Gyógypedagógusoknak, logopédusoknak, szülőknek...2017

Sziasztok,
keresek néhány könyvet.. Kari Dunn Buron: Amikor a félelmeim túl nagyra nőnek; Zűrutazások interaktív beszélgetőkönyv III. rész. - Iskola
Ha meg van valakinek, megtenné esetleg, hogy elküldi?
Nagyon köszönöm
 

Alice.BK

Állandó Tag
Állandó Tag

Csatolások

 • Figyelem szépen beszélek 3. l-r.pdf
  14.4 MB · Olvasás: 244
 • Figyelem szépen beszélek 5. k-g.pdf
  28.8 MB · Olvasás: 214
 • Figyelem szépen beszélek 6. ö-ü.pdf
  27.1 MB · Olvasás: 211
 • Figyelem szépen beszélek 1. Sz-z-c.pdf
  17.1 MB · Olvasás: 228
Kedves Tagok!

Jelenleg abszolvált logopédushallgató vagyok a Bárczin, a szakdolgozatom és az államvizsga hiányzik. Külföldre költözés miatt tolódik a befejezés, és rá kellett jönnöm, hogy külföldről nem igazán férek hozzá anyagokhoz. A szakdolgozatomat az online logopédiaoktatásról szeretném írni, mert elég nagy kihívásnak érzem a jelenlegi helyzetben. Ha valakinek lenne ötlete, javaslata, tapasztalata ezzel kapcsolatban, nagyon szívesen fogadnám.
Köszönettel és hálával:
Hajnalka
 
Sziasztok!

Valakinek esetleg a Hangfestő mesékhez meglennének a hívóképek?
Illetve valakinek megvan esetleg a Látogatás a vonalak, a tudás birodalmába 1,2? Illetve a Látogatás a beszéd birodalmába szókártyái? Nagyban segítené a mindennapi munkámat!
Köszönöm, jó egészséget mindenkinek!
 

Szellőke

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves liamilla, nagyon örültem az ötletednek a dobble játék készítő app használatával. Le is töltöttem, de nem sikerül használnom. Hiába tettem fel a képeket a drive mappába, kijelöltem az 57 képet és ráböktem a generátor jobb oldalon felbukkanó kis sárga ikonjára. Semmi nem történik és nem jöttem rá, hogy mit kellene csinálnom, hogy megjelenjenek a kész kártyák. A google Slide mappában a régi ppt-k ott vannak, de új nem bukkan fel.
Kérlek segíts, ha tudsz.
Köszönöm, Orsi
 
Oldal tetejére