Gyógyító kód Ismeritek?

elovilagegyetem témája a 'Alternatív gyógymódok' fórumban , 2016 Január 3.

 1. sadrokk

  sadrokk Tag

  Szia! Köszönöm a választ, igyekszem hasznosítani a leírtakat :)

   
  bigeleo kedveli ezt.
 2. sadrokk

  sadrokk Tag

  Érdekes, hogy itt is felmerült az agykontroll gondolata, mint hasonló technika, ezt mondta nekem az az orvos-természetgyógyász is, akivel a GYK-ról beszélgettünk. Elmondása szerint ő „csalódott” a kódban, szerinte olyan, mint az agykontroll.
  Magam részéről, mivel sajna az agykontrollt sem gyakoroltam, hiába végeztem tanfolyamot, a theta healing technikához tudom még hasonlítani, igaz azt nem tanultam, hanem konzultáció résztvevője voltam. Abban is a régi érzéseket kell felidézni, és hát bizony úgy vagyok vele, hogy … ez nem is annyira könnyű! Hiába jut eszembe valami negatív történés, gondolat, (hál’istennek-?) már nincs az a szörnyű kísérő érzés, amit akkoriban éreztem. De a probléma (egészségügyi) ugye fennáll, tehát valami nagyon nincsen rendben… és ha a „Szív Ügyei Feltárójának” (milyen szép neveket adott neki az írója :)) kategóriáit vizsgálom, akkor mégis azt látom, hogy valahol csak ott vannak ezek a negatív érzések… de végül is hol?!
  Hát, ezzel van problémám többek között, persze nemcsak ezt nem értem a könyvben, de ez az egyik, aminek nyomán kétségeim támadtak, vajon jól csinálom-e? A beazonosítatlan érzések, képek nélkül is lehet, ill. érdemes-e a kódokat használni?

  Nekem igen komoly egészségügyi probléma miatt kéne jól működtetnem a rendszert, csak… hamar elfogy a bizalom, hamar támad a kétség… tényleg működik mindenkinél? Tényleg bármiféle problémára? Nekem is, nálam is? Ahogy ugye Larissa is fejtegeti, hogy mi van ha genetika? Én azt kérdem, mi van ha orvosi műhiba, mi van azzal a sérüléssel, amire már orvos is azt mondta, gyógyíthatatlan, a szellemekkel tárgyaló látó sem "lát" megoldást rá… megannyi kérdés, amire nincs válasz a könyvben. :)

  Az sem elhanyagolható körülmény, honnan lehet tudni, h tényleg működik a rendszer mindenkinél minden problémára. Mikor derülhet ez ki, ha hetek is eltelhetnek egy-egy kisebb eredmény jelentkezéséhez? Akkor mi van a nagyobb problémákkal?

  Ok, lehet azt mondani ezek után, hogy nekem elsősorban a bizalomra kéne gyúrni… de arra nincsen időm, nincs hozzá türelmem. Ja, hogy akkor meg a türelemre…. ;)

  Hát igen, ahol sok a probléma, ott sok mindenre lehetne/kéne fókuszálni, ezért is találom ígéretesek a kategóriákat, azt hiszem ott (is) olvastam, hogy alapból minden negatív érzés a félelemből indul ki… hát akkor kezdjük talán azzal.. (?)

  De máris megszólal az aggódó anyai szív, hogy a gyerekemnek – aki felnőtt fejjel még mindig helyét keresi az életben, aki nem fogad el tanácsot, mert „ ő majd tudja” – aki a különféle jobbnál-jobb szemléletfejlesztő- formáló, és úgymond „lélekgyógyító” technikákkal sem akar „szüttyögni” :) szóval, hogy akkor elsősorban őérte kellene végeznem inkább a GYK-t, és aztán nekem, ha pedig mindkettőnkért dolgozom, akkor mi marad a napból másra? :)
   
  bigeleo kedveli ezt.
 3. Larissa45

  Larissa45 Állandó Tag

  Szia sadrokk!

  Ami a gyógyulást illeti, talán nem fog minden GYK használó meggyógyulni, de elvileg valamilyen szintű javulás szinte mindenkinél várható. Gondolhatod, hogy bármilyen gyógyításról szóló könyvben a minél sikeresebb kimenetelű esetekről írnak, nem a sikertelenekről. Bár van valahol a könyvben egy példa két migrénesről, az egyiknek nagyon hamar elmúlt a fejfájása, míg a másiknak 1 évbe tellett.

  Szerintem ne agyalj annyit az érzéseiden, ha már kezdenek a rossz érzetek elmúlni az jó jel! A lényeg a kéztartások! Én is csak lassan haladok a gyógyulással, de meg vagyok róla győződve, hogy működik a módszer, ugyanis sok gondom volt az alvással és mihelyst elkezdtem kódolni, napokon belül határozottan jobban kezdtem aludni. Egyszer voltam regressziós hipnózison, ott némi előző életek beli lelki szeméttől szabadultam meg és utána pár hónapig kifejezetten jókat aludtam. Mondta is aki hipnotizált, hogy ez annak a jele, hogy kiment a stressz, de azt is mondta, hogy jönnek újabbak, így idővel megint rosszabbul aludtam.

  Ha nincs kitartásod, türelmed a GYK-hoz (ami kár lenne), próbálkozhatnál még kineziológussal, aki izomteszt alapján időben meg tudná határozni, hogy mikor keletkezhetett a problémád. Egyébként kineziológiával se megy a gyógyulás egyik napról a másikra, bár az is teljesen egyedi, van, akinek rövid időn belül igen pozitív irányt vehet az egész élete.
  De ha gondolod, asztrológushoz is elmehetsz (lehet, hogy a betegséged sorsszerű, együtt kell élned vele,stb.), vagy egyéb szakemberhez.
  A látó látomásában azért nem bíznék meg vakon.:) Jó példa erre, ha valami bűncselekményhez kérik ilyenek szakértelmét. Az eredmény katasztrofális. Eddig egy esetről hallottam, ahol valóban jónak bizonyult a látomás. Az orvosokat meg inkább hagyjuk. Azt se venném készpénznek. Gyógyítani nem tudnak, azt a GYK könyv is írja.

  A gyermekedet illetően, hidd el, más is nehezen találja a helyét az életben, akár idősebb korában is. Attól még mert valaki tanult valamit és olyan területen dolgozik, nem biztos, hogy sínen van, mert mi van, ha nem is szereti azt csinálni és nem is sikeres. Arról nem is beszélve, mennyien nem találják a helyüket ebben az országban sem.

  Még visszatérve a gyógyítás témához, vannak betegségek, ahol egyszerűen jobban oda kell figyelni az embernek magára (pl. táplálkozás) és máris sokat javíthat az életminőségén. Ez természetesen problémafüggő, de pl. léteznek jó táplálékkiegészítők is, amiket talán érdemes szedni. Néha elég komoly betegségeknél is sokat segíthetnek, igaz, ezekre nem könnyű rábukkanni.
   
 4. most

  most Állandó Tag

  egyetlen gyógyítás van amit a test maga végez: gyógyul, mert együttműködésre és optimális működésre tervezte az élet !

  ami külső segítség használhat ! az az értő (koncentrált)figyelem ... ez bármilyen fizikai formában is megnyilvánulhat szerencsekőtől
  a legvadabb modern technikáig vagy műtétben át is ... a kód aminek mindenképp jelen kell lenni az a jelen !
  (tehát a metodus nem számit az csak a koncentráció mankója)
  mert a betegség egy önrontó gondolati HIT az élet egy részéről , mely mivel az életben nincs jelen a tudatalattiba
  s azon át a testben válik teremtetté..
  sokszor hosszú évek állandó újragondolásával... ezért gyógyíthat ' akár a most! szó is
  ...koncentráció és jelen
  s a test gyógyulás felé fordult
   
  sadrokk és bigeleo kedveli ezt.
 5. cirbolya49

  cirbolya49 Új tag

  Sziasztok! Köszönöm a sok jó bejegyzést. Szerintem nem szabad feladni a módszer gyakorlását, hiszen problémáink nagyon hosszú idő alatt alakultak ki, nagyon sokáig naponta "gyakoroltuk" a negatív viselkedést, nem lehet rövid idő alatt elmulasztani. Sajnos nekem is problémám van a koncentrációval, de az is igaz, hogy amikor az ember észreveszi, hogy már megint máshol van, akkor vissza lehet térni. Az érzésekről pedig annyi, hogy mindenkiben benne van a harag, düh, amit nem ad ki magából, inkább önmaga ellen fordítja (ez a betegség). Az önmagunk iránti szeretettel, önmagunk elfogadásával is gondunk van, erre is lehet gyúrni. A megbocsátásról pedig csak annyit, hogy másoknak sokkal könnyebben megbocsátunk, mint magunknak (hányszor szidjuk magunkat, ahelyett, hogy megdicsérnénk, hogy milyen jó, hogy észrevettük a hibánkat, legalább tudjuk, hogy legközelebb min kell változtatni). Nekem is javult az alvásom, nehezebben "gurulok" be, sőt egy kellemetlen egészségügyi panaszom is mérséklődött (még nem múlt el teljesen, de csak 2 hete foglalkozom a kóddal).
   
  bigeleo kedveli ezt.
 6. bigeleo

  bigeleo Állandó Tag

  Kedves Fórumozók!
  Hosszabb ideje nem tudtam részt venni a beszélgetésben, de nagy örömmel olvastam a sok hasznos gondolatot, amit leírtatok. Kiemelném "MOST" gondolatait, amivel nagyon egyetértek. Ez a kiindulópont. Mindannyian sok módszerről olvastunk és sokat kipróbáltunk, több kevesebb sikerrel. Én is azt gondolom ezeknek az a lényege, hogy segítse a koncentrációnkat, a belső figyelmet erősítse. Nagyon fontosnak tartom a szembenézést, elfogadást és a hitet a továbblépésben. Ezt sok módszerrel el lehet érni, mindenkinek meg kell találnia a saját maga által leginkább elfogadhatót, amiben jól érzi magát, aminél eléri azt, hogy nincs tele kételyekkel. Nem véletlen, hogy ezen a fórumon sem csak egy metódusról esik szó. Sőt azokat amelyeket megtanultunk vagy elolvastunk, lehet a saját képünkre formálni és figyelni az érzéseinket és a hatást. Erről nagyon jókat értekeztünk korábban Larissával a GYK-val kapcsolatban is, mert mindannyian kicsit a saját képünkre formáltuk az alkalmazást. A lényeg, hogy ne legyünk görcsösek, ne másoljuk egy az egyben mások megoldását, mert neki úgy az sikeres volt - az neki volt sikeres. Nekünk ez ahhoz jó adalék, hogy átgondoljuk a saját utunkat.
  A GYK-nál nekem sem sikerült az eredendő okokat, képeket felidézni. El is engedtem. Bár néha ugranak fel képek, helyzetek korábbi eseményekről, de ez abszolút véletlen. Sőt engem külön idegesít, hogy 1-10-es skálán értékeljem a rossz érzésem (előtte, utána). Pedig ezt sok módszer javasolja, hogy kézzelfoghatóvá váljék a pozitív változás és ez ösztönözzön. Nem csinálom, mert bosszant, inkább magamra figyelek. A GYK-nál én a jelenlegi érzéseimre vagy egy adott problémára koncentrálok, ezt foglalom bele az indító imába. Aztán a kéztartások alatt pozitív gondolatokkal árasztom el az agyam. Kezdetben ezek nagyon általánosak voltak, ugyanazokat az előre kitalált szavakat, gondolatokat mantráztam magamban vagy időnként hangosan kimondtam. Most már az adott érzéshez, problémához igazított mondatok jutnak eszembe, ezeket ismételgetem, ahogy jön, érzésből.
  De fontos, hogy a módszertől ne csodát várjunk. Nekem az vált be, hogy úgy csináltam az egyes módszereket (időnkét többet is vegyítve), hogy az jóérzéssel, nyugalommal töltsön el. Aztán volt amikor megtörtént a csoda, máskor pedig csak szép lassan haladtam előre, de olyan is volt, amikor azt éreztem semmivel sem lett jobb (aztán idővel kiderült, hogy ez sem volt teljesen igaz). Ez egyéntől és a probléma jellegétől függött mindig (főleg, ha másokon akartam segíteni). Viszont, ha elfogadtam a módszert (pl.: a GYK-t), minél többet csináltam, annál jobban kinyílt számomra, egyre inkább ráéreztem az ízére, ösztönből csináltam. És engem ez motivált. Ebben nekem nagyon sokat segített a Larissával való beszélgetés.
   
  most, sadrokk és Larissa45 kedveli ezt.
 7. Sziasztok!
  Nekem is mint dr Ben-nek ugyanazt a betegséget diagnosztizálták,sok sok kutatás után rátaláltam a GYK-ra
  1 hete csinálom,még nem tudok véleményt adni.Ha valami történik akkor jelentkezem
   
 8. sadrokk

  sadrokk Tag

  Sziasztok! Néhány hétig csináltam, de kb. 4 hónapja nem kódolok...ahogy befejeztem a könyvet, lassan elmúlt a lelkesedésem is... csalódott lettem... Amíg olvastam, várakozás teli lelkesedés volt bennem, ami a végére elfogyott... Úgy éreztem, mégsem azt kaptam, amit vártam.
  Nem igazán tudom a dologhoz fűződő érzést meghatározni, de úgy tűnt nekem, hogy az író a kelleténél nagyobb körítéssel vezette be a lényeget, ugyanazt a dolgot több megközelítésben adva elő... így 290 oldalt szánva arra, ami 29 oldalon is elfért volna :) aztán nálam az sem működik, h keresgéljek a régi élményeim által kiváltott érzéseim között, és sorszámozzam azon a skálán...:(
  Nem emlékszem, volt-e utalás arra, hogy pl. műtét v sugár-kemoterápia utáni (beavatkozás!) kellemetlen tünetre lehet-e/érdemes-e alkalmazni GYK-t? Az is egyfajta stressz... testnek, léleknek...
  A végén hivatkozik egy weboldalra, ahol regisztrálni lehetne a könyvet, ami után egy csomó bónuszt kapunk, közöttük egy 10-15 oldalas személyre szabott jelentést. (nálam itt ment ki a biztosíték) 291. old. Ilyennel valaki már rendelkezik??
  Voltak persze nagyon érdekes, néhol oldalnyi gondolatok, amiket megjelöltem, h majd ezekhez később még visszatérek, de... nem tudom rávenni magamat.

  Pedig a módszer valószínűleg működik, hisz' rengeteg a pozitív visszajelzés, vagyis én nem értettem meg valamit, mert béna vagyok... o_O

  Folytatnom kéne............. (?)
  Valakinek, valami eredmény?

   
  Petrányi Zoltán kedveli ezt.
 9. sadrokk

  sadrokk Tag

  Kedves Zoltán!
  Hálásan köszönöm Neked Kollár Kata videóját, története nagyon érdekes, tanulságos, többször nézhetős... :) Ilyeneket keresgéltem én is hajdanán, amikor a kálváriám kezdődött, de leginkább a lehetőséget kerestem, ami valahogy nem jött úgy, mint Katának... Mi kell hozzá, szerencse? nem tudom...
  Nagyon igaz amit a hitről mond, a környezet (helyes) hozzáállásáról, ezek nélkül nem működne.... és amit a végén mond a beletörődésről... ami lehet akár elfogadás is.... én esetemben inkább elfogadása a lassan megváltozhatatlannak "hitt" helyzetnek... bár ha beletörődnék, elfogadnám, akkor a GYK-dal sem találkoztam volna... De erő és kitartás nélkül nem megy, én pedig már fáradok... ha fiatal lennék mint ő, talán több lenne az energiám is.
  Kata példája sokaknak erőt adhat a betegséggel szembeni harchoz.
  :)
   
 10. most

  most Állandó Tag

  nem arról van szó h nem való hanem arról mindenkinek
  hanem arról h el kell jutnia a betegítő gondolkozás megváltoztatásának képességéhez és még csak nem is a valóság felé csak a változás irányába
  ez lehet egy placebo tabletta de lehet a tyúk tollának egyenként való megszámolása is

  a gyógyító erő mindig a most ! mert most ...mindig most van
   
  Utoljára módosítva: 2017 Április 19
 11. most

  most Állandó Tag

  Nagyon fontosnak tartom a szembenézést, elfogadást és a hitet a továbblépésben.
  nem kell :)
  sokkal egyszerűbb
  csináld azért mert ! ami a célod ( szántszándékkal )
  ok -okozat ok a tett, okozat az elvárt ( az más kérdés hogy esetleg mindenféle új igényed születik pl több sétára egészségesebb ételre ezek a mellékhatások )
   
 12. most

  most Állandó Tag

  parlagfű ellen parlagfüvet?
   
 13. Sziasztok

  Én kaptam egy személyes kódot azt be másolom ide
  -hátfájásom 3 nap alatt elmúlt
  -reggeli köhögő roham elmúlt

  folytatom napi 3.4szer 20-25 percig,volt hogy egy órát csináltam

  Kedves Zoli!

  Küldöm a tennivalóid összegzését.

  A lenti teendőkön kívül segítség lehet még: http://agyogyitokod.hu/segedanyagok/

  A kéztartások végzésekor fontos, hogy mindegyiken menj végig legalább egyszer. Érezni fogod, hogy mely helyeken kell hosszabb időt eltölteni, és azt is, hogy hol lesz elég a minimum fél perc.
  Tehát lesz, amikor mondjuk fél perc után fogsz kéztartást váltani, és lesz, ahol később.

  Közben pedig képzelj jókat és szépeket!  Téma: ítélettől való félelem, egzisztenciális félelmek is (10)

  Kép: vártad a postásd (9)

  Ima: Kérem, hogy minden, az általam okozott balesethez kapcsolódó ismert és nem ismert negatív kép, egészségtelen meggyőződés, destruktív sejtmemória és az összes testi probléma kiderüljön, kinyíljon és meggyógyuljon azáltal, hogy megtölt a fény, az élet és Isten szeretete. Azt is kérem, hogy ez a gyógyulás 100-szor vagy még többször hatékonyabb legyen.”

  Igazságközpontú Állítások (lassan és hangosan mondogatván):

  - Erős, kiegyensúlyozott személyiség vagyok, és élményeimet pozitív eredménnyel dolgozom fel.
  - Elmúlnak a félelmeim, elmúlnak, elmúlnak.
  - Elfogadom a múltat úgy, ahogy van.
  - Képes vagyok új életet kezdeni.
  - Megtalálom és megélem a belső békémet.
  Kéztartások:

  1. Bal kéz ádámcsutka, jobb kéz orrnyereg
  2. Bal kéz halánték, jobb kéz orrnyereg
  3. Mindkét kéz állkapocscsont
  4. Mindkét két halánték
  5. Bal kéz orrnyereg, jobb kéz ádámcsutka
  6. Mindkét két ádámcsutka

  Intenzitás:
  45 napig, naponta kétszer, alkalmanként 12 percig. Nincs felső határ, naponta bármennyit csinálhatod. Ez a minimum.
   
 14. sadrokk

  sadrokk Tag

  Megkérdezhetem, hol tartasz a személyes kódok használatával? Van már eredmény ? :)
   
 15. Arpi51

  Arpi51 Tag

  Sziasztok! Agydaganattal műtöttek. A műtét sikerült de megsuketultem, lebenultam a jobb oldalamra. Mire koncentráljak? A komplex betegségre vagy egyenként? Suketseg, benasag, arcideg bénulás?
   
 16. Larissa45

  Larissa45 Állandó Tag

  Szia! Egy külföldi GYK fórumon olvastam, hogy egyszerre több problémára is lehet koncentrálni, legfeljebb lassabban hat. Én így csinálom. Amikor mondod a mondókát, felsorolod a problémáidat. Ha lesz javulás, várjuk a beszámolót! Sok sikert!
   
 17. sadrokk

  sadrokk Tag

  Szia Árpi! A helyedben biztosan kikérném Cserkúthy Balázs tanácsát, aki a könyvet is fordította, és kiképzést kapott GYK konzultációra. E-mail címét, és egyéb elérhetőségeit itt találod meg: http://agyogyitokod.hu/egyeni-konzultacio/ én is így vettem fel vele a kapcsolatot :)
  Sok szerencsét!
   
  1958 kedveli ezt.
 18. Arpi51

  Arpi51 Tag

  írtam neki! köszi
   
  sadrokk kedveli ezt.

Megosztás