Gyógypedagógusoknak, logopédusoknak, szülőknek..

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Vízimádó

Állandó Tag
Állandó Tag
A sajátos nevelési igényű gyermekek az óvodában

A NEMZETI köznevelésről szóló új törvény most lép hatályba. Megjelent egy kézikönyv és egy CD.
OLvasta valaki? Valóban nélkülözhetetlen? Vagy megint egy jó üzlet - 30 ezer Ft db - valakinek?
 

Susy36

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon sok hasznos dolog van ezen a fórumon.Magam is gyógypedagógus vagyok és ha munkám során bármire szükségem van,akkor megnézem ezt az oldalt,hiszen ez egy aranybánya!:) Mostmár regisztrált tagként remélem,hogy sikeresen tudok letölteni innen bármit,amire szükségem lehet!Köszönet érte! :)
 

judit198205

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, a lányomnál tompalátást diagnosztizáltak egy éve öt évesen, takarjuk a jó szemét, kis javulást sikerült is elérni.
Szeretném felvenni a kapcsolatot olyan gyógypedagógussal aki foglalkozott már ilyen gyerekkel. Úgy tudom nem sok időnk van,hogy még tudjunk segíteni rajta, ezért a lehető legtöbb mindent megszeretnénk tenni a javulás érdekében.
Ezért kérnék segítséget, hogy mivel hogyan erőltessük a rossz szemét? Akár priviben is szívesen fogadnék segítséget.
Előre is köszönöm
 

eeew

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Tapasztalt logopédus segítségére, tanácsára lenne szükségem, egy olyan dologhoz amivel én kezdőként nem boldogulok. Kérem, ha van itt logopédus, akkor jelezze nekem privát üzenetben! Köszönöm!
 

Horváthné Margó

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Kérlek szépen Titeket akinek megvan Hegyi Ágnes (1995, 2011) Afáziaterápiák. Javaslat az afázia kognitív nyelvi terápiájára című könyv kérem legyen olyan kedves és tegye fel. Köszönöm szépen! Horváthné Margó
 

eniko0206

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagymozgást és finommozgást fejlesztő gyakorlatokat tartalmazó könyvekre, anyagokra lenne szükségem, amelyeket kis helyen is e lehet végezni.Köszönettel eniko0206
 

edike0720

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Csoportomba került egy látássérült kisfiú. Egyéni fejlesztéséhez szeretnék kérni terveket. És fejlesztő eszközök készítéséhez ötleteket. A neten nem találtam semmit, vagy lehet, hogy nem jól kerestem rá. Remélem ti tudtok nekem segíteni. Előre is nagyon köszönöm!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére