Gyermek és ifjúsági könyvek III.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Lunici

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Keresnék 2 könyvet:
Hoppál Bori: Az én testem
Charlotte Grossetéte: Csajnak lenni jó

De ha valakinek lenne más, lányoknak szóló kamaszodásról szóló felvilágosító könyve, azt is hálásan megköszönném.
 

Biseka

Állandó Tag
Állandó Tag
Thomas Brezina
Eltűnt póni kerestetik!
(Penny 35.)
2008.
pdf
covers_45620.jpg
Milyen apróságok! Penny el van ragadtatva a mini póniktól, melyek nem nagyobbak berni pásztorkutyájánál. Különösen a kiscsikó, Baby Lou nő a szívéhez, ezért teljesen megdöbben, mikor az állat egy napon nyomtalanul eltűnik.
A kicsinek sürgősen szüksége van a mamájára.
Kétségbeesett keresés kezdődik…


 

Csatolások

 • Brezina Eltűnt póni.pdf
  2.1 MB · Olvasás: 238

bumbayo

Állandó Tag
Állandó Tag
Benedek Elek
A kék liliom

——— epub + doc formátum ———
36062-1502699654-0ea3860b53e0711ccb9fffda5bad448a.png
A kék liliom mesebeli virág – a mesehős, aki hetedhét országon át vándorol érte, mikor meglelte, elnyer minden boldogságot, amit csak kíván magának. A közel nyolcvan meséből álló kötet tündérmeséi, tréfás és állatmeséi újabb csodás kalandokba viszik el a gyerekeket. Ebben a mesevilágban is, mint minden népmesében, a jó diadalmaskodik a gonosz fölött, a kiskondások és a legkisebb királyfiak legyőzik a hétfejű sárkányokat, és a szegény emberek igazsága napnál világosabban fénylik az urak kapzsi ostobaságával szemben. Benedek Elek sok száz magyar népmeséjének csak egy részét ismeri a mai olvasó a Világszép Nádszál kisasszony, a Többsincs királyfi, A vitéz szabólegény, az Aranyalmafa és a Vége jó, minden jó című kötetekből.
 

Csatolások

 • Akekliliom.rar
  507.2 KB · Olvasás: 326

Biseka

Állandó Tag
Állandó Tag
Thomas Brezina: Szerelmeslevelek Kengurutól
(Penny, 30)

2007.
pdf
covers_13092.jpg
Penny családjában ismét összekuszálódnak a dolgok. Mindennek a szerelem az oka: Ivan, a punk házvezető unalmas külsejű nyárspolgárrá változik, Penny szerelmesleveleket kap egy titokzatos ismeretlentől, Romeo pedig gondoskodik a családi szaporulatról. Ehhez jön még egy sürgős eset is: egy kis kengurubébit kitaszít az anyja. Pennyre új szerep vár: kengurumama lesz!

Ha kéritek folytatom a kiskamaszkori regényeket, ha nem, abbahagyom.
 

Csatolások

 • Brezina Szerelmeslevelek Kengurutól.pdf
  1.9 MB · Olvasás: 207

bumbayo

Állandó Tag
Állandó Tag
Világ szépe és világ gyönyörűje
Magyarországi román népmesék

(Népek meséi sorozat)
——— epub + doc formátum ———
35973-1499519662-657527204baaeb058050422a0f449c04.png
„Mikor éjszaka lett, kimegy a helyéről a kígyó, egyet füttyent, hát abban a pillanatban annyi angyal jelent meg, hogy se az ég, se a föld nem látszott tőlük. Elmondta akkor nekik a kígyó, hogy kinek mi a dolga, vagyis hogy hidat kéne csináljanak, s hogy az reggelre készen kell legyen. Egyszerre minden angyal dolgozni kezdett sebesebben, mint a gondolat, és egy óra alatt készen lett a híd.“
 

Csatolások

 • Vilagszepe.rar
  405.2 KB · Olvasás: 315

Biseka

Állandó Tag
Állandó Tag
Thomas Brezina: Mennyit ér egy kutyaélet?
(Penny, 1)
2005.
pdf

covers_78697.jpg
Alighogy Penny anyukája elutazik, a Moosburger családban kitör a káosz. A család férfitagjai egyhangúlag Pennyre osztanák a házvezetőnő szerepét, de ő hallani sem akar róla, és haladéktalanul sztrájkba lép. Köszöni, de nem kér a macsókból. Mindennek tetejébe Penny apja ellen rágalomhadjárat indul egy újságban, és két kutya is életveszélybe kerül. Mindannyian Penny segítségére szorulnak!

 

Csatolások

 • Brezina Mennyit ér egy kutyaélet.pdf
  2.2 MB · Olvasás: 239

szegedilea

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Kérem szépen, ha valakinek megvannak az alábbi könyvek, ossza meg velünk! Köszönöm!

Irene Adler (Alessandro Gatti): A fekete dáma
Irene Adler (Alessandro Gatti): Utolsó felvonás az Operában
Irene Adler (Alessandro Gatti): A skarlátvörös rózsa rejtélye
Irene Adler (Alessandro Gatti): A katedrális árnyéka
 

Biseka

Állandó Tag
Állandó Tag
Thomas Brezina: Egy delfin szabadságra vágyik
(Penny, 3)
2008.

pdf

covers_21962.jpg
Ez a tanév is jól kezdődik! Pennynek tulajdonképpen a biológiadolgozatra kellene koncentrálnia, de a gondolatai mindig elkalandoznak: hogyan segíthetne a Szafariparkban élő delfinen, mely már csak kedvetlenül rója a köröket? Meg tudja-e menteni az apja a beteg kis majmot? És miért nincs étvágya Millinek, a Tibetterriernek? Ám legtöbbet mégis Elvisre, a Szafaripark kedves állatgondozójára gondol. Vajon viszontlátja-e még?
 

Csatolások

 • Brezina Egy_delfin szabadságra vágyik.pdf
  1.9 MB · Olvasás: 218

Biseka

Állandó Tag
Állandó Tag
Thomas Brezina: Fókabébi veszélyben
(Penny, 8)
2008.

pdf

covers_13091.jpg
Penny Norvégiába repül a nagyszüleihez, ahol igazi kikapcsolódásra vágyik. Hiú remények! Alig telik el egy kis idő, máris szükség van a segítségére: egy elárvult fókabébi szívet tépően sír az anyja után. Penny nem ért a fókákhoz, ezért kétségbeesetten töri a fejét, hogyan menthetné meg az állatot az éhen halástól…
 

Csatolások

 • Brezina Fókabébi veszélyben.pdf
  1.8 MB · Olvasás: 209

Biseka

Állandó Tag
Állandó Tag
Thomas Brezina: Barátom, a farkas
(Penny 19)
2008.
pdf

covers_52548.jpg
Egy félreeső birtokra bébiszittert keresnek. Penny elvállalja a nyári munkát, mert így teljesülhet álma: egy motorkerékpár. Ám az új feladat a vártnál nehezebbnek bizonyul: öt fiú meglehetősen fárasztó tud lenni. És akkor még ott vannak a farkasok is, melyeket Penny az erdőben látott. Vajon veszélyesek lehetnek?
 

Csatolások

 • Brezina Barátom, a farkas.pdf
  1.8 MB · Olvasás: 207

Biseka

Állandó Tag
Állandó Tag
Thomas Brezina: Gidákról és más kecskékről
(Penny 32)
2007.
pdf

covers_45635.jpg
A gidáknak is nevezett „csajók”-ban és a kecskékben van valami közös: ahol felbukkannak, ott kitör a káosz. Pennyt a nyári szünetben meglátogatja legjobb barátnője, Lara, és ugyanabban az időben a család befogad egy enyhén szólva különös kecskét. Penny nem tud szabadulni a gondolattól, hogy a háttérben igen furcsa dolgok zajlanak…
 

Csatolások

 • Brezina Gidákról és más kecskékről.pdf
  1.6 MB · Olvasás: 189

Süni28

Állandó Tag
Állandó Tag
Robert Paul Weston - Szörnyen Titkos Részleg (Szörnyen Titkos Részleg 1.)

Üdv ebben a csábosan csápos, szörnyesen szárnyaló világban!

Elliot és barátja, Leslie meg van győződve arról, hogy álmos városukban soha nem történik semmi. Csakis a DENKi-3000 üvegpalotájában zajlik az élet. Igen ám, de a világ ötödik legnagyobb elektronikai gyárának Kutatási és Fejlesztési Részlegébe senki emberfia nem léphet be. Kivéve Archie professzort…

A csillogó üvegtornyok között áll egy titokzatos, ódon ház. Úgy hírlik, innen ered a vállalat összes döbbenetes találmánya, többek közt a periszkalap, a rakétazokni és a transzcukorka. És azt is csak Archie bácsi tudja, mit rejt a ház folyosójának végén az utolsó előtti ajtó.

Egy nap azonban Elliot és Leslie meghívást kap a szörnyen titkos részlegbe! Ahol megismerkednek görnyedt, trollszerű lényekkel, apró szárnyas micsodákkal, amelyek szikráznak repülés közben. És találkoznak hatalmas, szőrös és szarvas nem-emberekkel meg hobkányokkal… Ugyanis ez a részleg telis-tele van bizarr és zseniális lényekkel!

Amikor bezárás fenyegeti a DENKi-3000-et, egyetlen lehetőségük marad: elő kell rukkolni egy új termékkel. De tetézi a bajt, hogy a cég egyetlen találmánya sem működik mostanában. Ráadásul Archie bácsi is eltűnik, így Elliotnak, Leslie-nek és a szokatlan, hm, „alkalmazottaknak” kell előrukkolniuk egy lélegzetelállító találmánnyal, ami megmenti a Szörnyen Titkos Részleget.
 

Csatolások

 • Robert Paul Weston - Szörnyen _Titkos Részleg (Szörnyen Titkos Részleg 1.).pdf
  6.3 MB · Olvasás: 179
 • 21371195_1556149867776310_4302866405554750553_n.jpg
  21371195_1556149867776310_4302866405554750553_n.jpg
  26.2 KB · Olvasás: 47
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére