Gyorsítva ítélkezik Kanada a magyar romák felett

eric&ramzy

Új tag
eric&ramzy;3712224 írta:
Nem az en hozaszolasomat kellene kiveni az oldalrol,hanem ezt a rasszista oldalt kellene vegre bezarni!!!!!!!
Ugyan is semmi de semmi koze a hoza szolasoknak az eredeti cikkhez!!
Az itt hoza szolasok 99% szin tiszta rasszizmus!! Egyesek nem tudom miert vannak megsertodve ha az irasait rasszistanak van nevezve?
Otthon a magyar nem tud kulombseget tenni mi a rasszizmus es mi nem???
Ha ma a ciganyok a slagerlista elen,es ha a ciganyok elhagyak az orszagot,kik lesznek a kovetkezo kisebbseg akit majd a TISZTA FAJ ARJA magyar megtalal maganak???? Vajon melyik kissebseg lesz utana uldozve magyarorszagon???? Egyebkent csak ugy baratilag megsugom a ciganyokat Kanadabol nem kuldik haza,ugy hogy ne oruljetek anyira!!!Kanada csak azert mondja 1,gazdasagi okokbol(kanada-magyar uzlet)2,befogja magyarorszag pofajat!!!Nagyon is jol tudjak Kanadaban hogy Magyarorszagon milyen merteku gusztustalan rasszizmus folyik hosszu evek ota!! Ez en hallottam a sajat fulemmel,itt Kanadaban a bevandorlasi birosagon!!Igen,a romak igen is sorban kapjak meg a tartozkodast,mig elenben a nagy feher ember aki ugy jon az orszagba mint menekult,Kanada ugy vagja ki oket mint a taknyot!!!:p
 

eric&ramzy

Új tag
:p
dorcika04;3712399 írta:
Ingyen járatokat kellene indítani,hátha elmenne az összes,és nem a mi pénzünkből élnének:D
Es mondjad dorcika draga ha a ciganyok elhagyak magyarorszgot,kiket fogtok utana uldozni hogy ne a te penzedbol eljen?? Egymast fogjatok lonni talan mert a te nagy feher szomszedod is segelybol el,a te penzedbol????? Vagy ezt mar nem is fogjatok felhaboritonak tartani mert nem cigany el a segelyen hanem a nagy feher ember?Es akor ezt minek hivjatok hanem rasszizmusnak?? Isten adja ezt a napot amikor egymast lovitek halomra!! Es vegre leszaltok a ciganyokrol!!
 
Oldal tetejére