Gyurcsány nemzeti demokratikus ellenállást hirdetett

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Szeptember 16.

Melitta - 2018 Szeptember 16, 03:16
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  A Demokratikus Koalíció politikai szezonnyitót tartott egy 6. kerületi szállodában. Az eseményen értékelő beszédet mondott a párt elnöke, Gyurcsány Ferenc is. Nézze meg a volt miniszterelnök teljes beszédét, vagy az arról készült összefoglalónkat!  Már a beszéde elején jelezte Gyurcsány Ferenc, mit gondol az Orbán-kormányról. Szerinte problémát jelent már az is, hogy a kereszténydemokrácia nevében politizál a kormány.

  A DK elnöke azt mondta: "A kormányzás célja nem lehet, hogy eszmei, szellemi átnevelőtábort szervezzen. Világos legyen, azok az országok, amelyik bármely hitet az államvallás szintjére emeltek, azok kiszakították hazájukat a szabad nemzetek közösségéből. Bármely vallás, amely államvallásá lesz, a politikai hatalom, a politikai diktatúra eszköze lesz és fundamentalistává válik."

  Gyurcsány Ferenc szerint Orbán Viktor elveszítette minden becsületét Európában, ezt jelzi az is, hogy a Sargentini-jelentés szavazásakor csak 28 százalék támogatta a magyar kormányt.

  "Ez nem menekültkérdés probléma, ez egy élhetetlen, nem szabad, nem demokratkus, nem jogállami országnak a problémája és ezért kell vele szemben föllépni, nem a menekültügy miatt, kérem szépen, ez a fiú úgy hazudik, mint a vízfolyás" - tette hozzá Gyurcsány.

  A DK elnöke azokat az ellenzéki pártokat is bírálta, amelyek nem szavazták meg a Sargentini-jelentést. "Azok, akik ebben az ügyben segédkezet nyújtottak ebben a kormánynak, mert nem szavazták meg, mert nem mertek elmenni, mert tartózkodtak, ezek a pártok mostantól nem tekinthetőek a magyar ellenzék becsületes és tisztességes pártjainak."

  A DK elnöke szerint Magyarországon diktatúra van. A kormányzat folyamatosan vonja el az eszközöket az ellenzéki pártoktól. Éppen ezért úgy véli, az ellenzéki pártok egyedül már nem képesek csak a parlamentben változás elérni. „Nemzeti demokratiklus ellenállás kell, az kell, hogy Önök közül mind többen megmozduljanak. Szervezzék meg a szabad beszéd helyi fórumait, a helyi hatalmasokkal szembeszálló akciójukat, menjenek ki az utcára és tüntessenek, vagy nyújtsanak támogatást más hasonló akciókhoz, segítsenek felrázni az országot! Hogyha nem akar továbbra is béklyóban élni, akkor meg kell mutatni az ország európai szabad többségének, hogy ebből elég volt."

  A DK elnöke azt mondta, a huszonéves generáció segítsége is kell ahhoz, hogy Magyarország európai maradjon. Mint mondta, most nagyobb szükség van rájuk, mint valaha, mert ők rendezhetik be a holnap Magyarországát.

  atv.hu

  upload_2018-9-15_21-16-57.jpeg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Szeptember 16.

  1. zsolt0v
   zsolt0v
   Vagy, (és inkább) el kell menni szavazni!
   udvarfy kedveli ezt.
  2. setni
   setni
   Most jönnek az önkormányzati választások...
  3. Alarik55
   Alarik55
   Valószínűleg az is nagy diadal lesz...
  4. johannsebastian
   johannsebastian
   Gyurcsány maga a nemzeti demokratikus kiállhatatlanság, a kétharmad záloga. Gyöngyöm, gyöngyvirágom.
   Alarik55 kedveli ezt.
  5. Melitta
   Melitta
   Az ellenzeki partok kozul messze visszi a primet.
   LMP az aztan Orban hatosjaba van, JObbik osztodassal szaporodik, a be nem kerult partok rugnanak labdaba?
  6. Toto@
   [email protected]
   én úgy vagyok ezzel az egész cirkusszal, hogy ha hülyeség, akkor legyen poén az egész, úgyhogy hajrá kétfarkú kutya pártja:D
   és az igazság hogy jól csinálják, bírom a hülyeségüket:D
   Kaszazsu, Ernoe és setni kedveli ezt.
  7. jöttment
   jöttment
   Hát ja, a prímet biztosan :D
   Hajrá 5%!
   schzso, xifre, ede22 és 1 másik tag kedveli ezt.
  8. Melitta
   Melitta
   ami lehet ha a valasztasi modszerek mas, elkepzelheto a duplaja is.
   Most nem valasztas van hanem tuntetes amit ORban elert a politijaval.
  9. johannsebastian
   johannsebastian
   Lesz az hamarosan kis terc is!:D
   Alarik55 kedveli ezt.
  10. Toto@
   [email protected]
   ne felejtsük el hogy ez a fickó minden olyan dologra rátette a kezét amivel az emberek gondolkodását be lehet folyásolni. többek között a statisztikákra is. szval én nem hiszem hogy az az 5 az valóban 5.
  11. zsolt0v
   zsolt0v
   Most akkor mi van a demokráciával, ki engedte ezt a tüntetés? Nem kellett volna a rendőrségnek, vízágyúval, könnygázzal és kardlappal feloszlatni a tömeget? Még a tetejébe az M1-en is láttam...
  12. Melitta
   Melitta
   Masrol sem mint melle beszelsz , NEm kivanom latni bizonyitva foleg, hogy felgyujtjak a varost legyen az akarmilyen rendor, kormany hogy olbetett kezzel nezi. 2006 ban nem tuntikezes volt.KAr offolni megint mert igen csak pacba kerulnenek a diktator urak mert nem kis szervezesi aktivitasuk volt a 2006 os felfordulasba.
   MEgnyugodhatsz A DK a Mszp A Parbeszed nem fog ilyen primitiv gyujtogatasokat csinalni meg ha a vilagon mas orszagokba regen lemondott volna ilyen szegyenletes politikai tenykedes utan minden politikus kiveve az Orbant.
   Ez is egyszer el fog jonni.
   tornando és ede22 kedveli ezt.
  13. ede22
   ede22
   Persze senki érzéseit nem kívánom sérteni ,de mindenki megtalálja a saját valóságát ,,én úgy gondolom itt magyarországon
   azért lakik egy nép ,és ezt egy pártnak se legyen "joga" figyelmen kívül hagyni.
   Alarik55 és SadelS kedveli ezt.
  14. CasaLoma
   CasaLoma
   Elképzelni bármit lehet, de a valóság már háromszor beköszönt az ablakon. Nem volt elég. Ezzel az ellenzékkel lesz negyedik alkalom is. :(
   udvarfy kedveli ezt.
  15. Ernoe
   Ernoe
   "ma azért lehet tüntikézni valószínű épségben hazaérsz mindegy mit írsz a tábládra nem kenik el a sminket"
   -
   Lehet, hogy azért mert akik tegnap tüntettek azok kezében van ma a korlátlan hatalom:
   - Én nem tudom miként reagált volna más kormány ha ilyen jelenetek zajlottak volna le az utcákon
   - A 2006-os tüntetüknek idöközben siketült a mediákat a saját tulajdonukba venni
   - A sajnálatos (de nevezzük tulzott rendöri elkapásnak) és a Romagyilkosság között minimum egy korrelácio van
   - A buldozerrel cigányok letarolására uszitonak ma külön TV müsora van, ö a "standard"
   - Kamerahölgyek gáncsolnak rugdosnak menekült gyerekeket... a kormány szellemében
   -

   -
   Lelövöldözés alatt nekem a cigánygyilkosság, a jegyiroda megtámadása, bombarombantások, a késöbbi rendörgyilkos fegyveres csapatai jutnak eszembe.
   -
   Utoljára módosítva: 2018 Szeptember 17
   ede22 kedveli ezt.
  16. Melitta
   Melitta
   Ezerrel kritizaljatok az ellenzeket, ugyan ugy mint a koromany propaganda, de valtoztatni ugy lehet ha tamogatjatok az ellenzek partjait ki ki a maga ideologiai felfogasa szerint.
   2006 tobb mint a 10 eves storykat ujbol targyalni mikor a tema az ellenzek tuntetese a jelene a jovoje..
  17. Melitta
  18. CasaLoma
   CasaLoma
   Ha a fidesz-fan lennék, akkor én se csinálnék mást, mint dícsérném és ajnároznám az ellenzéket, ugyanis ők azok, akik a fideszt minden alkalommal hatalomra juttatják Akármilyen korrupt is a kormány, akármennyit lop és hazudik, amíg ez az ellenzék, addig bebetonozott helyük van.
   Ez a menyasszony már 10 éve is öregecske és csúnyácska volt, már akkor megérett a cserére. Lehet még százszor próbálkozni, de az idő múlásával se fiatalabb, se szebb, és vonzóbb sem lesz.
   udvarfy kedveli ezt.
  19. Melitta
   Melitta
   Tudod ezert kell elfogadni a jelentest es Orbannak elkoszoni, mert nem az ellenzek volt a hunyo , hanem a valasztasi csalasok, a media leuralasa hozta meg a 2/3 a fidesznek ami kozel se azt jelenti hogy az orszag tobbsege oket akartak volna nem rajuk szavazott.
   A fidesz bebetonozasa senkinek nem jo meg nekik se.A demokratikus allamnak meg plane nem jo mint lathatjuk az Eu nem dijjaza a demokratikus dolgok leepiteset es a bebetozozas hosszutavon nem fog dolgozni.
   tornando kedveli ezt.

Megosztás