Gyógyító kód Ismeritek?

elovilagegyetem témája a 'Alternatív gyógymódok' fórumban , 2016 Január 3.

 1. Arpi51

  Arpi51 Tag

  Nálam eddig ugyanez! Az alvásom javult, nem kelek fel hajnal 2kor mint eddig. Vegig alszom az éjszakát.
   
 2. Arpi51

  Arpi51 Tag

  Ezt írta Balázs :

  Kérdésem: Mire koncentráljak? A komplex betegségre vagy egyenként? Suketseg, benasag, arcideg bénulás? daganatom jelenleg nincs, de kiujult azt mutatja az mr kontrasztanyag. Nem vagyok benne biztos, hogy a kezjelek alatt mit mondogassak, mire gondoljak. Azt választom, hogy szeretem az életet és magam anélkül, hogy összehasonlítanám magam másokkal.- ezt szoktam mondani.

  Nem lettem okosabb...

  Kedves Árpád!

  Egyszerre egy témával foglalkozz.

  Nézd meg a Segédanyagok menüt is a honlapunkon, ott egy csomó kérdést tisztázok: agyogyitokod.hu

  A kéztartások alatt csak a jóra, az elérni kívánt eredményre gondolunk. Ilyenkor mondogatjuk a megerősítő mondatokat is.

  Egy vagy több másik mondatot kéne válassz, ezt nem érzem annyira erősnek a jelenlegi helyzetedben (bár ez is jó, maradhat valami konkrétabbal együtt).

  Szeretettel:

  Balázs
   
  Utoljára módosítva: 2017 Június 2
 3. Larissa45

  Larissa45 Állandó Tag

  Szerintem tedd azt, amit jónak érzel! :)
  A könyv régebben íródott, azóta sok visszajelzést kaptak a szerzők és arra jutottak, hogy nem szabad szigorúan ragaszkodni a könyvben leírtakhoz. A legfontosabb a kéztartások, ill. hogy csinálja az ember napi 2-3x.

  Egy német fórumon olvastam, hogy egyszerre lehet több problémára is koncentrálni, én is ezt teszem és működik. Igaz, van, ahol fizikai síkon is tenni kell a probléma megoldása érdekében.
  http://www.energieimpulse.net/komplementaere-heilweisen/heilarbeit/healing-code/#comment-809

  De megkérdezheted az írót is, elvileg előbb-utóbb válaszolnak:
  http://www.askaboutthehealingcodes.com/
   
 4. sadrokk

  sadrokk Tag

  Kedves Zoltán!
  Hol tartasz a kódolással, van már eredmény?
   
 5. sadrokk

  sadrokk Tag

  Szia Larissa!
  Allergiádon segített a kódolás? Van eredménye? Engem most éppen orrdugulás formájában kínoz, de nagyon.......
   
 6. Larissa45

  Larissa45 Állandó Tag

  Szia sadrokk! Köszönöm kedves érdeklődésedet, sajna még mindig megvan az allergiám, bár nem olyan vészes, csak most, mert a parlagfű koncentráció jelenleg nagyon magas. Gondolom, Te is ezt tapasztalod most. Igaz, én párhuzamosan 3-4 dolgot kódolok, tehát lassabban hatnak nálam a dolgok, de csinálom rendületlenül.

  Az évek során rengeteg mindent kipróbáltam az allergiámra, most pl. különféle elengedés meditációkkal próbálkoztam - egyelőre nem nagy sikerrel. Bár ez a módszer más esetekben (lelki probléma) viszont remekül bevált.
  Az allergiámmal az a legfőbb bajom, hogy nem tudom, hogy pontosan mi váltja ki. Egyesek azt mondják, hogy emésztési problémára vezethető vissza, mások, hogy lelkire.

  És Te hogy haladsz? Remélem jól!
  L.
   
 7. Kiss Tibor Miklós

  Kiss Tibor Miklós Állandó Tag

  nekem meg fáj a fogam a friss tömés alatt
   
 8. Larissa45

  Larissa45 Állandó Tag

  A GYK használata során arra lettem figyelmes, hogy egyes esetekben kissé úgy működik, mint az agykontroll. Az egyik egészségügyi problémámmal kapcsolatosan támadt egy ötletem, hogy mi lehet a kiváltó ok, majd "fizikailag" kezdtem el vele foglalkozni és végre kezd javulni a problémám. A kódolás ez esetben közvetve segített.
  Szerintem nincs minden egészségügyi problémának lelki eredete, mivel senkinek nem működik tökéletesen a szervezete, ezért időnként pusztán technikai problémáról van szó, amire egyszerűen csak oda kell figyelni.
   
 9. pet54232

  pet54232 Állandó Tag

  A betegség (az az, egyfajta energia szerveződések mintáinak jelképe) gondolat/szellemi alapú jellemzően, a lélek az emberi gondolkodást tekintve meglehetősen ritkán szánja el magát ilyen lépésre. Ha mégis akkor, mindezt a lehető legnagyobb szeretetben fogja tenni, és biztos lehetsz abban is, hogy tudomásodra adja, ha figyelsz rá. Tested, gondolataid és főként az utóbbi határozza meg a fizikai megnyilvánulásod minden pillanatát, a múltban, a jövőben és a mostban is. Általában az emberek nincsenek tudatában annak, hogy milyen gondolatokból épülnek fel és épülnek. És gyakran mások gondolait felhaszálva. Bizony mondom nektek minden gondolat energia, minden gondolat teremtőerejű és minden gondolatot te engedsz a tudatodba. És ez a kommunikáció a testet megnyílvánító elmek között minden pillanatban.
   
  phoenyx kedveli ezt.
 10. phoenyx

  phoenyx Állandó Tag

  Tiszta beszéd, gratulálok, szívesen felvenném veled a kapcsolatot!
  :dr_24::dr_9:

  Kellemes ünnepeket kívánok!:dr_173:
   
 11. pet54232

  pet54232 Állandó Tag

  A tiszta meglehetősen viszonylagos kifejezés. Ha volna tiszta beszéd akkor a több dimenziós oldaladra hallgathatnál, ha létezne egyetlen tiszta beszéd az te magad volnál és saját tapasztalataidra, megnyilvánulásaidra hallgathatnál, ha tiszta beszédet vélnél felfedezni magadon kívül, akkor azokat a részeket, amik tetszenek neked saját átíratodban értelmezhetnéd. Mindenkinek és mindennek megvan ez a képessége, ha önmagát teszi az egyetlen helyre, versenyzés és értékelés nélkül saját magába. Minden út magadhoz vezet előbb vagy utóbb.

  Kellemes ünnepeket kívánok!
   
  phoenyx kedveli ezt.

Megosztás