Gyermek és ifjúsági könyvek IV.

Zasztava

Állandó Tag
Állandó Tag
Moony Witcher

Garry Hop csodálatos utazása (Garry Hop 1.)

8S9MycR.png
Megjelenés: 2021. október 06.
Az ágyúk éjt nappallá téve rombolják Karan falait. A gyilkos háborúban a tizenegy éves Garry Hop már elvesztette apját, most pedig az anyját emésztő betegség miatt kell aggódnia, aki csak a bölcs Bandeo Gropius segítségével gyógyulhat fel. Gropius és csodaszerei azonban a varázslatos Ambrózia szigetén találhatók, amelyért Karan és Bessia népe ádáz harcot vív. Garrynek nincs más választása, mint mindent kockára téve útra kelni a távoli szigetre. Nem a távolság jelenti azonban az egyetlen veszélyt. Vadállatokkal, furcsa lényekkel, a zord természettel és a sziget kincseire áhítozó kapzsi emberekkel kell megbirkóznia; egyetlen útitársa, Alina pedig megveszekedett ellenségei közé tartozik. Megbízhat vajon a lányban?
A neves olasz ifjúsági írónő, Moony Witcher varázslatos lényeket, csodálatos tájakat és borzalmas veszélyeket felvonultató Garry Hop-sorozata tökéletes olvasmány a Narnia és a Harry Potter rajongói számára.
 

Csatolások

 • Moony Witcher - Garry Hop csodalatos utazasa.epub
  622.9 KB · Olvasás: 86
 • Moony Witcher - Garry Hop csodalatos utazasa.pdf
  1 MB · Olvasás: 70

zmisi

Állandó Tag
Állandó Tag
Előzetes köszönettel keresem Kertész Erzsi Panthera sorozatának alábbi köteteit bármilyen formátumban:
2. Kertész Erzsi: A küldetés;
3. Kertész Erzsi: A párduc hazatér;
4. Kertész Erzsi: A jégmadár útja;
5. Kertész Erzsi: Zúdulók.
 

Fütyi72

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!Kaland vagy szerepjáték könyveket keresnék
Szia. Nem tudom, hogy ilyen érdekel-e, fantasy témájú "Harcos Képzelet" könyveim vannak, csatolok egyet.
Harcos Képzelet_Robert Knight & Jeffrey Stone - Küzdelem az éj kövéért
 

Csatolások

 • HK 01_Robert Knight · Jeffrey Stone - Küzdelem az éj kövéért.epub
  10 MB · Olvasás: 41
 • Borító.jpg
  Borító.jpg
  82.4 KB · Olvasás: 15

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Eva Hornung - Kutyafiú

1653178664103.png


Egy négyéves kisfiú magára marad Moszkvában a tél közeledtével. Az utcán bolyongva kóbor kutyák találnak rá. Romocska a nyomukba szegődik, és követi őket a romos pincébe, ahol élnek.
Ahogy a fészek szagokkal teli, hideg sötétjében, szőrös testektől, mancsoktól körülvéve a kölykök közé férkőzik, és belekortyol az anyakutya tejébe, megkezdődik Romocska kutyaélete. Bár szőrtelen, a szaglása gyenge, fogai kicsik és tompák, a falka befogadja. Romocska minden tavasszal egyre ügyesebb lesz, s a kóbor állatok veszélyekkel és nélkülözéssel teli életét élve fiatal kutyává cseperedik. Az éhség és óvatlan embertermészete azonban újra és újra a városba csalja, s lassanként meg kell tanulnia, hogyan legyen újra kisfiú, ember.

A volt szovjet utódállamokban a gyermekvédelmi rendszer összeomlásával megdöbbentő számban maradtak otthon nélkül kiskorúak. Eva Hornung Kutyafiúja az állatként felnövő gyermek örök története másképp: fájdalmas, megrázó története napjaink Moszkvájában játszódik, ahol több tízezer hajléktalan gyermek tengeti életét az utcákon.

„Különös erővel és éleslátással megírt regény… Elborzasztóan szép, ámulatba ejtő produktuma a képzelőerőnek: egy könyv a szeretetről és a szívet tépő fájdalomról.”
– Canberra Times
2011

 

Csatolások

 • Eva Hornung-Kutyafiu.epub
  221.1 KB · Olvasás: 79

Syst3m

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Keresem a Mágikus állatok iskolája könyveket a 3. résztől bármilyen formátumban. Az első kettő már itt fent van. Előre is köszönöm.
 

cirmoscirmi2

Állandó Tag
Állandó Tag
Google Chrome-mal simán lejön, pár mp-et várni kell. Rögtön lejön, nem kell várni, hogy a fekete helyén bejöjjön a könyv.
A Samsung webböngészön sikerült de nem engedi a google chrom nem tudom miért ott fél napot szerencsétlenkedtem a semmiért. Köszönöm szépen a tippet.
 

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Berkes Péter - Utánam, srácok!

1653338825809.png


A lelátók népe reménykedve felüvöltött. Nem volt nagy nép, öt-hatszáz lelket ha számlált – annak is mintegy harmada felnõtt –, ám hangja kétakkora tábornak is becsületére vált volna. Tojásnak növögetni kezdtek tõle a szárnyai, mind gyorsabb és határozottabb mozdulatokkal terelte a focit Mezõhogyishívjákék kapuja felé…”
Az idézetben említett srácról – legalábbis ebbõl a pár sorból – nem lehet tudni, hogy jól focizik vagy rosszul. Annak az olvasónak lesz igaza, aki gyanakvással figyeli hõsünket, Tojás ugyanis cserbenhagyja csapatát…
A regény mégsem a sportról szól, hanem egy vidéki város kamaszainak szórakozásairól, kitervelt és véletlen kalandjairól, egymás közti nézeteltéréseikrõl.
2005
 

Csatolások

 • Berkes Péter - Utánam, ​srácok!.epub
  356.1 KB · Olvasás: 106

Mircella

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, az alábbi könyvek megvannak valakinek:
Mackenzi Lee: Loki - A csínytevő sorsa
Rick Riordan - Apollón próbái - 2. A sötét prófécia
Monny Witcher - Morga, a szél mágusa
Monny Witcher - Alfasia sivataga
Monny Witcher - A prófécia beteljesül

Előre is köszönöm!
 

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Bear Grylls - Vissza a dzsungelbe

1653609425218.png

Nyolc hónappal az őserdőbeli nagy kalandja után Mak visszatér a Wainganga folyóhoz, ahol egy természetvédelmi programban vesz részt: favágók és orvvadászok által veszélyeztetett elefántokat követnek. Amikor az egyik fiatal elefántot foglyul ejti egy gátlástalan kereskedő, Mak és barátja, Diya a nyomukba szegődnek, hogy kiszabadítsák az állatot. Mak hamarosan újra a dzsungel legmélyén találja magát, és ráébred, hogy minden bátorságára és ügyességére szüksége lesz, mert ismét halálos veszélyek leselkednek rá.
A Rudyard Kipling klasszikusa ihlette Új kalandok a dzsungel könyvéből-sorozat második része izgalmasnál izgalmasabb fordulatokban bővelkedő történet a világ legnépszerűbb kalandorától, Bear Gryllstől.
2018
 

Csatolások

 • Bear Grylls - Vissza a dzsungelbe.epub
  1.1 MB · Olvasás: 89

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Bear Grylls - A dzsungel szelleme

1653610368206.png


Te mihez kezdenél egyedül a dzsungelben?
A Wainganga folyón szökőár söpör végig, és elsodorja Makot, aki magára marad a dzsungel közepén.
A sűrű erdő számtalan veszélyt rejteget: mérges kígyók, ravasz makákók meg gonosz orvvadászok lesnek a benne tévelygőre, és Mak sosem lehet benne biztos, hogy túl tud-e járni az eszükön.
Szerencsére vannak az erdőnek olyan lakói, akik segítséget és barátságot kínálnak neki. Mégis minden ügyességére és ravaszságára szüksége van ahhoz, hogy életben maradjon, és végül talán hazajusson.
A lélegzetelállítóan feszült, fordulatos mai kalandot Rudyard Kipling klasszikus regénye, A dzsungel könyve ihlette, és egy igazi nagy kalandor, Bear Grylls tette még izgalmasabbá.
2017
 

Csatolások

 • Bear Grylls - A dzsungel szelleme.epub
  1.4 MB · Olvasás: 90
Oldal tetejére