Hírek Gyurcsány Ferenc Korda György Reptér című számával üzent Orbán Viktornak

Akinek már kértek slágert a rádióban, az pontosan tudja, milyen fantasztikus érzés, amikor dalt kap valakitől.


Ez a nap elérkezett Orbán Viktor életében is; ugyan nem a rádióban, de a Facebookon küldtek neki egy számot. Gyurcsány Ferenc gondolt a politikusra szerda délután, a Reptér című számmal lepte meg a miniszterelnököt.

Mutatjuk a posztját:
„Szeretném ezt a számot küldeni Orbán Viktornak Hatvanpusztára, mert

reptérvásárlásra van pénz, kormányzásra meg nincs.

Ahhoz mondjuk tehetség sincs.”


(Gyurcsány Ferenc/Facebook)


A poszt apropója, hogy az értesülések szerint Magyarország hivatalos ajánlatot nyújtott be a Budapest Airport többségi részesedésének megvásárlására egy állami irányítású befektetési társaságon keresztül.


A Bloomberg értesülései szerint a repülőtér tulajdonosai úgy döntöttek, további tárgyalásokba kezdenek. A magyar állam így 51 százalékos tulajdonrészt szerezne – nyilatkozta egy informátor.

1694021157093.jpeg
 
latom Gyurcsany fobiad van mi nem vallaljuk hogy kikezelunk belole igy csak ajanljuk faradjal at Orbanhoz ha meg nem gyozodtel meg rola hogy egy hazug lopos elmebajos pali.
Azert keruld el a volt Petofi laktanyat ne hogy nemvalto mutetet inditvanyozna rajtad az Orban pribekjei.
Az se artana ha nem szelektive olvasnad a mediat, mert igy magadat tajekoztatod felre es meg elvarod hogy meghallgasanak.
GY.F. Dk a neve es azert tudod hogy mit rovidit igy felesleges cafolnod hogy nem demokratikus es nem koalicio.
Senkit nem szipppantottak ki sehonan , akikkel alapitottak a partot maguktol jottek es onkentes a belepes hozzajuk lehet neked is jelentkezni akar kozossegi munkara akar szervezesbe vagy plakat tervezesbe vagy ragasztasba stb.
Honnan tudod kapott-e a cege megrendelest? O uzletember volt es az OTP tol vette fel hitelt az uzlete epitesere amit vissza is fizetett. Utana lett politikus es eladta a ceget 400millio adot befizetett es hogy tud nem vette fel a Miniszter elnoki fizeteset hanem jotekonysara adta egy egy falunak gyerekeknek stb.
Orban az elos nagy lenyulas a Tokai szolore 400 millios vissza nem teritendo penzt nyult le a csaladja szamara, Ezust hajo KAja Ibrahim, Tiborc a vo milliardos lett ugy hogy lampa uzletet amire jogtalanul vette fel a penzt az adofizetok fizettek ki, kastelyok ,szallodak Meszaros tobb milliard Hatvan puszta sok milliard a kedves papa sok milliardos.
Olvasgasd Hadhazy felderiteseit es meg fogsz vilagosodni.
Igazan sajnalom de ez az oldal nem Orban hatsojaban van. csak vadaskodni tudsz alaptalanul akkor nincs igazan mirol tarsalogni, eljenezzel az inflacionak ahol a te penzed is finoman szolva nem ertekallo akar mennyire is imadod Orbant. Jovore meg nehezebb lehet a helyzet de mindegy is nekem Mo jobban meg annal is jobban teljesit elore megy nem hatra. /csak tud a koltsegvetesi hiany hatalmas 92% minuszon all es meg hol van az ev vege? Jol teljesit Orban ezt annak add el aki elhiszi a fals dumat/
DK: se demokratikus, se koalíció, már írtam, miért is. Valódi cáfolat nem jött rá!!!!!
Mi ez a rosszindulattömeg: "Orbán pribékjei", meg "Orbán hátsója", meg "fals duma"... stb. Na, ez az, ami nem kéne. TÉNYEKET!!!
Nézd a HírTV-t is, innen kiderülnek az ellenzéki pénzügyek, és meg fogsz világosodni. Én nézem z ATV-t, RTL-t is, internetet is. A vissza nem térítendőt honnan veszed? Hallottad hírét azon milliárdoknak, mit az ellenzéki pártok kaptak külföldről (Trumpot ezért idézték 1x-re bíróság elé), ezen belül Karácsony 500 millióhoz jutott "utcai gyűjtőládákból". A héten született jogerős bírósági ítéletnek, h. Márki-Zay eladta hódmezővásárhely helyi közlekedését egy magánembernek így "már papírja van arról, hogy korrupt volt a buszközlekedés kiszervezése". TÉNY!
Pont a kitekintéssel jöttem rá, h. itt egy liberbal agymosás és mocskolódás folyik. Tudtad, h. Németországban nincs ellenzéki lap, mind a kormány álláspontját szajkózza. Spanyolországban még magát jobboldalinak nevező lap sincs (spanyol képviselő a tv-ben). TÉNY!
Jobboldali kormányok: lengyel, magyar, görög, olasz, és lehet, h. a spanyol is. Német földön médiaháttér nélkül nyomul a valódi jobboldali párt. TÉNY! Ébredj fel hosszú mély álmodból: nem mennek baloldalon a dolgok. Még a migránsok is együtt tüntettek a hívőkkel az LMBTQ nyomulás ellen Németországban. TÉNY!
Ezen fellépéssel ("pribék", "hátsó", Böjte) csak újra és újra veszít a ballib. Na és program nélkül persze.
 
Állandóan vádaskodsz, hogy cenzúrázzuk és töröljük amit írsz! Azt töröltem tőled eddig amit a feltöltéseknél írtál! De, azt hittem ezt megbeszéltük privát üzenetben! Javasoltam, hogy a feltöltött könyvekről alkotott véleményednek nyiss egy témát! Idáig még nem nyitottál ilyet, de azóta is minden posztodban írsz a cenzúráról, ez így nagyon nem korrekt!
Nem vádaskodom. Több írásom ment a lecsóba, a jövőben ezek szerint jegyezzem, melyikek? Felvetésedre azt válaszoltam: "jogos". Nem így volt? Valóban nem nyitottam témát a könyveknek, rájöttem, felesleges, mindenki olvassa azt, amit szeret., csak rabolná az időmet, meg a másokét is.
Ha csak ezt törölted, Te vagy az én cenzorom! És ez komoly!!!!
 
Nem vádaskodom. Több írásom ment a lecsóba, a jövőben ezek szerint jegyezzem, melyikek? Felvetésedre azt válaszoltam: "jogos". Nem így volt? Valóban nem nyitottam témát a könyveknek, rájöttem, felesleges, mindenki olvassa azt, amit szeret., csak rabolná az időmet, meg a másokét is.
Ha csak ezt törölted, Te vagy az én cenzorom! És ez komoly!!!!
Nem kell jegyezned, de ha akarod tedd meg nyugodtan, pl. képernyőmentés is segít. Valóban a "jogos" volt a válaszod, ezt sem tagadom le,, mint ahogy azt sem mit töröltem tőled! Vagyok én annyira őszinte. hogy minden törlést ami tőlem származik elismerek, de én sehol máshol nem töröltem tőled semmit csak azokat a posztokat amiket a feltöltéseknél írtál! Ha ezt cenzúrának érzed akkor igen, én vagyok az a bizonyos cenzor!
 
Beka, elmagyaráznád légyszi, hogy ebben a mondatban mi a rágalmazás, hazugság vagy orbáni propapanda?
Pontosítok, Melitta! Gyurcsány Ferenc már Pécsett is aktívan politizált, és bár a diplomáját mint technika tanár szerezte, egy napot sem tanított. Üzletember később, a 90-es évek elején lett belőle, miután felkerült Budapestre.
 
Drága Csillagom, láthatod, én a híreknél majdnem teljesen néma vagyok, nem követem a politikai híreket, hogy őszinte legyek nem érdekel és nem értek hozzá!
Nem lettem okosabb a válaszodtól, de azért köszönöm!
U.i: mindenesetre, nehéz lehet ennyi gyűlölködés mellett normális életet élni. Neked azért kívánom, és hozzá jó egészséget is!
 
Nem gyűlölök én senkit, vannak történések amiket nem értek és úgy érzem jobb ha hallgatok. Egy példa: (van oka annak hogy a török elnökkel nem szimpatizálok!)
DE,
a török elnök emberei megvertek Budapesten egy férfit, mindenki felugrik, öklét rázza, dühöng stb. . .
Orbán emberei megvertek, elvonszoltak egy fiatal nőt a szokásos minden évben elmondott uszító beszéd alkalmával Romániában, senki, érted? senki egyetlen szóval sem tiltakozott!
Ilyen történések és még sok minden más miatt nem írom le a véleményemet!
Nekem nem éri meg hogy mérgelődjek esetleg dühöngjek amiatt amit a politikusok tettei kiváltanak az emberekből!

Köszönöm szépen, hasonló jókat kívánok neked is! :)
 
Szerintem a Gyurcsány név volt az :))) tudod itt vörös posztó ha megemlíted ….
Ne gondolj a fehér elefántra! :)

A gondolatelnyomás a mentális kontroll egyik népszerű formája. Ennek ellenére gyakran pont az ellenkező hatást érjük el vele és csak még inkább előidézzük az elkerülni kívánt (lelki)állapotot. Szeretnénk megszabadulni az aggodalmainktól, félelmeinktől vagy felkavaró gondolatainktól, ám ezek még nyomasztóbbá válnak azáltal, hogy tudjuk, pusztán akarással nem fog sikerülni. Ha a gondolatelnyomás tökéletesen működne, egyáltalán nem lennének nemkívánatos vagy zavaró gondolataink.

Wegner és munkatársai végeztek egy kutatást, amiben megkérték a résztvevőket, hogy néhány percig gondolkodjanak hangosan, miközben próbáljanak meg nem gondolni a fehér elefántra. Ez azonban nem bizonyult könnyű feladatnak, és a résztvevőknek kifejezetten nehézséget okozott a gondolatok elnyomása. Minél inkább próbálták elnyomni magukban, annál inkább felbukkant a gondolataik közt a fehér elefánt.
Erskine és Georgiou is hasonló vizsgálatokat végzett, ám fehér elefánt helyett csokoládéval és cigarettával. Az előbbiben három csoportra osztották a résztvevőket. Az első csoportot arra kérték, hogy gondoljon a csokoládéra, a másodikat arra, hogy próbálja elnyomni a csokoládé gondolatát, végül a harmadik csoport bármire gondolhatott a felkészülési időben.
Ezután minden csoport csokoládékóstolón vett részt, ahol pontozniuk kellett a különböző fajtákat, ám a vizsgálat lényege az volt, hogy mennyi csokoládét fogyasztanak a kóstolás alatt.
Összességében az a csoport fogyasztotta a legtöbbet, amelyikben próbálták elnyomni a csokoládé gondolatát. A gondolatelnyomás ellentétes hatása tehát nem csupán a gondolatok visszatérésében „ütött vissza”, hanem viselkedéses szinten a csokoládéfogyasztásban is megnyilvánult.
 
Nem kell jegyezned, de ha akarod tedd meg nyugodtan, pl. képernyőmentés is segít. Valóban a "jogos" volt a válaszod, ezt sem tagadom le,, mint ahogy azt sem mit töröltem tőled! Vagyok én annyira őszinte. hogy minden törlést ami tőlem származik elismerek, de én sehol máshol nem töröltem tőled semmit csak azokat a posztokat amiket a feltöltéseknél írtál! Ha ezt cenzúrának érzed akkor igen, én vagyok az a bizonyos cenzor!
Nyilvánvalóan törölni kell. Csak az egyoldalú, "politikai" törléseket nem szeretem, s ilyet nem csináltál.
Köszönöm
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Biróné Cs. Katalin wrote on ladysla's profile.
Kedves Ladysla, kérlek segíts!
Évek óta nem voltam a fórumon. Hogyan lépek be az e-bookok lapjaira? Hová írom be a 20 mondatot? Érvényes még ez a követelmény? Válaszodat előre is köszönöm.
Biróné Cs. Katalin (Biseka)
pomagrade wrote on Kincsesbolygó's profile.
Szia! Sajnos nem sikerült még megtalálnom a Viszkok Fruzsi könyvet... Ha szembejön, felteszem majd :)
Hello everyone!!! The Rnata Nativity Bundle pattern is now available!!! Anyone here who already has it and wants to share it?
Erinna Lee has just released a new book: Enchanted Woodland Amigurumi... I hope someone will post it on the forum soon!
remélem jól csinálom!

Statisztikák

Témák
37,867
Üzenet
4,730,211
Tagok
610,767
Legújabb tagunk
Kispudi
Oldal tetejére