Gyurcsany Ferenc évértekelője



upload_2020-2-11_18-42-44.jpeg
 
Tegnap este későn olvastam és véletlenül úgy értettem Ő akar a koliciós kormyány vezetője lenni, de újra nekifutva rájöttem, hogy a 2000-es évekbeli regnálására utalt.
Az viszont tuti, hogy "ha" lesz sikeres kormányváltás ott lesz ám hadelhad a háttérben. Állítólag a Fidesz első kormányzása is e miatt ment gajra, hogy az összes gazdasági nagyhal szoci volt, aki gáncsolta őket. Szintén állítólag ekkor jutottak Viktorék arra, hogy felépítik a saját gazdasági elitjüket, amit ma láthatunk is.
 
Ma hallgattam a híreket és Gyurcsány kijelentette, hogy nemhogy miniszterelnök nem akar lenni, de a kormánytag sem.
Ehhez képest ....
 
Gyurcsány ott "kurta" el, de nagyon, hogy a kordonbontáskor nem vezettette el orbán királyunkat és bandáját vezető száron... állami és közrend elleni bűncselekmény miatt... akkor most nem itt tartanánk...
 
Bezony, bezony, OV nagyon okos.
Úgy megvezette az egész országot, hogy a köznép elfelejtett gondolkodni.
Gondolkodni annyit jelent, hogy valaki mond valamit és az ember megpróbálja igazolni tekintve azt, amit lát.
Például: a munkanélküliség csökkent, 30%-ról 3%-ra. Aaaaz igaz, hogy a faluban mindenki munkanélküli,de hát nem lehet mindenkinek munkája.
Vagy: megkérdeztem egy ismerős fideszes polgármestert, hány új ház épült a falujában az utolsó 10 évben. Válasz: egy, a volt polgármesteré.
Hát igen ...
Vagy megkérdeztem a volt osztálytársaimat, hallottak-e a DK-ról? Hát persze, mondták, a gyurcsány még mindig erőlködik. De nem kell rá hallgatni. Kérdem, miért? Hát mert minden újság ugyanazt írja, hogy ő egy geci, aljas, migránssimogató. Kérdem, nem lehet, hogy miden újság ugyanazt a hírt hozza le? Á, nem, mind kicsit másképp írja le .....
Vagy: az se semmi, hogy mindenki OV ellen ágál, pedig milyen jó ember! Megemelte a nyugdíjunkat az infláció alapján! A krumpli kicsit drágább, de már volt ilyen nemegyszer.
 
Gyurcsány: Aki egy picit is feldugja a fejét a Fidesz ellen, azt megölik, vagy megpróbálják megölni


"Pokoli éveken vagyunk túl, ezt mindenki látja. Aki egy picit is feldugja a fejét a Fidesz ellen, azt megölik, vagy megpróbálják megölni," mondta a Demokratikus Koalíció elnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Rónai Egon riporter közbevágására Gyurcsány hozzátette: nem fizikai értelemben.


Miután a vasárnapi évértékelőjében sokat beszélt a következő, ellenzéki kormányról, ismét kijelentette:

"az egyik legalázatosabb és bátrabb támogatója leszek a következő kormánynak, aminek minden bizonnyal nem leszek tagja, de igen sok munka van egy kormány körül."

Arra a kérdésre, hogy lenne-e miniszterelnök, azt válaszolta, hogy

azt gondolom, hogy jó ízlésű, tisztességes pali vagyok,

akit sokat szeretnek és sokan nem, szerinte azt a politikust fogják megtalálni közösen, aki képes arra, hogy a Momentumtól Jobbikig tartó ellenzéket összefogja. Hozzátette: minden bizonnyal pártja, a DK lesz a következő kormányban a legfontosabb tényező.

Rónai Egon: Így viszont pártelnökként hatása lesz a kormányzásra, ha nem is a kormány tagja.

Gyurcsány: Igen, de szerintem ez jó lesz Magyarországnak.
 

Csatolások

  • su61d.mp4
    14.7 MB · Olvasás: 63
Utoljára módosítva:
Ha valaki tud magyarul az megérti.
Az alábbit remélem többen értik:
Itt a lista: így erőszakolta meg Orbán a törvényhozást.

Összegyűjtöttük, mikor és kinek a kedvéért változtatta meg a hatályos törvényeket a fideszes országgyűlési többség.
Így működik a személyreszabott törvényhozás.

Rácz Zsófia

A joghallgató hölgy nem lehetne helyettes-államtitkár, hiszen ahhoz szükséges lenne a diploma. Sebaj, Orbán megváltoztatta a törvényt, mostantól kezdve elég a hallgatói jogviszony!

Vida Ildikó

Vida Ildikót nem tudták volna kinevezni a NAV élére, hiszen nem volt meg a szükséges 5 éves közigazgatási gyakorlata, sem az addig előírt vezetési tapasztalata. Orbán jött, kritériumok mentek, Vida pedig beülhetett a NAV elnöki székébe.

Schmitt Pál

Kedvenc köztársasági elnökünk az egyetlen a rendszerváltás óta, aki nem töltötte ki a hivatali idejét, kénytelen volt lemondani a plágium botrány miatt. Orbán viszont gondoskodik mindenkiről, így megváltoztatták a törvény, hogy Schmitt Pálnak is járjon élete végéig minden szép és jó, annak ellenére, hogy leégette az egész országot.

Domonkos László

Az országgyűlési képviselőt az Állami Számvevőszék elnökének a nem lehetett volna kinevezni, mert négy éves tilalmi időszak volt a pártpolitikai múltra. Azonban lazítottak a szabályokon, mert Domonkosnál jobbat nem találtak.

Mocsai Lajos

Mocsai úgy kerülhetett a testnevelési Egyetem élére, hogy nem volt doktori címe. De hopp!!! Valakinek kipattant a fejéből, hogy tulajdonképpen egy olimpiai érem az ér annyit, mint egy doktori cím, így máris elfoglalhatta a rektori széket. Az már csak a hab a tortán, hogy utána pedig a Debreceni Egyetemtől kapott díszdoktori címmel kaphatott professzori kinevezést. Agyrém.

Borkai Zsolt

A leszereléstől számított 5 évig fegyveres testület tagja nem indulhatott önkormányzati választáson az eredeti alkotmány módosítás szerint, de mivel Borkai csak 2006-ban szerelt le, és 2010-ben Orbán már indítani akarta, gyorsan 3 évre csökkentették a moratóriumot. Mondjuk lehet, azóta megbánták.

Polt Péter

A legvégére maradt az igazi non-plus ultra, a legfőbb ügyész, aki az egyik legnagyobb támasztéka Orbán korrupt és tolvaj rendszerének. Ugyanis, az ügyészek és bírák 62 éves nyugdíjkorhatára rá nem vonatkozik, és a két évvel ezelőtti kötelező nyugdíjazás helyett most Orbántól kapott újabb 9 évre kinevezést.
 
Így viszont pártelnökként hatása lesz a kormányzásra, ha nem is a kormány tagja.

Gyurcsány: Igen, de szerintem ez jó lesz Magyarországnak.
Ezt én is véletlen halottam.
És Rónai Egont dicsértem, hogy meglátta hol kell bekérdezni.
És a Gyurcsány határtalan önbizalma és küldetés tudata valamint frappáns válaszadása is kitűnik belőle.Hogy kinek kinek hogy tetszik az hogy mekkora beavatkozása lehet és hogy jó az-e.
Azt én most hagynám, a tovább vitelét a politikusokra miként reagálnak.
És elhiszik-e neki.
Mindenképpen jó döntés hogy első vonalbeli.Nyílt szerepet nem vállal.
És őszinte volt egy egyenes kérdésre.
Nem tagadta nem mismásolt,frappánsan válaszolt.
 
Melitta gépén nincsenek ékezetes billentyűk. (Amit smittel, az lehet ékezetes...)
Olyan nincs, hogy a "gépen" nincs ékezetes billentyű. Minden operációs rendszeren át lehet állítani magyarra pár kattintással. A billentyűzeten lehet, hogy nincs, de az kit zavar? Az enyémen sincs. De megtanultam, hogy hol vannak a magyar betűk az átállítás után. Legalább a cikkeket nem ilyen igénytelenül kéne...
 
Olyan nincs, hogy a "gépen" nincs ékezetes billentyű. Minden operációs rendszeren át lehet állítani magyarra pár kattintással. A billentyűzeten lehet, hogy nincs, de az kit zavar? Az enyémen sincs. De megtanultam, hogy hol vannak a magyar betűk az átállítás után. Legalább a cikkeket nem ilyen igénytelenül kéne...
De bizony van, mármint a billentyűzeten. (Szoftveresen már DOS-ból is lehetett állítani.)
Te megtanultad, sokan viszont képtelenek rá vagy lusták vagy Melitták.
Abban igazad van, hogy színvonalemelő hatású, de sajnos nem mindíg van rá kapacitásunk, hogy mindenütt ékezetet javítsunk. (Ráadásul a kereső gondja mellett más problémák is vannak a CH-n.)
 
@victorvacendak
Meg mindig canadai oldal a Canadahun. Sajnos se idonk se kedvunk nincs egy ékezetes betuert se a gyorsasagrol sem a ket harom leutest keresgelni, hisz mi es meg sok orszagban csak normal hasznaljuk az angol bilentyuzetet.
Termeszetesen minden moderatornak joga es lehetosege van kijavitani ha kedvuk van ekezetesre a beirasokat.
18 eve ugy ahogy elboldogultunk ekezetes betu nelkul a jovobe se lesz nagy valtozas hacsak nem bedigtaljuk a mondandokat es magatol leirja a gep helyesen az adott orszag nyelven.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,609
Tagok
615,326
Legújabb tagunk
redbaron77
Oldal tetejére