gyerekszaj

ovali

Állandó Tag
Állandó Tag
Humor viccek képek videók

jól tudom amikor egy kis gyerek be szól a felnőttek mind meg mosolyogják ha egy felnőtt mondja ugyan azt a z emberek ki nevetik de igy is van ez jól:D
 

CatAngel

Állandó Tag
Állandó Tag
ma kora délután volt egy kis összeállítás valamelyik tv csatornán, azzal kapcsolatban, hogy hogyan látják a gyerekek (12 évesig bezárólag) Magyarországot, a világot és a felnőtteket. Érdekes volt, mert annyira nyíltan tudnak beszélni, mint senki más. Volt egy nagyon jó mondat ami tetszett, és én is ezt gondoltam anno (nem szószerint idézem): A felnőttek mindig panaszkodnak, mert sok gondjuk van. De szeretnék felnőtt lenni, mert akkor azt csinálhatnék amit én akarok... :D Szerintem sokan gondoltuk így 5-10-15 évvel ezelőtt vagy annál régebben. Felnőtteknek minden könnyebb volt akkor amikor én voltam kisgyerek, most pedig nagyon szívesen lennék én 5 éves, így felnőtt fejjel. Milyen érdekes...
 

anuska

Állandó Tag
Állandó Tag
uj lakásba hurcolkodtun,és a temetö volt a közelben!féjem mindég azt mondta nem szeret itt lakni mert fél a halotaktol,persze ezt halotta 8 éves kislányunk.egy nap jövök a munkárol és szalad elejbém a kicsi ,és örömel mondta ,anya apunak nem kell félni mert 17 orakor bezárják a kaput és nem tud onnan senki kijöni
 

eszty53

Állandó Tag
Állandó Tag
7 éves gyerek mondta:

A szememet apukámtól örököltem, a hajamat pedig anyukámtól. A téli dzsekimet pedig a szomszédoktól.
 

eszty53

Állandó Tag
Állandó Tag
Szörny

Ágyba dugtam a három és ötéves lányaimat. Átöltöztem egy régi melegítőalsóba és kinyúlt pólóba, majd bementem a fürdőszobába hajat mosni. Még ott is hallottam, hogy veszekednek. Egy ideig hallgattam, majd törölközőt csavartam a fejemre, berontottam a szobájukba, és leordítottam őket. Útban visszafelé még hallottam, ahogy a hároméves megkérdezi nővérét: "Te Réka, ez meg ki volt?"

Társas

Óvoda után, amikor apa is hazaér a munkából, társasozni szoktunk. Apa a legügyesebb, sokszor legyőz minket, lányokat. Egyszer az oviban az óvónéni megkérdezte a lányomat, mit szoktak otthon csinálni. Tündi válasz:"Apa hazajön, és jól megver minket."
 

eszty53

Állandó Tag
Állandó Tag
A gyerek kövérít

Hat hónapos terhes voltam a második gyerekemmel, amikor lányommal elmentünk egy kicsit vásárolni. Bementünk egy baba-mama boltba is, hogy szoknyát vegyünk nekem. A gyerek egy ideig nézte, ahogy a tükörben sürgölődöm, majd megjegyezte: Nagyon kövér vagy, Anya. Kedvesen elmagyaráztam neki, amit úgyis tudott, hogy egy kisbaba van a pocimban, attól látszik nagynak. Erre pikírten hozzátette: "és a popsidban mi van?"
 

CSODÁS

Állandó Tag
Állandó Tag
-Apa,tudod melyik vonat késik a legtöbbet?
-Melyik,kisfiam?
-Az, amelyiket tavaly a születésnapomra igértél!:D
 

enca

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon jókat nevettem, miközben olvastam a történeteket. Nekem még van pár hónapom, mire a most 6hónapos fiam elkezdi a szövegelést. Ígérem, akkor én is közreadok néhányat. :)
 

Rekli

Állandó Tag
Állandó Tag
Kisfiam 3 éves lehetett, mikor a következőt állapította meg.

Mami ülteti a virágokat.
A virágok ülnek.
 

kikocska

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy mai friss lányomtól, februárban lesz 3 éves:
Bevásárlóközpontban vásárolunk, mindig választhat magának valami finomságot. Ez mostanában kindertojás. Kiszúrt valami másik édességet, teszi bele nagy boldogan a kocsiba. MOndom neki:
-akkor ez lesz a finomság? Nem vehetünk kindertojást is. Vagy ez, vagy a kindertojás.
Nézi nézi, kiveszi a kocsiból, majd felderül az arca:
-Jó! akkor ezt én veszem apának ajándékba!
 

kikocska

Állandó Tag
Állandó Tag
és néhány régebbi:
feltétel az volt, hogy fagyit kapjon, hogy megegye a reggelijét. maradt két falat kolbász, az egyiket megette, a másikkal később odajött hozzám:
-nekem már tele van a bendőm, nem fér bele, egyed meg te!
-jó- bekaptam
-(boldogan)most már elfogyott a reggelim, ehetek fagyit!!!
-dehát most mondtad, hogy tele van a bendőd, nem fér bele semmi!
-(némi gondolkozás után) próbáljuk meg, hátha belefér...
(megjegyzem, nem fért bele :D)

anyósom rászólt rékára:
-irgumburgum! rontom-bontom! asztapaszta cipőpaszta!
- (méltatlankodva) a cipőpaszta nem való a rontombontomhoz!
- (döbbenten) akkor mi való?
- hát az, hogy ülj meg itten az ölemben!
(...jer ide, ha mondom, rontom-bontom, ülj meg itten az ölemben, különben megtalállak csípni...arany lacinak...)

Játszunk. Réka visítva elrohan:
-pisilnikell!!!pisíííínikeeeeel!!!!
Pár perc múlva jön vissza:
-igazam volt. pisilni kellett. igazam volt.
 

kikocska

Állandó Tag
Állandó Tag
Na, még egyet...
mikor férjem csinálja Rékának a kakaót lefekvéshez, szoktam mondani, hogy fél decit, egyet, másfelet, kettőt csináljon, attól függően, hogy hogy evett vacsit. Egy alkalommal utánaszólt apjának:
-apa! egy métert hozzál. egy méter kakaót!
 

Martha76

Állandó Tag
Állandó Tag
Az unokahugom kb. 3 éves lehetett amikor odaált a nővérem elé és azt mondta: Anya választhatsz kutya vagy tesó! nagyon édes volt:p
 

csancsa74

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nagyon aranyosak ,amit a gyerekek mondanak, nekem is van kettő.Az egyik kedvenc mondása a lányomnak,hogy,, Ő tudja, ők hogyan lettek a Bencével!", néztem nagyot amikor mondta és megkérdeztem,na mondja akkor ,és az ő válasza a következő volt, hogy ,,- Kétszer csókoloztunk az apjával és így lettek ők!"Hát mondanom sem kellett ekkor volt úgy 5 éves körül, mostmár 10 és fél ,de azért még tudnak meglepni kérdésekkel és válaszokkal:)))
 

anoli57

Állandó Tag
Állandó Tag
Reggel rajzolgatás közben beszélgetünk ki hány éves, mert Kristófnak ma van a születésnapja és nagyon boldog mindenkinek újságolja 5 éves vagyok. Megjön Barbi egy darabig némán figyel, van a ki már 6 éves lesz a többiek általában az 5-öt töltik, töltötték, végre Barbi is beleszól a beszélgetésbe
-Én csak fél 5 vagyok.

"Lopakodni csak egy dolog miatt érdemes: puszit nyomni egy alvó gyermek arcára."
 

apolika

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, én az 4 honapos Laurától:
Soroltuk, kinek milyen színű a szeme, és mikor hozzá értünk, gyorsan felkiált: az enyém meg csípás......


más:
Anya könyökével véletlenül megütötte a homlokát:
_Jajj anya, lejöttek a hajszálak...
 
Oldal tetejére