Gyermek és ifjúsági könyvek III.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

karyn

Állandó Tag
Állandó Tag
Pierdomenico Baccalario : Ulysses Moore sorozat
Nem saját munka köszönet a készítőnek.
4.rész - A maskarák szigete (2007)
5.rész - A szikla őrei (2008)
7.rész - A titkos város (2009)
Formátum: Pdf

1., 2., 3., rész itt megtalálható: http://canadahun.com/temak/gyermek-és-ifjúsági-könyvek-ii.31929/page-16#post-3955725
6.részét (Az első kulcs), és 8.részét (A villámok mestere) én is keresem... :)

Szia! Az 1-3. köteteket nem mutatja a linken.
 

csigafi

Állandó Tag
Állandó Tag
J. K. Rowling - Legendás állatok és megfigyelésük
Az eredeti forgatókönyv

covers_434894.jpg1926-ot írunk. Amikor az ifjú magizoológus, Göthe Salmander megérkezik New Yorkba, még csak nem is sejti, hogy az eseményeknek milyen különös láncolatát indítja el. Mágikus bőröndjéből ugyanis kiszökik néhány varázslény, akiknek üldözése közben ő és újdonsült barátai sokkal nagyobb veszedelmekkel is szembekerülnek, mint amekkorát egy szerelmes randalór vagy egy aranytól megrészegült orrontó furkász jelent.
A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola könyvtárának népszerű darabja, a Göthe Salmander által írt Legendás állatok és megfigyelésük adott ihletet J.K. Rowlingnak, a Harry Potter-könyvek szerzőjének e forgatókönyv megírásához. Rowling csodálatos világának rajongói lapról lapra élvezhetik az írónő megkapó humorát, varázsvilág-építő fantáziájának működését és mély, megértő szeretetét úgy a pálcaforgató, mint a varázstalan emberek iránt.
Lebilincselő olvasmány és igazi kuriózum minden gyűjtő számára.
 

Csatolások

 • J K Rowling Legendás állatok és megfigyelésük.pdf
  3.1 MB · Olvasás: 577

Süni28

Állandó Tag
Állandó Tag
Townsend, Sue: A 13 és 3/4 éves Adrian Mole titkos naplója

Hogyan viseli Adrian Mole (aki megtévesztő neve ellenére fiú) pattanásait, anyja el-, majd visszaköltözését, apja munkanélküliségét, nagyanyja harciasságát, a saját, valamint öreg barátja kutyáját, olykor csapodár szerelme közelségét, távollétét 1982-ben?

Hazájában, Angliában már mindenesetre több millióan e titkok tudói. Vagy mert a könyvet olvasták, vagy mert az abból készült musicalt látták, esetleg a BBC rádiójátékát hallgatták.
 

Csatolások

 • townsend_13_adrian-mole.pdf
  561.9 KB · Olvasás: 232
 • a_mole.jpg
  a_mole.jpg
  56.7 KB · Olvasás: 61

Süni28

Állandó Tag
Állandó Tag
Sue Townsend
Adrian Mole újabb kínszenvedései (Adrian Mole 2.)

1983. január 1. Szombat. Újévi elhatározásaim: 1. Minden este legalább két órát tanulok a záróvizsgáimra 2. Nem használom többé anya púderpamacsát kádtiszításra 3. Veszek egy antilopbőr kefét a kabátomhoz 4. Többé nem gondolok semmi erotikusra az iskolai órákon 5. Hetente egyszer megolajozom a biciklim 6. Megpróbálom újra szeretni Bert Baxtert 7. Kifizetem a könyvtárban a késedelmi díjat (88 penny), és újra belépek 8. Újra összehozom anyát és apát 9. Lemondom a Szupermen előfizetést
 

Csatolások

 • townsend_adrian-mole_ujabb.pdf
  736.1 KB · Olvasás: 218
 • covers_47878.jpg
  covers_47878.jpg
  60.4 KB · Olvasás: 50

Süni28

Állandó Tag
Állandó Tag
Sue Townsend
Adrian Mole és a tömegpusztító fegyverek (Adrian Mole 6.)

Adrian Mole harmincnégy és háromnegyed éves, kis híján hivatalosan is középkorú, amikor Mr. Blair bejelenti a parlamentben, hogy Irak tömegpusztító fegyverei negyvenöt percen belül bevethetők, és elérhetik akár Ciprust is. Mole, aki egy könyvesboltban dolgozik eladóként, hirtelen elhatározással egy menő kis lakást vásárol a szép nevű Patkány-rakparton. Ezzel pénzügyi helyzete végképp katasztrofálissá válik, és ugyanakkor megkezdődik hosszú harca egy szokatlanul agresszív hattyúval, aki történetesen a szomszédja…
 

Csatolások

 • Adrian_Mole_es_a_tomegpusztito_-_Sue_Townsend.pdf
  1.2 MB · Olvasás: 206
 • covers_67009.jpg
  covers_67009.jpg
  8.6 KB · Olvasás: 44

bumbayo

Állandó Tag
Állandó Tag
Pavol Dobšinský
Az aranyagancsos szarvas

Szlovák népmesék
——— epub + doc formátum ———

37545-1513423619-df4feda25c7a26f0d54cb9af6a96e3a7.jpg

Hej, be jó dolguk volt akkoriban a lányoknak! A kutyák mosogattak, a macskák törölgettek, a ludak söpörték tisztára a szobát, a halak sulykolták, öblögették a szennyest a Garam vizében, és a tiszta ruhát a bocik teregették. A fehérnép meg csak ült-ült a kemencepadkán, a kisujját se mozdította, s mégis mindegyiknek bekötötték a fejét. De ne féljetek, lányok! Mindez divatba jön újra: a malacok ismét bocskorban fognak futkározni, a békák megint főkötőt viselnek majd, és a csacsik sarkantyúpengetésétől lesz hangos az utca! És akkor nektek sem kell már többé mosogatnotok, törölgetnetek, söprögetnetek, ruhát mosnotok, teregetnetek; ölbe tett kézzel üldögélhettek majd a lócán, s egyikőtök sem marad pártában. Mindnyájan szívetek szerint való párra leltek majd, éppúgy, ahogy az Aranyhajú lány is megtalálta a párját. Hogy hogyan találta meg? Mindjárt megtudjátok, hiszen épp ezt akarom nektek elmesélni.
 

Csatolások

 • Az_aranyagancsos_szarvas.rar
  436.8 KB · Olvasás: 228

Süni28

Állandó Tag
Állandó Tag
Sue Townsend
Adrian Mole és a kis kétéltűek (Adrian Mole 3.)

1991. január 1. kedd Újévi elhatározásaim: 1. Kiadatom a könyvem. 2. Megnyerem a Booker-díjat 3. Elveszem Pandorát. 4. Naponta zoknit cserélek. 5. Otthagyom a Környezetvédelmi Hivatalt. 6. Nem öntöm a tealeveleket a WC-be. 7. A világbéke ügyét szolgálom. 8. Időben visszaviszem a kikölcsönzött videókat. 9. Megszerzem a jogosítványt. 10. Csak fölözött tejet iszom. 11. Szakállat növesztek. 12. Kibontom a cipőfűzőmet, mielőtt leveszem a cipőt. 13. Igyekszem türelmesebben viselkedni társadalmunk reménytelen, hátrányos helyzetű egyedeivel, mindenekelőtt a szüleimmel. 14. Eldöntöm, hogy van-e Isten.
 

Csatolások

 • SUE TOWNSEND - ADRIAN MOLE ÉS A KIS KÉTÉLTÜEK.rar
  229.5 KB · Olvasás: 211
 • covers_2455.jpg
  covers_2455.jpg
  58.6 KB · Olvasás: 36

Fricsné Anna

Aktív tag
Perdomenico Baccalario : Ulysses Moore 8. - A villámok mestere
Nem saját munka, köszönet a készítőnek.
Megjelenés: 2011
Formátum: Pdf
Előző részeit itt találod: http://canadahun.com/temak/gyermek-és-ifjúsági-könyvek-iii.54714/#post-4499356
covers_150316.jpg

Anita, Rick és Jason titokban elindulnak a Haldokló Falu felkutatására. Juliának ezalatt Kilmore Cove-ban sürgősen meg kell találnia Morice Moreau füzetének egy másik példányát, hogy kapcsolatba lépjen barátival, és segíteni tudjon neki, Anita, Rick és Jason ugyanis bajba kerültek. A Gyújtogatók és főnökük, Malarius Voynich el akarják pusztítani a Haldokló Falut legveszélyesebb fegyverük, a tűz segítségével.
A gyerekek versenyt futnak az idővel, hogy megmentsék a falut és utolsó lakóját, s végre felfedjék az időkapuk titkát.
Szia !
848275_3.jpg
884260_3.jpg

2274048_3.jpg
3235364_3.jpg


Pierdomenico Baccalario: A sötétség útvesztője Ulysses Moore 9
Pierdomenico Baccalario: A jég birodalma Ulysses Moore 10
. Pierdomenico Baccalario: A Hamvak kertje Ulysses Moore 11
Pierdomenico Baccalario: A Képzeletbeli Utazók Klubja Ulysses Moore 12

Ezek esetleg nincsenek meg ?
 

liliom1821

Állandó Tag
Állandó Tag
Ruth Symes- A mágikus macska (Bella Donna 4.)


Amikor Bella véletlenül elviszi az iskolába Pegathát, a kedvenc cicusát, aki rémülten elrohan, kitör a pánik. Habár a Vajákos út összes lakója egyesíti az erejét a keresésben, a macska nem kerül elő. Ennek csak egyetlen oka lehet: valaki elvarázsolta! De mégis ki tenne ilyet, és miért?
 

Csatolások

 • Bella Donna-A mágikus macska.pdf
  3.1 MB · Olvasás: 276
 • bella donna.jpg
  bella donna.jpg
  135.2 KB · Olvasás: 32

Fricsné Anna

Aktív tag
Gordon Korman
Egy hamis hang (A 39 kulcs 2.)
A hajsza folytatódik…
Folyik a verseny a 39 Kulcs felkutatása után, ami roppant hatalmat őriz, és a tizennégy éves Amy Cahill és öccse, Dan megdöbbenve találják magukat az élen. A kutatás Bécsbe viszi őket és náluk van Mozart egy művének kódolt kottája is, ami a második Kulcshoz vezető nyom. De egy hordányi hataloméhes rokon lohol a nyomukban és Amy és Dan nem tudhatják, hogy a diadal felé hajóznak-e vagy egyenesen a halálos csapdába.

covers_107874.jpg
Nem saját köszönet a feltöltőnek
 

Csatolások

 • 39_kulcs_2._-_Egy_hamis_hang.pdf
  1 MB · Olvasás: 255

Fricsné Anna

Aktív tag
Peter Lerangis
A kardtolvaj (A 39 kulcs 3.)
HALÁLOS SZÖVETSÉG
A világ különböző részein elrejtett 39 Kulcs utáni hajszában csak egy szabály van: NE BÍZZ SENKIBEN. De mikor a vadászat Japánba vezeti a tizennégy éves Amy Cahillt és öccsét, Dant, úgy tűnik, ha meg akarják találni a harmadik Kulcsot, egyetlen esélyük megbízhatatlan nagybátyjuk, Alistair Oh. Vajon elég bolondok lesznek, hogy megkössék a szövetséget? Mivel szükségük van a Kulcsra, Amynek és Dannek talán nincs más választása. De a Cahill családban az a módi, hogy ha az ember megbízik a rokonaiban, akár meg is ölhetik…
covers_107875.jpg
nem saját köszönet a feltöltőnek
 

Csatolások

 • A 39 kulcs 03. Peter Lerangis - Kardtolvaj.pdf
  1 MB · Olvasás: 215

Fricsné Anna

Aktív tag
Jude Watson
A síron túl (A 39 kulcs 4.)
Amyt és Dant elárulták unokatestvéreik, és cserben hagyta a nagybátyjuk. Ők mégsem adják fel, és meg sem állnak Egyiptomig egy igencsak bizonytalan nyomot követve a világ legnagyobb hatalmát jelentő 39 Kulcs utáni hajszában. Egyiptomba érve meglepetten tapasztalták, hogy üzenet várja őket Grace-től, halott nagymamájuktól. Grace segíteni akar a két árván… vagy a testvéreknek a legrútabb árulással kell szembenézniük?
covers_146128.jpg
nem saját köszönet a feltöltőnek
 

Csatolások

 • A 39 kulcs 04. Jude Watson - A síron túl.pdf
  2.2 MB · Olvasás: 222
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére