünk, annál több az esélye annak, hogy önmagunkat is megkérdőjelezzük, ami a sajátos fejlődésünket, nagyban hátráltatja.
 
Utoljára módosítva:
Oldal tetejére