Gobbi Hilda - Közben ... (az árverés HD videón is megtekinthető)

weyland-yutani

Állandó Tag Silver tag
Állandó Tag
Mesdames et Messieurs!

- Ismételten köszöntöm Önöket az árverésen.
Kérem engedjék meg, emlékeztetőül, főképp azok kedvéért, akik először vesznek részt az árverésen, hogy elmondjam: licitjeikkel a CanadaHun további működését támogatják.
- Engedelmükkel, Hölgyeim és Uraim, újfent eltérünk a szokásos rendtől, a kikiáltás tárgyának ismertetése tekintetében. Kérem, "helyezzék fel az Önök előtt lévő video-szemüveget". A "play" gomb megérintésével, elindul az a kis filmünk, ami megismerteti Önöket a kikiáltás tárgyával.
- Kérem, csak bátran! A film megállítható, ismételten megnézhető, belátásuk szerint.

<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/m6XtXjxDRVc?version=3&amp;hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/m6XtXjxDRVc?version=3&amp;hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Mesdames et Messieurs!


Gobbi Hilda
Közben...

című könyvének kikiáltási ára:

5 CAD

A licit léptéke:
1 CAD

- Licitjeiket szokásos módon, a "szólj hozzá" gomb megnyomásával tehetik meg. Az első licitáló megadhatja a kikiáltási árat: 5 kanadai dollárt, a továbbiakban licitjük a megjelölt minimum -ez esetben +1 kanadai dollár, vagy ennek megfelelő összeg-, vagy azt meghaladó lehet. A CanadaHun főoldalán elhelyezett valutaváltó segítségükre lesz.
-Felhívom szíves figyelmüket, hogy a könyv Magyarország területéről lesz postázva.
-A filmen látható könyv egy használatban lévő példány, az árverés tárgya egy másik, nem olvasott és nem lapozott példány. Ennek ellenére a kor, a védő (külső) borítón észrevehető.
(Egyéb észrevételeiket, véleményüket privát üzenetben a kormányosnak, vagy a Weyland-Yutani Co. részére juttassák el.)
 
Oldal tetejére